20:09

Publicerad 2009-11-30 20:10:43 i Allmänt,

hemma nu, har ätit midda och fixat mej iordning för ikväll. ska ingenstans utan bara myskläder och sånt. imorn blir det då plugg. sen senare är det ju då träning. har faktiskt inget att säga ska fixa några saker till sen ska jag väl titta teve eller nåt. är inte på blogghumör så förlåt för dåligt bloggande idag och igår. jag hoppas det blir bättre imorn! puss på er.

melinda

Publicerad 2009-11-30 13:58:32 i Allmänt,

ida ska jag vara med melinda, ska väl gå om en kvart eller nåt ska packa upp och packa ner lite tränings saker. idag blev det inge skola för mej för att jag, melinda, mella, julia och jennifer ville vara med i någon sak i handboll, så vi spelade matcher hela dan eller i ungefär två timmar. sen blev det lunch och sen så fick vi åka hem. jag tyckte iaf det var väldigt roligt! men ska skynda mej lite så melinda slipper vänta. ska försöka blogga mer idag får se om jag har tid ;)!

outfit & facelook!

Publicerad 2009-11-28 12:37:47 i Allmänt,

ville bjuda på min outfit och facelook ida me jag har ju varit så dålig på det. vi ska dra alldeles strax så det är bäst att jag skyndar mej lite. ska bädda sängen också. taha. ;)!





ser ni vilken gullig rosett jag har på mej ida? tycker den e jätte söt.
men mitt ansikte ser helt puckat ut på bilden, ;)

ica maxi!

Publicerad 2009-11-28 10:53:00 i Allmänt,

godmorgón! vaknade för en kvart sen, och har inte gjort något förutom att jag suttit vid datorn. men somsagt efter jag gjort mej iordning ska mamma, pappa och jag dra till  ica maxi och storhandla. jag behöver igentligen inte följa med, men jag älskar att storhandla. jag plockar bara ner massa gott jag vill ha ;O! skit kul! iaf och snart blire då frukost för mej så jag skriver senare puss!


ville lägga in en bild, så hittade den här nätet! HÖH.

tillbaka från centrum.

Publicerad 2009-11-27 18:26:52 i Allmänt,

cycklade en snabbis till centrum med matilda, hon skulle handla lite grann. men nu är jag hemma. men vill bara säga att jag börjar själv faktiskt tröttna på min blogg lite för att jag skriver bara om vad som hänt, vad jag ska göra, ifall min dag blev som den igentligen inte skulle bli eller vad för outfit eller facelook jag har minba inköp osv. okej det är väl en aning intressant men jag tänkte faktiskt börja ge mina egna tips om saker och ting, och mer videoinlägg och massa sånt. och jag ska faktiskt försöka göra det och bättra min blogg så mycket som det går.


alla dom vitamin well's jag köpte,


och jag vet, på den  första står det två tomma. jag berättade ju att
jag drukit två?
så här är dom uppdrickna vitamin well's.

utvecklingsamtal!

Publicerad 2009-11-27 17:17:19 i Allmänt,

idag efter plugget hade jag utvecklingsamtal, och dom sa att det gick jätte bra för mej och är över g, vg. skönt att veta, trodde jag var ig barn ;O. aja har köpt nio st vitamin well's dom 'är ju skit goda! köpte så många för att det är rea på dom i konsum, så jag köpte 5st på crazy night och 4st ida, ;)! fast jag har druckit två st så jag har bara sju kvar ;( . iaf det blir inge takida konsär, varken melinda eller jag ville gå så det var ju onödigt att köpa billjetter, menmen. kommer bjuda på facelook och outfit nu, bloggar om ett tag igen!



göra mej iordning

Publicerad 2009-11-26 17:46:16 i Allmänt,

hejsan! hann med ett inlägg. bra va? aja ja ska ta och skriva klart min önskelista mamma säger att hon verkligen behöver den nu, jag har nämligen inte skrivit klart den ännu. så jag ska göra det nu, sen ska jag väl ringa melinda och fråga henne en sak osv. men nu ska jag fixa mitt hår hann faktiskt att duscha mellan reklamen va på samllville jag tror det är rekord? ;)


HAHAHAHA! bjuder på den här, ska ju snart snacka i telefon
så det passar ju? HAHAAHA!

crazy night

Publicerad 2009-11-26 16:44:01 i Allmänt,

jag vet jätte dålig uppdatering men jobbar på det, för igår när jag skulle blogga vad det något fel så man kunde inte skriva något inlägg och dagen innan eller så var det tidigare samma dag då cp:ade min data så det har direkt inte funkat när jag skulle blogga. men iaf ikväll är det crazy night och jag ska gå med amanda, julia, matilda och melinda sen kanske vi inte går tillsammans hela tiden men vi skulle mötas i början och vandra runt lite. och eftersom en vitamin well kostar tio spenn på konsum så ska jag köpa väldigt många! och godis för ett kilo brukar kosta jätte billigt på crazy night. men alex e här för hon skulle visa mej en sak och nu har hon gjort det så hon ska väl hem snart, och jag väntar bara på att mamma ska komma vid sex och då möter jag melinda inför ikväll. får se om det blir inlägg tidigare innan jag går, men det beror på. kram!

hemma-dag

Publicerad 2009-11-24 17:28:19 i Allmänt,

idag har det varit skola, den var helt okej faktiskt. och eftersom vi hade skridskor idag så var man tvungen att gå från språket kvart över nio, och vi började lixom nio. plus att läraren kom fem minuter försent. så tio minuter spanska blev det idag. hhaha skönt faktiskt det brukar vara så tråkigt utan melinda. iaf jag har duchat rakat benen osv. jätte skönt! känner mej skit fräsch! och när mamsen kom så hade hon köpt en datamus till mej, eftersom jag har en bärbardata så blir det irriterande med den där saken man pekar på och ska dra åt olika håll för att klicka på något. så nu blir det enklare. senare ska vi baka, tror att min lillasyrra skulle uppskatta det väldigt mycket så varför inte? Sen på freda har jag utvecklingsamtal hoppas det går bra för mej då, och därefter ska jag förmodligen shoppa med matilda och sen slagga hos melinda för på lördan blire konsär! kul va? men jag får se om jag hinner slagga hos melinda för vill  inte dissa matilda direkt. sen så vet  jag inte ens om vi kommit överens om det riktigt än så ska ta och ringa henne. men bjuder ingen bil på mej själv, inte just nu iaf för är osminkad och sitter bara i mjukiskläder.


söt va? asso den är igentligen mer åt lila hållet, men min webbcam
är ju då väldigt störd! ;)

förlåt.

Publicerad 2009-11-24 07:50:42 i Allmänt,

jag vet ännu en gång med väldigt dålig uppdatering. men när veckan börjar igen och det inte är lov så hinner jag inte med så mycke blogg. jag har aktiviteter utanför skolan, kompisar osv. så det e lite svårt aatt hinna med ibland. men jag ska försöka hinna med så mycket jag  kan. aja vi kvart över tror jag att jag ska möta jenni för att dra till plugget melinda är ju somsagt sjuk fortfarande...och så har vi skridskor, jätte kul! not. och så har vi spanska och utan melinda e jag typ själv. ååh. bli frisk nån gång gumman! det är bara du i spanskan som jag känner, eller förutom massa killar och mella och julia b, men  ändå! iaf ska ta och ta fram skridskorna så ses senare förhoppningsvis. 

Godmorgon!

Publicerad 2009-11-23 07:58:58 i Allmänt,

dags för plugg då, en hel vecka.¨åh vad jobbigt jag som har varit sjuk kommer vara trött hela veckan. har inte hller träffat melinda eftersom jag varit sjuk så nu säger hon att hon e sjuk!? åh får väl bara vänta tills hon blir frisk då. aja ska ta och fixa det sista. så vi ses förmodligen senare!

söndag.

Publicerad 2009-11-22 15:43:20 i Allmänt,

för det första, förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt varit upptagen. igår vid halv elva drog jag och matilda in till stan vi skulle ju då se på den grymma filmen new moon, vi väntade i ungefär en halvtimme sen betsällde vi popcorn och läsk och så gick vi ju då in i salongen och väntade på filmen. den var jävligt bra! kan inte vänta tills trean kommer  ut, iaf sen efter det drog matilda hem och jag var tvungen att dra till farmor för resten av familjen var där vi skulle nämligen käka där, sen åkte vi hem vid halv  nio och sen läste jag till  tolv? haha, läser twilight serien igen för att komma ihåg vad som hänt mer osv. och ida har jag slappat, handlat lite (mat) och bara tagit det lungt och läst. bloggar mer senare för har inte så stor blogglust nu. ;)


vi sparade till och med popcorn paketet eller vad man ska säga.
kanske löjligt men det tycker inte jag! jag är faktiskt en twilight nörd :O!
 

sldfhibalsdihgasidbgvj

Publicerad 2009-11-20 18:18:56 i Allmänt,

blev inge bio, allt va proppfullt. åh. men ska gå imorn. vi har redan köpt billjetterna imorn tio över tolv bra va? ;), ikväll tänkte jag spenderat kvällen med bio men eftersom det inte gick så blir det med familjen. det blir idol och grönsaker emd dipp. muumms! men jag vet att hela den här veckan har jag varit dålig på att lägga upp "ego-pics" men det händer faktiskt ibland. speciellt när man e sjuk. men nu ska becca fixa varm choklad med grädde!

18:20

Publicerad 2009-11-20 16:06:31 i Allmänt,

vid den tiden är jag förmodligen i biosalongen i sergel och ser på new moon! yes. kunde se den trottsallt. men har tittat på nåra av min a favoritpogram nu t.ex. smallville ;). matilda kommer iaf snart då ska jag göra mej iordning och sådär.  aja skriver senare puss.

o-m-g

Publicerad 2009-11-20 13:55:05 i Allmänt,

asso nu har dom sänkt åldersgränsen till elva år ist för femton! yeees. då kan jag se den på bio woohoo! förmodligen  ska jag se den ikväll (om det finns  platser) annars imorn. fan va kul! älskar ju twilight serien. iaf va hemma  idag igen hade feber på morgonen så då kan jag ju inte gå till skolan? så har jag druckit oboy med grädde, samskens! nu väntar jag på min fiskgrateng, är väldigt hungrig. ska dela med syrran ;)! idag får jag pengar också så då kan jag shoppa med matilda nästa helg, vi hade tänkt göra det nu i helgen men hon får pengar nästa. så vi väntar tills dess då. aja nu ska jag kolla i gratengen så v i hörs senare darlings kram!

bra idé att dra till skolan imorn?

Publicerad 2009-11-19 20:04:44 i Allmänt,

Har käkat nu, det blev ju det som jag sa tidigare. snabbmat (falafel) om man e sjuk så ska man bli ompysslad med det man vill, right? så e det för mej iaf. ska ta ett glas oboy med grädde senare eftersom jag är sjukt mätt efter falafeln. så jag bloggar väl förmodligen då! ida har jag tittat teve och lyckats med att byta lakan och sånt. mitt rum blir kaos när jag e sjuk. och rummet blir helt kvavt. så jag bytte lakan och småstädade. mår ju mycket bättre nu än tidigare ida. så jag tror faktiskt att jag ska dra till plugget imorn, om det inte blir värre senare. får väl hoppas på det bästa! men är ju med melinda och nåra till med att redovisa om alkohol i skolan, och dom har gjort en pjäs och eftersom jag varit sjuk hela veckan så hoppas jag att jag slipper det. vi kommer tydligen inte får mer tid imorn att träna. så jag får se hur det blir med det. om jag nu kommer gå. aja vi hörs senare kram!
har tyvär ingen bild att bjuda på just nu!

teve

Publicerad 2009-11-19 14:56:17 i Allmänt,

sitter i soffan och kollar teve. och väntar på att mamma ska komma hem med grädde och falafel med bröd, blit sugen på snabbmat när jag e sjuk. som falafel! iaf kommer iaf inte skriva så mycket när jag inte mår så bra. men nåt inlägg senare hoppas jag iaf på! ;)

TANDLÄKARE

Publicerad 2009-11-19 12:29:43 i Allmänt,

godmorgon! har ni sovit gott? jag har väl sovit sådär. har svettats som jag vet inte vad, (pågrund av febern då). fryser jätte mycket när jag ska lägga mej och ¨då stiger febern jätte mycket sen på natten när jag tagit alvedon så blir det jätte varmt. hatar att vara sjuk!
iaf på lörda ska jag till tandläkarn. inte kul alls. gillar inte tandläkare. och sen är det mitt på dan också vid halv två, två. tråkigt. aja mamma kommer köpa hem lite vispgrädde till mej älskar oboy med grädde, tycker det är jätte gott! men får se om jag e sugen på det senare. ida ska jag bara ta det lugnt och vila som jag gjort hela veckan nu. hoppas jag kan dra till plugget imorn, vi ska se på film "tretton" och sen får man ha med sej godis, hah nåt roligt  i skolan iaf!

kiwi

Publicerad 2009-11-18 11:53:37 i Allmänt,

dags att äta lite frukt, ska äta lite kiwi. åt precis en mandarin. så det blir bra med lite vitaminer från frukterna. nu har jag lite kvar av mitt sjuka jag att ta igen. hoppas jag...!


super dålig bild, men den här webben som vi har på datan nere
på nedervåningen suger! ;)

nu börjar det bli bättre

Publicerad 2009-11-18 10:50:56 i Allmänt,

har inte bloggat mycket alls sen jag blev sjuk, men har faktsikt inte orkat. om man har feber och allt så borde man ju förstå att jag inte bloggar? hah. men va hemma idag igen för att idag ska jag vila ut mej riktigt ordentligt så jag förhoppningsvis kan dra till plugget imorn. tror inte heller att jag sla vara med på tävlingen vi har på sönda, kan bli sjuk igen då! ska kolla på lite saker på datorn och sen blir det teve. ;)!

visst är hon sööööt? jag är moster till den här söta skitungen!

sjuk

Publicerad 2009-11-17 11:44:53 i Allmänt,

idag har jag varit hemma, hade ju  feber i  imorse 39.1 så jag kunde ju inte gå till skolan då. tur att vi har tema-vecka för då missar jag inte  något speciellt. men kan inte bloggar mer för jag får huvudvärk så fort jag sätter på datan. mår somsagt piss. hörs senare.

önskelista!

Publicerad 2009-11-16 17:15:37 i Allmänt,

mamma kom hem för en stund, med två saker för huden. sen så tog hon in posten och eftersom jag önskar mej lite saker till rummet så tänkte jag kolla lite vad som finns. det är fett billigt ;O! juste sen bad mamma att vi skulle skriva en  önskelista då, men ska skriva upp min och sen  skriva den i word för det ser snyggar ut då, hatar min handstil..! aja så jag sitter nu i min rosa dräkt och ska göra lite av dom sakerna. skriva önskelista & messa typ.

smallville

Publicerad 2009-11-16 15:24:29 i Allmänt,

tittar just nu på teve, smallville. tycker det pogrammet är verkligen skit bra! enligt mej iaf. har haft huvudvärk hela ´dan i plugget. ska snart ta en ipren och se om den hjälper. har träning senare men vet inte riktigt om jag ska gå. får se senare! har iaf ingen blogglust när jag tittar på teve, vill ju se vad som händer ;)! skriver senare.

?

Publicerad 2009-11-16 08:23:17 i Allmänt,

ska möta melinda strax, sen beger vi oss mot skolan. vi ska börja med idrott typ? har det jag hade på mej i lördas, mjukisar t-shirt och den svarta koftan (nya). aja har inge mer att säga, det är ju tidigt kan inte tänka så bra på mornarna. ;S

aj!

Publicerad 2009-11-15 21:43:36 i Allmänt,

ligger just nu på spikmattan med datan i knät, det gör fan ont med den vikten som datorn har! den tynger ju ner mej mer på spikmattan. haha det gör ont. men gör ju allt för er, bloggar fast jag har lite "spatime" haha, imorn är det ju en vecka plugg igen.. men tur så har vi inge plugg, we have tema-vecka! om typ droger och alkohol. tråkigt. men roligare än att få läxor och sitta på lektioner. menmen, är väldigt trött tror att jag kommer lägga mej ganska tidigt ida. vill ha tid att snyta mej på morgonen imorn...! nej men det är skönt att få ha sovit ut och inte  vara så jävla trött på dagarna. då pallar jag ingenting. men nu ska jag chatta vidare me några och snart gå bort från spikmattan!

mår pyton!

Publicerad 2009-11-15 18:20:48 i Allmänt,

mår illa och har huvudvärk, fyfan! hatar att vara sjuk fast jag ber om det ibland. nu när jag ändå är sjuk så kan jag väl passa på att ta hand om mej lite grann. ansiktsmask, naglar och sånt. om jag orkar :/ , tror jag ska försöka pressa i mej något nu. en frukt eller något. ska försöka uppdatera mer i veckan. mår ju inte så bra så det är därför jag inte uppdaterat så mycket idag.

lyckat!

Publicerad 2009-11-15 16:47:09 i Allmänt,

var med melinda igår och till ungefär runt fyra tiden ida, vi såg "the ring 1" och halva "the ring 2" fett läskigt! ;O. sen kom pappa hem med donken käk. det var väl gott men va inte så hungrig igentligen. nu vill jag bara lägga mej och sova, är jätte trött och förkyld. har huvudvärk också! hoppas jag kan komma till träningen på tisda då. måste verkligen träna inför tävlingen. kunde ju inte gå idag till träningen eftersom jag e förkyld och vill inte bli värre och få feber som min brorsa.., men somsagt kimberly fick svar på sin fråga för nån minut sen. så om ni andra vill fråga nåt är det bara att fråga, det är ingen frågestund men ni kan fråga på ändå! va inte blyga.. höh!

svar på tal!

Publicerad 2009-11-15 16:34:51 i Allmänt,

Postat av: kimberly

har du gjort designen själv ? :D

svar: ja det har jag, faktiskt ganska enkelt! gillade designen som melinda har, men kunde inte få tag i den. så försökte göra en likadan. så den blev väl ganska lyckad tycker jag! varför undrar du? :)

godmorgon

Publicerad 2009-11-15 11:15:36 i Allmänt,

vi vaknade för kanske två en timme sen, men melinda vaknade visst tidigt så hon vöckte mej vid fem över nio.., vi har ätit frukost och sånt. men vi ska se på the ring two nu, vill inte igentiligen se den tycker den är läskig ;O! iaf men nu ska vi se den!

drar ut, strax!

Publicerad 2009-11-14 18:23:13 i Allmänt,

har satt på mej varma kläder under västen så jág inte fryser, ska möta melinda vi bowlingen sen så drar vi mot centrum. och handlar some gotti gott! därefter hyr vi film. sen blr det lördagsmyyyys! gud va många gånger jag sagt lördagsmys!? 



se ya later bitches! ;)

nu mår jag mycket bättre!

Publicerad 2009-11-14 15:21:19 i Allmänt,

ungefär vid två tiden började jag göra mej iordning, duschad av mej och sådär. har mjukis kläder ida igen. haha. men jag pallade inte ha jenas när jag inte är på topp, är ju lite förkyld. men det har blivit mycket bättre nu! så jag cycklade ut en sväng, lämnade lite saker till lollo. och nu är jag hemma. det var skönt att få i sej frisk luft men inte kul att det små duggar, så blev lite blöt. men  det kvittar! juste melinda ska typ slagga hos mej, hon ville helldre det så jag sa väl okej, vi ska hyra film och ha en film/mys kväll. hon orkade inte heller dra ut någonstans.


nya koftan, gråa mjukisar och en enkel bas t-shirt under!

riktigt förkyld

Publicerad 2009-11-14 11:15:39 i Allmänt,

åh nu när det är helg och allt. så är jag skit förkyld! är jätte seg och allt. kunde inte sova längre för min förbannade näsa! ida blir det inge centrum då, mamma åkte för ett tag sen hon skulle ju till frissan sen skulle hon köpa mina skor också, bara ett par svarta enkla uggs. har redan bruna men dom är för "riktig" vinter. köpte dom förra året för ungefär 1000spenn. så mamma ville att jag skulle ha ett par som man inte såg ifall dom bleev smmutsiga. iaf så jag får se om jag slaggar hos melinda isåfall kan vi inte gå ut, äre okej? vi kan ha film mys! ;)

skön kväll

Publicerad 2009-11-13 22:34:07 i Allmänt,

har tittat teve och suttit vid datan ett tag, ska ta och tvätta bort sminket och sånt. lyssnar också på musik såklart ;)! iaf imorn blire centrum med lillasyrran och mami, mamma ska till frissan och färga håret och då skulle jag hjälpa med syrran och handla lite saker till henne som klistermärken och sånt. älskar småbarn! så söööta! :D. har hela tiden viljat bli dagis fröken haha, men längre vet jag  inte självklart älskar jag barn men dagis fröken nja satsar på något större. höh. aja sen så ska jag också till frissan dom ska klippa upp mitt hår. inte klippa på längden alls! utan bara lite uppklippt, mitt hår är väldigt ojämt eftersom jag klippte det själv haha.  så vill att dom ska jämna ut det lite. men bjuder på en jätte underbar bild!

home

Publicerad 2009-11-13 19:19:03 i Allmänt,

har varit i stan nästan  hela dan, va i skolan efter det så drog jag till centrum för att vänta på matilda. men fick aldrig tag i henne så ringde lollo och frågade om hon visste var matilda va då sa hon att hon va hos doktorn. stackarn hon har varit sjuk hela veckan med feber och allt, nu spyr hon till och med. iaf så jag drog em käkade lite så jag skulle hålla mej i stan. pallar inte slösa pengar på käk där, drog in till sergel och va inne på h&m och fick med mej en stickade cardigan, t-shirt, hög grå kjol och puder. efter det mötte jag pappa han jobbar i skanstull så jag drog dit vi gick runt lite snackade och blablabla, drog hem vid tio över  sex käkade och nu sitter  jag och bloggar, vad härligt! tycker jag  har haft en lyckad freda än så länge på tanke att det är freda den trettonde..

ska berätta om när melinda kom lite, eftersom melinda kom  ida hon var brun som en pepparkaka! vill också vara  brun... aja sen fick jag presenter ett halsband, armand och tuggummin! snällt av dej gumman. sen visade hon lite bilder och a, har saknat henne sjukt mycket men nu är hon tillbaka i kalla sverige! ;)


naaw, vad sött av henne. ellerhur? :D

älskar dej

Publicerad 2009-11-12 19:54:39 i Allmänt,

har duschat och ska ta och torka håret snart. ska ha i någon sray i håret också, det är nåt skydd för håret om man plattar det. ;)! sen ska jag plugga igen...! och ta fram kläder för imorn tänkte jag, tror det blir myskläder bara. pallar inte ha nåt annat. imorn ska jag väl till eriksdalsbadet för att träna inför tävlingen. om nån undrar så går jag på tävlingsim, har sagt det nån gång förut tror jag men för er som glömt bort! iaf tävlingen kommer vara där det är därdför jag tränar där såklart. ska köpa den där stickade cardigan på h&m också om den finns. fast gör det innan vi drar till eriksdal. ska typ dit med matti patti. :D, sen på lörda blir det slaggiisch hos älsklingen. slaggar väl förmodligen där. va ett tag sen!

22:00

Publicerad 2009-11-12 17:01:27 i Allmänt,

har  varit hemma ett bra tag nu, suttit vid datan och pluggat lite. ska plugga mer nu har prov imorn. om man vill ha en  bra framtid måste  man väl satsa på plugget? iaf ikväll kommer min söta pepparkaka hem, nämligen sötisen melinda josefine marita larsson! haha, har saknat henne. själv vill jag också utomlands... :( , ska iaf försöka hinna  blogga mer än vanligt ida. men det är inte säkert att jag hinner.

sovmorgon imorn,

Publicerad 2009-11-11 21:13:11 i Allmänt,

vi beställde kläder och sånt, men vi skulle visst inte få det förns i december så helldre så ger mamma  mej pengar så drar jag in te stan, som jag ändå ska gör med matilda den 20nov, då får båda pengar. fett skönt att det är en freda då också! ;) , ska iaf plugga lite nu. juste har sovmorgon imorn en halvtimme jippey! bättre en inget.


HAHAHA, stöörd bild! saknar dej älskling..

lovelovelove muuusic!

Publicerad 2009-11-11 20:35:53 i Allmänt,

älskar verkligen musiken på radion, asso hiphop and rnb. och så älskar jag greendays musik! haha gillar dom verkligen mycket. vet inte varför men gillar den sorts rock, hård rock suger verkligen men jag tycker det här är okej rock, så plus för den musiken!

har käkat och sådär, rakat benen osv. imorn är det simning i skolan  igen. så får väl packa för det. har pluggat på so:n också vi har prov på freda. kan väl ganska bra  men ska fortsätta att plugga! ;) men hatar verkligen det! imorn blir det vaccin sprutan me matilda j, men nu ska mami och jag beställa kläder från h&m, skriver inom kort!

simhallen

Publicerad 2009-11-11 16:47:34 i Allmänt,

snart ska jag dra med lillasyrran till simhallen, hennes simning börjar vid kvart i sex. så vi ska väl åka om en  halvtimme. mamma är sjuk så hon  kunde inte gå med henne. och  för att jag går med henne dit så sa mamma att jag kunde få en stickad cardigan som jag velat ha ett tag, från h&m. :)! så jag ska väl messa där och planera lite. i helgen ska jag va med alex, vi skulle ta och träna inför tävlingen om två-tre veckor. vil verkligen  vinna haha., men nu ska jag surfa runt lite!

vaccination

Publicerad 2009-11-10 16:23:40 i Allmänt,

rubriken säger nästan det mesta, men ni vet ju att jag ska vaccinera mej mor svin influensan? skulle gjort det ida men så blev det inte eftersom jag har träning ida så kommer jag ju inte kunna träna om jag tod sprutan, så jag tänkte att jag kunde ta sprutan imorn ist! visst e jag smart? :D tss.. ska iaf tvätta bort sminket  nu, och ja jag vet väldigt tidigt men vi får inte ha smink på oss när vi tränar :O!
outfit: tråkiga mjukiskläder!


bästavän, när hon precis kommit te thailand, miss u biiitch! :)

blogg.se SUGER!

Publicerad 2009-11-09 21:31:29 i Allmänt,

asso ibland går det skitfort och ladda upp bilder går på en sekund. men nu är det helt fuck't up, det är  skit segt. iaf för mej. och sen när man laddar upp inlägget på laddas två inlägg upp utav samma inlägg. man ba what? :O, aja var bara tvungen att bertätta det. -.- , BLOGG.SE SUUUGER! :S

surfar runt

Publicerad 2009-11-09 21:24:11 i Allmänt,

hejsan! är på bättre blogghumör just nu. surfar just nu bara runt lite, chattar osv. ja,har inte alls mycket att säga fast jag e på blogghumör,. menmen. ska ju försöka hinna med ett videoinlägg som jag sagt tusen gånger snart, men jag lovar den  kommer nån gång. tänkte fixa om desginen nån gång också. juste ska vaccinera mej också imorn, eller nån gång nu i veckan! aaah kommer döö. hatar sprutor, dom e läskiga. tss ;)!


haha, sitter i myskläder & osminkad. den bjuder jag på ;)


me love my computer!

städa -.-

Publicerad 2009-11-09 18:54:27 i Allmänt,

dags att städa upp i rummet, efter det väntar teven hoppas jag. ska fixa lite andra saker också ringa nåra samtal och sånt, men detta blev ett kort inlägg nu för att har inte så mycket att  berätta. :'/

träning snart!

Publicerad 2009-11-09 16:04:02 i Allmänt,

är faktiskt en väldigt dålig bloggare  nu förtiden,  jag suger. fattar inte. brukar blogga jätte mycket förut, inte jätte mycket men mer än nu iaf. men jag ska försöka att hinna med bloggen så mycket jag kan. ida var det ju plugg, efter det drog jag hem åt lite tittade på teve, och har packata nu inför träningen. så jag går väl snart. börjar  tidigare ida  och har bara i en  halvtimme. imorn är det simning med skolan :O! vill inte det, bläbläblälbä. kommer ha simining på tosrda med... aja, den här veckan kommer iaf min  underbara bästavän hem! på freda. men då ska hon typ vara med malin -.- , men hon och jag ska väl hitta på något i helgen också! har saknat henne så himla  mycket. aja bloggar senare, hoppas på ett videoinlägg då.



dagens outfit & facelook, typ! ;)

tillbaka

Publicerad 2009-11-08 19:12:32 i Allmänt,

nu är jag hemma från träningen, det avr fett hårt idag. :O! jobbigt. men iaf har precis ätit lite, sen ska jag göra mej iordning för kvällen. men passar syskonen för föräldrarna är borta, mamma hos en kompis och pappa hos farmor. men dom kommer väl vid tio sa dom. juste, anmälde mej till en tävling vi har om ungefär två veckor, fyra längder ( 100 m ) 'går på tävlingssim, haha jag kommer förlora!
men ska besöka lite bloggar nu och sen göra mej iordning, säkert ett inlägg senare.

söndag

Publicerad 2009-11-08 15:54:34 i Allmänt,

har varit jätte seg hela dan, har inte gjort alls mycket. drog till syrran åt lite där spelade "guitar hero" och tittade på film, "Jumper" såg den med alex till typ halva igår men nu såg jag hela. rekomenarar den verkligen. skitbra! juste började ju på streetdans, men skulle börja i  januari, men det var typ en annan tjej som också skulle börja och hon fick börja nästa vecka, jag ba what!? så mamma  ska ringa och fråga om jag också kan börja nu, plus att sanna också skulle säga till. menmen, får väl  hoppas på det bästa. ida har jag bara mjukiskläder, órkade inte ha nåt annat. jagvet lovade bilder och sånt.  men nuförtiden har jag inte så stor blogglust. förlåt.

seg

Publicerad 2009-11-07 23:15:24 i Allmänt,

nu e lilla becca jätte trött, och tänkte sova! ts..  men iaf är supertrött och ska lägga mej! blir ju alltid det. har iaf inte slaggat me nån, eller vart med nån. jo alex ett tag men det räknas typ inte? så nästa helg är jag borta hela helgen! ;) haha nejdå, men iaf vara borta för det mesta  hoppas jag. en påminelse till er: imorn är det farsdag. tråkigt. men mamma köpte lite saker som vi syskon ska ge till farsan. haha. men har slagit in det fett fint. hade bara lust att göra det. haha, men han höjer säkert månadspengen då? :O

gonatt nu, imorn hoppas på mer inlägg, bilder osv!

på bättre humör

Publicerad 2009-11-07 18:40:14 i Allmänt,

hejsan, är på bättre humör nu, men har inte rett ut något med mamma, men iaf alex kommer nu vi ska kolla film snacka osv, hon kommer komma genom fönstret för att inte mamma eller pappa vet om att on ska komma haha! ;), sen så har det hänt nåt cp med blogg.se? texten är ju sjukt ful! ska iaf fixa mej lite nu, vill inte se ut som ett monster.. ;S


messar med lollo, hon måste säga till när hon är framme
ska ju somsagt hjälpa henne upp  på taket!

happ

Publicerad 2009-11-07 17:34:43 i Allmänt,

sitter nu i sängen och surfar lite på datan, lyssnar på musik och sånt. det var skit kallt idag trodde jag skulle döö! har bråkat lite med mamma också. skulle dra ut men det gick ju inte? sen så är jag bara ååååh sjukt irriterad, vet inte varför men har inte någon stor blogglust just nu. så skriver senare när jag e på bättre humör...

alby

Publicerad 2009-11-07 11:00:27 i Allmänt,

har gjort mej iordning, ätit frukost osv. men somsagt ni vet ju att jag ska på nån skolgrej vi ska göra något i alby med en brandman. tråkigt. men men. och en sak till som jag verkligen inte står ut me! mamma ska följa med och bjuda på pizzabullar. hemskt! har försökt hindra henne men det går fan inte. åååååh. så jävla pinsamt!  hare bra ni andra nu, själv får jag ett helvete. hahhaha ;)

godnatt

Publicerad 2009-11-06 23:35:39 i Allmänt,

ska sova nu, är skittrött! fryser gör jag också. vill bara  krypa ner i sängen och somna. haah. har inget  mer att säga än att nån gång i helgen så är det dags för ett videoinlägg. och jag hoppas  jag hinner med det den här gången. brukar glömma och inte orka. men den här gången får vi väl se. godnatt på er, så ses vi imorn?


snart är det likaså med mej.....

göra mej iordning

Publicerad 2009-11-06 22:08:40 i Allmänt,

ska sätta  på mej myskläder, ta bort smink osv. vet tidigt att  göra det nu men är väldigt trött. plus att jag slipper göra det sen ;)! men imorn är det ju den där saken med  skolan sen typ shopping som ni vet också, efter det vet jag inte. kanske är med nån? ska snacka med matti. men iaf bjuder på en bild du ska ju somsagt fixa mej. hörs sen!


från tidigare idag!
ser skit blek ut, men det är ljuset. lovar!
men erkänner också att jag inte är världens brunaste heller.

var tvungen att säga!

Publicerad 2009-11-06 20:01:41 i Allmänt,

hátar, hatar, hatar när folk säger att man är wb någon om man nu köper en tröja, linne, skärp eller vad som helst som just nån annan hade! om jag ser någon råkar ha en tröja på säg som är en sån jag har hemma ska jag då ba säga. " asso gud vad du är wb mej, jag har ju också en sån tröja omg!" tycker iaf att det är jävligt omoget. alla har ju fan samma kläder ju? och på tal om skärpet som jag visst råkade köpa samma som natalie betyder det inte att jag är wb henne? fyfan för sånna personer säger jag bara!
ha en härlig kväll nu! en fredag vill man  ju inte förstöra ellerhur? :)

mys framför teveskärmen!

Publicerad 2009-11-06 19:47:48 i Allmänt,

har ätit midda precis, tacos.. muuums! senare ska vi väl titta på teve och tjocka oss med godis?, iaf imorn en lördag är det någon skitgrej med skolan. fattar ni en lörda!? i alby. vill inte gå. men man måste typ? det är klockan  ett till typ fyra eller nåt. sen efter det ska mamma  och jag shoppa lite. eller lite mat och skor ifall  vi hittar, hittade inga skor ida. men hittade ett par snygga jeans på jc 600kr, tycker dom e sjukt snygga och passar perfekt! :D

nackaforum

Publicerad 2009-11-06 07:48:58 i Allmänt,

godmorgon! hur startade eran morgon? själv är min super. har gjort mej i iordning klart och tänkte att jag skulle hinna med me ett inlägg. och ska snart åka för ibland måste man göra saker för andra..., tillexempel åka tidigt hemifrån -.-, ska iaf dra till nacka efter skolan ska möta mamma  och köpa jeans  och skor. men nu måste jag gå skriver efter skolan eller efter nacka ;)!

medans den ändå sitter i!

Publicerad 2009-11-05 21:04:16 i Allmänt,

om  jag ändå inte gör någonting medans jag väntar på ansiktsmasken kan jag ju blogga. men somsagt den 28 november är det takidas konsär. gillar dom inte alls mycket. men dom e väl lite  mindre än ok? plus att jag inte vill tacka nej till det när jag blir bjuden på det. så jag och melinda ska dit. den börjar 19:30 ungefär så det ska väl bli kul  ändå, käka ute innan och sådär! så jag ser ändå fram emot takida konsären! ;)

ansiktsmask

Publicerad 2009-11-05 20:50:52 i Allmänt,

har duschat och tagit fram kläder för imorn osv. men nu tänkte jag ha ansiktsmask och ligga på spikmattan. har gjort massa un derbara saker för min hud. perfekt för en freda (imorn). hare  bra så hoppas vi på ett inlägg senare?

shopping

Publicerad 2009-11-05 18:45:13 i Allmänt,

hemma från centrum nu, har käkat och sådär. ska faktiskt ha tid framför datan och teve nu. inga läxor :D! iaf köpte lite saker när jag och alex ändå va där. köpte ett skärp som e lite förstort men ville ha det så gärna haha, sen en hög kjol och tillsist en  ansiktsmask. ska kolla in  bloggar nu och sådär men skriver lite senare. puss



pissregn

Publicerad 2009-11-05 15:41:20 i Allmänt,

hatar när det regnar, man blir så blöööt! speciellt när  man cycklar -.- , men iaf pallar inte tänka på regn gör mej bara lessen :( ! lollo kommer hit en sväng sen så drar vi till centrum när regnet har lugnat sej. hon skulle köpa ett par byxor tror ja? aja har varit jätte dålig på att lägga upp bilder. förlåt. men ibland blir bloggen bildfattig och ibland inte. men ska försöka att jag lägger upp bilder nästan vid varje inlägg. hade ju prov idag det söööög. kunde fan inget! men imorn är det ju freda. fan va veckan bara runnit iväg. sköönt tycker jag. ;)

bara älskar det!

Publicerad 2009-11-04 19:44:35 i Allmänt,

rummet e klart och det är fett snyggt, tycker rummet blev väldigt lyckat! men vi ska köpa brunt överkast och bruna gardiner och lila, rosa & vita ljus som ska stå på  en bräda eller vad m an ska säga. bidler visar jag när allt e klart! eftersom min tapet, låder, min stol & lampor är rosa så ville jag ha en varm brun färg. nu när det blir vinter så kommer det kännas jätte  mysigt. men ska ju börja på dans, samma grupp som sanna. på street dans på step in dansstudio tror jag det hette. kommer bli jätte kul! aja inga bilder lägs upp idag tror jag har inget att visa eller ego-pics synd.. men så kan det  bli ibland? ska bli förhörd på no:n nu skriver förmodligen innan jag lägger mej!

äntligen.

Publicerad 2009-11-04 17:11:32 i Allmänt,

hejsan allihopa! har pluggat med jennifer i typ två timmar, så nu är jag säker på no:n men ska hinna med ett videoinlägg idag hoppas jag. ska fxa mitt rum också så bjuder jag på före och efter bilder. imorn är det lång skoldag. torsda.., iaf så provet e typ på morgonen. juste melinda ringde från thailand. gud vad jag blev glad! hörde att hon köpt saker till mej ;)! saknar henne så mycket. men får väl bara vänta,  vänta och vänta. men nu ska typ jennifer hem eller nåt så ska följa henne en  bit typ. och sen är det dags för rummet. :D

...

Publicerad 2009-11-03 22:15:13 i Allmänt,

har  typ inget att berätta, är jätte trött  och tänker lägga mej  redan nu. har pluggat no som fan, och vart på träning och allt så e helt slut. imorn hoppas jag att det inte blir lika tråkig, inte mycket alls bloggande dag! hoppas på det bästa ju,  ellerhur? skulle ju också göra ett videoinlägg. ;), godnatt på er

17:32

Publicerad 2009-11-03 17:32:08 i Allmänt,

har tränat nu lite på no:n och är väl sisodär säker ha, kommer hem vid åtta. sen så blir det mer plugg, data och sen typ sova? kommer  lägga mej vid en tidigare tid idag om jag lyckas, vill vara pigg imorn. idag var jag som en påse och  bara jäspa hela tiden? men iaf ska väl försöka med ett videoinlägg imorn förhoppningsvis.  men ha det så bra nu så ses vi ikväll ;)

back!

Publicerad 2009-11-03 15:44:17 i Allmänt,

uppdateriade inget efter jag gjorde det första efter skolan, hade så mycket att göra. plugg, träning, och från typ tio till tolv fixade vi min garderob den e verkligen skit snygg! men  nu är det bara kläderna som ska in. men idag var det ju plugg efter det stack jag hem åt lite och tittar teve  och surfat lite på datan. idag ska jag "anmäla" mej på dans, samma dans som sanna! det ska bli kul. då kan jag gå me henne dit. varje gång. har träning idag igen. så jag vet inte om jag kommer skriva så mycket idag heller, ska ju plugga nu. fattar ju ingenting på no:n så jag måste verkligen träna på allt och blablabla. men somsagt kanske dra till alex senare, juste! kommer försöka att göra ett videoinlägg också det var ju ett tag sen?


dålig bild vet, men en  biologibok e väl inte så intressant!?

tidig dag,

Publicerad 2009-11-02 14:21:57 i Allmänt,

varje måndag slutar vi väldigt tidigt, kvart i två, två. och det är ju tidigt jämfört med dom andra dagarna. idag  blire bara hemma för min del. ska plugga, byta om, fixa  klart min  garderob och lägga in alla kläder?, träning. kommer bli massa uppdatering hoppsa jag också.

movietime

Publicerad 2009-11-01 19:42:26 i Allmänt,

förlåt för dålig uppdatering idag, men har varit upptagen. blev inge stan idag heller vi ska ta det när båda ´får månadspengen. iaf ska titta fil m med lillasyrran och äta popcorn jag hade lovat henne så jag måste väl det antagligen. har kolla på lite saker jag vill ha om pengarna kommer räcka när jag får månadspengen och det kommer räcka, lyckliga blir jag nu! men imorn är det ju skola. tråkigt. kommer bli plugg hela veckan prov på torsdag. fan. fan. fan. så a. men ni kanske undrar vad jag gjort hela dan? har varit hemma fixat garderob, drog till ikea, handlade och har duschat och rakat benen osv. och så har jag ätit  en skitgod paj med vanlijsås!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela