klippa mej?

Publicerad 2009-09-30 19:52:45 i Allmänt,

jag undrar om jag ska klippa upp håret lite och göra det mer till en frisyr fast jag ska fortfarande ha samma längd på mitt hår såklart! aldrig att jag klipper det kort? :O , imorn  är det ju torsdag hatar torsdagar det är så långa dagar tycker jag vi har typ alla ämnen? ååh gud vad jag hatar skolan verkligen. aja skitsamma inget att göra åt, men nu ska jag ta bort sminket och packa väskan med saker och ting till imorn :)!


pusssålänge :)!

varför funkar det inte?

Publicerad 2009-09-30 19:20:57 i Allmänt,

hejallihopa! förlåt ännu en gång för väldigt dåligt bloggande, jag vet att jag lovat förut jag vet det. men jag lovar igen att jag ska bli bättre på att blogga! skulle igentligen mobilbloggat två gånger igår men det gick ju inte. varför funkar det inte för mej för? ååh blir så irriterad. menmen, har vart och kollat på min syrras träning hon ville det så jag ställde upp för henne. imorn ska jag vara me melinda antagligen, vi sak hitta på något kul hos mej, undra vad det blir? vi går säkert ut någonstans också. jag vet att ni kanske tyc ker jag suger, men ni vet också att jag kommer bli bättre på att blogga mer också? ;)

vill ha en ny mobil!

Publicerad 2009-09-29 20:51:01 i Allmänt,

japp det vill  jag faktiskt ha! fick min för ungefäre ett år sen och jag vill ha en ny nu, jag hoppas jag kan övertala om hur bra det skulle kunna vara med en ny, så kanske hon säger ja? iaf kom hem från träningen för kanske en timme sen typ, har húnnit duscha är käkat också! ska ta och lägga upp bilder sen idag på orgienteringen som gick skit bra...eller inte. och juste det va en tant som vi frågade om hon kunde hjälpa oss hon ba okej, sen så ledde hon oss till typ fel väg så vi gav typ upp.


ingen visste fan vart vi skulle!? HAHA


en tant skulle hjälpa oss, men hon sa tydligen fel.
hon värkade inte att kunna något om att läsa en karta heller
hon
visste fan inte ens vart krusboda va! :O


melinda verkar fan kunna kartan bra,
eftersom hon ser så bestämd ut att hon har så rätt
åt det håll hon går.. HAHA :)!

brottom

Publicerad 2009-09-29 16:44:45 i Allmänt,

måste dra ti alex, vi ska handla saker i centrum hem till henne lämna sakerna, sen mot bussen och ta den mot alby vi har träning där idag! så lägger in en bild på vad jag har på mej på träningn idag ;)!

videoinlägg idag?

Publicerad 2009-09-29 14:56:47 i Allmänt,

hade faktiskt tänkt göra ett idag, men jag är tveksam om jag hinner det. ska snart dra ti centrum om det nu går som det ska, annars har jag träning vid kvart över sex. på orgienteringen idag så gick det sådär. hatar orgientering det är så jävla jobbigt och tråkigt, men vi hittade iaf a,b och lite på d. menmen hade hoppats på bättre men om man inte kan kartan eller nåt så går det ju somsagt inge bra..

hemma hos melinda

Publicerad 2009-09-29 09:57:26 i Allmänt,

nu sitter jag hos melinda, kom för ett tag sen. eftersom jag redan var klar så frågade hon om jag ville komma till henne och a så nu är jag hos henne! vi kommer väl dra härifrån vid tio eller halv elva får se vilken tid som passar bäst sen, vi kan inte vägen så bra haha. melinda har ingen webb på sin data så ingen bild på oss blir det inte :/ . iaf är hemma vid två kanske? får se när vi slutar .

godmorgon

Publicerad 2009-09-29 09:20:10 i Allmänt,

älskar sovmornar asso! då blir jag på så bra humör. är helt utvilad och allt. idag är det ruskigt kallt men solen är iaf framme och det är skönt. min matsäck blev tonfisksallad med dryck och sånt. men idag ska jag bli mycket bättre på att blogga, asso som vanligt!

fan vad jag suger på det här!

Publicerad 2009-09-28 21:54:52 i Allmänt,

jag sa att jag skulle blogga så mycket jag kunde innan jag drog iväg på träningen...:/ förlåt, förlåt för att jag inte gjorde det! jag ska inte lova saker om  att jag ska skriva jätte mycket  och sånt för då kommer det bara inte bli så? iaf förlåt ännu en gång, suger fan på det! aja imorn är det orientering vi hundängen och vi ska mötas där elva så det ska bli skit skönt att få sovmorgon! jag har träning senare vid kvart över sex också, förlåt för inte mycket bilder heller men  jag  lovar det kommer, kommer också slänga in ett videoinlägg också någongång imorn eller nåt, det blir väl kul? hah.. , men nu ska jag ta och kolla in statistiken och andra saker.

hemma från plugget

Publicerad 2009-09-28 14:26:56 i Allmänt,

kom hem för typ fem minuter sen, har fixat lite käk ska nämligen på träning. åh hatar att plugga men om jag gör det nu slipper jag göra allt i veckan! tänkte åka till stan och sånt så jag vill hinna med det ju. men ska väl ta och titta lite teve också, kommer blogga så mycket jag hinner innan jag drar på träning för att kommer hem vid åtta eller tidigare eller senare! kommer lägga in lite bilder sen idag också! eftersom det va bild ida och bild´läraren var sjuk så hade vi vikarie och så hållde jag julia och melinda på att göra porträtt av varandra haha, det blev  helt sjuka bilder! aja ska fortsätta att käka nu ses senare.

dags för annat & inge mer data för ikväll!

Publicerad 2009-09-27 20:29:04 i Allmänt,

ska inte sitta mer vid datan ska fixa en sak på pea bara sen e jag klar med datan, ska ta och titta på playa del sol som börjat för ett tag sen så jag måste skynda mej brottom brottom, lägger in en bild på mej och matilda bara saknar dej förlåt för allt!


hon ville inte att jag skulle ta en bild där man såg
hennes ansikte men det kommer jag göra någon
annan gång ändå!

hemma från träningen

Publicerad 2009-09-27 19:16:08 i Allmänt,

kom hem från träningen för ett tag sen, har ätit lite också! idag har jag varit sjukt stressad hela dan  fast jag knappast gjort något? iaf ska lägga upp bilder sen gårdagen som jag lova. så nu kommer några stycken!


haha, älskar er!


har melinda och sanna en lite konflikt där eller? :)


dom skulle visa upp en dans,


HAHAHA! var bara tvungen hon e snyggare i verkligenheten
va bara tvungen att lägga in den här söööta bilden!



så snygg man är? ....
jag och matilda iaf!


är det gott sanna?


innan festen började, så va matilda och alex bara tvungna
att slänga i sej allt påengång?

dålig uppdaterning

Publicerad 2009-09-27 15:24:55 i Allmänt,

förlåt, men asso jag har haft fullt upp. det blev inte vanligt bloggande idag tyvär men det blir det säkert imorn! bilder lägger jag inte upp nu. det pallar jag inte måste göra klart en sak först! skriver efter träningen.

ligger i sängen med matilda!

Publicerad 2009-09-26 23:13:48 i Allmänt,

festen slutade ganska tidigt, men men det var tvunget att  bli så! men jag och matilda ska väl förmodligen titta på film eller något. har ganska många bilder fast dom lägger jag in imorn. orkar inte nu  är sjukt trött! men jag bloggar mer imorn  pusshej!

klara!

Publicerad 2009-09-26 16:33:40 i Allmänt,

nu har jag gjort allt som jag behövt, men matilda e här och vi ska fortsätta att fixa maten. alex kommer väl snart..men som sagt nu bjuder jag på min och matildas outfit


jag till höger, matilda till vänster :)

hårinpackning

Publicerad 2009-09-26 13:44:31 i Allmänt,

har hårinpackning i mitt hår just nu, ska ha det i en timme och det har gått en halvtimme? aja ddet ska iaf vara klart tio över två! ;) , har en badmössa över hårinpackningen för att inte allt hår ska hänga ner och bli tort plus att det stör att går runt men blött hår som bara hänger. aja nu ska jag hjälpa mamma med att städa!

hemma!

Publicerad 2009-09-26 12:23:24 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från centrum, köpte hårspray och tuggummi heh. ska ta och duscha nu, sen så a' ska jag väl fixa mej! juste eftersom jag  köpte en hårspray ville jag testa på någon jag  inte haft jag brukar ha moss 'stavning?' och en spray men testade något annat nu :)

dags att fixa sej!

Publicerad 2009-09-26 11:18:07 i Allmänt,

har tittat på teve ett tag nu, tänkte fixa mej nu! ska platta håret  och liteså. ska typ fixa mina naglar och fötter också, eftersom jag har én massa tid att inte göra något speciellt så tänkte jag ta hand om mej själv med lite hudvärd och sånt ;)! men nu ska jag och mamma till centrum och sen ska jag ta en dusch och ha i silvershampo i mitt hår för det kommer ta bort lite av den röda nyansen!


dagens outfit just nu, mjukisbyxor linne och skinjacka

pgödjrfhrsdghdhgdf

Publicerad 2009-09-26 10:20:48 i Allmänt,

ååh, mamma väckte mej i onödan. mamma ba läste på lappen man fått om städdagen oc h där stog det att det är i oktober. aja skitsamma måste ju ändå gå upp men blir irriterad. ska väl snart ta och göra mej iordning. men nu ska jag kolla in lite bloggar och så.

godmorgon allihopa

Publicerad 2009-09-26 09:44:07 i Allmänt,

är på väldigt bra humör just nu, inte för att det har hänt något speciellt men det är en skön sol som skiner ute och a känner mej bara helt enkelt väldigt glad, härligt! men jag skulle blogga från mobilen men det gick inte? eftersom jag inte orkade gå upp och sätta på datan så tänkte jag mobilblogga men fick gå upp ändå. idag har jag bara på mej min rosa mjukisdräkt, vi ska ju städa på gården så då behöver man inget speciellt på sej, aja nu ska jag äta frukost!

det blen en röd nyans!

Publicerad 2009-09-25 21:15:35 i Allmänt,

asso mitt hår blev mer rött! :O, ååh det blir ju fan aldrig bra! men jag ska köpa någon silver kräm som tar bort allt röda. tur att sånt finns, tack gud! aja kom in för ungefär en haltimme sen har varit ute me matti och lollo. vi skrek och hade oss som  vi brukar ;)! aja imorn blir fet  iaf fest, senare på kvällen och innan blri det väl lite städning på gården -.- och så ska jag fixa massor av saker. aja ska ta och lyssna på lite musik och surfa lite.


jag just nu, haha kolla mitt hår!? :O <3

tona håret!

Publicerad 2009-09-25 17:36:09 i Allmänt,

sitter vid datan med lollo och kollar in lite bloggar, men nu ska jag ta och tona håret medans alex sitter vid datan och kanske hjälper mej? och imorn på dan så är det typ städ dag på gården, vem pallar det tio på morgonen? men man måste vara med om man e hemma :O! inte kul... aja efter det vid kanske halvfem så åker resten av familjen iväg och då är det bara jag hemma! fast sen kommer alla andra så det kommer bli skitkul. aja dags för mej att tona håret.

mitt kort & jeans har kommit!

Publicerad 2009-09-25 15:31:42 i Allmänt,

hejhej sötisar, kom hem från centrum för ett tag sen va där och handlade massa saker till festen. och sen när jag kom hem så hade mina jeans från gina tricot kommit och mitt bankomat kort. så när mamma kommer hem från att ha hämtat snorungen så kommer vi starta det och sätta in pengar på det! dagens outfit va inte rolig haha bara mjukiskläder,så är det något speciellt att se? haha. men ska väl ta och byta om och sen va me någon?


undra  vad det kan va....?
jo jeansen :)


det här är då kortet haha,
och den dära lilla saken som ser ut som en miniräknare
är en sak man startar kortet med!

inte på blogghumör!

Publicerad 2009-09-24 20:01:29 i Allmänt,

nepp är somsagt inte det, är väldigt trött och håller på att plugga lite. hatar matte asso! aja  toning blev inte idag heller utan  ska  väl antagligen göra det imorn ;). men nu ska jag ta och göra något typ teve?
är så jävla sur också!

mot centrum

Publicerad 2009-09-24 15:53:37 i Allmänt,

snart så ska jag möta alex och vi ska dra ti centrum och sen ska vi träna. jag tror jag ska  köpa en väska på belle shoes, men det får vi se. juste det kom en såndär sak som man ska öppna sitt bankomatkort med på posten, och imorn kommer typ kortet och då stoppar man i kortet i en sak för att låsa upp det. jätte konstigt  faktiskt haha. ni kanske inte fattar men ni får nöja er med min förklaring ;)!

helt klar för att gå!

Publicerad 2009-09-24 08:01:02 i Allmänt,

ska kolla med melinda oom hon e klar, om hon e det så kommer vi mötas som vanligt annars väntar jag tills hon e klar. idag slutar vi vid tre, inte kul alls! gillar defenetivt inte torsdagar då har vi språk, no och allt såntdär tråkigt. eller alla ämnen suger ju men jag gillar musik för då spelar man bara och så kan man snacka och allt utan att det stör för det spelas ju så högt så ingen hör om man snackar. aja nog om det, ska ringa melinda nu puss.



det blev ingen toning .

Publicerad 2009-09-23 20:24:46 i Allmänt,

ska nämligen göra det imorn ist! mamma pallade inte och jag pallade inte göra själv taha. :) . men det kommer inte bli mer bloggning för idag utan jag bloggar mer imorn. jag kanske ska ta och åka till simhallen imorn med  alex och träna  inför en tävling vi har i october. men nu börjar jag  bli riktigt trött fast det är ganska tidigt!

time to change!

Publicerad 2009-09-23 19:07:05 i Allmänt,

då var det snart dags att tona om mitt hår! yeees, så fort jag kom på att jag kunde lika gärna gå ner till centrum, så gick jag direkt haha, så smart man e :), aja ska stada upp röran  i mitt rum och sen ta och tona håret, eller mamma hjälper såklart :O.

hatar mitt hår! :O

Publicerad 2009-09-23 17:24:29 i Allmänt,

vill vara mörk brunett som jag va förut, alla säger att dom inte ser skillnad. men det är stor skillnad, jag kommer ihåg hur jävla mörkt mitt hår va och nu är det typ mycket ljusare! åååh. ska iaf tona tillbaka det, tur att det bara va en toning och inte färgning eller att jag hade tagit ännu ljusare färg...


ser ni? gillar inte färgen...
eller vad tycker nì?

hemma från plugget

Publicerad 2009-09-23 14:54:22 i Allmänt,

kom för typ en kvart sen  eller något. och vill bara säga att jag lovar att bli bättre på att blogga! jag tycker själv att jag vart riktigt usel. men men sånt händer ju ibland ellerhur? aja vid fyra ska jag hämta snorungen och sen ge henne mat för hon  ha simträning sen med mamma, så mamma ville att jag skulle ge henne lite pasta och så. men jag fick ju tre böcker när jag fyllde år och jag ahr börjat läsa en. det  är den där  nya boken av stephenie meyer " genom dina ögon " och det  är lite svår att förstå men den är väldigt bra. men nu ska jag ta och ringa några samtal så hörs vi sen.


min outfit idag! ;)

förlåt ännu en gång

Publicerad 2009-09-22 20:54:26 i Allmänt,

för dålig uppdaterning, lovar att bli bättre :)!  men jag orkar  inte lägga upp massa bilder på det jag fått utan, ni kommer ju gå se outfits och så då kanske ni ser att jag har något nytt på mej? aja ska ta och läsa har ju fått en  ny bok, ska kolla om den verkar intressant att läsa haha . men jag skriver mer imorn pusspuss!


saknar dej matilda livsglädje!

gud vad skönt

Publicerad 2009-09-22 16:15:17 i Allmänt,

att vara hemma, gick med´mina nya skor så har lite ont i foten. har också ont  i ryggen har sovit lite konstigt typ, men eftersom det är träning så tänkte jag gå fast jag e trött kanske blir piggare  då. men har köpt massor med kläder, bild får ni senare ikväll hoppas jag :)! men nu ska jag rusa iväg till alex. syns efter träningen.

idag fyller jag år!

Publicerad 2009-09-22 08:09:33 i Allmänt,

gud vad skönt att äntligen fylla år, 13 år e jag då! jag vet att det är ett väldigt tidigt inlägg men om man blir grattad av famlijen vid sju och ska ändå iväg vid nio så är det ju ingen ide att somna om? jag fick presentkort, böcker, jeanstight, skit snygg ring, sen fick jag en väska som va ful!? mamma ska lämna tbx den, undekläder och lite mer. vi ska ändå ut på stan och välja lite saker som jag vill ha, av melinda fick jag en takida biljett och 100kr. taaaaaack milly älskar dej mest!

snabb nudlar

Publicerad 2009-09-21 21:50:37 i Allmänt,

både jag och melinda har just vräkat i oss nudlar haha, vi blev lite hungriga så vi hittade snabbnudlar i skåpet. och ni kanske förstår att melinda slaggar hos mej? aja men det gör hon iaf. vi ska fixa våra designer sen ska vi ta och sova typ? men eftersom jag fyller år  imorn så kommer familjen  komma in   och sjungavid sju :O , skitsamma mamma och jag måste ändå vara inne i stan vid tio. men förlåt för dåligt bloggande också men det blir vanligt bloggande imorn tror jag :), men nu ska melinda och jag fixa designer, skriver mer imorn tror jag .

ska göra mej iordning

Publicerad 2009-09-21 15:59:21 i Allmänt,

ni kanske undrar varför jag ska göra mej  iordning igen? det är bara för att jag ska fota mej i en såndär fotoautomat för man ska ha med sej en bild när man lämnar in papprena om ett lägg och bankomatkort, och ett skolfoto räkte inte för det måste bara vit bakgrund så jag och melinda ska gå till centrum igen och fota mej i en fotoautomat och sen handla flingor, antagligen kommer melinda slagga hära om det nu går :)!

här kommer dagens outfit

melinda

Publicerad 2009-09-21 14:26:05 i Allmänt,

just nu sitter jag och melinda vid teven, vi ska väl hitta på något när mamma kommer för att vi passar min syrra just nu -.- , inte kul! aja vi kanske drar ut eller något. jag kommer att lägga ut min outfit senare för just nu pallar jag inte heh. men nu ska väl melinda blogga,

förlåt

Publicerad 2009-09-21 12:12:11 i Allmänt,

att jag inte bloggat mycket, men har inte haft tid. har lite brottom ska dra ti centrum nu! kolla lite saker inte köpa tror jag? aja vi syns snart pusspuss

top model!

Publicerad 2009-09-20 19:31:51 i Allmänt,

just nu tittar jag på topmodel, och efter det ska jag se på charles änglar. idag vet ni ju att vi va och handlade skor . och jag hittade ett par skit snygga! jag älskar dom verkligen, iaf julia ska inte slagga här för hon klämde sej i en bildörr och typ svimmade så hon mår jätte illa nu, stackars henne :( , men nu ska jag titta vidare pusspuss!


bilden tagen från min brorsas rum, för teven e där och
jag tittar ju på topmodel. gillar inte fotboll -.- !

snart drar jag

Publicerad 2009-09-20 10:18:46 i Allmänt,

om ungefär en kvart, ni vet ju vad jag ska göra? jag kan berätta det igen för er som inte läste hela inlägget igår. jag ska nämligen dra till sollentuna och shoppa med min syrra och sen efter det så har jag träning -.-, och sen ska julia förmodligen slagga här :)! hoppas det går, men jag kommer inte skriva förns ikväll tror jag , annars hörs vi ju innan.

.

Publicerad 2009-09-19 22:55:12 i Allmänt,

nu blir det inge mer bloggande för ikväll, så vi ses imorn. kyssar!

vad ska jag göra? :/

Publicerad 2009-09-19 21:19:53 i Allmänt,

vet  inte vad jag ska hitta på :( , kanske film som jag sa för ett tag sen? jo eller kanske inte... gud har så tråkigt vill ut och göra något! ska väl ringa julia och sen kolla tv, vi hörs imorn babys,

matilda lindgen lundhagen

Publicerad 2009-09-19 20:06:14 i Allmänt,

har aldrig tänkt på att du har faktiskt bettyt jävligt mycket för mej, du är så jävla fin älskar dej jätte mycket och jag lovar att aldrig lämna dej för om jag gjorde det skulle ingen becca finnas!

blev data & smsmys!

Publicerad 2009-09-19 19:58:37 i Allmänt,

haha namnet låter konstig, men asso jag kan  inte  skriva det på något annat sätt eftersom det är ju det jag gör sitter vid datarn och messar och bara chillar, :)! men nu har jag 1000 spenn samanlagt fick 200spenn av  mormor också, jag är rik vafan! haha men nu ska jag väl chatta med några och kolla in  pea  lite ädra press eller något?

trött & skitglad!

Publicerad 2009-09-19 18:26:15 i Allmänt,

nu börjar några att dra hem och så, det var skit god mat och jag bara älskade presenterna jag fick,  fick 800 spenn av farmor, farbror, pappas kompis inte styck då utan tsm. ni kanske tycker det verkar lite men det är en rett så stor summa nästa tusen spenn  lixom. men iaf sen så fick jag blommor också. av  min syrra så stog det på ett kort att jag skulle åka med henne till sollentuna imorn för hon skulle ge mej överaskningar, undra vad  det kan va? hon sa iaf att en sak va att hon redan betalt den dyraste skon som fanns i en  skoaffär så då kan jag välja precis vilken sko jag vill utan  att tänka på priset! men men nog om det, är somsagt skit glad över allt och jag har fortfarande massa överaskningar kvar från mamma och pappa eftersom jag igentligen fyller år på tisda. men är faktiskt ganska trött, ska ta och städa upp i mitt rum och sen sätta på mej min mjukisdräkt och kanske kolla in en bra film och dricka te, varför inte? aja nu ska jag ta och göra det jag sagt så ni får veta mer senare!

klar för att hjälpa till met maten!

Publicerad 2009-09-19 13:40:54 i Allmänt,

så  nu har jag gjort mej iordning helt klart, bäddat sängen och liteså. har ni märkt att jag lagt upp bilder hela tiden? det tycker jag e bra! jag älskar bloggar där det finns massa bilder, gör inte ni? aja nu kommer jag lägga in bilder igen. det blir en bild på outfit och så en  bild på min facelook! här kommer dom:



inge sminkvideoinlägg!

Publicerad 2009-09-19 11:36:46 i Allmänt,

det blev heltmisslyckat, så jag tog en bild på vad jag  sminkar mej med. det är inga detalier för det orkar jag  inte göra nu! så då får ni ju se en del utav det jag sminkar mej med, men nu måste jag skynda göra mej iordning alla kommer vid två, tre så jag skriver lite senare antingen när jag är klar eller ännu senare. puss

godmorgon

Publicerad 2009-09-19 10:53:49 i Allmänt,

vaknade vid halv elva något sånt, sen typ kvart i elva proppade jag i mej en god frukost ochnu ligger jag i sängen och bloggar! ´men alldelesstrax så kommer jag bjuda på en video om hur jag sminkar  mej :) ! och sen lite senare när jag gjort mej iordning klart så kommer ni få se bättre på hur mitt hår serut! men nu bjuder jag på en hemsk morgonbild:

inge vidare..

Publicerad 2009-09-18 23:12:30 i Allmänt,

nu var det ungefär en timme sen jag tonade håret, men jag tyckte inte det blev så bra men jag ska göra slingor i det imorn. så jag tror det blir mycket bättre då! men jag orkar inte ladda upp en bild på hur det blev idag, så jag gör det imorn.
då syns vi mer imorn söta bloggläsare!

ätit klart!

Publicerad 2009-09-18 19:50:04 i Allmänt,

nu har jag ätit klart, det blev toast! och snart ska mamma kolla om bankomatkortet jag kanske ska få på tisda det beror på när jag får mitt legg man måste nämligen ha det för att hämta ut bankomatkortet, men om legget inte kommit så kommer vi använda mitt pass medans! efter det ska vi tona mitt hår :D, jag hoppas att det verkligen blir bra jag pallar inte att tona tbx och hålla på, men medans mamma kollar bankomatkortet så ska jag städa mitt rum. det är katastrof i mitt rum verkligen: sängen obäddad, smink överlallt och massa strössel för jag skulle göra strössel läppar hehe och sen är det massa godis och andra saker bra överallt! så nu ska jag ta och städa det, skriver senare

hemma från centrum

Publicerad 2009-09-18 18:15:12 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från centrum, vi köpte massa mat och en toning och en  sak för att plattahåret och godis/tuggummi och sånt ti mej! kommer att göra ett videoinlägg om ett tag ville bara lägga  upp lite bilder nu!


tack towe!

Publicerad 2009-09-18 16:29:27 i Allmänt,

för designen,  nu ska jag bara sätta en bakgrundsfärg så att bakgrunden blir snyggar eftersom den är helt vit! men nu måste jag dra för att mamma och jag ska handla massa mat på consum för imorn  kommer släkten och firar mej! :)


outfiten!

så jävla nice

Publicerad 2009-09-18 15:10:27 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från centrum, mamma ringde precis efter skolan och fråga ifall jag ville äta china me henne så jag sa ja och sen  cycklade jag ner dit, och nu är jag hemma igen! men vet ni? vi börjar skolan på onsda nästa vecka för vi har studiedagar på månda och tisda! jävligt nice ellerhur? dagens outfit har jag inte kvar längre jag ska byta om till andra kläder heh, men det jag hade iskolan va bara ett par mjukisbyxor och ett linne och en tjocktröja över! men nu ska jag byta om och fixa mej lite sen så lägger jag in outfiten om jag ska klä på mej :)!

kort inlägg!

Publicerad 2009-09-18 08:01:00 i Allmänt,

nu måste jag sticka ska möta melinda sen fortsätter vi mot skolan, vi början nämligen om en halvtimme så nu är det lite brottom! skriver mer när jag kommer hem :)

till julia!

Publicerad 2009-09-17 21:28:00 i Allmänt,

hon ville att jag skulle ta fram en bild/bilder på hur jag ser ut i löshår ungefär, så här kommer dendå! :)


det ser verkligare ut i veerkligeheten! :)

vilken tid det tog!

Publicerad 2009-09-17 21:01:47 i Allmänt,

nu har jag äntligen pluggat klart det tog skit lång tid asso, och förlåt för jag inte uppdaterat särkillt mycket idag. men om man vill ha en ljus famtid så måste  man väl satsa på plugget först ? aja ska bättre mej för jag gillar verkligen att blogga! , det är ju därför jag gör det :) . jag har hunnit tagit fram en outfit för imorn och duschat fast jag pluggade skit mycket med! men nu ska jag snacka med mamma om imorn ifall jag kan slagga me julia, men emelieh hade frågat ifall hon också kunde men vi får se vet inte ens om jag får.. :/


den här bjuder jag på, det är faktiskt jag just nu me krulligt hår 
och trött..!

packat och klart!

Publicerad 2009-09-17 08:21:43 i Allmänt,

nu har jag gjort mej iordning och  packat mina idrottskläder, jag tänkte att jag kunde vara med men att jag tar det lungt. jag tjatar mycket om designen för jag blir aldrig nöjd med den! asso ifall jag hinner så ska jag fixa den mycket bättre och ta mer tid att fixa den så jag verkligen blir nöjd. men nu ska jag ta och ringa melinda tror jag.

fixat designen igen,

Publicerad 2009-09-16 20:48:05 i Allmänt,

jag tyckte att den  jag gjorde nu blev mycket bättre en den förra, det måste ni hålla med om? men jag är fortfarande inte nöjd haha :) ! men somsagt mamma ska förhöra mej på något so skit och efter det väntar min skööna säng, är jätte trörr verkligen så jag vill faktiskt sova mycket tidigare! aja inte mer att säga än att nu bjuder jag en bild på mej  och julia älskling!

alex

Publicerad 2009-09-16 16:19:15 i Allmänt,

nu har alex kommit, eller hon kom för ett tag sen. så vi håller på att titta på 'top mpdel'. vi ska väl dra ut ett tag också för jag behöver köpa lite saker i centrum men vi får se. idag blir det tidig midda, typ vid halv fem redan! men jag har inte försökt att fixat designen för jag vill ha hjälp av  en annan preson vet inte vad hon heter hehe men hon  gör väldigt snygga designer så jag kommer be henne om hon kan! aja skriver senare och då får ni väl veta lite om om vad jag gjort och så, pusspuss

önskelista,

Publicerad 2009-09-16 14:36:35 i Allmänt,

nu har jag skrivit en önskelista ti mamma hehe. hon säger att hon behöver den när hon ska ut på stan hihi! men jag ska väl ta och sitta vid teven, datan tills alex slutat. då ska hon och jag kolla biljetter till greendays konsär!! det är inte så att jag dör när jag ser dom men dom har vissa låtar som e sjukt bra, aja nog om det. men jag ska väl ta och försöka fixa min design på samma gång också!

fixad och klar!

Publicerad 2009-09-16 07:51:29 i Allmänt,

nu har jag ätit frukost, plattathåret, sminkat mej, borstat tänderna och klätt på mej! så nu ska jag sitta vid datan tills melinda e klar sen så möter jag henne vid  bowlinghallen som vanligt och så åker vi ti skolan -.- . har inte mer att säga än att ida fixar jag min  design mycket bättre och så kommer jag bjuda på dagens outfit & facelook nu ;) !



design

Publicerad 2009-09-15 21:16:37 i Allmänt,

nu har jag då fixat min design men är inte helt nöjd, ska fixa en bakgrund och lite skoj så ni får stå ut med hur det ser ut tills imorn! har pluggat me matilda hon skulle göra någon sak och jag skulle bara läsa igenom ett  kapitel ur en bok! och den där finn  saken  funkade. den e skit bra! måste köpa massa mer! men nu ska jag väl ta och lägga mej på spikmattan och läsa och sen förmodligen sova brukar bli jätte trött av spikmattan! så sovgott alla så ses vi imorn. :)!

the body shop

Publicerad 2009-09-15 17:32:51 i Allmänt,

för ganska länge sen i agusti, så skulle jag köpa en present ti mamma på the body shop. och jag kunde inte bestämma mej för det som jag skulle köpa, men  när jag  precis  betämde mej för saken jag ville köpa så blev  det typ tjugo - trettio kronor för mycket och då sa hon i kassan att jag kunde få det ändå! sen gav hon oss någon finn  sak om man får finnar så tar det typ bort dom? iaf och jag har "alltid" varit lite röd på vissa ställen så jag ska kolla ifall det funkar! hoppas, hoppas, hoppas...

vad ska jag göra nudå?

Publicerad 2009-09-15 16:37:18 i Allmänt,

nu har jag tittat ett tag på tv, och det är inte alls bra pogram så jag tänkte ta en dusch och sen försöka fixa min design om jag nu kommer ihåg hur man gör allt! men det var väl allt hat inte så mycket mer att berätta. så vi syns senare!

förlåt för dålig uppdatering igår!

Publicerad 2009-09-15 15:30:20 i Allmänt,

förlåt för jag inte bloggade igår, men jag va väldigt upptagen med plugg. jag slutade träningingen halv ptta och va hemma ungefär kvart i sen åt jag och efter det pluggade jag till tio. sen var jag så trött att jag inte pallade göra någonting så jag somna haha :) , sitter bara vid teven och kolla på kanal fyra, kom inte ihåg vad pogrammet hette. sen så sitter jag vid datan. är inte så hungrig just nu ska väl ta något att äte lite senare då! men nu lägger jag in dagens outfit och facelook!

hemma hos melinda!

Publicerad 2009-09-14 15:25:42 i Allmänt,

just nu sitter jag och melinda vid datat och kolla in lite saker! snart ska vi väl tjocka i oss lite havrebollar och titta vad som finns på tv, men idag har jag ju träning så jag vet6 inte om melinda hänkar eller inte det får vi se, jag är fortfarande förkyld så jag vet inte om jag är med på skoljoggen på onsda i skolan? men men nu ska vi titta på tv!

löshår!

Publicerad 2009-09-13 19:57:51 i Allmänt,

jag tvättade & torkade klart mitt löshår för ett tag sen, eftersom jag inte använt det sen i sommras så tänkte jag sätta på mej det och jag tycker det är skitsnyggt! det är fett långt nu när jag har på mej det haha, men jag träffade aldrig någon för mamma bad mej att passa syrran ett tag så ingen matilda blev  det iaf! och eftersom jag itne använder mitt löshår dagligen så tänkte jag ha detpå tisda bara för på månda mornar efter helgen är jag skit trött då orkar jag inte någonting på morgonen alls! men nu ska jag fortsätta med some stuff så jag skriver senare och då lägger jag  in lite pics ! ;)

äntligen e allt klart!

Publicerad 2009-09-13 17:04:54 i Allmänt,

nu har jag gjort allt skit plugg, storstädat rummet och filat klart både naglar och fötter och duschat, fattar inte hur  jag  orkat haha! och nu är det bara ansiktsmasken som jag väntar på och medans sitter jag vid datorn så att dom femton minutrarna går fort! aja nu bjuder jag på en jätte fin bild!

hon/han!

Publicerad 2009-09-13 14:11:49 i Allmänt,

jag trodde på dej så jävla mycket, första gången vi möttes så tänkte jag att vi kommer ha allt som räcker för att våran vänskap ska räcka livet ut, nämligen  du och  jag! när jag såg dej blev jag så glad för ditt leende gjorde så bara hela jag blev glad. jag kommer inte säga vad hon/han gjort eller vad hon/han heter så ni vet. första gången vi hittade på något så var det inte så att det var världens roligaste dag utan den va helt normal vi va ute och gjorde massa saker tog bilder och bara skrattade. tiden  går ju så fort óch  båda  hade aktivititer och massa saker  att göra så vi va inte me varandra på ett väldigt långt tag och inte nu heller, men nu vill jag bara säga att alla minnen med dej och bara allt har försvunint från mej nu! jag tänker inte bli vän eller någonting me dej längre om du inte har en jävligt bra förklaring på varför du snackade skit om mej bakom ryggen och sa massa saker som jag inte alls gillade  när jag  fick veta det. varför är det så svårt att säga det rakt i mitt ansikte ist för att snacka skit bakom ryggen? du e så jävla feg att du bara måste snacka skit och allt och alla, skaffa ett liv ist för att lägga i dej i andras och förstöra doms liv!? asso jag säger bara aldrig mer allt e borta nu, det som hänt är hänt men  det kommer aldrig att upprepas igen för du har gjort mej till att jag  aldrig kommer vara me dej eller någonting annat, och personen som det gäller kommer kanske inte fatta att det är den det handlar om för jag kommer bara låssas som om jag älskar hon/han!

städa, plugga, träffa någon?

Publicerad 2009-09-13 11:09:55 i Allmänt,

idag blire då pluggande & städa rummet, men vi har prov på onsdag och jag pallar inte få omprov så jag måste träna på det! mitt rum e helt upp och ner så jag måste städa det! haha men när jag e klar ska jag nog träffa någon, typ julia, syrran !? vet inte riktigt får väl se hur det blir, bilder kommer senare vid nästa inlägg tror jag och jag ska defenetivt göra om min desgin idag hoppas jah e faktiskt trött på min design! aja nu ska jag fortsätta med det jag hållde på me.

så jävla sjukt!

Publicerad 2009-09-12 23:46:44 i Allmänt,

förlåt för dålig uppdatering men har varit väldigt upptagen idag, och somsagt idag var  ju festen hos melinda det var skit kul tills en sak hände som  jag inte tänker berätta, men men har ganska många bilder men dom lägger jag in imorn tror jag, men är jätte trött och ska webba ett tag me julia sen ska jag ta och sova. men en sak får ni veta om den  där saken som jag itne tänker berätta om och det är att det är så jävla sjukt att det inte ens e sant för det hände mycket mer än vad andra vet! aja skriver mer imorn alla bloggläsare pusspuss!

snabb inlägg!

Publicerad 2009-09-11 19:13:03 i Allmänt,

nu ska jag och milly dra ut och handla som stuff, sen sak vi kasnke möta några ? aja ett väldigt kort inlägg somsagt skriver kanske senare, middan blev as god lax, pasta och sallad det blev väldigt lyckat faktiskt kan det finnas något bättre än det ? nej inte för min del iaf!

trötta & förkylda.

Publicerad 2009-09-11 17:07:25 i Allmänt,

både jag och melinda är förkylda och skit trötta, som tur äör inte festen idag utan imorn. vi håller på att kolla vilka saker man kan hitta på imorn för att göra stämningen roligare! i vilket fall som helst så ska vi senare dra ti godissvampen och köpa skit goda havrebollar som e ti imorn och så ska vi dfra ti centrum och handla halstabletter. men nu ska jag hjälpa melinda och kolla in lite bloggar heh ;) !

inte så mycket bloggande idag !?

Publicerad 2009-09-11 15:07:07 i Allmänt,

kom hem från centrum för ett tag sen, melinda och jag ska börja fixa hennes fest snart! asso städa och så. festen är ju imorn, skolan var väl sådär vi missade no:n för noläraren va inte där så då satt vi bara vid datorerna där. ehm har inte mer att säga än att det kommer kanske inte bli så mycket bloggande ida utan kanske mer imorn! men det får vi se vad som händer, melindas morsa är hemma vid 00:00 så vi har hela dagen/kvällen på oss att göra vad vi vill haha :D! men nu ska jag ta och hjälpa melinda, det e ju inte så kul att göra allt själv?

ha, nu vet jag!

Publicerad 2009-09-10 20:45:50 i Allmänt,

vad som e problemet varför inte design eller bilder finns... för att det finns en sak där man kan markera alla bilder man inte vill ha längre på bloggen, och då raderade jag  alla så då försvann design och alla bilder, ååh men jag kan ju ta bort alla inlägg jag skrivit och börja om från början ? jo det ska jag faktiskt göra då blir det nya och fräscha inlägg och bilder ha! inte sur alls för det blev så, utan väldigt glad! ;)

äntligen!

Publicerad 2009-09-10 19:42:11 i Allmänt,

har jag fått min mjukisdräkt, asso ha velat ha en sån skit länge men har inte köpt den helt enkelt. när jag precis hade slutat mitt senaste inlägg så ropade brorsan att mamma hade ringt och sagt att vi ska  käka pizza ute jag ba va!? aha okej, sen åt vi det senare typ en  kvart eller något senare så skulle mamma ti centrum så jag följde me henne och då gick vi in på "Pure" och dom hade precis fått  in i storlek S , behövde mindre men fanns inte så jag ville ha den ändå! plus att det inte finns mindre i den  modellen, och så la mamma undan den  ti imorn men sen när vi skulle hem och gick förbi affären så berättade jag att jag ville ha den så! så hon ba okej vi köper den nu! haha gissa hur glad jag e ? ist för att vänta ti 22 sep lixom, aja nu ska jag duscha, duschade aldrig innan när jag sa att jag skulle det!


i love it !

något fel me blogg.se igen!?

Publicerad 2009-09-10 17:15:56 i Allmänt,

inlägg på inlägg jag vet... men asso vill bara säga att min design och bilder jag  laddat upp inte syns!? asso jag får fan damp när det händer såhär! jag hoppas att det är bara så för är väldigt kort stund! annars får jag ******************!

inge nackaforum idag iaf!

Publicerad 2009-09-10 17:10:51 i Allmänt,

idag var det skola, efter det gick jag  sanna & jennifer ti centrum för vi skulle ta bussen därifrån, men sen sa sanna  att hon hade glömt busskort & pengar i skolan så då sa jag  att hon kunde åka me mej på bussen ha bussremsa tills mamma köper nytt busskort aja whatever, men så hittade jag inte bussremsan kom på att den låg hemma på skrivbordet. sen så gick vi in ti ´centrum iaf för vi skulle handla godis och sen åka hem ti mej hämta bussremsan  och sen  åka tibaka ti centrum men så blev det inte heller för vi hittade massa saker ti melinda på blablabla säger inte för melinda läser säkert min  blogg!? aja sen  efter det va jag  tvungen att dra hem för att jag skulle passa syrran och så blev min da ida... inte riktigt slut än ska kolla om någon  vill hitta på något? fast ska vänta tills mamma kommer för då kan  jag göra något, men förlåt för dålig uppdatering ida har somsagt haft fullt upp. men nu ska jag typ duscha haha . ses senare!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela