SYSTEMKAMERA.

Publicerad 2010-07-30 12:03:31 i Allmänt,

Idag ska mamma och jag kolla kamera. Därefter kommer vi vara hos pappas brorsa och stanna där tills imorn för att imorn beger vi oss till gotland i en vecka. Hoppas det är bättre väder där iaf. Fick ha mukisbyxor och tjcoktröja på mig nu idag, inte direkt super väder..!
Men ville bara höra av mig lite snabbt, ni kommer får uppdatering från marcos (pappas brorsa) För kommer förmodligen sitta vid doms dator. Men det var nog det. Vi ses senare. : )

NORGE.

Publicerad 2010-07-29 23:15:37 i Foto,


Inga ord finns för att förklara hur jäkla vackert det var där!

INCEPTION.

Publicerad 2010-07-29 18:57:37 i Tips,

Har kommit hem nu från att ha varit ute och käkat lunch tidigare idag och varit på bio och sett inception. Vilken film! Jäkligt bra säger jag bara. Ni måste se den! Asso den är sjukt bra, och skit bra gjord. Nej jag tipsar om den här riktigt stort!
Tänkte faktiskt testa och köra sims, har inte gjort det på länge. Förutom att jag gjort det hos alex lite. Men annars var det as länge sen. Så tänkteköra det på brorsans spel dator så jag väntar bara tills den blir ledig ;)

GÅRDAGENS OUTFIT.

Publicerad 2010-07-29 12:24:52 i Mode,


Hann aldrig lägga upp detta inlägg igår. Men detta var då gårdagens
Oufit! Får se vad det blir idag då. ;)

SHREK 4.

Publicerad 2010-07-27 22:06:55 i Allmänt,

Igår såg jag och milly shrek, den var väl rätts så rolig. Man måste ju se shrek har lixsom sett alla andra så det är klart att fyran ska ses. Ville bara berätta om det ifall ni undra vad jag gjorde igår. Det är rätt så sent så vi kommerväl åka snart till pappas brorsa och stanna där som jag sa innan. Tänkte ta och packa tanborste och sånt nu. Men vi ses senare eller imorn. ;)

FOR REAL?

Publicerad 2010-07-27 21:07:19 i Allmänt,

Har inte bloggat  riktigt bra, men är tillbaka nu. Ni kanske har sett två inlägg som jag nästan skrev på raken för att ni ska få lite update. Men idag har jag vaknat upp hos alex med matilda, vi vaknade runt halv tolv och gjorde inte så mycket sen dess. Har varit i centrum och handla massor med Vitamin Well, dom kostar bara 10kr på konsum. Omg. Så köpte en del. Sen har jag varit ute lite och nu sitter jag inne och gör i stort sett inget speciellt. Ikväll kommer jag förmodligen sova hos farbrorn då. För vi renoverar lite i huset för vi håller ju på att sälja. Men det var nog det!

FÄRDIG ATT SERVERA.

Publicerad 2010-07-25 18:50:13 i Godsaker,

Bulldegen:
50g Jäst
2 1/2 dl Minimjölk (gul)
100g kesella vanilj 7.5%
1/2 dl flytande honung
1dl ljus sirap
7-10 dl vetemjöl
1 tsk kardemumma
1/2 dl linfrön
1 tsk salt
1 tsk psyllifrön

Fyllning:
100g kesella vanilj 7.5%
1/2-1 dl frysta eller färska blåbär
kanel
vaniljsocker
3st hackade mandlar
1 uppvispat ägg till att pensla bullarna

Gör såhär:
Sätt på ungen på 250grader. Sedan smular du ner jästen i en bunke eller om det är i påse häller du bara i jästen. Medans värmer du upp mjölken tills den blir fingervarmt och häller sedan i vanilj kesellan (100g) och blandar ihop det och sedan häller i det i bunken där jästen ligger. Efter det och efter du blandat lite så häller du i honungen, sirap, kardemumma, salt och sedan rör om. Efter det så häller du i linfrön, psyllifrön och mjölet lite i taget. Efter det jobba med degen ett tag och sedan låter du den jäsa i cirka 30min. När den jäst blandar du yttrligare 100g kesella vanilj med blåbären. Så när du kavlat ut degen smetar du på det. Samt kanel och vaniljsocker i egen mängd. Därefter rulla ihop den försiktigt eftersom det är väldigt "såsigt". Efter du skärt bitar och lagt dom i former ska dom jäsa i ännu 30min. Efter det ska dom in i ungen och stanna där en cirka 10min sen var det klart!





(blåbären är orsaken till färgen)
Tycker att dom blev väldigt osöta och nyttiga. Men dom var ändå
ganska goda faktiskt. Men om du bill ändå ha något sött så lägg till
glass eller en klick vispad vaniljsås. Om du el vispar ett tag blir den
tjock som grädde.!

NYTTO BULLAR.

Publicerad 2010-07-25 16:36:25 i Godsaker,

Håller på att baka bullar med innehållet av blåbär och vanilj! Verkligen suveränt. Hoppas dom smakar gott! Och dom är nyttiga. Om man nu försöker att äta nyttigt men ändå vill ha något sött ibland. Passar nytto bullarna perfekt! Dom är nyttiga och som jag hoppas på samtidigt goda.

SICKLA.

Publicerad 2010-07-25 13:00:29 i Allmänt,

Melinda kunde tydligen inte gå på bio, så jag följer med henne till sickla istället, hos ska kolla skor. Sen efter det kommer jag  bara vara hemma ett tag och sen senare kommer hon sova hos mig typ. Men ska försöka att blogga en del iaf, ni har ju märkt att det inte går  så bra nu när det är sommar-lov.

BIO?

Publicerad 2010-07-25 11:47:30 i Allmänt,

Idag tänkte jag och milly kolla in någon bio. Får se var det blir. Har inte träffat henne på as länge! Det ska bli kul att se henne minsannnnnn! Men iaf vädret suger så jag tänkte ta och fixa mig, sen kolla in sf:s hemsida och kolla lite filmer som vi kan tänka oss se. Niice. ;)

GRÖNALUND.

Publicerad 2010-07-24 21:33:28 i Allmänt,

Idag var jag på grönan med alex och hennes syrra mm. Det var ganska skönt att det var molnigt men inte lite kul när det börja rengna. Men vi var ändå kvar där ett tag. Alla attraktioner gick ju snabbare iaf bergodalbanorna. Men Alex sover här så nu ska vi ha mys med film! Ha det bra, vi ses imorn!

"SHORTS"

Publicerad 2010-07-23 19:00:14 i ,



Var har du kööpt dom rosa shortsen???? xD

Svar; Var länge sen jag hade "svar på tal" Så jag tänkte köra det nu. Jag köpte dom på Ginatricot på rean för 49;- billigt köp va? Riktigt snygga är dom också, härlig färg tycker jag. Kraam!

TILLBAKA?

Publicerad 2010-07-23 18:44:24 i Allmänt,

Det blir jätte jobbigt med bloggen när det är sommar och man har mycket att göra. Så ni förstår varför jag inte bloggat. Men idag har jag varit i stan, kom hem med en söt blommig tunika/linne. Men ikväll slaggar jag hos alex. Imorn ska vi nämligen till grönan. Härligt va? Älskar allt som har med snurrande grejer och sånt, tivoli! Men tänkte packa och sen får jag se hur vi gör om alex, jag och mathilda skulle hitta på nått först. ; )

HEJHEJ SOMMAR!

Publicerad 2010-07-21 11:53:36 i Allmänt,

Idag ska jag dra och bada med familjen. Sen senare äta middag ute förmodligen. Har gjort mig iordning och nu ska jag bara packa klart och sen bär det av! Så vi hörs efter det babes.

GODNIGHT.

Publicerad 2010-07-20 23:32:30 i Allmänt,

Skulle lagt upp bilder från norge för länge sen. Men om jag fortfarande tänker göra det så blir det nog av imorn. Har nämligen inga alls stora planer för imorn. Ta det lungt bara. Men hur som helst har jag varit i både sickla och nacka forum idag. Som ni såg i tidigare inlägget hittade jag faktiskt lite saker. Tänkte iaf kanske påbörja en ny design också? Får se om det också blir av någon gång. Hörs imorn!

JOBBIG SITUATION.

Publicerad 2010-07-19 23:32:21 i Allmänt,

Chattar just nu med mathi. Vi håller på att bestämma vartvi ska gå och handla imorn. Antingen i någon köpcentrum eller i stan. Jag vill stan men matilda någon köpcentrum. Får väl se hur vi löser detta!
Men ska  försöka komma igång med bloggen nu tänkte jag. Ska verkligen försöka. Var hur som helst på raksta som ni vet riktigt skönt och 25grader i vattnet. Yeah!

DET VAR ETT TAG SEN...

Publicerad 2010-07-19 18:38:52 i Allmänt,

Har inte alls bloggat bra. Men har mina själ. Det är sommar och ingen har lust eller har överhuvudtaget tid att spendera framför datorn. Har sovit hos matilda två nätter och idag så sover hon förmodligen hos mig. Men har spenderat dagen i raksta för i stran var det fucking 16grader i vattnet, nej fy!! Men nu ska jag ta en härlig dusch och sedan fixa mig. Talk2youlater! ;)

DÅ VAR DET GJORT.

Publicerad 2010-07-15 10:15:00 i Allmänt,

900:-  rent i papperskorgen. Fick ta bort piercingen. Men eftersom jag är väldigt känslig så sa dom att jag kan ta om är jag är äldre om jag fortfarande vill. För då kanske jag inte är lika känslig.
Men ska ta vaccinationsenare idag. Gick inte vid fyra tiden eftersom mamma ska skjutsa pappa till arlanda. Så vi skulle ta en tidigare. Så idag kommer jag förmodligen bara vara med the family!


Tagit bilden av nadja. R.i.p piercingen.... ;(

SUCK.

Publicerad 2010-07-15 00:36:44 i Foto,

Ska upp 07:45 imorn, har tip hos tyresö hälsan som jag berättat tidigare. Så ni får ha det gött så ses vi imorn! Då ni får reda på om jag måste ta bort piercingen eller inte. Är redan säker på att jag måste ta bort den. Åååh!

ONSDAG.

Publicerad 2010-07-15 00:16:03 i Foto,

Idag har jag spenderat dagen med alex och mathi. Först såg vi film och sånt, men det blev förvarmt. Seriöst dog typ. Så eftersom alex inte gillar  att badai barnsjön så drog jag och mathi dit snabbt och senare påkvällen drog alla till tyresö strand för ett kvällsdopp! Riktigt härligt. Imorn gäller tyresö hälsan. Dom ska kolla vad som hänt medmin mage. Det är inte direkt trevligt. Detär fullt med prickar små som är röda och dom kliar som faaan! eeuuuw. Så vi ska kolla upp det och sen ska jag vaccinera mig andra sprutan för livmodercancer.
Här kommer härligt sommriga bilder från idag!









DUSCH.

Publicerad 2010-07-14 00:36:30 i Allmänt,

Ska ta en dusch nu, har badat hela dagen i salt vatten och sedan badat i sjön med mathi och lollo. Så mitt hår är rätt så torrt. Tänkte ta en horinpackning vi har hemma som jag ska ha ända till imorn. Hoppas ett bra resultat utvisas! ;)

TILLBAKA I SOMMARVÄRMEN!

Publicerad 2010-07-13 14:17:17 i Allmänt,

Kom hem i förregår. Har inte kunnat blogga alls. Har gjort såmycket annat! Berättar om Norge och bilder därifrån kommer senare. För just nu är det så varmt att jag verkligen inte står ut! Ska iväg ochbada snart med familjen! Tänkte sätta på mig byxdressen och bikinin under! Men alex sovde hos mig igår till idag, vi hyrde filmer köpte kakor och färdig mat som middag! Hahah, men det var gott faktiskt. Sen så tittade  vi på filmerna "transformers" både ettan och tvåan. Tycker faktiskt dom är sjukt bra! Men bilder kommer senare. Puss.

NORGE.

Publicerad 2010-07-05 20:58:14 i Allmänt,

Hejdå Sverige. Nu ska jag åka till Norge. Kommer sakna er alla! Kommer då heller inte blogga underveckan jag e borta. Så vi ses när jag är hemma igen. Hejdå Sverige Hej Norge!

23:30

Publicerad 2010-07-04 23:30:44 i Allmänt,

Slaggar hos milly. Kommer inte kunna blogga mer ikväll. Förmodligen mer imorn, får se hur dagen utvisar sig. Skulle åkt in till stan men fick tydligen inte av mamma för vi skulle packa till norge resan på tisdag, så jag håller på att tjata, Godnatt!

RAKSTA IGEN.

Publicerad 2010-07-04 12:24:04 i Allmänt,

Idag drar jag till raksta med alex! Det ska bli skönt! Vattnetärtyp 25grader? Asso det är sjukt sköönt! Men kan inte blogga förns ikväll då jag och milly ska typ slaggiisch! Pussen!

?

Publicerad 2010-07-04 00:21:01 i Allmänt,

Asso det är verkligen svårt att blogga "mycket", alltså det är sommarlov har faktiskt en del att göra. Så det var min ursäkt för idag!
Lyssnar just nu på musik och hänger vid facebook. Tråkigt. Men tänkte ta och fixa andra saker också. Har faktiskt inte alls mycket att säga, var ju i raksta idag. As varmt i vattnet. Imorn är det Söndag, vet inte hur det blir då. Måste kolla upp det. Men aa, har inge mer att skriva. Så vi ses later!

HERE I COME RAKSTA!

Publicerad 2010-07-03 11:54:50 i Mode,

Mamma, simone och jag ska dra till Raksta för att bada. Det kommer bli såskönt! Så idag körde jag på en tub topp och överdragna shorts över toppen då. Sen körde jag på en sido-fläta. Riktigt sommrigt! Min kusin skulle kanske dit med sina kompisar så vi möts säkert där, ;)

SORRY.

Publicerad 2010-07-02 22:57:03 i Allmänt,

For bad update. Men ska försöka blogga så gott jag kan nu på sommarlovet, lovar inge bra men vi får allt se! Har verkligen ingen blogg lust. Berättar mer imorn, godnight sweetiis!

GOODMORNING!

Publicerad 2010-07-01 12:16:13 i Mode,

Idag eller vid halv ett tiden ska jag åka in till nacka forum och äta lunch med min kära mamma, detblir nog sushi! Körde på jeans och t-shirt idag, tycker faktiskt inte det är värsta härliga vädret direkt. Sen senare ska jag sova hemma hos min farmor! Älskar verkligen min gamla farmor, måste verkligen passa på att spendera tid  med henne..Men iaf, ska bara kolla in buss tider osv. Sen senare vid halv fem då jag drar hem med mamma så kommer vi käka middag i typ centrum. Eftersom det är visning på huset så då kan vi ju inte vara hemma, ;)



Förlåt för dålig bildkvalitet men orkade fota med mobilen/kameran!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela