VALBORG!

Publicerad 2010-04-30 22:35:55 i Allmänt,

Detta har varit den bästaste valborgen jag vart på! Har varit på Alby förut men den här gången med massor av folk vi var med, det var verkligen den bästa. Tack Hugo, milly, malin, hampus och många fler. Haha, det var riktigt kul!

Det började med att jag kom till bollmoraberg när jag skulle möta upp malin och melinda, men dom var försenade såklart. Men när dom tillslut kom så drog vi in till melinda för jag var as piss nödig. Sen tog vi bussen till nyfors där vi gick till alby då. Vi kom dit träffade pata, hugo och ludde. Vi snackade för det mesta sen kom hampus, emil, sebbe, fredde, alex och lite fler. Vi snackade då allihop och sen började vi hålla på att driva med varandra och "knuffas" på varandra, så hugo och jag började hålla på. Hahaha, störd kille! Sen har vi hängt med dom tills kvällens slut då alla drog vid cirka tjugo över tio. Men vi hade sjukt roligt iaf! Tyvär inga bilder, var för upptagen.

I LOOK LIKE THIS!

Publicerad 2010-04-30 15:57:43 i Mode,


Dagens outfit!
Såhär ser jag ut idag, vet inte om jag byter om till ikväll. det
kommer säkert bli mycket kallare som vanligt på valborg.

SÅHÄR ÄR MIN VALBORG TÄNKT!

Publicerad 2010-04-30 14:48:06 i Allmänt,

Hej alla söta läsare!
Slutade drygt kvart i två. Cycklade hem och har suttit vid facebook sen dess.
Men nu tänkte jag spana in teven och ringa samtal.


Idag tänkte jag att min valborg skulle se ut såhär; Kommer vara hemma och grilla med familjen och ha det mysigt fram till klockan sex, sedan kommer jag gå till dom/den personen det nu blir jag ska vara med och vara där. Och så kommer vi förmodligen spendera valborg i Alby. Där kommer jag säkert träffa en massa folk och gå med dom och lite såntdär. Sedan på kvällen vid nio, halv tio tiden kommer jag åka hem med familjen. Valborg är inte direkt värsta grejen tycker jag men något roligt vill man alltid hitta på ju!

HAHAHA!

Publicerad 2010-04-29 20:42:55 i Allmänt,

Det dundrar inte mer, det spöregnar bara. Men tänkte gå ifrån datorn och nu och göra annat.Ni som har mitt nummer är det bara att messa på. Men tänkte iaf berätta lite vad som tänkts imorn. Ingen direkt aning. Ärligt talat. Måste ringa samtal nu, så det blir jag upptagen med hela kvällen tror jag. Gosch, att jag inte kom på det här tidigare. *suck*'

DET BLIXTRAR & DUNDRAR!

Publicerad 2010-04-29 20:39:02 i Allmänt,

Är as rädd. Hatar åska det är fett läskigt. Det regnar också. Dumma väder, blir besviken och arg samt rädd. haha. Men tänkte ta av datorn! Ni kanske tycker jag är töntig men nu började det fan spöööregna. aah. bloggar ifall det går över :O

FACEBOOK KRÅNGLAR.

Publicerad 2010-04-29 19:54:03 i Allmänt,

Skulle vara inne på facebook ett tag och så krånglar det och att det är hant ett problem dom försöker lösa. Bla,bla,bla. Så jag tänkte faktiskt sätta mig ute på taket och messa och bara sitte ute och njuta av 18grader värme.

FUNDERAR, FUNDERAR, FUNDERAR.

Publicerad 2010-04-29 18:40:40 i Komentarer och frågor,

Detta är ett jätte svårt val för mig att välja.

Jag vill jätte, jätte gärna ta navelpiercing. Men om jag gör det
så medföljer ju också olika konsekvenser. Jag kan inte träna alltså
simma på 4månader tror jag att det är. Det kan bli infekterat och det
sägs att piercningen åker ut efter några år, som då inte är kul att ta ett
nytt hål? Men vissa säger att detta inte händer, att dom inte blivit
infekterade eller något liknande och att ta piercingen var som ingenting.
Men har fortfarande ett svårt val mellan att stå över träningen i 4månader.
Tror att jag kanske måste placeras till en lägre nivå då? Gud, det är jätte svårt!!


Ritade till en liten "piercing"
Men vad tycker ni? ska jag ta eller inte?

DETTA HAR JAG ALDRIG GJORT.

Publicerad 2010-04-29 18:19:39 i Allmänt,



• Att jag tar tag i plugget som en riktig plugghäst. Som är väldigt bra för ens egen utbildning. För jag vill ha så många möjligheter att kunna välja mellan olika jobb jag kan. Vill direkt inte bli en städerska.?

• Har en riktigt sjuk humor. Kan bli så galen att jag dödar melinda och dregglar ner henne. Det är faktiskt sant, sånt gillar jag! haha, kanske inte att någon gör det på mig direkt. Sen kan jag också anpassa mig för andras humor och hänga med på den.

• Träningar, när jag skriver träningar så menar jag ibland simning som dom flesta vet? För har iaf skrivit det, och sen den andra är direkt ingen sport utan tvärflöjt. Började spela när jag var cirka 6år och har inte slutat på det sen dess. Om jag ska vara ärlig så tycker jag det är ganska kul, men börja tröttna lite. Har märkt det nu när jag börjar bli "äldre".

• Älskar att shoppa, var faktiskt lite shopping beroende för inte så länge sen faktiskt. Kanske för några månader sen. Och jag menar beroende, blev lite tjurig om jag inte fick det plagget jag ville. Men inte längre, börjar lungna mig och är inte lika shopping beroende, men när jag väl shoppar älskar jag det som om jag kunde få allt i alla butiker!

• Att jag har släkt i andra länder. På pappas sida då. Min pappas släkt kommer från Chile som ligger i sydamerika och är då ett spansktalande land för er som inte visste höh. Men nu har vissa flyttat och bor t.ex i Australien, New york, Canada, Arizona osv. Pappas släkt är faktiskt väldigt stor. Fast pappas syrra alltså min faster bor i Chile och har pool och en jätte  big mama trädgård med en resturang där folk kommer och äter. Riktigt nice, vi var där år 2008.

HM..

Publicerad 2010-04-29 17:42:45 i Allmänt,

Har inte gjort något speciellt idag, bara tråk. tråk. Men nu tänkte jag faktiskt hitta på något. Kanske städa rummet? Naej, får se. Men det är as skönt att torsdagen i plugget är över. Gillar verkligen inte torsdagar alls. Speciellt inte idag, asso killarna dom är helt störda. Seriöst. Inget att snacka om, pallar inte rabbla upp allt. Men fett jobbbiga dom är.
Har också hört lite positivt om guldkort och negativt. Men får väl se om det är nödvändigt att ha guldkort. Tror ändå inte att jag kommer åka dit så mycket, har andra saker att göra. Men nu innan sommarlovet några gånger, sen kommer det hända då sommarlovet är också såklart. Men hoppas verkligen att guldkortet är något att köpa varje år, eller åtminstone någon gång till. Vill verkligen inte bli besviken. Sen måste sommarlovs busskort ockå köpas.

HEJ HEJ TRÅKIG DAG.

Publicerad 2010-04-29 15:48:18 i Allmänt,

Har duschat nu, snackade med nadja om att dra till centrum. Behöver nämligen handla lite vårdprodukter. Men sen gick det inte för mig för att jag ska passa min lillasyrra för mamma ska på körlektion. Och pappa har inte kommit än. Åh!
Men nu ska jag käka något och titta lite teve. men skriver sen med some pictures!

LIPS.

Publicerad 2010-04-28 20:41:46 i Allmänt,

Go'kväll alla läsare. Haha! Ehm, nu tänkte jag lägga mig på spikmattan och fixa för imorn. Så det menas med att det inte blir mer blogg ikväll. Så ni vet de. Men har faktiskt ingenting att berätta, eller jo att har utvecklings samtal snart. Alltså nästa vecka på Torsdag. Tråkigt. Hoppas jag varit  en bra elev? Tss. Men nu blir det dags för annat. Se ya later guys!

ONÖDIGT INLÄGG.

Publicerad 2010-04-28 19:24:47 i Allmänt,

Imorn är det idrott, utomhus. Inte kul. Men men. Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Ville gå ut. Men det blev inte av. Så nu tänkte jag vara vid datorn ett tag och kanske någon har lust att gå ut då. Får se om jag själv pallar. Men nu ska jag göra annat. Puss.


Jätte sexig bild. I know..!

BESÄLLT.

Publicerad 2010-04-28 17:48:20 i Mina inköp,

Bara för att den här baseball jackan är så inne och sägs faktiskt vara snygg på. Har faktiskt tyckt att den är riktigt ful. Men tänkte ge den ett försök och har nu beställt den från ginatricot's hemsida för 249kr. Rätt okej pris. Valde då färgen svart och grått. Är inte sugen på någon färg glad baseball jacka haha. Men hoppas jag tycker om den. Annars blir det som en mys jacka att ha hemma. Men får väl se hur snygg den tycks vara då!

GULKORT.

Publicerad 2010-04-28 17:00:59 i Mina inköp,

Yes, nu är det gjort. The guldkort is betalt! Hhahah. Svengelska. Aja, är iaf glad. Har inte haft guldkortet förut och tänkte testa om man tjänar på det eller inte. Tycker det är sjukt billigt också. 1.299kr. Trodde det kostade 3.000kr. Hehhe. Men somsagt, guldkortet beställt!

I'AM JUST LIVING MY LIFE.

Publicerad 2010-04-28 14:59:11 i Allmänt,

Plugget var helt okej, som vanligt då. Idag körde jag på mina "sommar jeans" färgen är iaf riktigt sommrig enligt mig. Och sen vitt upptill. Ska hämta syrran vid fyra tiden också. Men nu tänkte jag fixa något att käka och sedan titta teve. För kan inte ju inte göra så mycket innan jag ska hämta syrran. Men nog om det. Nu blir det iaf käk!

INGET MER DATOR IKVÄLL.

Publicerad 2010-04-27 20:46:04 i Allmänt,

Det blir då heller inge mer blogg förstås.
Men vi ses ju imorn igen, med bra med uppdatering och bilder!
 Och det är onsdag om menas med att det är en ganska skön
dag i plugget faktiskt. Men vi ses imorn igen. Kyss!

SPOTIFY.

Publicerad 2010-04-27 20:03:16 i Allmänt,

Har lyssnat på musik och surfat runt på facebook. Så börjar tröttna lite nu. Tänkte ta och göra annat istället. Som att beställa guldkortet och fixa saker till imorgon! Mår ju mycket bättre idag. Men tänkte ta en ipren när jag lägger mig så jag sover utan att gå upp och snyta mig hela tiden. Ska ta hand om lite saker som hänt också.



Matildas heta cyckel vi cycklade runt lite på när vi träffades. Tycker
faktiskt att den är riktigt cool. Zebra ränderna och namnet matilda
på cyckeln har hon och hennes brorsa gjort. Nice, nice!

PLANES BY ME!

Publicerad 2010-04-27 17:20:40 i Allmänt,

- Fredag; Vet inte om jag kanske kommer dra till
Grönan med tjejerna eller bara chilla.

- Lördag; Då tänkte jag och matilda gå på Remember me.
Hoppas den är bra. Någon som sett den?

- Söndag always en chill dag och träning på kvällen!


Den bruna bilden skulle igentligen vara en bild på tjejerna men den
verka ha blivit brun? och pallar inte göra om allt..

I'AM SO HAPPY!

Publicerad 2010-04-27 16:51:19 i Allmänt,


Så här se jag ut nu! Pyjamas och handduk i håret. haha.

Mamma och jag ska snart beställa guldkortet, nice va? Förra året hade
jag inte guldkortet så i år blir det av! Men jasna alltså mammas kompis
har kommit förbi med sin lilla bebis. Så dom stannar väl här några timmar.
Har iaf inga läxor att plugga till, så dator here i come! men tänkte dra ut
med matilda efter maten också. Trevligt, trevligt! ;)

KÄKAR MELLIS.

Publicerad 2010-04-27 16:10:52 i Allmänt,


Smoothie på blåbär, jordgubbar och banan. Samt flingor högst
upp. Grova mackor med ost och gurka! Mumsi. ♥

UNDERBART!

Publicerad 2010-04-27 14:51:59 i Allmänt,

Det är 16grader ute! Fyfan vad skönt! Älskar vädret. Åh, nu får jag verkligen riktigt sommar känsla. Men iaf, plugget gick helt okej, är fortfarande helt slut i huvudet och förkyld. Men vädret har påverkat mig. Ska nu ta en dusch och sedan hör jag av mig igen. Ingen träning idag heller för den delen.

I'AM REALY SORRY!

Publicerad 2010-04-26 21:24:56 i Allmänt,



Jag vet, har varit usel på att bloggaMen ibland kommer
 det hända. Ni fårvara beredda. Men ville igentligen blogga
ganska mycket men min hjärna orkadeinte det.
 Så godnatt. Vi ses imorn! Love

SLITEN.

Publicerad 2010-04-26 18:18:07 i Allmänt,

Lycko er som är friska. Det suger att vara sjuk. Kommer ändå dra till plugget imorn för det är Tisdag och vi har nästan alla ämnen och vill inte komma efter eftersom det är sjukt jobbigt. Så kommer slänga på mig något på morgonen, knappt sminka mig och dra till plugget. Har glosor i spanska också så ska ta och kolla igenom dom. Sen är det slapp och ska bara ta han om mig så jag mår bättre och slipper huvudvärk imorn. Kommer iaf inte vara med på idrotten. That's nice! haha. Nej, men idrott kan vara kul ibland. Men gud har bara skrivit om skolan. Usch! Nej nu ska jag göra annat.

ORKAR INTE.

Publicerad 2010-04-26 14:32:00 i Allmänt,

Tur att vi slutade tidigt idag annars hade jag dött. Seriöst, mår piss. Orkar inte ens sitta vid datorn. Tänkte sova/vila lite ett tag framför teven, vill igentligen gå ut och göra något. Men mår för dåligt. Har inte mycket mer att berätta. Men bloggar om någon/några timmar igen, eller tidigare! Får se.

SJUK.

Publicerad 2010-04-26 07:57:27 i Allmänt,

Godmorgon!
Känner mig sjuk, fast kommer gå till skolan och se hur det känns. Har ont i halsen, är snurrig och är förkyld. Men får ses om det går över under dagen annars får jag väl gå hem. Efter plugget är det inge träning. Skönt! ska vila och ta det lungt. Sov skit bra inatt, men tror att jag behöver mer sömn. Hahah. Aja, nog om allt det där. Ska möta jenni vid 08:30 där vi brukar, sen beger vi oss därifrån till skolan. Och idag är det en skön dag, då vi har en vanlig lektion, den andra är hemkunskap. Sen  har vi cirka två timmars rast efter lunch till engelskan. Nice.


Jag & Elli. Tror att det är linnea på kanten..? ;)

TRÖTT, PLUGG & HUNGRIG.

Publicerad 2010-04-25 20:07:05 i Allmänt,

Kom på att vi har engelska glosor till imorn, suck. Ska iaf kolla igenom dom så att jag kan dom, sen ska jag göra mig iordning och ta fram kläder för imorn. Käk blir väl snart också.  Är skittrött! åh, orkar inte vara vaken, men måste göra lite saker innan jag kan lägga mig. Så vad ksa jag göra. Aja, har inget mer positivt att skriva..'

VÄRSTA PROFFSET!

Publicerad 2010-04-25 19:51:20 i Foto,

Hahahha! Är jag bäst eller är jag bäst? Jag ska berätta vad som hände. När jag kom hem från träningen så var jag såklart utelåst. Jag ligger och lyssnar på musik utanför ytterdörren i cirka en tjugo minuter om inte mer. Jag går till baksidan och hittar en skruvmejisel (stavning). Så jag tar den och skruvar upp skruvarna på handtaget på baksidan och får bort den, sen så var det ett litet hål där jag tog in skruvmeijseln och skruvad lite och då rörde sig handtaget innanför. Så var det bara att öpnna och wola! Rebecca är den bästa inbrottstjuven! ;)

Innan då jag var ut tråkad och lyssnade på radio..!



TILLBAKA.

Publicerad 2010-04-25 16:00:50 i Foto,

Hej mina kära läsare!

Nu är jag tillbaka. Det har varit en helt underbar helg! Fredagen drog jag till stan som ni vet och shoppade och igår så grillade jag med tjejerna. Det var skit kul! Vi köpte glass, läsk, korv, bröd, chips, dipp osv. Jätte mysigt. Vi hyrde också två filmer en skräck och en komedi! Julia, linnea och matilda dyngade hela natten dom har alltså inte sovit inatt och är fortfarande vakna men alla har gått hem till sig nu. Medans jag och jenni somnade. Hahaha. Men jag skulle upp ganska tidigt för att jag skulle på visning. Men sen satt vi ju ute på en klippa (flaten) och grillade, super bra väder. Vi hade det verkligen bäst! Det som var lite tråkigt var att jag hade inte så mycket kläder på mig, hehe. Så jag frös ganska mycket. Men inget jag brydde mig om, var för upptagen med allt annat skoj med tjejerna. Sen när vi hyrde film så hade vi just läst texten bakom en skräckis om vad den  handlade om, så då kom hampus in till affären och skrämde skiten ur oss. HAHAHA! aja, tack tjejer för en otroligt rolig kväll/natt/dag, synd att inte milly var med. Älskar er alla!
























TYRESÖ CENTRUM.

Publicerad 2010-04-24 12:12:24 i Foto,

Nu ska jag gå med lollo till centrum, men först ska jag bädda sängen och packa mina saker för ikväll. Så det är gjort. Men ska dit och handla hörlurar och några hudprodukter. Men vi ses sen när jag är hemma igen. Annars kanske ikväll. Men om jag inte bloggar så mycket ikväll så kommer jag bjuda på en del bilder imorn. För då kommer det bilder ;)



GRILLKVÄLL!

Publicerad 2010-04-24 10:58:59 i Foto,

Idag ska jag möta jenni vid halv fyra tror jag nog. För vi ska möta resten vid fyra i krusboda. Men innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra tänkte gå till centrum för att handla mitt head set om jag kan. Annars är jag bara hemma tills jag ska möta jenni. Men det var nog det. Sitter med vibratone just nu, och den gör inte ont alls. Den är fett nice. Men har inte mer att tillägga, eller jo. Milly kommer inte vara med idag, tråkigt nog. Men hon kunde inte helt enkelt.

 

GODNATT.

Publicerad 2010-04-24 00:03:08 i Allmänt,

Är jätte trött och ska lägga mig nu, men vi ses ju imorn igen. Kommer blogga så mycket jag kan och hinner tills tre tiden. Ska möta alla tjejer i iqa krusboda vid fyra. Men har inte så mycket mer att tillägga. Så nu väntar sängen! Smell you later!

 

CHILL.

Publicerad 2010-04-23 22:02:04 i Allmänt,

Just nu sitter jag i brorsans soffa och lyssnar på musik och chattar. Det är as skönt att bara chilla en fredag! Fast att jag älskar att spendera dagar med mina vänner, men ändå! Men tänkte ta och påbörja en design snart. Inte för att publiceras upp idag kanske. Får se, får se. Men somsagt. Vad tyckte ni om det jag köpte då? Snygga plagg va? I love it. Men är fortfarande inte klar med shoppandet. Ska dra ut med mami någon dag också.

VIBRATONE.

Publicerad 2010-04-23 20:16:43 i Mina inköp,

I onsdags kom våran vibratone till consum så vi kunde hämta den. Så idag hämtade mamma den, så just nu laddar den. Och jag tror faktiskt att den fungerar om man äter rätt och motionerar själv också. Så jag tror att den fungerar. För det är ju inte så att all teeve säljande produkter suger..!?


SHOPPAT.

Publicerad 2010-04-23 20:00:16 i Mina inköp,

Fick med mig hem en del saker iaf; Jeans jacka, t-shirt och jeans. (Bilder kommer nedan). Men ikväll blir det mys med familjen och bara ha det lungt och skönt! Fööör imorn blir det grillning med tjejerna! Whoho! Det ska bli superduper mysigt. Ska handla mitt head set imorn också. Men det var nog det jag hade i text att bjuda på, nu kommer some pics på det jag köpte!




Jeans jacka - 349:-
T-shirt - 99:-
Jeans - 199:-

LOOK AT THE OUTFIT!

Publicerad 2010-04-23 14:18:01 i Mode,

Klarade provet ganska bra faktiskt, inte för jag vet vad jag fick men jag svarade på alla frågor! Duktig flicka! Men kommer bara vara hemma en snabbis. Ska fixa mig lite sen ska jag bege mig mot centrum där jag ska möta matilda. Kommer sova hemma iaf, så jag kommer blogga mer ikväll. I promes. Och imorn..Vet ni vad som händer då? Något riktigt kul iaf. Berättar mer om det senare. Jag håller det hemligt än så länge, om jag inte redan berättat? ;)

STAN.

Publicerad 2010-04-23 07:45:03 i Foto,

Förlåt för att jag inte bloggade så mycket alls igår men var väldigt upptagen igår. Pluggade och så var det en lite "seceret thing" Men idag ska jag till plugget förstås, och efter det kommer jag hem kanske bloggar och sen beges det av mot centrum där jag ska möta matti för att vi ska ta bussen därifrån in till gullmars. Men så är det. Berättar mer ikväll, om jag köpt något osv. Puss!

DEN VAR INTE SÅ DUM.

Publicerad 2010-04-22 17:46:33 i Foto,

Har pluggat i kanske en timme nu, är väl säker på vissa saker men det är fortfarande saker jag är osäker på. Men har lyssnat på musik hela tiden, sen  jag började plugga och så testade jag högtalaren. Förra gången jag testade den  var det bara en mobilsingnal jag testade med men har lite låtar nu så jag testade och den lät as högt! Den är grymt bra för att vara så liten. Är verkligen nöjd!

NO PLUGG.

Publicerad 2010-04-22 16:21:27 i Allmänt,

Nu ska jag verkligen ta tag i no:n och plugga så mycket jag kan. Vill verkligen inte få varken kompletering eller omprov. Så jag måste plugga nu i någon timme eller två. Så vi hörs om ett par timmar.

DUSCH.

Publicerad 2010-04-22 15:37:59 i Allmänt,

Nu ska jag ta en dusch och sen plugga förfullt. Jag ska plugga så mycket jag orkar så jag kan spendera kvällen med en del dator också. Men nu så är det dags för duschen. Se ya soon!

GODMORGON.

Publicerad 2010-04-22 08:04:34 i Allmänt,

Har gjort mig iordning och ska snart ta och gå in på fejjan, tänkte spela lite icy tower. Men idag blev det mjukisar, bild får ni när jag kommer hem. Sen idag så kommer jag inte göra något speciellt eftersom jag ska plugga till no-provet imorn. Vill verkligen klara detta prov för att jag hatar omprov, det är så jobbigt. Men får bara hoppas, hoppas på att jag klarar det.

TIME FOR BED.

Publicerad 2010-04-21 20:59:30 i Allmänt,

Nu ska jag lägga mig i sängen, är jätte trött! Men ska inte sova utan ska plugga no och läsa Femina. Såg lite härliga sommarkläder i den. Och på tal om sommar, så tänkte jag försöka göra en så snygg, fräsch och sommrig design som jag kan. Hoppas den kommer bli bra. Det kommer ta ett tag till för att jag behöver lite fräscha bilder då, och så vill jag fixa en perfekt så det kommer ta den tid jag behöver. Bara så ni vet. Föresten snöade/rengnade det förut, åh godegud. Vad händer med vädret. Nyss var det vår och verkligen sommarkänsla nu ba tillbaka till september/december. What the fuck?

LOVE.

Publicerad 2010-04-21 20:46:18 i Allmänt,



Just nu älskar jag mitt liv! Är jätte lycklig nu!

Ingetning kan få mig på dåligt humör. Absolut ingenting. Inget, inget! 
Skolan går bra, jag har vänner att lita på. Jag ska göra massa ruuliga
saker i sommar och innan! Jag är bara så jäkla nöjd! Vet inte hur jag
ska förklara bara känner hur det stiger glädje i mig. Jag älskar mitt liv.

Min familj är det bästa! saker jag fått och allt tack för allt!

NEJ, NU SKA JAG PLUGGA.

Publicerad 2010-04-21 15:53:44 i Allmänt,

Kommer inte kunna någonting alls annars. Så nu är det dags för no. Därefter, vet jag inte. Men får väl se hur det blir. Men har inte något mer att tillägga. Så nu blir det plugg!

LITEN SKIT SAK.

Publicerad 2010-04-21 15:17:02 i Allmänt,

När jag beställde mobilen, beställde jag också högtalare till. På bilden såg dom stora ut, men när jag fick den igår så är det som en plastsak. Den är as liten. Vill faktiskt ha en stor. inte gör stor, men i normal storlek. Åh. Menmen, den låter iaf.

ONSDAG. 14:59

Publicerad 2010-04-21 14:59:00 i Foto,

Hej allihopa!
Vi slapp förhöret i engelska! Wiho. Men vi hade som en "lek" på engelskan, att man skulle komma på så mycket ord man kunde på en mening hon skrev upp och sen skulle hela klassen få så många ord tillsammans. För om vi fick mer ord en läraren så slapp vi förhöret. Och såklart vann vi då! Men älskar verkligen min mobil! Det är skitbra kamera. I love it!






Seriöst kolla in julias & matildas ögon, omg! dom är skitfina!

FÖRLÅT!

Publicerad 2010-04-21 07:45:19 i Allmänt,

Jag bloggade super dåligt igår. Jag vet det. Men jag pluggade och så fick jag min bästa mobil igår också, så jag hållde på med den om kontakter och allt. Idag så ska ni få mer blogg förhoppningsvis och en bild på min snygging. Men jag måste plugga idag, imorn jätte mycket för att vi har prov i no på fredag, och jag gillar inte no så mycket.

GILLAR INTE ENGELSKA!

Publicerad 2010-04-20 16:40:01 i Allmänt,

Speciellt inte glosor.
Visst det är ganska enkla ord, men ibland blandar jag ihop massa ord med varandra. Och det är så irriterande, när jag vet att jag vet att det är ett annat ord för det engelska ordet. *suck*!

MAGNUM.

Publicerad 2010-04-20 15:33:05 i Allmänt,

Kom precis hem från att ha ätit magnum mystica (stavning?) Den var helt okej, smakade lite som chailatte glass. Så vi stannade vid en park och käkade glassen! Men har faktiskt lite bilder. Men ni får dom snart. Föresten så slapp vi idrotten! Yes. Vi skulle haft konditions träning, har inte vart med på någon eftersom jag var i Teneriffa. Men det sägs att det sög och var skit jobbigt. Tur att vi slapp då. Så istället drog jag, matilda, julia, linnea och jenni till centrum och käkade pomes och sen drog och gungade. Hahaa, bilder från det kommer senare också. Men det var nog det. Nu är det dags för plugg-time! Wiho...-.-

ÄNDRADE PLANER.

Publicerad 2010-04-20 08:02:11 i Foto,

Idag skulle jag åka med milly till plugget. Alltså åka hennes väg. Men nu säger hon att jag inte behöver det, åh. Jag stressade i onödan. Men skitsamma, det som hänt har hänt. Men ska möta jenni 08:15 vid "våran" mötesplats. Men det var nog det. Idag kör jag på vanliga svarta tights! ;)



web cam fun..?

INGE MER BLOGG IKVÄLL!

Publicerad 2010-04-19 20:59:00 i Foto,

Har inte börjat plugga än. Så ska gå ifrån datorn och plugga! Vi ses imorn så får vi se vad som händer. Men jag kommer iaf vara hemma och senare vid kvart över sex så är det träning! Ses.


Saknar den här lilla godisbiten! ♥

TIME FOR PLUGGISCH!

Publicerad 2010-04-19 20:19:32 i Allmänt,

Hejsan mina vänner!
haha, milly stail. Men iaf, kom hem för cirka 40min sen och har ätit och fixat mig sen dess. Har just nu en ansiktsmask på mig också. Det känns som om min hy har behövt det, den har varit lite känslig på sistone. Ska iaf ta tag i, no:n och spanskan samt engelskan. Glosor i spanska och engelska, och i no:n så är det förberedelser för no-provet på fredag. Det var nog det. Skriver sen.


Ansiktsmask - Hell yeah!

SOVMORGON!

Publicerad 2010-04-19 08:10:16 i Allmänt,

Hej alla sötisar!

Tänkte börja inlägget med lite positivt! Idag har vi sovmorgon. Så jag kan sitta vid datorn cirka en timme nu. Härligt va? Och idag kommer vi cyckla för den delen. Det är också lika härligt. Men idag blev det ingen speciellt outfit utan ett par tights som är som jeanstights och ett vitt linne samt en sss tjocktröja över. Hade ingen annan ren tjocktröja, och jag pallade inte ha något annat speciellt på mig när det är måndag. Men det var nog det. Kommer säkert hinna med ett eller två inlägg till. Så hold on!

MATILDA.

Publicerad 2010-04-18 19:29:49 i Allmänt,

Snackade precis med Matti i telefon, vi bestämde att ifall hon monterat upp sin nya cyckel ínom en timme så tänkte vi träffas. Snacka, gunga osv. Men sen bestämde vi också att på fredagen ska vi shoppa i hötorget och om vi inte shoppat klart allt så ska vi ta en del utav lördagen och spendera den med lite mer shopping! Yes, äntligen! Men det var nog det. Har precis mumsat i mig en skål med mannagrynsgröt också!

GREEN DAY!

Publicerad 2010-04-18 17:53:52 i Allmänt,

Den 5 Juni 2010 så kommer jag följa med Lollo till Göteborg med hennes mamma och låtsas pappa. Vi kommer bo på hotell och gå på lisseberg! Men på lördagen då vi kommer så spelar Green day i ullevi dit vi ska och se dom! Omg! Är skit glad. Jag älskar green day, tycker dom har skön musik. Det var iaf dagens bästa!


HOME SWEET HOME!

Publicerad 2010-04-18 16:27:46 i Allmänt,

Har inte bloggat idag pågrund av att jag varit på äventyrsbad hela dagen. Det var faktiskt väldigt kul! Vi stannade och käkade på burger king också. Riktigt nice. Men som ni vet var vi ju på det nya äventyrsbadet i upplands väsby, det var helt okej. Fast sydpolen och gustavsberg är bättre. ;)

UT IGEN!

Publicerad 2010-04-17 20:58:48 i Foto,

Lollo slaggar hos mig. Vi har varit ute hela kvällen typ. Men vi ska ut igen, i pyjamas haha. Och sen har vi bestämt att vi ska på natten gå in till brorsans rum och måla han med tuch penna i ansiktet och på hans kompis som kommer också sova hos oss. Hahaha! Det kommer bli kul. Men nu ska vi dra ut! ciao.


Alex för några veckor sen.

HAR VARIT UTE OCH SPELAT FOTBOLL.

Publicerad 2010-04-17 17:53:52 i Foto,

Kom precis in från att ha spelat fotboll med jacob, Albin och Nadja. Efter det så snackade vi asso Nadja och jag om vissa saker, och gungade. Men nu har hon gått till sig och jag till mig. Snart blir det middag så efter det får vi se hur det blir med mig och lollo. Det var iaf super skönt ute! 10grader. Yeeh.

HEMMA ETT TAG.

Publicerad 2010-04-17 14:45:16 i Foto,

Alex och jag är hemma hos mig just nu, vi har ju varit i centrum också. Fick med mig en bikini och nagelack. Visar bilder på det sen. Men vi vet inte riktigt hos vem vi ska sova hos, alex håller på att snacka med sin mamma om det. Så om det inte går hemma hos henne blir det nog hos mig. Men det var nog det. Ska fortsätta surfa runt på facebook nu!



jag i soffan just nu!

KÄNNER MIG SOM NY!

Publicerad 2010-04-17 11:53:56 i Allmänt,

Har duschat klart och gjort mig iordning! Och känner mig hur fräsch som helst. Helt underbart! Passade på att raka benen också, så jag har smörjat in dom med barnolja så nu känns som hur lena och mjuka som helst. Och ett tips är att andvända någon sort av oparfymerad barnolja för att ha lotion med parfymering i så kan det irritera huden och det är då man får sånna där små röda prickar som kan klia. Eller var det nu är. Så ett tips är att ha barnolja alltså! Men ska bara slänga på mig mascara så hörs vi snart igen!

DAGS FÖR EN DUSCH!

Publicerad 2010-04-17 10:52:49 i Foto,

Idag ska jag spendera dagen med Lollo. Ska duscha och fixa mig först och sen kommer vi mötas och bege oss på centrum. Vi ska handla lite saker. Sen kommer vi också slagga hos någon, för att imorn ska vi möta tränigsgruppen klockan 10:00 utanför simhallen. Men det var nog det. Vaknade vid halv tio och sen dess har jag suttit vid facebook, käkat frukost och tittat teve. Men nu är det dags för en dusch!

GODNIGHT EVERYBODY!

Publicerad 2010-04-17 00:02:13 i Allmänt,

Är jätte trött, så jag ska nog lägga mig i sängen och sova!
Imorn får ni mer info om vad som händer nu. Men nu är det iaf läggdags för mig.
 Vi ses imorn.

TACK TJEJER!

Publicerad 2010-04-16 19:49:00 i Allmänt,

För en trevlig middag! Jätte gott var det. Tyvär har jag inga bilder att visa er läsare för att har ju inte kamera och min mobil har sämst kamera! Men eftersom mamma och jag ska ändå beställa min mobil nu, som har 8.1 megapixel! Wiho. Men vi ska också beställa dom coola conversen jag vill ha. Men iaf, kimberly och källan kom också dit där vi åt, fast vi hade redan ätit och mumsade då i oss glass, men dom kom iaf dit för att hämta en tofs. Sen stannade dom ett tag och snackade. Trevligt, trevligt!

SÅHÄR SER JAG UT IKVÄLL.

Publicerad 2010-04-16 17:13:11 i Mode,

Det blev ingen speciell oufit ikväll. Bara något bekvämt som jag kan trivas i! Det blev det jag hade idag förutom att jag  tog tights istället för jeans.


MIDDAG PÅ THAI.

Publicerad 2010-04-16 16:06:37 i Allmänt,

Ikväll kommer jag äta på en thai resturang vid masten med Malin och Milly. Vid halv sex tiden. Nu ska jag göra mig iordning óch fixa mig. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men inte för speciellt direkt. Haha! men funderar också på att ta en spring runda först, men får se.


Sist jag var där med: julia, matilda, linnea och jenni!

HEMMA FRÅN SKOLAN.

Publicerad 2010-04-16 15:01:00 i Allmänt,

Idag har dagen varit helt okej, provet gick väl faktiskt väldigt bra. Men får väl se hur resultatet visar sen. Har precis mumsat i mig en skål med yoghurt och havrefras. Vet inte riktigt hur det kommer bli idag, jag och jenni funderar på att hitta på något. För vi tänkte då ta en promenix till centrum. Ville käka ute också men hon kunde inte, eller rättare sagt inte råd för att hon sparar till ett läger. Men aja, har bytt om till bekvämare kläder än jeans, vit t-shirt och tjocktröja till pyjamas kläder! Haha, hade nämligen på mig jeansen och det andra idag. Men byter ju om sen om jag ska ut. Men det var nog det. Hör av mig snart igen!


Boxer shorts samt en pingvin tröja.?

FREDAG!

Publicerad 2010-04-16 07:54:25 i Allmänt,

Idag är det sista dagen sen är det helg! Wiho. Vet att helgen kommer säkert gå jätte fort, men helldre det än att gå i skolan. Men det är ju snart sommarlov också så det är nog ingen fara! Haha. Men ska gå till mötesplatsen vid åtta som vanligt. Idag är det kallare, står att det rengnar inne i stan, och är 4 grader. Här är det bara molingt. Men får väl hoppas på ljusare väder framåt dagen!

THE END.

Publicerad 2010-04-15 20:59:43 i Allmänt,

Nu har vampire diares slutat. Älskar verkligen det pogrammet nu! Men iaf, ska fixa för imorn och lägga mig lite med allt plugg. Sen kommer jag säkert läsa lite och sen lägga mig. Men vet inte om det blir mer blogg men får se!
Men annars ses vi ju imorn guys!

PLUGGIS

Publicerad 2010-04-15 20:11:58 i Allmänt,

Har pluggat i cirka fem minuter? Men kan det mesta men inte allt, så jag får isåfall fråga någon imorn i skolan. Men iaf, åt middag för cirka en halvtimme sen och har inte gjort något speciellt. Tittar på vampires diares, älskar det pogrammet! Men ska fortsätta titta nu!

MYSIGT!

Publicerad 2010-04-15 18:34:35 i Mina inköp,

Mamma och pappa drog och handlade förut och kom hem med duntäcke till hela familjen! skitmysigt! Så har nu bäddat sängen med allt nytt och fräscht! duntäcke, lakan, påslakan, "kuddlakan"? Hahah, men iaf. Så min säng är jätte skön! Tänkte sätta mig där och plugga samt surfa runt på nätet tills det är midda!


HEJSANSVEJSAN!

Publicerad 2010-04-15 17:27:09 i Allmänt,

Tänkte kolla in mobiler och kläder på nätet ett tag, sen måste jag nog plugga. Vet inte om jag drar ut också sen. men får se. Bara ett litet kort inlägg om vad jag tänker göra! ♥

SKÖNT.

Publicerad 2010-04-15 16:09:39 i Allmänt,

Kom hem för cirka en timme sen. Har städat rummet och duschat sen dess. Och nu¨håller jag på att käka fruktsallad. Men det var jätte avslappnande att duscha och smörja in sig i lotion och bara slappa. Ska plugga lite också för att vi har ju ma-prov imorn. Men nu ska jag fortsätta att äta!

08:12

Publicerad 2010-04-15 08:12:13 i Allmänt,

Ska möta jenni vid halv nio, vet inte om milly också kommer dit. Men vi ska iaf mötas vid en backe. Kommer nog inte på något mer att skriva, hade bara lust att skriva det jag precis skrev. Men föresten så funkar inte Icy Tower att spela för mig, vet någon varför? för jag vill verkligen spela det just nu..! :O

MORGON INLÄGG.

Publicerad 2010-04-15 07:59:11 i Mode,

Idag är det Torsdag, vilket betyder lång dag och tråkiga lektioner. Menmen, vad ska man göra? Idag blev det tights igen med ett linne och den nya tröjan jag köpte! Idag kommer jag iaf bara vara hemma så då kommer jag säkert blogga lite mer och sånt. Tänkte ta hem matten idag också, vi har prov imorn. Är inte riktigt säker på allt. Det är faktiskt ganska svårt.


Detta har jag på mig idag! och svarta tights till.

KVÄLLENS FRUKSOT TIPS!

Publicerad 2010-04-14 21:23:55 i Godsaker,




Som består av:

Två jordgubbar

musli crunchy

vindruvor

Mjölk

Först häller du i mjölk med crunchy, sedan delar ni jordgubbarna i bitar.
Men vindruvorna låter ni vara som dom är om ni inte vill dela dom förstås.
 Jätte enkelt, nyttigt, gott och mättande!

NY MOBIL.

Publicerad 2010-04-14 20:58:57 i Allmänt,

Nu eller snart så ska jag titta in mobiler. Kom ni ihåg att jag sa det för ett tag sen? A, har inte riktigt hittat en snygg mobil. Men igentligen spelar det ju ingen roll. Men jag vill ha en hyfsat snygg mobil med bra kamera iaf. Men först lite icy tower. Mohahah!

REDAN I SÄNGS.

Publicerad 2010-04-14 20:37:43 i Foto,

Har satt mig i sängen med datorn, har också lite skrivpapper och kalle pocket vid sidan om. Hehe, men ska skriva en shoppinglista och så tänkte jag läsa lite kalle pocket. Tycker det alltid är roligt med kalle ankas pocket böcker! Tycker vad ni vill, men jag tycker faktiskt det. Iaf, blev inget springande med milly för att hon gick en promenad med sin mamma istället. Men nu ska jag ta och ladda upp bilder på facebook!

SPRALLIG.

Publicerad 2010-04-14 18:23:38 i Allmänt,

Är jätte glad. Vet inte varför. Vackert väder och att jag precis kommit hem med en snygg tröja kanske? Haha, men iaf jag och milly drog till centrum för att jag skulle köpa en bikini, men bikiniunderdelen fanns bara i 38 eller 36 jag behövER 34. Men aja, köpte iaf en tröja som är jätte snygg, valde mellan samma modell nästan bara att den ena var ljusare och mycket snyggare! så jag tog den. Men milly och jag tänkte också ta och springa en runda efter middagen, hm. Får se om det blir så. Men ska städa rummet och surfa runt på facebook. Jag mår verkligen toppen känner jag.


V e r y s e x y .

MILLY & BECCA.

Publicerad 2010-04-14 15:05:35 i Allmänt,

Är hemma nu, fast milly är hos mig också. Vi tänkte titta lite teve och äta mellis ute i solen. Men sen ska vi också till centrum tänkte köpa en bikini! Weey. Men iaf. har inte mycket att säga än att nu blir det tv tittande ett tag. Kyss.

GODNATT.

Publicerad 2010-04-13 22:08:06 i Allmänt,

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, blir trött då. Tänkte läsa lite tidningar; solo, frida osv. Ha det bra. Så ses vi imorn, med kanske en bloggbomb? Haha, eftersom jag kommer vara hemma imorn troligtvis. Men ha det bra så ses vi imorn fuckers!


Såhär sött sover min syrra, tror ni jag kan sova lika sött? HAHA!
Knappast, kommer säkert dreggla och se ut som ett månster.

VECKANS PLANER.

Publicerad 2010-04-13 21:54:12 i Allmänt,


- Måndag: -

- Tisdag: -

- Onsdag: plugg & chill.

- Torsdag: Skulle kanske vara med någon,
annars just chill.

- Fredag: Skulle kanske vara med syrran och ha lite
spa, men vet inte om det blir så.

- Lördag: Slaggar emd Alex!

- Söndag: Äventrysbad i upplandsväsby!

HÄRLIGT MED VACKERT VÄDER.

Publicerad 2010-04-13 21:38:25 i Foto,

Tänkte spela lite icy tower och sen ta och välja kläder för imorn. Det blir iaf tights med något. Men är inte riktigt säker med vad. Berättade ju också i det inlägget innan att det blir en ganska chill dag i plugget imorn. Men visste ni vad som hände mig idag? Jag skulle ner för ett par trappor och snubblade så jag hållde på att ramla och slå ihäl mig men istället trampar jag med fötterna jätte mycket så jag trampar på några trappsteg och sen snubblar över två-tre trappsteg. Men som tur landade jag på fötterna och inte någon annanstans. Ja, en liten händelse från idag.


Bild sen i måndags.

TRÖTT!

Publicerad 2010-04-13 21:08:01 i Allmänt,

Kom hem från simningen vid 20:30 och har städat mitt rum sen dess, har hunnit äta lite middag också. Så  nu tänkte jag spendera lite tid med min dator och sen ta fram kläder för imorn. Imorn är det onsdag vilket betyder att det är en ganska skön dag i skolan och att jag kommer bara komma hem och slappa, samt blogga en del!

GHOST WHISPERER

Publicerad 2010-04-13 15:48:25 i Allmänt,

Just nu tittar jag på teve, Ghost Whisperer då. Men efter det ksa jag till Alex. Skolan var väl helt okej. Inget speciellt hände. På rasterna var vi ute i sköna solen och "alla" tjejer åt twister. Mums vad gott det va! och passade perfekt till den härligt varma dagen.

HEY YOU!

Publicerad 2010-04-12 20:59:56 i Allmänt,

Planer för imorn:
Skolan från 08:30-15:00 cirka. Sen därefter drar jag hem packar mina saker och beger mig mot Alex, där kommer jag att vara till vi ska till träningen. Den börjar runt 18:15-19:30. Så jag kan tro att jag är hemma vid 20:30.
Så jag är defenetivt inte säker på mycket blogg eftersom jag kommer vara upptagen en del. Men vill bara att ni är medvetna om det. Nu ska jag fortsätta med icy tower. Yeeey!



Hej, jag är trött sliten och osminkad. Men jag ör cool!

MIDDAG PÅ RUMMET.

Publicerad 2010-04-12 20:23:24 i Mode,

Kom hem ganska precis, så jag tog upp maten, så nu smaskar jag i mig makaroner med vegitariska "kött" bullar. Men förlåt för jag varit helt borta från bloggvärlden, men har faktiskt varit upptagen med några andra saker. Men har faktiskt inte alls mycket att berätta, har fastnat för en bikini från h&m och ett par shorts samt en blus som jag är totalt in loved with.

TRÅKIGT INLÄGG.

Publicerad 2010-04-12 16:30:09 i Allmänt,

Hej allihopa!
Förlåt för dålig uppdatering, men har varit hos melinda. Fast jag är där fortfarande. Men vi har bakat tills imorn, vi har "tjej snack" i skolan så då ska några baka i veckan för att bjuda på. Men aja, inte direkt speciellt kul. Men har träning snart också. Så jag kommer blogga mer sen när jag kommer hem. För just nu kan jag inte direkt blogga speciellt mycket. Men vi ses senare!

SORRY.

Publicerad 2010-04-11 21:11:10 i Allmänt,

Jag ska göra annat nu, har inte kunnat blogga så mycket pg av att jag kom på att jag hade plugg tidigare idag, och nu gäller spikisen. Imorn är det träning igen. Hoppas skoldagen går fort. Det ända jag längtar efter är sommarlovet! Orkar inte med plugget, känner bara hur jobbig min situation blev helt plötsligt för att det är skola imorn. Det går bra för mig i skolan och så, men det är jobbigt. Ibland kommer det upp svåra saker. Vákna tidigt och allt sånt. Nej, vill bara lägga mig och drömma mig till något positivt.


Old pic.

FIXA, FIXA, FIXA!

Publicerad 2010-04-11 20:03:04 i Allmänt,

Har käkat klart nu. Och ska snart fixa mig och se på "How i met your mother". Ska vänta tills det blir reklam och då sätter jag igång med allt för imorn. Ska sen se klart pogramet och sen ligga på spiksien. Men nog om det, dags för teve!

KOM INTE IHÅG.

Publicerad 2010-04-11 19:17:02 i Allmänt,

Att jag lagt undan kläder igår som jag skulle hämtat idag. Åh, hade lagt undan ett oar short samt en bikini. Men imorn ska jag fan köpa dom! Ska också "stor shoppa" med Alex och Matti. Men  vet inte riktigt när, vi samlar iaf ihop pengar. Men snart blir det midda, majskolvar med något. Mumsi! Men ska byta om och fixa lite stuff för imorn, det är skola då. Åh.

BAD BOYS 2!

Publicerad 2010-04-10 22:44:59 i Tips,

Dagens tips!
Bad boys 2. Älskar komedi/action filmer! Det är bara så sjukt bra film. Den går fortfarande så sätt på den om ni har lust, men somsagt dettta är kvällens filmtips! Man kan ju annars se den på andra sätt; hyra osv. Ni vet ;)

ONT I MAGEN.

Publicerad 2010-04-10 21:01:07 i Allmänt,

Har jätte ont i magen, måste vila mig ett tag från datorn. Det är ju såklart  inte därför men tänkte ta och sätta mig vid teven, känns som det behövs tittas lite! Imorn  blir det spa och träning! men jag skriver snart igen. Behöver bara göra något annat än dator just nu.

ICY TOWER.

Publicerad 2010-04-10 19:51:26 i Allmänt,

Jag får damp! Hållt på att slå mitt rekord hela tiden för att jag vill klara den här fuck't up nivån! Asso man ska ju få poäng så man kan köpa andra borgar, och den borgen man kör med från början är ju helt störd. Åh att jag aldrig klarar den. *suck* jag snackar om Icy tower guys!

MAMMA KOM IN MED ETT..

Publicerad 2010-04-10 19:46:03 i Allmänt,

Påskägg till! Farmor är sjuk så hon har inte kunnat ge oss ett påskägg, och förra ågngen vi träffades så var det brorsans födelsedag så hon glömde. Men farmor hade gett påskäggen till farbror som är här nu och har givit oss ett varsit. Men jag bad mamma ta det, vill inte äta godis. Men har redan ätit lite, här är det!

SEG.

Publicerad 2010-04-10 18:28:10 i Foto,

Hejsan på er! Hur har eran dag varit? för mig helt okej, det var faktiskt roligt att tävla. Först tävlade man i fjäril och då kom jag tvåa. Sen var det paus till halv fyra så jag och Alex drog till centrum och köpte käk. Sen gick vi då hem till henne och åt det samt kollade på tv. Sen vid tre tiden drog vi till simningen igen och då började det med insim igen och sen började tävlingen i bröst och frisim (crol). Jag kom 2/3:a på frisim och typ 3/4:a på bröstsim.

Det var det! Nu är jag hemma och ska bara slappa. har ett pogram inställt idag; Bad boys 2, 21:30 på kanal 3. Kolla in det ni med, verkar sjukt bra!






Jag just nu!

08:05

Publicerad 2010-04-10 08:05:12 i Allmänt,

Godmorgon! Vi vaknade klockan cirka 07:00, och nu har vi käkat frukost och borstat tänderna. Idag är det ju sprint tävlingen. Hoppas det går bra! men är fortfarande jätte trött, och vill verkligen somna om. Men men, efter tävlingen kommer jag säkert att dra hem och käka middag därefter kanske jag slaggar med Alex. Annars är jag bara hemma och har det lite skönt!

MILLY SUSSAR.

Publicerad 2010-04-09 21:43:01 i Allmänt,

Woho, vi har inte sussat sen förra veckan i onsdags. Men iaf, vi har laddat hem en film vi ska se någon vampyr film. Verkar ganska tråkig. Men melinda får ställa upp för en film jag vill se sen! Men ska inte lägga mig försent heller eftersom jag vill kunna ha sovit ut tills tävlingen imorn. Pirrigt! Men nog om det, nu blir det film!

BALLERINA KLADDKAKA!

Publicerad 2010-04-09 17:27:04 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem. Vi kom igentligen hem vid 15:15 ungefär, fast jag och simone följde med hem till alex och där tittade vid på "Ghost wispherer" (svatning) & "Top model". Så nu är jag hemma igen. Imorn är det tävling. Ska vara där 09:00 på morgonen då. Och måste nvakna cirka 07:00. Åh gud så jobbigt, plus att det är pirrigt, tänk om jag diskas? Om ni inte vet vad det är så är det om man göra något litet fel när man simmar så blir man diskas och det menas att man hoppas ut ur grenen man simmade, vet inte om det är för alla grenar man simmar. Men det är iaf det. Har smakat nya ballerina kladdkaka kanske inte är så ny men det var godare än alla andra fast jag tyckte att den smaka ungefär som ballerina choko. Köpte med mjölk också för det sägs att det är godare med det. Aja nog om allt detta!

ETT PAR CONVERSE JAG VILL HA!

Publicerad 2010-04-09 10:39:45 i Allmänt,

Såg på både Nadjas och har sett det på andras bloggar dom här conversen med text "This is not a shoe, it's a mania of converse" Något sånt. Men alla har lagt in på vita skor. Men jag har hittat i svarta! mmh, love it! Grymt mycket snyggare i svart tycker jag! Men ska iaf köpa dom istället för helsvarta. Skitsnygga! Vad tycker ni?

OM INLÄGGET "SKILLNAD"

Publicerad 2010-04-09 10:34:00 i ,


Postat av: ida,

oj, haha! Och hur lång är du annars? :)

KRAM

Svar: Ja, haha. Det är en väldig skillnad! Jag är cirka 1.64-1.65 cm lång annars! Därblev jag säkert 1.70 om inte mer. Kul att du fråga. Och ett plus för att du skriver in ditt namn och bloggnamn! härligt! kram.

BAD.

Publicerad 2010-04-09 10:25:45 i ,

Idag blir det bad hela dagen. Matilda, Simone och Jag. Vet inte om Alex ska komma senare eftersom hon brukar sova ganska länge. Men vaknade själv många gånger om man säger så. Först väckte min lillsyrra mig klockan 07:00 sen somnade jag om till 08:00 sen kom hon tillbaks och väckte mig 08:30 så jag pallade inte mer och gick upp då. Har hunnit med väldigt mycket, packat till badet, packat ner matsäck samt gjort mig iordning. Men det är ju fredan idag vilket betyder att imorn är det tävling! Gosch! Är vettskrämt, naej inte direkt men det var så länge sen jag tävlade så det är lite pirrigt. Men tänkte träna idag när vi ändå ska bada så det blir baddräkt.., men kan inte simma i bikini det går inte! Allt åker förfan av. Sen är det onödigt att byta om sen till bikini. Men nu fick ni veta en massa om vad som hänt + vad som ska hända förmodligen!

MORGONDAGENS PLANER.

Publicerad 2010-04-08 22:42:29 i Allmänt,

♥Imorn är det tänkt att jag och lillasyrran ska till simhallen och Matilda ville också följa med, vet inte hur det blir med Alex men får se. Så det är var som kommer hända imorn, bad! Men filmen är inte slut ännu och den är faktiskt bra. Hahah, helt sjuk film asso! Men har inte mer att berätta än såhär. Så vi ses antingen senare eller imorn.♥

TEVE TITTANDE.

Publicerad 2010-04-08 21:27:41 i Allmänt,

Ikväll blir det massor med teve och chips med dipp. Men träffade Melinda tidigare idag också vid sex tiden. Vi snackade om saker och jag började med en liten sak som är hemlig, allt är hemligt om det vi gjorde. Haha, det där lät weard. Men  iaf, tittar på kanal 6 så det är väl bara film tittande tills jag lägger mig.

DESIGN BY VALENTIONO.

Publicerad 2010-04-08 17:59:13 i Mode,





Valentino som har designat dom här fantastiska klänningarna som jag tycker är helt underbara. Gud, har inte sätt något snyggare. Om jag vore äldre skulle jag lungt gått i någon utav dom här klänningarna till någon fest eller middag. Men eftersom jag gillar mode väldigt mycket och är modeinriktad på vissa saker så får vi se var som händer i framtiden. Jag hoppas på något jobb med mode att göra, eller själv bli en modell? Bara en helt underbar tanke.

HEMMA.

Publicerad 2010-04-08 17:18:03 i Allmänt,

Har varit hemma ett tag nu. Men vet inte vad som händer senare ikväll kanske träffare någon? Men får se. Imorn skulle jag åkt till Eriksdalsbadet med lillasyrran men vet inte om det blir så för att åka en bit med henne kan vara´lite struligt och jobbigt. Men annars blir det  väl simhallen hemma. Men på Lördag är det tävling. Vet inte riktigt om jag är så taggad faktiskt. Men men, får göra mitt bästa!

NU DRAR VI UT.

Publicerad 2010-04-08 14:00:07 i Allmänt,

Vi ska handla lite lunch, sen ska vi hem till Alex igen och äter samt tittar film. Men sen ska jag hem vid fyra eftersom jag ska hämta syrran idag. Men jag berättar mer sen när jag kommer hem, för nu ska jag vara med Alex så mycket jag kan tills jag går. Men somsagt vi ses senare!

NU HAR VI BÄDDAT!

Publicerad 2010-04-07 22:38:59 i Foto,

Och dags för film! Vi tänkte rush hour 2 och 1. Dom är så jäkla roliga! Vilken humor! Men somsagt vi har bäddat och inget speciellt har hänt direkt. Känner att jag är otroligt kissnödig så måste sprin ga på toan nu, ciao! hehe.

SKILLNAD.

Publicerad 2010-04-07 21:54:25 i Foto,

Idag när vi hållde på att ta "modell foton" så hade jag värsta platå skorna på mig.
Eller vet inte ens om det heter så. Iaf skillnaden mellan mig och Alex:


DESIGN KLAR!

Publicerad 2010-04-07 21:25:37 i Allmänt,

Äntligen klar med desigenen, inte något komplicerat direkt. Men gillade den förra så gjorde en liknande. Men ikväll sussar jag hos Alex då. Vi har faktiskt tagit lite "model bilder" haha. Men jag älskar att hålla på med mode och fixa ihop kläder och sen bli fotad. Älskar det! Men iaf, vi ska ta och titta på film och kanske göra något gott till. Men designen får faktiskt duga för ett tag till!


Old picture!

FÄRDIG.

Publicerad 2010-04-07 11:59:55 i Allmänt,

Idag vaknade jag ganska tidigt. Runt nio sådär. Ibland blir jag väldigt glad av att få vakna tidigt för att jag känner att jag får mer utav dagen då. Annars så rinner ju bara dagarna som ett timglas. Men idag kommer jag vara med Alex, vi tänkte hyra film och kanske käka tillsammans, beställa pizza då. Hehe, tjockisar till 100% ju! Men man ska ju få unna sig då och då. Men om inte hennes box fungerar att ladda ner filmer till eller rättare sagt om Alex inte hittar koden till boxen så kommer vi väl dra net till Godis svampen och hyra där! Tycker det är det bästa stället nästan! Men nog om det, igår blev det inte alls lika bra uppdatering som jag lovat. Så ifall jag kommer sova hos Alex så hänger datorn med i min kära rosa dataväska!

JAG LOVAR ER EN SAK NU....

Publicerad 2010-04-06 23:17:34 i Allmänt,

Att jag ska bloggbomba imorn! för just nu ska jag lägga mig på spikisen och sen sova är trött och har ingen anledning till att vara vaken  längre. Imorn kommer bilder, tips och massor med ruuligheter. I promessss!

I'AM BACK!

Publicerad 2010-04-06 21:01:06 i Allmänt,

Ikväll sover jag hemma! skönt faktiskt, på ett sätt. Men träningen var helt okej. Men är hemma själv just nu men alla är påväg hem från att ha hämtat brorsan från fotbollen. Men när dom kommer så ska jag visa er lite bilder. Men tänkte sätta igång med en ny design lite senare också! ♥

FÖRLÅT!

Publicerad 2010-04-06 12:14:40 i Allmänt,

Jag vet att jag inte alls bloggade bra igår, men har varit upptagen. När matilda och jag drog hem till henne så var vi hos henne ett tag och sen bestämde vi oss för att "busa" lite så vi plingade på dörrar och sprang iväg. Haha, sen så plingade vi på Nadja och bad henne också komma ut och då hade matti och jag skrivit en lapp och satt den på någon annans dörr tillexempel "sluta prutta i smyg". Iaf sen hade vi lite krig med matildas brorsa och hans kompisar. Shit, dom 'är fan galna. Men iaf, snart kommer matilda och jag mötas, runt tjugo i ett vid tunneln och sen drar vi hem till alex. Sen kommer vi spendera dagen där tills jag har träning, alex sa att hon förmodligen kommer följa med. Kul! Hon ska inte gå för att hon precis varit sjuk. Men nog med det här inlägget. Bilder kommer ikväll! ♥

BEGER MIG MOT MATILDA NU!

Publicerad 2010-04-05 14:04:05 i Mode,

Ska bara packa klart det sista och sen drar jag till matti. Vi får se vad jag hittar på där. Men något kul som alltid! Vi kanske ska till godis svampen och hyra film också men får se hur det blir med det. Love.



Kör på myskläder idag, när det är sånt vakert väder.

VAD ÄR DET SOM HÄNDER IGENTLIGEN?

Publicerad 2010-04-05 13:39:46 i Allmänt,

Asso seriöst, jag och matilda planerade att cyckla runt lite idag både för motion och för att hyra film. Vi tänkte cyckla till godis svampen och hyra film.Men nu får vi ¨gå i fucking snö öväder. Men matilda drog hem för att jag skulle duscha och allt så då tänkte vi att när jag är klar kommer jag över till henne! sen ska jag slaggisch där. Woho. För stackaren lollo är sjuk och spyr. Krya på dig gumman!


Dålig bild jag vet, men ni vet ju att jag inte har en kamera för
tillfället så webben får duga!

GOODNIGHT GUYS!

Publicerad 2010-04-05 00:15:29 i Allmänt,

Jag och matilda har haft en super kväll! nu ska vi bara ta och lägga oss och snacka titta i tidingar osv. Bara ha det chill lixom. Men vi hörs annars imorn ju! Kommer säkert ta med mig min dator till alex om jag kan koppla upp internet hos henne. Vi kommer nämligen kanske slagga hos henne imorn! kuligt, kuligt!

MATILDA SUSSAR.

Publicerad 2010-04-04 22:20:52 i Allmänt,

Ikväll är matilda hos mig, vi ska kanske se på film och sånt. Just nu lyssnar vi lite på musik och sånt. Gav henne presenten jag hade med mig från tenerife. Men jag ska var social mot henne så vi ska fixa oss för kvällen och fortsätta lyssna på stekiich musik.

WHAT BEUTY FEELS LIKE.

Publicerad 2010-04-04 18:28:39 i Tips,



1. En enkel och mjuk body lotion från nivea med lukt av citron, en utav mina favoriter.
Kom inte riktigt ihåg hur mycket denna produkt kostade, men inte så dyr tror jag inte.
Den är inte så tjock eller fettig alls utan lite mer utav den rinnande lotion och
som är ganska tun. Den luktar gott och är skonsam mot huden.

2. En härlig baby lotion som gör kroppen väldigt mjuk och len.
Den är ju igentligen till för babys men den gör ens egen hud lika len och mjuk.
Denna produkt är tjockare en niveas och är väldigt snäll mot huden,
priset är inte så dyrt tror jag. Men den är oavsett pris värt det!

3. Body butter från body shop är den bästa! Lukten är helt underbar speciellt lukten "moringa". Denna produkt är lite dyrare och kostar runt 160kr. Men den är helt klart värd varenda öre. Produkten är också tjock och en väldigt fet kräm för er med torr hud.

HEMMA.

Publicerad 2010-04-04 17:49:55 i Mina inköp,

Är hemma nu! kommer förmodligen vara med matilda och alex. Men vet inte hos vem eller vad vi ska göra, helt enkelt oplanerat. Men vi åt på thai båten, ytterst trevligt! och väldigt god mat var det också. Köpte med mig hem ett par guldiga chanel örhängen samt ett chanel halsband och en mascara. Det var nog det.


DATORN HACKAR.

Publicerad 2010-04-04 11:54:36 i Allmänt,

Asso det är något fel på min dator, jag måste rensa min dator snart. Om jag hinner tänker jag göra det ikväll. För har tänkt att göra det några gånger men har inte hunnit. Men iaf, idag kommer dagen spenderas med familjen igen. Tycker faktiskt det är riktigt mysigt ibland! vi ska iväg till sollentuna, och senare på kvällen käka ute. Sen när vi kommer hem tänkte jag träffa matilda och alex. Men vi skulle höras av senare när jag kommit hem. Idag ska jag försöka blogga så mycket jag kan! Men under dagen blir det i stort sett inget. Men fram åt kvällen och nu tills jag åker, om då cirka en timme så ska jag försöka blogga så mycket jag hinner!


Dags för en morgon dusch, så jag blir lite piggare!

PÅSKAFTONS KVÄLLEN.

Publicerad 2010-04-04 00:05:28 i Allmänt,

Kvällen har spenderats med familj, vänner och släkt. I påskägget blev det godis då, inget speciellt direkt. Sa ju igår att jag aldrig kommer äta godis mer? ja, jag hade fel då. Men från och med nu inte mer, känner att godiset att lagt sig på kroppen lite här och var. Men iaf, är sjukt trött vaknade vid sju på morgonen så det är ju inte så konstigt. Men Glad Påsk på er alla! hoppas ni haft en bra påskafton!

DET BLEV INTE SOM DET SKULLE.

Publicerad 2010-04-03 11:49:16 i Allmänt,

Vaknade sju på morgonen och firade borsan, vid åtta åkte vi iväg till matchen som började halv nio. Vi var där och han spelade en match blev 2-1 till tyresö. Alltså vann dom den matchen. Men det var cup så dom hade fler matcher, men det hända lite saker som jag inte pallar förklara nu, men vi är iaf hemma nu. Mycket tidigare än planerat. Men jag sa ju att det var saker som hände. Men är jätte trött! Så jag ska städa rummet för att det har blivit lite smårörigt. Men bloggar sen. För tänkte ta en liten tupplur också.

GODNATT GOTT FOLK!

Publicerad 2010-04-02 22:06:18 i Allmänt,

Imorn ska jag vakna tidigt, ska se på brorsans fotbollsmatch imorn. Det var väldigt länge sen jag tittade på hans matcher. Eftersom han fyller 12år imorn så kommer hela familjen kolla, fast det kommer vara utomhus så det är ett minus. Men somsagt, vi ska upp tidigt vid 07:00? För att matchen börjar 08:00. Senare efter matchen kommer vi åka hem och fixa oss och sedan bege oss mot lite annat folk och äta påskmiddag. Mys. Men är ändå skittrött sen efter kryssningen, så jag ska ta och kurra ner mig i sängen alldelesstrax!

TRÖTT.

Publicerad 2010-04-02 20:33:51 i Allmänt,

Är jätte trött sen efter kryssningen så kommer lägga mig väldigt tidigt  ikväll tänkte jag. Men mår faktiskt jätte illa efter godis som jag ätit en massor av. Usch! Jag ska aldrig mer äta godis, fyfan! Men ska ladda  upp två videor från kryssningen, hold on!

HEMMA FRÅN KRYSSNINGEN!

Publicerad 2010-04-02 16:53:41 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen, och tänkte ta en dusch och tvätta mitt hår. Det har varit en jätte lyckad resa, jag och milly fick skrattattacker typ hela tiden. Hahaha, inget jag glömer! Men bilder och videor kommer när jag duschat klart och gjort mig iordning. Tänkte byta om till tights och något mysigt över. Men jag skriver mer när jag är klar!

BIRKA PARADISE!

Publicerad 2010-04-01 16:29:48 i Allmänt,

Nu blir det av mot båten. En massa bilder kommer när jag är hemma imorn kväll igen. Vi ska in mot slussen möta upp melindas mammas kompis och därifrån beger vi oss till båten. Och dagens mål för mig är att ta och lura någon för idag är det ju 1 april. Hhahah. Men inget mer att berätta, blir iaf irriterad på rebubbled just nu!

DATASPEL.

Publicerad 2010-04-01 14:02:22 i Allmänt,

Melinda och jag har kommit fram in till stan nu och sitter just nu på millys mammas jobb (carina). Idag blir det ju kryssning riktigt härligt faktiskt. Det var ett tag sen jag åkte iväg på en kryssning. Förra året? Men jag kommer spela lite spel som finns på olika sidor eftersom inget annat är så speciellt kul att göra, hemma har man ju bilder och saker man kan göra fritt men på bloggen osv. Men ska väl spela rebubbled eller något. kram!

 

FÖRSTA APRIL SKÄMTET.

Publicerad 2010-04-01 12:22:30 i Allmänt,

Hahaha kolla in den här konversationen jag
och anna snackade:

becca säger:
hejhej,

Anna, säger:
HEJHEJ, <33

Becca säger:
vad gör du

Anna, säger:
 är med eve och emma du da?

Becca säger: 
milly

Anna, säger:
okej,

Becca säger:
Men vad ska du göra idag då? <3

Anna, säger:
vi vet inte än <33

Becca säger:
Okej, ; )

Anna, säger:
vet du jag ska byta klass til 7:n
efter lovet

Becca säger:
varför då? och efter påsklovet eller?
varför varför ???

Anna, säger:
asså jag vet inte räktorn sa det

Becca säger:
Men hon kan jhu inte tvinga dig? varför sa du inte nej
jag skulle va " NEEEEEEEEEJ SKA JAG DÖDA DIG ELLER? "
 HAHAAHH <3

Anna, säger:
jag skulle få 2000 kr av amma och pappa om jag bytte,
och så har jag bråkat med tobbe våran lärare
<3333

Becca säger:
aha nicew att få pengar men ändå. Varför har du bråkat med tobbe?
hur fan kan du bråka med en lärare ?

Anna, säger:
HAHAHAHAHAHA, APRIL APRIL!! <333333

Becca säger:
åååååååååååååååååååååååh
ahahahahhahaha
aaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaa

Anna, säger:
hahaha, lurad!!!!!

GODMORGON SWEDEN.

Publicerad 2010-04-01 10:49:53 i Allmänt,

Nu ska vi käka frukost och se på Percy jackson. Vi såg bara halv igår. Fett bra film asso! haha. Men den är verkligen bra och spännande. Men nu blir det morgon mys med film och frukost!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela