slaggar hos matilda!

Publicerad 2009-10-31 19:43:25 i Allmänt,

ikväll stannar jag hos matilda, det ska bli kul! imorn blir det ju då farsta/ nacka forum och typ stan? får se hur det blir med det. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul iaf, kanske går ut. men tror inte det kommer blir så mycket mer uppdatering ikväll utan mer imorn vid sex eller nåt. och inga bilder förns imorn heller. men hinner inte skriva mer nu så vi hörs imorn!

börja på dans?

Publicerad 2009-10-31 17:00:32 i Allmänt,

jag älskar att dansa, tycker det e skitkul hah! ska kanske börja? men isåfall på streetdans eller nåt.  men håller på att bygga garderoben. så e lite upptagen. skriver ett längre inlägg senare, är ju somsagt upptagen. ;)

plugg.

Publicerad 2009-10-31 12:47:41 i Allmänt,

happ, nu blir det plugg. har prov i no på torsdag. tråkigt. vill inte få omprov så jävla jobbigt! menmen, mamsen och brorsan e i centrum nu och jag passar lilla sjuklingen. sen när dom kommer igen ville mamma att jag skulle hjälpa henne att baka bullar, -.-' . sen vid sex kanske ska jag vara med matilda hon ville att jag skulle vara med henne när hennes brorsa skulle gå på  något "haloween fest" för typ 5-11år . haha. men sen  imorn så ska vi väl dra in till stan och typ farsta centrum eller nacka forum, får se hur det blir med det! men är det plugg som gäller...

ont i halsen.

Publicerad 2009-10-31 11:28:21 i Allmänt,

idag på morgonen när jag vakna så hade jag skit ont i halsen, har det nu också. så jag ska dra till centrum... igen. och köpa halstabletter och lämna tillbaka tröjan jag köpte igår, och nej, jag och matilda ska inte till stan ida båda  har  inte så mycket pengar sen så har jag ju ont i halsen så vi skulle ta det någon annan dag. men nu måste jag möta matilda!


puss på er,

i'am happy!

Publicerad 2009-10-30 21:10:36 i Allmänt,

har fixat design, och den  här gången ganska nöjd! äntligen. iaf ska titta på filmen jag köpte "i, robot" med will smith. det ska bli spännande! iaf imorn blir det väl stan med matilda som kommit hem från södertäljde äntligen. ska kolla om jag hittar något! men nu  blir det filmdags, skriver efter tror jag?

mat, mat, mat

Publicerad 2009-10-30 19:09:06 i Allmänt,

är jätte hungrig har inte ätit sen frukosten. men det är snart midda så jag väntar. det bli kina! muuums. men somsagt det  blev inte en "snabbis" i centrum kollade på h&m och massa andra affärer sen handlade jag mat med pappa han var nämligen där, sen så åkte vi hem och lämnade sakerna sen  så drog vi till skanstull för att hämta skruvdragaren i hans lokal, vi ska ju sätta ihop garderoben ida :)! sen så handlade vi lite  mer mat och jag kollade in en annan h&m haha, fick med mej hem en film till ikväll, örhänhen och en t-shirt som jag ska lämna tillbaks imorn eftersom den var ful nu när jag provade den.


centrum igen!

Publicerad 2009-10-30 15:42:55 i Allmänt,

ska dra  till centrum en snabbis och handla ett par  örhängen sen ska jag kolla in lite andra saker. men eftersom jag  tänkte fel igår. typiskt mej. kommer få mins pengar tjugonde nov ist. ååh, skitsamma måste ju lära mej  att spara! så ska bara klä  på mej ett par jeans, t.shirt & en kofta. ses väl runt sex tiden igen, eller tidigare. får se.

trött..

Publicerad 2009-10-30 14:40:15 i Allmänt,

idag vaknade vi typ vid tolv, vid typ halv ett gick vi upp och käkade frukost, sen gjorde nadja sej iordning . sen så gick hon. men iaf jag har inte alls gjort mej iordning, måste vika ihop alla kläder för vi ska försöka att hinna med att bygga upp garderoben  idag. nya gardiner osv. iaf jag typ handlar massa kläder och allt hela tiden, jag får  lixom ingen stop på det! slösar skit mycket pengar hela tiden... men har fortfarande saker att handla. sen e det stop? så idag blir det bara hemma slappa dag! sköönt  ska det bli. så det blir kanske mer uppdatering idag än dom andra dagarna. men vi får se hur mycket blogglust jag har!

godnatt!

Publicerad 2009-10-30 01:19:29 i Allmänt,



det går inte att ladda upp en  bild förutom den här, :S. vet inte riktigt varför med det tar iaf typ fem minuter för en ska laddas upp. men iaf imorn  ska jag köpa ett par örhängen, skärp, armband, hög svart kjol om jag hittar den jag letar efter, mysig kofta! om mamma fyller på pengar. men eftersom mamma fyller på pengar nu första november (söndag) och jag ändå ska gå med matailda och handla på lörda det då gör det väl inget om hon betalar in det en dag innan? men om matidla inte kan på lörda så handlar jag allt detdär imorn ;)! men mer bilder från ikväll kommer imorn.

movie night

Publicerad 2009-10-29 23:22:57 i Allmänt,

har tittat på film nu, vi såg på the proposal. vi kommer säkert se fler filmer. ska sälja mitt löshår till nadja hon ville ha det så hon kunde få köpa allt för femti, ändå inte min hårfärg längre. men jag ska väl köpa nytt nån dag med nadja hon behöver säkert köpa klips. men iaf ska ta lite bilder i webben med nadja nu så bilder  kommer senare ;)!

drar till centrum, igen..

Publicerad 2009-10-29 16:53:10 i Allmänt,

ska handla lite saker berättade ju det i mitt tidigare inlägg! men ska bara handla skydd för håret. glass till ikväll, benny jerrys dom e så jvla goooda! och en  dricka vitamin well såklart ;)! och lite sånt. men ska ju dela glassen med nadja. ifall jag går nu kanske jag får skjuts av pappa...!

home

Publicerad 2009-10-29 16:16:54 i Allmänt,

nu är jag hemma från stan, vi skulle gå på bio men sen pallade vi inte haha. så vi gick och käkade i kungshallen  ist. ochs en hann vi kolla på h&m och lite på gina men sen var vi tvungna att dra hem för nadjas brorsa skulle ha busskortet och hennes mamma skulle ha mobilen. nadja hade nämligen lånat hennes mammas mobil. för hon  har inga pengar på sin mobil för tillfället. så vi åkte hem sen när vi va på bussen  från  gullmars så säger hennes brorsa att han tar resa ist. men vi var ju ändå tvungna att dra hem för mobilen. iaf hon ska slagga här ikväll. vi ska väl se på filmer och ha det skönt. men hon  kommer inte förns halv åtta typ för hon skulle  hjälpa hennes mamma på jobbet, dagis lärare tydligen. haha. så jag ska dra till centrum och handla lite  saker. så ja  hör av mej senare med mer att berätta ;)!

stackars syrran!

Publicerad 2009-10-29 12:04:54 i Allmänt,

hon e sjuk, har feber och hostar. stackarn. men eftersom jag ska ut så kom pappas brorsas tjej hit och ska passa lilla sjuklingen. men ska ju gå om ungefär en kvart. och tacka min lillasyrra hon gjorde så jag la ut en bild nu. hon  orkade faktiskt vara med på bild. ;)


godmorgon

Publicerad 2009-10-29 11:36:07 i Allmänt,

vaknade för ungefär en  timme sen, har ätit frukost och sånt. men idag ska jag förmodligen  vara med nadja. men vi får se vad vi hittar på för skoj. men idag skulle pappa kanske bygga upp garderoben, vill sätta in alla mina kläder ju! men somsagt ska möta nadja om kanske en timme måste göra  mej iordning och så. men har inte mer tid för att skriva bli säkert ett inlägg innan jag  sticker och möter nadja, men  nu blev det bestäm 12:20 vid en  tunnel nära oss båda. så vi hörs innan eller efter!

dags att lägga sej

Publicerad 2009-10-29 00:10:29 i Allmänt,

nu är jag jätte trött. har tittat på tre filmer i rad. och nu ska jag lägga mej och messa och läsa lite tidningar. men har inte mycket att säga så jag skriver mer imorn om vad jag ska hitta på för kul? ;)

solo

Publicerad 2009-10-28 21:56:51 i Allmänt,

just nu tittar jag på film, rusch hour 3. den e skit rolig. haha. men eftersom jag redan sett den några gånger tänkte jag ta och läsa tidningen jag köpte ida "solo" , fick med an mascara och nån prov sak på foundation. så ska väl testa det imorn. det e säkert bara skit? men  iaf ska ta och läsa igenom den lite så vi hörs senare. saknar mej melinda, jag vill också till thailand...

juste!

Publicerad 2009-10-28 19:39:50 i Allmänt,

skulle ju lägga ut bilder sen i lördags, om man lovar så lovar man  ellerhur?













rum

Publicerad 2009-10-28 19:29:38 i Allmänt,

håller på att fundera på hur mitt rum ska se ut. nu när min jätte stora garderob kommer stå i rummet så ´måste jag ju tänka ut hur alla andra möbler ska stå osv. men eftersom garderoben inte e uppbygd än så är det inte så brottom. men nu ska jag faktiskt ta och fundera lite till, sen så imorn så skulle jag ju vara med nadja men får se hur det blir med det för skulle typ på bio med brorsan eller vad det va. men tror han ska  vara med nån kompis så då kanske nadja och jag går på bio? måste hur som helst snacka med henne. hämtade mitt  legg ida. ful som vanligt...

centrum

Publicerad 2009-10-28 16:43:49 i Allmänt,

det blev inge bio idag, hon pallade inte tydligen. så nu ska vi dra till centrum och kanske handla något och sen så åker vi till donken och handlar hem some food därifrån. sen så ska vi äta det ute på mitt tak. med ljus och sånt.  mysigt va? men jag hör av mej  med ett längre inlägg senare!

hahahahah

Publicerad 2009-10-28 11:43:39 i Allmänt,

ska göra mej iordning, sen så drar jag till alex. hon vet inte  att jag kommer. hon  sover typ! så nu drar jag dit och väcker henne! sen ska vi typ gå på bio? får se hur det blir. men somsagt har lite brottom. vill inte att hon ska vakna! :)

försökte iaf!

Publicerad 2009-10-27 23:06:11 i Allmänt,

har försökt med min design i timmar nu. ååh. blir irriterad på att jag aldirg kan göra en  design som jag  tycker e bra. skitsamma orkar inge mer,  men kanske imorn? iaf garderoben har kommit och kommer väl förmodligen sätta ihop den imorn. men ha en bra kväll nu allihopa. själv ska jag sova. blir så jävla trött av datan ;)!

...

Publicerad 2009-10-27 11:52:31 i Allmänt,

jagvet, har varit jätte dålig på att blogga. men har varit jätte upptagen. ska försöka att bloggar mer. men igår var jag istan hela dan, först åkte jag och melinda in till skanstull och skulle kolla in en sak. sen mötte vi min pappa och så bjög han oss på kina . gott va? och senare efter det åkte vi in till drottninggatan där och skulle hämta mer pengar hos melindas mamma. sen åkte vi till nacka forum. så vi har varit jätte upptagna hela tiden. sen skulle jag och min lillasyrra på bio men hon har feber så då går det ju inte. men kanske senare vid ett? fårse hur det blir. alex kommer över nu så ska vi hyra filmer osv. men ska försöka att hinna med ett videoinlägg nån gång i veckan. bara för jag inte alls bloggat mycket. förlåt
sen kommer jag med festbilderna sen i lördags också!

vd

Publicerad 2009-10-25 21:05:11 i Allmänt,

imorn hade jag faktiskt tänkt att göra ett! hoppas jag hinner med  det då. försöker blogga så mycket jag kan nu när jag ändå inte ska göra nåt spec. så det borde ni vara glada över? såklart ni blir glada. sen så ska jag fixa vidare med min desgin som  jag  gav upp med förut. så jag hoppas jag blir nöjd..! men nu ska jag ta och dricka en  kopp te. känner mej förkyld.

bloggpaus?

Publicerad 2009-10-25 19:31:09 i Allmänt,

vet inte riktigt om jag ska ta en bloggpaus, det e ju höstlov nu så jag vet inte riktigt om jag kommer uppdatera så mycket. vill verkligen slippa det men men, får se hur det blir!
men imorn så kommer jag förhoppningsvid dra in till stan, me matilda. men hon kunde kanske inte så jag måste snacka med henne mer. sen har jag köpt lite stuff ida, skrubbkräm för kroppen så den blir len och fin & lite andra saker. men ska också köpa saker för huden. för igår var jag ju hos sanna och slaggade där, hon hade ju en liten fest. men jag sa inte det i dom förra inläggen för vissa andra inte skulle veta men det kom ju fråm hursomhelst ändå. och vill bara säga att jag e inte sur på er ifall ni tror det? iaf sen så på kvällen gick sanna och jag för att tvätta bort sminket osv. så då gick vi igenom en massa skrubbkrämer, acnekräm och sånt. det e skitbra! så ska också köpa lite sånt imorn ifall det blir stan då :)! har lite bilder men lägger in dom senare för jag ska fixa mej lite för ikväll. ska ut och träffa någora, om det blir som planerat!

hos melinda

Publicerad 2009-10-24 17:59:32 i Allmänt,

sitter vid melindas data och väöntar tills hon ska bli klar. hon kom ju hem från stallet för en 45minuter sen? och min design fixar jag imorn tror jag. men melinda visade också om en tjej som e skit duktig på designer, så henne ska jag fråga. hon kan verkligen göra vad som helst. :)! men har inte mer tid att blogga, ska ju göra saker senare. men bloggar imorn, kommer inte hya tid ikväll!

fan da.

Publicerad 2009-10-24 16:58:57 i Allmänt,

ååh pallar inte hålla på med design längre blir bara fel. men ska iaf  packa lite saker. sen drar jag till melinda. kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering ida. annars hör jag ju av mej imorn ;)! nu bjuder jag på kvällens facelook & dresscode!



hare så bra ikväll, jag kommer iaf ha skitkul!

designen

Publicerad 2009-10-24 15:12:50 i Allmänt,

pratat om det tidigare, men jag ska göra en ny själv.kommit på ett nytt sett att fixa design, sen så har jag snyggare bilder! men har precis kommit hem från centrum va där med pappa vvi handlade mat och sånt. sen så har jag inte gjort mej iordning alls, gick till centrum med mjukisdressen och väst. och osminkad. bläbläblä på mej. så jag ska väl ta och sminka mej nu. skriver efter designen e klar!

duscha

Publicerad 2009-10-24 12:19:46 i Allmänt,

ska ta och duscha nu, sen så måste jag väl städa rummet. kommer vara med melinda lite senare när hon kommer hem från stallet, så det ska bli kul! måste göra mej iordning också. men iaf kommer fixa min design också gillar den julia gjort men hittat en sak som man kan göra skitbra saker till design så det kommer jag förmodligen hinna fixa innan jag drar iväg ikväll.  har lite nya bilder också. sen på månda så måste jag köpa en sak i stan, så jag vet inte om jag åker dit med matilda, annars vet jag inte vem som kan följa me? aja nu räcker det för mej att skriva så ni inte somnar när ni läser. haha ;)!

lite upptagen

Publicerad 2009-10-23 22:57:00 i Allmänt,

är lite upptagen med vissa saker jag håller på med. filar naglar, har krämer på benen, och hudkräm, skriver planeringar, satte på mej ett har spastrumpor & så ska jag läsa & messa. så ja. jag e lite upptagen. men jag skriver en massa mer imorn förhoppningsvis. sen senare imorn kommer jag vara upptagen och på söndag, träning plus *****. så. ska inte skriva mer hemliga saker så ni undrar  för mycket! puss på er ;)!


some stuff!

myskväll!

Publicerad 2009-10-23 21:03:58 i Allmänt,

ikväll har jag en skönmyskväll hade jag tänkt, har varit ute ett tag och så. känner mej lite sjuk också. menmen, det stoppar inte mej från att ha kul imorn  iaf! och så ska jag till ***** det är  nämligen **** där! så jag vet exakt vad jag ska ha på mej till det. men outitfen till imorn får ni ju se imorn ;)! jag slagga där också, asso dit jag ska. hemligt ställe. men soomsagt dags för teve. och hoppas ni blev nöjda med svaren på frågestunden. och för er som inte hann. det kommer hända igen att jag sätter  igå ng en frågestund.

SVAR!

Publicerad 2009-10-23 19:53:21 i Allmänt,


svarade lite tidigare, ska nämligen dra till centrum nu!


om jag inte gör det i bloggen öppet, så kontakta mej då via [email protected] / [email protected] 

fråga:
Vem gillar du mest av Ralle, Anton, Hugo, Hampus, Kalle? asso inte som kompis dåe :) <333
svar:
jag gillar ingen, asso jag är inte direkt kär i dom? gillar dom bara som vänner. ;)
fråga:
1: favvo mat?
2: Bästis?
3:favvo ämne?
4:vem  av killarna tycker du mest om i din klass?
5: vem e du med på rasterna?
6: kär i någon?
7: favvo idol?
8: vem röstar du på idol?
9: din favvo blogg?
nu fick du några frågor <3
svar:
1: det är nog kina, taco & wok!
2: har ingen bästis bästis, har väldigt många vänner, men den jag känt längst och som jag kan kalla för en riktig bästavän är melinda l. ;)
3: har inget favvoämne  i skolan, hatar skolan rent ut sagt. alla ämnen e tråkiga. men  bild/musik är då man jobbar minst. så det är nog bättre än alla andra.
4: säger inte om jag är gillar någon extra mycket,  utan det svarar jag på min bloggmail, eller vanliga hotmail. annars tycker jag  att alla killar e rent  ut sagt störda och jävligt roliga ibland.
 5: jag e med alla typ, går runt och snackar och så. men melinda går jag med alltid.
6: det berättar jag inte öppet i bloggen, ;)
7: gillar inte direkt någon på det sättet men gillar musikstilen som "the voice" och "nrj"
8: jag tittar inte på det. tycker det inte är så kul. men nån gång händer det. fast jag vet ändå inte!
9: har inte någon favvoblogg heller. kollar runt på dom jag känner till osv. men jag tycker dollyblonds blogg är riktigt  cool, kenzas lika så.  
fråga:
gillar du vår blogg? :)
(isaobecka.blogg.se)
svar:
svar: den e helt okej, men somsagt läser den inte ofta händer nån gång. besöker inte många bloggar heller så atte ja.
fråga:
är emelie bäst? & hmm vad är ditt favorit ämne i skolan?
svar:
såklart du e? svar på den andra frågan längre upp!
fråga:
1: vem skulle du helt vilja vara (kändisar)?
2: favoritfilm
3: favorit bok?
4: favorit låt?
svar:
1: är ganska nöjd med mej själv, inte för att skryta men du fattar säkert? men kanske nog som en modell jag vet, vet inte vad hon heter. men hon e riktigt snygg. och nej e inte lebb.
2: älskar twilight. som alla andra. men jag tycker den e väldigt bra!
3: favorit bok likaså, har faktiskt haft tålamod att läsa alla fyra twilightböckerna och tycker dom e väldigt bra.
4: hmm...har nog ingen gillar somsagt radio och sånt står längre upp.
fråga:
gillar du mej? :D <3
svar:
det kan vi ta på msn, inte öppet.
(för er andra som inte fattar, så en det en kille som jag känner som frågat)
fråga:
1: favvo färg?
2: favvo djur?
3: vad har du för bakgrund på din mobil?
svar:
1: rosa såklart. älskar rosa! sen e då, svart, vit & grått skittsnyggt på kläder.
2: det är nog katter, söta, tama och bara för lurvigt goa.
3: jag har faktiskt en bild på min  kompis!
fråga:
favorit vegitarisk mat?
svar:
det är nog falafel, så jävla gott!
för er andra som inte visste så e jag halv vegitarian. äter kyckling & kalkon. men inget annat som kött och lam och det uuuusch!
fråga:
vem skulle du helst vilja vara?
svar:
ingen speciell, ;)
fråga:
1: intresse?
2: favorit mat?
3:favorit bok?
svar:
1: mina intressen är då kompisar, familj (händer sällan) och så går jag då på tävlingssim och musik.
2: svarat på längre upp.
3: likaså. svarat på län gre upp.
fråga:
1: hur gammal e du?
2: vilken skola går du i?
svar:
1: jag är tretton!
2: dalskolan.
fråga:
vem är din bästaste kompis? alltså den som ställt upp för dej mest osv. du får bara välja en! :) (svara i din blogg)
svar:
det är nog melinda hon har varit vid min sida hela tiden, och jag älskar såklart många andra utav min vänner med. 
fråga:
1: vilket favoritpogram?
2: favorit serie?
3: vad ska du göra på höstlovet?
svar:
1: mitt favorit pogram är nog "my swwet sextwwn" på mtv tror jag`?
2: 2 and half men
3: kompisar förmodligen ;)!
fråga:
vem saknar du mest av dom du förlorat?
svar:
det är nog en kompis, som ja jag har kontakt med men aldirg säger "hej" till varandra när vi ser varandra. och så säger inte namn men den vet nog bäst djälv.
fråga:
1: vad heter du i mellannamn?
2: har du strulat med någon?
3: hur många har du varit tillsammans med?
svar:
1: mariella, inte så fin men fick det av pappas syster.
2: hemligt. svarar på bloggmail & min hotmail.
3: också hemligt. lika så där.

HÖSTLOV

Publicerad 2009-10-23 14:27:53 i Allmänt,

äntligen. fyfan vad skönt! ida ska jag hämta mitt legg och vara me nåra. om det blir som planerat. annars e jag bara hemma och slappar en freda. man har ju hela veckan på sej sen ju :)! och då kommer det bli mycket blogg. annars bloggar jag mer ikväll.

imorn är det freda!

Publicerad 2009-10-22 20:48:09 i Allmänt,

redan, fan vad skönt! och så är det höstlov och allt! wiihhoo. än äntligen frihet för ett tag. me sen förstör ju lärarna för en imorn då. prov i matte. jag hatar matte. kan ingenting om matte. bläbläbläblä, säger jag bara om det! ska iaf ta och repetera matten så jag e en  aning säkrare än  vad jag e nu. så ni kommer få mer inlägg av mej imorn, jag vet väntan e lång, men pallar inte skriva mer så a. feel the pain! haha :)



när  ni ser det här, vad tänker ni då?
själv blir jag suktad för jag har det inte framför mej nu.
det e slut sen en  tid tillbaka ....!

har duschat klart nu babes!

Publicerad 2009-10-22 19:18:27 i Allmänt,

har tagit en skön dusch nu, och mamma håller på att göra pannkakor till midda. jag vet. sen midda men mamma kom ju hem precis samma sak me pappa. och jag pallar inte laga mat. lat som man är. aja men bjuder på en ny duschad bild :)!


men bjuder inte på mitt face ... :/

vanligt inlägg till er läsare då!

Publicerad 2009-10-22 17:52:28 i Allmänt,

hej!
har inte bloggat på ett tag, förutom inlägget till julia då. ni kanske då fattar att hon ska göra en  skitsnygg design till mej? eller jag hoppas den blir snygg.. men det kommer den säkert bli julia e fan  expert! :), iaf ska ta och duscha och så ska jag ta någon kräm så mitt hår inte blir lika mörkt nere på mitt hår! passar syrra också så att jag tror det e dags att gå ifrån datan heh. men  det går ju skitbra med frågestunden. fråga bara på den avslutas ju imorn 21.00 !

till julia, angående design

Publicerad 2009-10-22 17:30:18 i Allmänt,

jag vill ha som en  stad bakom men den ska inte synas så mycket, sen så vill jag ju då ha rosa bakgrund haha :), me love rosa! iaf sen så vill jaga bara ha en bild som jag lägger in nu. om du undrar nåt så sms:a/ring mej bara. du har ju mitt nummer!

det är skit mörkt!

Publicerad 2009-10-21 21:13:47 i Allmänt,

sitter och webbar med melinda, skulle visa mitt hår osv. men mitt hår blev skit mörkt! asso verkligen mörkt. men det är fortfarande brunn såklart. men är sådär nöjd med det. skitsamma. pallar inte hålla på med mitt hår något mer. e fan sur nu. iaf gjort matten ett tag nu. och ska ta och va inne på datan ett bra tag så jag hoppas det blir mer  blogg ikväll. ;)

stan

Publicerad 2009-10-21 18:58:07 i Allmänt,

kom hem från stan för ett tag sen, va där med melinda. vi skulle göra lite saker. sen så käkade vi på donken. sen drog vi hem. eller vi gick in på h&m för jag skulle köpa hårfärg. mörkare. och det här är verkligen sista gången jag tona/färgar mitt hår. kommer fan bli frinskallig annars? köpte skitsnyggt nitskärp, halsduk ;)! men bloggar snart måste göra lite saker som jag alltid gör på kvällarna. ixa mej iordning och sånt.



godnatt på er!

Publicerad 2009-10-20 21:32:39 i Allmänt,

ska inte sova, men hade inte tänkt skriva så mycket mer för ikväll. ska ta och träna på engelskan som vi ha till imorn, tråkigt. men jagvet jag är skit dålig på att lägga upp masas bilder. och videoinlägg som jag säger att jag ska göra. men jag hoppas verkligen jag blir bättre på det. har inte mer att skriva. ska somsagt träna på engelskan och messa lite ;)! hare gött nu.

hallå?

Publicerad 2009-10-20 20:41:25 i Allmänt,

asso jag vet att jag inte har " massor " med besökare, men ni som ändå gör det varför frågar ni inte något på frågestunden? jag vet. det är till freda kväll. och ni har massor med tid. men ändå! iaf kom hem för ett tag sen käkat lite osv. ska ta och sätta på mej min nya pyjamas, det är linne och shorts som sitter ihop! låter fult! men den e ganskasnyggt? . sen kom mamma hem med tjocka tights så jag ´kan ha dom nu när det är så kallt. brrr.  aja nu ska jag ta och fixa some stuff. kommer strax sötisar!

HAHA!

Publicerad 2009-10-20 15:52:49 i Allmänt,

kom hem från skolan för ett tag sen. haha i skolan så attakerade vi hampus
& andré hah! där fick ni. aja skitsamma, kul va det iaf ;). kommer förmodligen packa min träningssaker och sånt om ett tag. sen typ lite teve. men jag bloggar mer snart måste bara fixa en sak, som ni inte får det. it's a seceret...

redan klar, dags för teve!

Publicerad 2009-10-20 07:39:58 i Allmänt,

eftersom jag vaknade så tidigt, så blev jag ju klar snabbar så nu har jag tid för teve ;)! brukar nämligen aldrig hinna me det. är skit mätt, åt ju tårta. pappsen fyller ju år. grattis pappa. iaf så ida ska jag inte göra något speciellt har träning senare. som vanligt. sen tänkte jag faktiskt plugga lite inför matteprovet på freda. pallar inte me omprov. men nu ska jag ta och titta på teve. ses efter plugget.

teve & svenska!

Publicerad 2009-10-19 21:18:43 i Allmänt,

sitter och kollar på two and half man, ska kolla igenom svenskan så jag kand den. sen  efter det ska jag förmodligen sova, ska ju vakna tidigt så det är väl bra att få sej en skön sömn? iaf min garderob kommer ju i slutet av veckan. kommer vara en väldigt stor så jag  får plats med skor, väskor kläder osv. och sähär se den ut.
godnatt på er!


tror det va med tre speglar och inte två, ?

angående frågestunden

Publicerad 2009-10-19 20:14:04 i Allmänt,

såklart kommer jag svara på era frågor, men saker som kanske e en aning personliga kommer jag inte svara på utan då gör jag  det via min blogg-mail. [email protected] och dumma frågor kommer jag helt enkelt skita i. annars äre bara att fråga på!

kom hem från träningen för ett tag sen. har hunit käkat och så. det e bara dags att sätta på sej mjukiskläder och liteså, sen  bloggtime igen ;)! men imorn "måste" jag vakna vid kvart över sex, för att vi ska fira min pappa på morronen -.- , så det blir tårta på morronen, en aning lyx  va? men nu ska jag fixa mej lite tvätta bort smink, ta fram kläder för imorn osv.

juste!

Publicerad 2009-10-19 16:44:38 i Allmänt,

glömde bort! har redovisning imorn på svenskan, har inte tränat ett skit :O! shit också. ska iaf på träning om en halvtimme så den halvtimmen hinner jag säkert plugga in något? bloggar ju mer efter träningen. och förlåt för väldigt korta inlägg men har ju inte mycket att skriva om just nu. men hinner säkert med ett inlägg innan jag drar.



slappar

Publicerad 2009-10-19 15:06:52 i Allmänt,

sitter i soffan och tittar teve. har träning vid halv sex så det är ett tag kvar. men ska starta  igång frågestunden om ungefär en halvtimme eller mindre. men har typ inget att skriva om. men jag kanske bjuder på ett videoinlägg senare också ;)!

mer bloggande imorn,

Publicerad 2009-10-18 21:30:41 i Allmänt,

är skittrött, vet inte varför. men kommer blogga mer imorn efter skolan. har träning på kvällen senare imorn så jag bloggar säkert innan och efter det. men somsagt har sagt förut många gånger ifall jag ska starta en frågestund så förmodligen startar den imorn och sen slutar typ på freda eller något så ni  har god tid att fråga ;)! men dåsåinget mer att berätta ska lägga  mej redan. sa ju att jag av skittrött? så då ses vi imorn.
p.s imorn kommer bilder.

back on track

Publicerad 2009-10-18 20:46:14 i Allmänt,

nu är jag tillbaka med mitt bloggande sen dagen, har varit och kollat på "cats" med familjen, och föreställningen var faktiskt väldigt bra, såg några "kändisar" som brukar vara med i teve t.ex, pernilla  walgrens brorsa. aja skitsamma dom sjöng iaf skitbra! sen efter det drog vi till medborgarplatsen och käkade på den där kina resturangen. skitgott. men nu ska jag ta mej en dusch och sen så bloggar jag mer förhoppningsvis. ;)

shit.

Publicerad 2009-10-18 13:06:31 i Allmänt,

har skit brottom har inget att skriva, förutom att jag saak ut med familjen och titta på något och senare käka ute. ganska tråkigt tycker jag, men det kommer säkert bli kul? aja skitsamma njuder på bilder senare

då vare klart!

Publicerad 2009-10-17 22:42:25 i Allmänt,

resultatet blev väldigt bra! men vi ska ha i igen imorn för att få dom ännu ljusare för nu blev dom lite guld/gul/blont aktigt haha. men sen så ska vi ha  i flera. det kommer bli skitsnyggt! hoppas jag...! men nu ska jag titta vidare på teve.




ni ser nu att det är en aning  ljusare,
men imorn blir  det ännu mer ljusare!

snart ska dom tvättas ur.

Publicerad 2009-10-17 21:36:16 i Allmänt,

snart är det dags för slingorna att tvättad ur. dom skulle  vara inne i en timme. vill ju inte direkt ha gula slingor? mej iaf blev väldigt sugen på en glass tänkte nog ta och käka en. sen kanske jag kolla in en bra film? får se hur det blir, är iaf väldigt sugen på att se en. men måste ta och städa mitt rum också ser ut som om jag skakat om mitt rum helt och hållet... men bloggar mer sen för jag vet in te vad jag ska säga mer.

nu är det dags!

Publicerad 2009-10-17 18:42:24 i Allmänt,

ska ta och borsta igenom håret och efter det är det dags för att slinga hela håret  :)! det ska bli kul och se hur det serut. jag hoppas alltid på det bästa. melinda och jag gjorde inte mycket vi snackade och lite så. inga bilder att bjuda på tyvär. och det är så mörkt ute och min kamera på mobilen suger fan. inte ens blixt. skitsamma önskar mej ändå en ny till jul. men somsagt dags för mej att få ljusa slingor i  mitt hår!

drar ut nu & slut med mitt sega jag!

Publicerad 2009-10-17 17:42:38 i Allmänt,

ska möta melinda, vi ska säkert hitta på något ute. skitkul faktiskt! jag hoppas det blir mycke bilder så jag kan bjuda på dom, ellerhur min kära läsare? men har lite brottom tror att hos redan gått från sej? skitsamma  måste iaf gå nu.

seg, segare, segast

Publicerad 2009-10-17 17:24:26 i Allmänt,

shit vad jag e seg, gör typ inget? skit tråkigt. men ska iaf inte slagga me melinda vi kanske ska hitta på något senare. får se om vi hinner. men ska  lägga in bilder på två tidigare inlägg, hann inte förut.

slinga hela håret!

Publicerad 2009-10-17 16:23:26 i Allmänt,

kom hem från centrum för ett tag sen, köpte ett paket med slingor som jag ska fixa ikväll. och sen hårspennen, tofsar och  sånt där skit. jag kommer kanske att bjuda på ett videoinlägg senare. får se om jag hinner me det. sen lite senare vid sex, sju ska jag väl träffa melinda vi hade tänkt jogga haha? och kanske slagga och så, men får se hur det blir. vet inte riktigt om det går. annars är vi väl bara. men nu ska jag ta och käka midda, det blev en väldigt tidig midda :$, men skitsamma e lite hungrig har inte ätit något sen frukost tror jag...?

duscha

Publicerad 2009-10-17 10:15:12 i Allmänt,

nu ska  jag ta en skön dusch. och testa den dära plattkrämen eller vad fan det heter. så jag slipper slita på håret med plattången. vet fortfarande inte riktigt vad jag ska hitta på men får se om jag är med matilda. eller nåt. men hinner inte skriva så mycket mer, vill  ju ha mer tid utav dagen ;). så ni får helt enkelt s´nöja er med detta så skriver jag massa andra saker  senare. 



tidigt vaken

Publicerad 2009-10-17 09:05:23 i Allmänt,

tycker det  är väldigt konstigt att  jag vaknar såhär dags, brukar ju ´vakna mycket senare. men skitsamma är ändå en aning  pigg. idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända eller vad jag ska hitta på. men jag kommer säkert på det snart? tänkte  iaf köpa dom där läckra örhängerna 'stavning'? men somsagt bara lite kort bloggande nu skriver mer efter frukosten.

kolla film?

Publicerad 2009-10-16 21:46:35 i Allmänt,

skulle igentligen kolla på film med min´lillasyrra  haha. men  hon  somnade innan vi ens hade satt på den. så  nu får jag kolla en annan då. eftersom hon valde en såndär barnfilm. men ska kolla lite saker på datan  och sen  kolla film tror jag. men jag får se. juste ska göra om min design också när jag har tid  och massa bilder. sovgott nu kommer inte skriva mer ikväll!

på skitbra blogghumör!

Publicerad 2009-10-16 18:47:20 i Allmänt,

nu  så har jag  kommit hem från centrum. och middan e snart klar! åkte aldrig till centrum själv utan matilda följde me. jag köpte cola, chips , godis, och sånt som är gott tillikväll. men allt e ju förstås inte bara till mej utan till hela familjen. köpte aldrig örhängerna :( . så jag tänkte göra det imorn. senare efter middan ska jag möta matilda igen vi ska dra ut ett tag och träffa några. sen drar jag förmodligen  hem till mej och hon till sej.  men eftersom jag e på så bra blogghumör så lovar jag att jag skriver efter middan!

tyresö centrum

Publicerad 2009-10-16 17:36:52 i Allmänt,

nu ska jag ta och åka till tyresö centrum. ska fråga någon ifall den vill följa med mej. annars får jag gå alldeles själv.. haha jag klarar mej  nog ;)! men som sagt det e regnit ute så det ska inte bli så kul att gå dit, tar väl cykeln isf! men ska handla lite gottigott till ikväll och om jag  har pengar över ska  jag köpa ett par heta örhängen.




bjöd på två ego-pics ;)!

hemma

Publicerad 2009-10-16 14:53:32 i Allmänt,

kom hem för ett tag sen har ätit mellis och liteså. men kommer väl antagligen vara med  matilda idag, vet inte vad vi kommer hitta på men något roligt iaf. ska ta och fixa mej. och sen ringa henne. men  jag skriver innan  jag går någonstan ifall jag gör det! ;)

webbar med matilda!

Publicerad 2009-10-15 21:22:09 i Allmänt,

sitter och webbar med matilda just nu, har äntligen fått tag på henne! så jag ska väl s nacka med henne ett tag och sen ta och sova! e väldigt trött efter spikmattan som gör mej helt jag vet inte vad men jag blir skit trött iaf! aja ska snacka med matilda nu. så vi hörs imorn min kära små härliga läsare!

te & spikmattan!

Publicerad 2009-10-15 20:22:29 i Allmänt,

nu ska jag ta och dricka en  varm kopp te och sen så ska jag ligga på spikmattan, känns att det behövs och jag tycker den hjälper jätte mycket! speciellt om man har ont i ryggen så en kopp te plus spikmatta ska bli väldigt skönt! vet inte varför men känner mej väldigt fräsch, nyrakade ben, tvättat hår, fixat naglarna plus huden, och  nu en kopp te och spik matta låter det inte skönt? iaf nog snackat om det. skriver förhoppningvis lite senare ;)!
lovade att länka kimberlys & johannas blogg; http://tuffstuff.blogg.se

hallå matilda?

Publicerad 2009-10-15 17:32:12 i Allmänt,

asso  jag har försökt få tag  på dej  hela dan, snälla ring om du ser detta!
hej stötisar! jag vet inte varför jag säger detta fast jag sa tvärtom i något inlägg tidigare, men är det någon som tycker att den här veckan har gått skit fort? imorn är det ju redan freda! gud så skönt, har duschat rakat benen osv. sen så satte jag på mej lösnaglarna som bara lega på skrivbordet, tänkte att jag kunde ha dom ett tag nu! och tyvär så kommer min helg inte vara så rolig tyvär. på freda  (imorn) så ör det den ända dagen  jag kan vara med friends! för lörda måste jag vara hemma av en  anledning, och på söndag m åste jag gå på nåt skit träkigt med familjen. fan. då är det bara att vänta  till nästa helg som kommer efter denna ;)! juste eftersom det bara är jag och mamma som ska äta midda ikväll så tror jag att vi kommer beställa hem pizza! muuums.

tidigt bloggande

Publicerad 2009-10-15 08:05:25 i Allmänt,

jag hann nu med ett inlägg innan skolan, brukar ju inte göra det så ofta. men nu hann jag. iaf fick en halvtimmes sovmorgon, vi börjar nämligen nio idag. och slutar tre. men nu får jag väl  vänta på melinda innan vi åker hon va tydligen inte klar. och det betyder ju att jag får extra tid till datan nu! ;). men ska kolla in andra saker på datan nu så vi hörs väl senare förmodligen.

äntligen hemma!

Publicerad 2009-10-14 20:30:55 i Allmänt,

gud, mötet va typ mer än en timme. men stog ut, jag lever!! hah. men ska faktiskt ta och sätta på mej lösnaglar  tror jag. får se, men måste iaf först göra klart matten till  imorn, ni får säkert bild imorn på västen  ska typ ha den på mej imorn, men ska ta och fixa lite saker nu så jag skriver mer imorn. :)

hemma hos melinda

Publicerad 2009-10-14 16:45:20 i Allmänt,

nu har jag hämtat paketet, och det var ju då min canada goose väst! ;). och sen så ska jag hämta mitt legg förmodligen. ´nu e jag jätte glad, för melinda håller på att baka kladdkaka som e skit gott! och sen så e jag bara på väldigt bra humör. och jag mår inte illa eller något som ´jag gjorde igår förutom då att jag e förkyld och e lite trött. menmen, ni får bild på västen senare. aja nog om det, ikväll vid sex är det möte i skolan och våran klassresa i nian, vi ska till polen då! så jag ska gå då, men pallade inte först men whatever det e säkert bara i en halvtimme? jag kommer iaf gå me melinda och hennes morsa, föräldrarna ska nämligen me -.-, aja nu måste jag hjälpa melinda me kladdkakan.

brottombrottombrottom!

Publicerad 2009-10-14 15:58:42 i Allmänt,

nu är det brottom! måste hämta ut mitt paket nu, och sen dra ti melinda. skulle handla socker till  henne. så jag måste skynda nu. så jag srkiver mer hemma hos melinda ? aja ananrs ses vi ikväll!

fyfan vad jag mår illa.

Publicerad 2009-10-13 20:29:51 i Allmänt,

mår skit illa. vet inte om jag kommer gå till skolan imorn. känns nästan inte som det. men  ksa väl försöka? men somsagt väntar på att maten e klar. sen ska jag väl göra mej iordning borsta tänderna osv. ska lägga mej tidigt ida eftersom jag inte riktigt mår bra så tror jag att jag behöver mycket sömn. men nu ropar dom att  maten e klar! så vi ses senare.

cocosbollar?

Publicerad 2009-10-13 16:37:12 i Allmänt,


dagens outfit!

jag tror att jag och jenni ska ta o ch baka haha, eller kanske gå ut? aja vi iaf gjort läxan visst e vi duktiga?, aja men  jag har betsämt mej att jag ska göra mitt håt ljusare iaf eller slingor i hela håret. får se. men somsagt vi ska baka nu, och som ni märk la jag in en bild på dagens outfit. pallade inte ha något speciellt tog bara myskläder idag ;)!

nudlar & plugg!

Publicerad 2009-10-13 14:53:02 i Allmänt,

jag och jennifer håller på att koka nudlar, men sen så ska vi plugga också, vi fick en läxa idag som ska vara inlämnad imorn! ingen tid alls att göra den då lixom. aja skitsamma vi gör dom säkert ganska snabbt? sen ska vi väl baka eller något, sen kanske hitta på något vid datan. får se. men nu ska iaf jennifer blogga. vi hörs senare!

en skön kväll..

Publicerad 2009-10-12 21:11:13 i Allmänt,

har tvättat bort  sminket nu, och gjort mej  iordning osv. ska ta mej en kopp te tror jag och och messa lite. aja imorn slutar vi 14:50, sen ska jag typ hem och packa min saker inför träningen, och sen typ dra ti lollo. är fortfarande trött, e  alltid trött  på kvällarna när det e skola i veckan och så. håller också på att tänka om vad jag ska ha för hårfärg, asso jag har inte lust att ha samma bruna fula färg hela tiden kanske slingor och bara göra något annorlunda men  skitsnyggt. vet ändå inte hur jag ahr tänkt mej. får väl tänka vidare.

ny design

Publicerad 2009-10-12 15:13:30 i Allmänt,

håller på att göra en ny design, men  det går inte så bra. jag vet hur den ska se ut och så men har typ inga bilder som  e bra..., aja får väl göra en  design någon annan dag då jag har bra  med mycket bilder ;)! iaf slutade kvart i två idag, superskönt! har träning vid halv sex så jag har tid att hitta på något annat men  vet inte riktigt vad? kanske titta  på teve, får se. men ska snacka med mamma om att jag vill ha en tid hos frisören, vill faktiskt göra någonting med mitt hår e trött på brunt.., vill in te ha blont men kanske mörk brunt eller ljusare ljusljusbrunt? naej får se. måste ha något som passar. sitsamma ska iaf hjälpa matilda med hennes design så vi hörs väl efter träningen. förlåt för dåligt bloggande men det blir så ibland.
och förlåt för dåligt med bilder men jag ska försöka så gott jag kan med att lägga upp mer bilder annars blir det ju tråkigt för er kära läsare?  haha :)

godmorgon sötnosar!

Publicerad 2009-10-12 08:04:49 i Allmänt,

är jätte trött ida. vet inte varför soovit för lite kanske? är iaf väldigt trött. ida är det ju skola då en hel vecka sen e det helg ;)! det  är bara att vänta.. aja ska typ titta lite teve och fixa mej lite till och sen så möter jag väl melinda någonstans eller där vi brukar. och sen mot skolan. men  idag e det iaf en ganska skön dag. musik, bild, lunch, utetid (det e nästan som rast bara att man  hittar på något som brändboll?, raster, engelska, sen SLUT! ses efter det.

fan vad jag e trött!

Publicerad 2009-10-11 20:39:51 i Allmänt,

e skit trött, känns som mina ögon ska pluppa ur. haha nejdå det hoppas jag inte dom gör :O!? aja ska ta och borsta tänderna och ta fram kläder för imorn. ännu en  hemsk vecka i skolan. gud  vad jag e trött på att helgerna går så jävla snabbt men veckorna så så jävla segt. åååh. måste iaf fixa design snart kanske imorn om jag har tid? har vart med matilda ungefär hela dan tills nu typ, fixat desgin men det e något puckat med hennes stilmall så jag ger upp nu. får försöka mer imorn! men somsagt e skit trött så jag tror jag skriver ett inlägg till ikväll ;)!

äntligen hemma

Publicerad 2009-10-11 13:15:11 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från alex, jag var tvungen att vakna nio och va dötrött då, skulle nämligen lämna lillasyrran på gymnastiken. för mamma skulle beställa en väst till mej. och jag fattade inte hur man gjorde så jag kunde inte beställa den. iaf sen kom jag hem åt frukost drog till alex igen vi skulle se en film vi hyrde igår, och så tittade vi på den och åt popcorn och godis, inte direkt nyttigt men det fick duga. óch sen drog vi till centrum för jag skulle handla midda till mej ikväll, mamma och alla andra ska åka bort och eftersom jag har träningen hinner jag inte hem därifrån. så jag köpte pasta sallad och en dricka ;)! men jag måste få tag på några nu, så vi hörs senare

uppdatering hos alex

Publicerad 2009-10-10 15:41:11 i Allmänt,

jag och alex har precis sett klart en film och om ungefär en timme så ska vi käka på någon pizzaresturang, det ska bli mysigt! sen efter det går vi förmodligen och lämnar tillbaka en film jag hyrde igår och kanske hyr en ny? ´sen när vi kommer hem så ska vi tona/färga alex hår lite ljusare, så det ska jag hjälpa henne me. och ni kanske vet så ska jag slagga hos henne också ;)! aja nu måste jag avsluta inlägget.

vette fan hur det blir?

Publicerad 2009-10-10 11:58:26 i Allmänt,

jag skulle ju slagga hos alex, men jag e inte säker på att jag kommer göra det för allt e bara kaos just nu. berättar  inte vad. men iaf så jag hoppas det går annars vet jag inte vaad jag ska göra. har sminkat mej och klätt på mej en skön outfit, tights, linne, stickadkofta! ska bara slänga på mej lite mascara sen är jag klar för att möta alex? om det nu  blir så ;)! aja nu slänger jag in en bild på dagens outfit!


tigths-veromoda
gråttlångt linne-ginatrocot
en gammal kofta-h&m

ska hitta på något nu!?

Publicerad 2009-10-09 22:24:31 i Allmänt,

har kollat film  klart, matilda gick för ett tag sen. har typ inget att göra tänkte klä på mej lite och sen  dra ut och träffa någon. kanske matilda igen? haha ne men jga ringer någon  nu  iaf. har skit tråkigt! aja måste städa upp i mitt rum också för att det ser helt kaotiskt ut just nu. vill  inte sova i den här röran? aja somsagt skriver inge mer för idag, ´mer bloggande imorn  förhoppningsvis"!

nu är det dags för fredasmys!

Publicerad 2009-10-09 18:41:58 i Allmänt,

va i centrum och handlade smink, ansiktsmask, en sak för huden så det röda jag  har vid näsan går bort. jag vet det låter konstigt. det iaf  svårt att förklara! men somsagt hyrde en film och köpte lite godis också. så snart ska jag väl ringa matilda fråga om hon vill kolla "flickvänner från förr" med mej, filmen heter nämligen så. skulle typ slagga hos melinda först, men det blir typ inte så? för hon skulle slagga med jennifer och massa annat skit hom emellan också. aja ska ringa matti nu.

hämtade ett paket!

Publicerad 2009-10-09 15:59:26 i Allmänt,

när jag var och handlade skulle jag hämta ett paket, alltså en sak som jag hade beställt, men visste inte vad det va först, sen när jag  öppnade det så ba: jaaa, min canada goose jacka ;)! haha äntligen kom den, och just ida  på fredan, en bra start på en skön och härlig freda inte sant? ^



i love it!

fredafredafreda

Publicerad 2009-10-09 14:28:38 i Allmänt,

äntligen freda! haha, älskar fredagar vem gör inte det? iaf skulle blogga igår men blogg.se var så jävla segt och sånt gillar inte jag, plus att jag inte har något tålamod iblad speciellt inte när jag e trött. så jag pallade inte blogga. men snart drar jag och handlar me mamma vi ska hämta ut en sak till mitt bankomatkort och göra lite stuff, efter det ska jag väl ta och hyra en bra film handla godis osv, sen kanske jag träffar någon? och sen senare på kvällen  blir det movie time! ;). men måste dra nu visar outfit och så bjuder jag på lite ego bilder? får se, puss

alla ärenden är klara!

Publicerad 2009-10-08 18:58:43 i Allmänt,

nu har jag gjort alla saker jag skulle göra idag, nu fattas bara lite käk i magen och cheka så jag verkligen kan allt! ( svenskan ). det blir ju hemlagad pizza som jag berättade i mitt tidigare inlägg så det ska bli skitgott! på lörda ska jag förmodligen slagga hos lollo, fast fredag tänkte  jag ta det lugnt och ha lite hemma spa, är fortfarande förkyld så jag tänkte vila upp mej för det me. men på lörda blir jag borta!. sen på söndag ska jag och lollo kanske gå på greendays konsär!! jag gillar några låtar men e direkt inte ett "stort" fán eller hur man nu stavar det. men det va någon som sålde två platser för 205  spenn, det e ingenting för en konsär som denna? aja nu ska jag stoppa i mej lite käk!

åh!

Publicerad 2009-10-08 15:37:37 i Allmänt,

har prov imorn men kan typ inget? gud vad jag hatar prov & läxor speciellt skola, vem fan kom på det? íaf ska plugga som ni kanske fattat, och sen ta en  joggingtur med lollo och sen så blir det hemlagad pizza! muumms. ska följa med alex och handla käk hon skulle nämligen köpa  pizza till hennes famlij. aja måste plugga sriver mer senare iaf! ;)

sovmorgon?

Publicerad 2009-10-07 21:39:10 i Allmänt,

imorn  blir det förmodligen sovmorgon, behöver inte gå  på nån skit studiestöd imorn för jag ska plugga när jag e hemma  ist! min dag se ungefär ut såhär: först skola, sen efter skolan ska jag jogga  med alex efter det duscha, rakabenen osv. och  sen plugga! aja nu  måste jag gå. puss!

snabbt, kort inlägg!

Publicerad 2009-10-07 17:32:33 i Allmänt,

sitter just nu hemma med lollo hemma hos mej, kom från henne för en kvart sen? iaf har pluggat liter måste bara träna in det nu! alex ska ha datan så jag hinner inte skriva så mycket mer bjuder på ett videoinlägg senare som jag sagt tidigare ;)!


har tagit bort dom där plastörhängerna som man måste ha i
typ fyra veckor, så nu kan jag har vanliga örhängen i! :D

home

Publicerad 2009-10-07 14:51:29 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från  skolan, blir ingen  träning idag för att det har hänt en sak så jag pallar inte dra  dit. det har hittils  varit en jätte bra dag i skolan också, det var ganska okej idag faktiskt! ska ta och plugga svenska har prov på fredag vill inte få omprov direkt, har fått det en gång i matte och det suger. iaf efter det ska jag väl ta  och släpa mej till lollo. idag kommer jag  iaf bjuda på ett videoinlägg hade jag tänkt mej. annars bloggar jag som vanligt. ;)"

fixa saker för imorn,

Publicerad 2009-10-06 21:04:28 i Allmänt,

det e ju skola imorn, det är igentligen inte så mycket jag ska fixa men ska ta fram vad  jag ska ha på mej iaf! annars står jag framför garderoben  en timme innan jag hittar något. och jag ska försöka hinna med ett videoinlägg imorn innan träningen. vi har en träning imorn då, då man inte måste gå på den  utan det är friviligt så jag tänkte testa destomer träning jag har desto smalare blir jag inte sant? fast det beror ju på vad jag äter också haha. men jag pallar inte äta jätte nyttigt och hålla på äter som vanligt tränar vissa dagar så är det för mej. men jag undra ifall jag ska starta frågestund? i typ en vecka? vet inte har inte direkt tusentals besökare så det kanske inte e någon idé ? aja får se om statistiken höjs så blir det säkert bra!"


omg, den här bjuder jag på!
osminkad, trött & sliten :O!

fan da!

Publicerad 2009-10-06 20:14:01 i Allmänt,

gud vad det är svårt att hinna blogga ibland, jag blir ¨så sur! jag ska försöka att bättra mej annars vet jag inte vad jag gör. kom hem från siminingen för ett tag sen, och under dagen va jag i skolan sen drog jag till lollo för att diskutera en sak. det finns ju vissa personer som säger saker som inte e sant. men inget mer att berätta om det för det är redan över tror jag? iaf ska käka e skithundgrig sen är det bloggen och sen typ lite sv-plugg? har prov på freda me såndär ordklass skit. aja jag hoppas att det går mycket bättre med bloggningen framöver. ha en bra kväll så ses vi senare ;) !

home sweet home!

Publicerad 2009-10-05 20:02:59 i Allmänt,

äntligen hemma från träningen, ska ta och göra iordning mej för lite tevemys! kommer blogga lite senare igen tror jag men innan dess ska jag och mamma beställa canadagoose jacka och väst, så jag bloggar efter det. ;)!

melinda

Publicerad 2009-10-05 16:44:30 i Allmänt,

just nu sitter vi vid datan, vi har musat i oss våfflor och paj. tjockisar? iaf har träning vid halv sex, ehm har inte någon speciell bild att bjuda på och jag vet är usel på bilder, men ska föbättra mej. ska kanske göra ett videoinlägg sen vi får se. men nu ska vi hitta på något! ;)

godmorgon på er

Publicerad 2009-10-05 08:01:15 i Allmänt,

har käkat frukost och gjort  mej iordning, väntar bara på att plattången ska bli varm sen ska jag såklart använda den. idag är den  en ganska kort dag. typ klassråd, bld, musik, lunch, lite raster, engelska - slut! det kommer bli min skoldag idag iaf, sen ska jag och melinda dra ti mej och hitta på något. aja måste ta och kolla plattången¨.

käka/topmodel

Publicerad 2009-10-04 19:13:16 i Allmänt,

väntar tills maten e klar, det blir nånting gott antar jag. ska kolla in topmodel medans jag äter tror jag. imorn är det plugg igen, aja det är bara att vänta tills det är höstlov om vadå tre veckor? iaf imorn har jag träning igen på dan  vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på direkt, får se. men nu ska jag besöka några bloggar och sen hämta upp maten och kolla topmodel!

träning

Publicerad 2009-10-04 15:58:56 i Allmänt,

matilda och jag bakade cupcakes och dom blev väldigt lyckade men dom smakade inge vidare, uuusch. resten  av famlijen får äta upp dom men inte jag iaf! aja snart eller runt tjugo över fyra ska jag dra på träning,  möter typ lollo där och nåra hon känner som ska titta på. aja vet inte om matilda vill följa med men vi får se, puss!

upptagen hela helgen

Publicerad 2009-10-04 11:30:06 i Allmänt,

förlåt för hemskt bloggande, inte  mycket alls. jag vet.. men jag var ju i stan hela dan i fredags och igår på skrapan och sen så åkte vi in  till t-centralen igen för vi hann inte shoppa så mycket i fredags sen idag kanske vi ska dra till globen annars så är jag bara hemma och slappar får se hur det blir. men nu ska jag bjuda på några bilder sen igår ;)!


shoppade en jätte rosa hög kjol och en skön, mysig kofta!


dagens outfit då, svarta jeans vit långärmad, halsduk och
skinnjacka. Matilda tights en skön långarmad och väst!


våran lunch, vi delade på den för matildas mat flög iväg
vi satt ute för det fanns ingen plats inne, och matildas mat va typ
sallad och någonting och sen så blåste det till och då flög hennes
vad ner på marken HAHA!


vid halv sex, sex blev vi sugna på fika! ;)
lite om vår dag igår.
psst, slaggade hos matilda också!

godmorgon

Publicerad 2009-10-03 09:54:52 i Allmänt,

vaknade vid nio, eller väckarklockan väckte mej! ni kanske undrar varför jag satte på väckar klcokan det var för att jag och matilda ska dra ti skrapan vid elva för att vi ska kolla in pappas utställning och sen drar vi in till t-centralen och shoppar där vid sergel. men nu ska jag göra mej iordning, jag pallar inte heller ha typ tights eller jeans det är så jävla kallt! idag ska jag ha något mysigt på mej ;)! 

slut för idag!

Publicerad 2009-10-03 00:08:15 i Allmänt,

är jätte trött, och har inte alls någonting att skriva om. skriver mer imorn hoppas jag! ska ju till stan  igen.. så det kanske blir som jag  bloggade idag? aja vi får se puss o. gonatt!

me love nitskärp!

Publicerad 2009-10-02 22:16:01 i Allmänt,

jag älskar sånna skärp, som e så snygga! har tyvär bara ett men imorn shoppas det fler, ;)! iaf matilda slaggade inte här för det gick inte så vi ska göra det  imorn ist! iaf sitter bara vid datan ska kolla in lite vinter jackor och någon väst till vinter, det kommer förmodligen bli canada goose jacka och väst, men får se kanske hittar snyggar än dom`?

sorry

Publicerad 2009-10-02 19:04:14 i Allmänt,

för dåligt bloggande, men all ni vet att jag har vart i stan hela dan me matilda så ni vet ju att jag inte hunnit. men nu kommer jag göra det nu när jag e hemma! men jag ska ta och byta om lite lite bekvämare kläder än vad jag har på mej nu, 'jeans' ska typ sätta  på mej mjukisbyxor. för vi ska dra en sanbbis till matilda hon ska fixa lite saker, sen  så slaggar hon här förmodligen. för imorn ska vi dra ti skrapan pappa har utstälning så när vi vart där ett tag så drar vi in till stan igen vi hann  aldrig shoppa utan vi kollade ju på bio ganska sen, plus att vi okade inte kolla i så mycket affärer. aja skriver sen puss.

nu design igen kanske?

Publicerad 2009-10-01 21:32:32 i Allmänt,

tycker ni jag borde göra en ny? eller ha kvar den jag har nu ett tag, får se jag ska göra en och se om den bli snyggare :)! aja inge mer bloggande för ida, och inga cupkakes blev det heller aja skitsamma skriver mer imorn sötnosar!

alex e här!

Publicerad 2009-10-01 20:31:20 i Allmänt,

alex skulle bara kommaen stund men hon har vart kvar här ett tag nu, hon ska hem vid nio tiden där! iaf min sötaste syrra har somnat nu så nu ska jag  och lollo sitta vid datan och snacka lite och´typ dricka te eller nåt, imorn ska jag in ti stan som ni alla vet redan? iaf det kommer somsagt bli väldigt mysigt. men nu ska jag koka te till mej och lollo.


för längesen, älskar dej!

baka cupkakes nu?

Publicerad 2009-10-01 17:52:28 i Allmänt,

har lust att baka haha, brukar aldrig göra det. men det kanske vore kul att testa? iaf kom hem för ett tag sen skulle igentligen vara med lollo men jag vartvungen att dra till matilda först och kolla vilken film vi  ska se på  bio imorn, sen så reserverade filmen "prinsessa" den verkar vara bra?`om ni har hört talas om den så vet ni vilken film jag menar. men iaf vi kommer ha det skitmysigt vi ska shoppa lite ta en fika och så, det ska bli kul! juste ska vara med lollo senare bestämde vi för jag skulle vara hemma vid sex för att jag  ska vara barnvakt åt min lillasyrra mamma ska gå på brorsans föräldrar möte, och pappa jobbar. aja nu ska jag ta och baka kanske? här bjuder jag på dagens outfit!


hadeutan skärp i skola, palladeinteha detdå!
men satte på det när jag skulle dra ti matilda
ville se hur det såg ut, själv tycker jag det är skitsnyggt!

bye

Publicerad 2009-10-01 16:11:28 i Allmänt,

nu skajag dra ut, ska hitta på något me lollo. kanske centrum eller något! aja skriver mer när jág kommit hem. då  kommer jag säkert bjuda på bilder och sånt. puss

fyfan vad kallt det är!

Publicerad 2009-10-01 08:03:45 i Allmänt,

det är ju fan skit kallt ute, om jag har tights eller strumpbyxor så måste jag ju ha mjukisbyxor äver vafan. ingen har tvingat mej utan jag har det för när man cycklar är det kallare än när man går för det blåser så mycket! iaf har gjort mej iordning ska bara torka cyckeln och typ ringa melinda och säga till när jag e klar sen möts vi och åker mot skolan, skriver mer när jag kommit hem!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela