LOVLEY.

Publicerad 2010-06-30 23:56:01 i Allmänt,

Det finns seriöst inga ord att beskriva eclipse! Den var så sjukt jäkla bra. Åååååh, blir helt kär i den! Det var också mycket händelser som jag redan visste innan pga boken, men den var så härlig att se på bio! Måste verkligen se den igen.
När jag kom hem så städade jag mitt rum (har visning på huset imorn). Sen dansade jag och syrran till musiken på radion ett tag, haha. Och sedan kom pappa hem med mc donalds. Hade ätit i stan så åt bara några pomes och det vegitariska i hamburgaren (tog bort allt bröd!) Men hade tänkt att sova snart ska upp tidigt imorn, berättar mer om det senare. C ya!


KLAR.

Publicerad 2010-06-30 13:20:15 i Mode,

Strax ska jag möta upp mathi vid busshålssplatsen och då ska vi bege oss in mot stan! Vi ska gå runt lite ett tag, hitta en plats att käka ute på och sedan blir det bio-time eclipse! Äntligen! Åh det ska bli så roligt att se den. Har iaf sminkat mig och gjort mig iordning så nu bär det av mot stan. Ska bara höra av mig till mathi och kolla busstider! Ciao.

BREE TANNERS ANDRA LIV.

Publicerad 2010-06-30 00:10:24 i Foto,

Nu tänkte jag ta och lägga mig och läsa lite ur "bree tanners andra liv." Den är verkligen bra! Så ni får sova så sött, så hörs vi imorn babes!

VARNING FÖR BARA TEXT.

Publicerad 2010-06-29 23:15:20 i Allmänt,

Har ju verkligen bloggat uselt idag. Men ett sånt toppenväder som det var idag är det ju ingen idé att stanna inne vid datorn? Berättade ju tidigare att jag var i alby.
Imorn vid tolv tiden (tänker ändra till elva tiden) ska jag till tyresö hälsan igen för jag ska ta bort piercingen och tvätta samt byta, vågade inte riktigt göra det själv ännu hehe. Men senare efter det kommer jag gå till matilda för att vi ska vara och fixa oss till ikväll då vi ska se eclipse! Love. Men vi tänkte åka tidigare in till stan för att äta en mysig middag någonstans också. Bloggar strax igen, ♥

YEAH.

Publicerad 2010-06-29 16:58:36 i Foto,

Har spenderat dagen i alby med mathi! Vi badade, solade, skrattade och allt sånt! Men fick också hemmin usb och navelpiercing! Föresten kan jag bada utan plåster nu! Woho. Så alla som trodde att jag inte skulle bada i sommar, tss. ;)


UUÄÄK.

Publicerad 2010-06-29 00:13:36 i Allmänt,

Nej, känns verkligen som jag behöver min usb. Bilder jag vill visa går inte. Åh. Så min blogg kommer se ganska tråkig ut tills jag fått min usb tillbaka. Godnatt för nu ska jag sova! ♥

XoXo

KORT OM DAGEN.

Publicerad 2010-06-28 23:36:02 i Allmänt,

Idag har jag varit för upptagen för att kunna blogga. På morgonen vid ett tiden var jag på bio och såg "killers" En film  som jag  rekomenderar faktiskt! Senare kom jag hem och åt efter det gick jag och lollo till mathi där vi spenderat hela kvällen. Skrev väldigt kort om dagen men orkar inte skriva värsta texterna. Puss på er.

MIN NYA UNDERVATTENSKAMERA!!

Publicerad 2010-06-28 17:46:02 i Mina inköp,

Kom ni ihåg när jag kom hem lite dyster från Teneriffa för att jag tappade bort våran undervattenskamera? Men som jag också sa att vi skulle få en till. Och nu har jag fått den! Fast den här är bättre än den gamla. Den kan gå ner 10m djup, 14megapixel osv. Har testat den lite och den är faktiskt bra! Men måste lära mig mer av menyn och allt sådant. Men det brukar gå fort för mig eftersom nu kommer jag andvända den här till det mesta! Men vill fortfarande ha en system, som jag kommer antagligen få snart!


SAKNAR DIG SÅ MYCKET!

Publicerad 2010-06-28 00:26:54 i Allmänt,

Alla tider vi haft tillsammans kommer inte försvinna du finns alltid i mitt hjärta oavsett vad. Alla gamla minnen finns alltid kvar inget har försvunnit utan det finns alltid kvart i mitt hjärta. Det känns som vi glidit isär,men jag vet att det bara är en känsla men att den kan bli verklig, och  är då ingenting att ha! Det kommer det inte heller göra det för våran vänskaps kärlek är för stark för det! Vi måste kämpa tillsammans och jag lovar dig att jag alltid kommer stå vid din sida. För kärlek för mig är du Melinda Josefine Marita Larsson! ♥


Kommer du ihåg? Våran kväll då vi skrattade tills vi dog!

NAVELSMYCKE

Publicerad 2010-06-27 23:58:31 i Mina inköp,

Eftersom jag inte tog min piercing för så länge sen så kan jag inte byta smycket till ett annat material. Måste bara ha Titan. Och det finns bara jätte fula smycken i titan, alltså bara vanliga enkla. Fast kollade runt på nätet och hittade ett gulligt smycke i titan! Så jag beställde det!


149:-

I MISS YOU.

Publicerad 2010-06-27 23:03:42 i Allmänt,

Hejsan på er alla!
Kom inte för ett tag sen, har varit ute ett tag. Har också sett på lite heros avsnitt med lollo. Börjarfaktiskt digga serierna! Men imorn tänkte jag gå på bio med alex. Det blir då "killers". Men får se om jag har lust. Vill jätte gärna men om vädret är topp så varför sitta inne på en biograf då? Isåfall vill jag ta det senare på dagen.
Snart måste jag iaf tvätta piercingen och sen tänkte jag måla naglarna. Sen tänkte jag fortsätta surfa runt på nätet.

RAKSTA.

Publicerad 2010-06-27 16:26:55 i Allmänt,

Idag har jag varit i Raksta whit the family! badade två gånger för det blåste såkallt! Men vattnet var riktigt skönt! 22grader. Men påvägen hem stannade vi i centrum för att jag skulle handla den där usb-grejen. Men såklart har dom den inte på expert och är slutsåld på teknikmagasinet. Yeah! Men ska iaf beställa på nätet istället då. Så ni får bilder från mobilen när jag fått usb:n  tills dess får ni nöja er med web cam och annat. ;)


FÅR HELT ENKELT KÖPA EN NY.

Publicerad 2010-06-26 23:59:07 i Allmänt,

Stackars min M2 USB ADAPTER. Nej, men den fungerar inte längre så jag får köpa en ny imorn i centrum eller nått. För jag måste verkligen ha en! Har en sak jag skulle visa er. Inget speciellt men ett väldigt bra tips till sommaren.
Men förlåt för lite torr på bilder, men det är min usb som krånglar sönder. Aja, vi ses imorn med förhoppningsvid en del bilder! Pössen.

USB.

Publicerad 2010-06-26 18:18:29 i Allmänt,

AHMEEED ABDUUULAAA MIN ASB FUNKAR INTE!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
NU KAN JAG INTE VISA ER DET JAG TÄÄÄNKTE. SKA KOLLA OM DET FUNGERAR HOS MATILDA. HEJDÅ!

DET TAR ALDRIG SLUT.

Publicerad 2010-06-26 15:25:34 i Allmänt,

Har massor med smågrejer överallt, från parfym till smycken allt! Så jag tog en påse och bara öste ner allt jag inte ville ha. Samma sak med alla kläder somblev en ända hög av kläder jag inte gillar så mycket längre. Eftersom jag städat i timmar nu så ska jag ta resten imorn. Lådorna under sängen och på skrivbordet.

Men nu behöver min mage lunch så jag bloggar senare och berättar vad jag kommer göra osv. Har redan bestämt lite men får se hur det blir! Hör iaf senare. Time2eat.

STORSTÄDNING.

Publicerad 2010-06-26 12:17:06 i Allmänt,

Just nu är det ändå så dåligt väder så jag tänkte storstäda mitt rum idag, både frivilligt och för att jag måste göra det någongång innan Torsdag för att det är då vi har visning på huset. Så jag har börjat lite med garderoben och tänkte rensa kläderna! Känns som det är mycket som ska bort! Men ska också rensa bland mina skönhetsprrodukter, smink och allt sådant. Allt står just nu i en ända röra.


Nu kör vi!

YEEEES.

Publicerad 2010-06-26 01:10:24 i Tips,

Ny design igen, goodii! Blev as nöjd med den. Har hänt två-tre gånger att jag blivit väldigt nöjdmed desigenerna jag gör med hjälp av bilder och picasa!
Är väldigt trött och tänkte läsa på bree tanners andra liv! Den är sjukt spännande. För er som inte läst den eller ens köpt den, så tipsar jag stort om attköpa den! Verkligen värt det billiga priset! Vissa 129:- andra 149:- Olika. Tror att det till och med kostar typ 119:- på cdon.com! ;)

TILLBAKA IGEN.

Publicerad 2010-06-25 23:40:36 i Foto,

Har inte kunnat blogga bra idag för detär ju somsagt midsommarafton. Så vem hinner med att blogga då? Har iaf spenderat dagen i tyresö slott, hemma, varit i raksta för ett snabb dopp och en stund med matilda!
Just nu tittar jag på teve med mamma och brorsorna. Imorn är det lördag, och då kanske jag åker och badar? Men sedan ska jag också packa ner saker i mitt rum.., Vi har visning på Söndag och då rensar man ju bort mycket. Det kommer bli en hel del i mitt rum.

MIDSOMMARAFTON.

Publicerad 2010-06-25 10:20:40 i Allmänt,

Hola!
Idag kommer dagen spenderas med nära och kära. Både familj och vänner! Kommer också träffa milly där så kommer väl vara med henne lite. Kanske går ut på bryggan och solar, vad vet jag. Men har iaf gjort en jordgubbstårta till idag också, ser riktigt härlig ut. Men nu ska jag börja fixa håret, är helt blött pga att jag duschat!

PLANES.

Publicerad 2010-06-24 23:56:31 i Foto,

Imorn på midsommar då, så tror jag att vi kommer åka ut till tyresö slott med några andra. Milly kommer också vara därså att då kan jag vara där med henne också!
Idag på tyresö hälsan så sa dom att det  såg jätte fint ut och att jag förmodligen kan bada utan plåster om en vecka! Wiho. Men köpte också frida sommar special idag så den ska jag ta och kolla in i, (igen)

VATTENMELON OCH UUUT I SOLEN!

Publicerad 2010-06-24 12:10:05 i Foto,

Lite ändrade planer, vi ska inte ut och bada senare så jag passar på att njuta av värmen nu! Klockan 13:15 ska jag och alex mötas. Så jag hinner faktiskt njuta av värmen ett tag. Men nu ska jag ut i solen!

HÄÄÄRLIGA SOMMAR!

Publicerad 2010-06-24 10:56:46 i Mode,

Vaknade vid halv nio för att jag skulle lämna syrran på fritids. Har inte ätit frukost än heller. Har bara haft annat för mig. Så tänkte äta snart. Solen skiner ju hur vackert som helst! Så efter jag vart på tyresö hälsan tänkte vi gå och bada/sola! Trevligt. Sen lite senare ska jag handla för midsommar imorn med mamma. Älskar att handla på mat affärer, vet inte varför. Säkert för jag proppar vagnen full med saker jag vill ha. Haha!


T-shirt: Ginatricot.
Shorts: Kappahl.

NATTI NATTI!

Publicerad 2010-06-23 23:55:45 i Allmänt,

Orkar inte vara uppe längre. Ska ta och få i mig min skönhets sömn nu. Och så ses vi imorn, påbörjade aldrig en ny design. Orkade inte. Puss på rööven!

DUSCHAT!

Publicerad 2010-06-23 23:34:31 i Allmänt,

Var ute ett tag med matilda och alex, sen när vi gick hem så tog jag en dusch. Fyfan vad skönt det var! Imorn ska jag iaf till tyresö hälsan där dom ska kolla upp piercingen. Det är nämligen så att efter två veckor sen man tog piercingen så ska man tillbaka dit för att se att det inte är någon infektering eller liknande! Super ju! Det brukar ju inte vara så annars? Men har tid klockan 13:30 då. Alex ska nog med sa hon. Men nu ska jag ta och fixa en ny design tänkte jag!

LOVE SOMMAR!

Publicerad 2010-06-23 19:25:33 i Foto,

Hejsan på er!
Kom hem för några timmar sen, vid typ fem. Skulle bloggat då men dom hade kopplat ur internet för att dom skulle måla någonting? Aja, var ju i eriksdalsbadet idag (utomhus). Det var as skönt! Fick jätte mycket färg också! Testade också badplåstret som funkade as bra! Men var svårt att sätta på, det var fett krångligt. Aja whatever. Har iaf lite små bilder att bjuda på!


Märke av min bikini. Haha!




ERIKSDALSBADET.

Publicerad 2010-06-23 11:51:18 i Foto,

Idag ska jag och alex dra till eriksdalsbadet, utomhus då. Vi ska sola, bada, äta glass och allt sånt som man gör! Men har inte gjort  iordning frisyren ännu, men klätt på mig har jag. Det blev en bas body med en hög kjol! Det blev inte allsmycket bilder igår, men två eller tre blev det iaf! Haha.
Matilda började nämligen frysa och tål inte myggor så vi gick in sen och sov i vardagsrummet. Men det hela var fortfarande as kul! vi tog också en knäckemacka mitt i natten. Hha.


HELLO SUN.

Publicerad 2010-06-22 11:59:50 i Allmänt,

Matilda och jag ska dra och bada vid någon sjö. Så vi ska bara göra oss redo för bad och sol sen ska vi fixa lite käk att ta med. Sen får vi se om det blir att vi sover hos någon eller nått. Alex kommer senare också. Men vi får se. Men det var nog det. Ska iaf fixa mig i det sista, för matilda kommer strax.

FLYTTAR I HÖST.

Publicerad 2010-06-21 23:44:57 i Allmänt,

Vi har tittat på ett hus vid typ tyresö strand. Och nu har vi fått det. Så vi ska sälja vårat hus och flytta in i det andra i höst. Det är faktiskt skit fint! Ny renoverat och stor tomt där vi ska bygga en pool. Sen finns det en liten "stuga" som jag kan bo i, haha. Nej fett läskigt! Men där kan man sova med kompisar osv. Niice. Men ändå lite synd, har många vänner som bor nära mig så det blir inte lika nära längre..

AÖLSDKGHÖFGD

Publicerad 2010-06-21 23:35:02 i Foto,

Go'kväll!
Har inget speciellt att hitta på nu, ska sitta vid datorn ett tag till och sådär. Men imorn är det tisdag och då ska jag typ vara med Lollo och Mathi. Vi ska typ göra något. Sen senare har vi träning. Men får se om jag går på den. Den är ju somsagt frivillig.

Föresten vill jag verkligen ha en systemkamera nu! Lollo fick ju sin i lördags och jag bara älskar att andvända den! Bilderna blir så perfekta! Åh, goosch. Längtar tills jag själv får en.


Älskar dig!

FÖRSTA GÅNGEN JAG LYCKAS!

Publicerad 2010-06-21 16:13:17 i Godsaker,

Vaniljbullarna blev väldigt goda! Och lyckade! Första gången jag bakar bullar och lyckas utan min mammas hjälp. Men om jag ska vara ärlig ringde jag en gång..heh! Men meningen är ju det man gör? Och jag gjorde det bra! Vi har kollat på hälften av filmen ungefär, ska se resten senare för nu ska jag ut och följa med alex till trollbäckensträ och efter det vara ute och fota med hennes nya systemkamera!

NU JÄSER BULLARNA.

Publicerad 2010-06-21 13:23:21 i Godsaker,

Har varit i centrum fram och tillbaka med simone gått och hyrt film osv. Men nu har vi kommit hem och jag har gjort "smeten" för bullarna. Hoppas dom blir goda. Men vet inte vad som händer ikvälllite senare. Det är så att vi hade bestämt att det skulle bli grillning osv. Men får se om det blir av för min del, har hänt lite saker. Men annars har jag bara det chill hemma och går ut med någon på  gården senare bara eller nått. Får se hur det blir helt enkelt!


Det ser inte så gott ut just nu, men dom ska bli det!!

HYRA FILM & BULLAR.

Publicerad 2010-06-21 10:58:09 i Godsaker,

Förlåt för att jag inte bloggade mycket alls igår, men det har hänt en del som jag inte tänker gå ut med i bloggen. Idag ska iaf jag och min lillasyrra baka bullar och hyra "prinsessan och grodan". Så nu ska jag ta tag i bullarna och börja med det medans syrran fick gå ut med en kompis så länge. Men det var nog det. Får se om det blir någon grillning för mig ikväll. Berättar mer senare! puss.

COOLT.

Publicerad 2010-06-20 19:26:08 i Foto,

Har varit hemma sen två, fast har inte riktigt orkat med att blogga. Men nu är jag här! Det var jätte trevligt och roligt hos sofi! Vi såg filmer, åt rabarberpaj, afrikansk midda osv. Skitmysigt.
Senare kommer jag varamedmelinda, vi ska göra lite "ärenden" haha, och sen  kommer vi sova hos antingen milly eller mig. Får se! Men har inte så mycket mer text att bjuda på, så njut av lite få bilder!

HEMMA HOS SOFI!

Publicerad 2010-06-19 19:34:14 i Allmänt,

Hejsan på er. Har varit hör sen klockan halv två ungefär,  vi har handlat en massa gott till ikväll och håller just nu på att baka rabarberpaj! yummi. Kommer ju stanna över natten och kommer då inte blogga så mycket mer. Ikäll ska vi se på både twilight och new moon. Får se om det blir någon rolig film därefter, men nu ska jag hjälpa till med pajen. Puss!

KUSINVITAMIN!

Publicerad 2010-06-19 10:35:09 i Allmänt,

Hejsan på er alla!
Vaknade runt halv tio, och har gjort mig iordning och packat sen dess. Idag ska jag nämligen sova hos min kusin sofi! Vi ska ha film mys och bara ta det chill. Har inte ätit frukost än så det ska jag ta och göra nu!

Kommer lägga in dagens outfit lite senare! Blev iaf en klänning! Vädret är iaf bättre än igår, men jag hoppas verkligen att solen håller i sig ett tag nu. Se ya!

HEJDÅ

Publicerad 2010-06-19 00:29:34 i Allmänt,

Är as trött. Tänkte lägga mig nu, berättar lite mer imorn vad som händer
så då hörs vi mer imorn, men nu ska jag sova. pussisar!


Hade uppsatt på  bilden,

MALLIS.

Publicerad 2010-06-18 23:13:24 i Allmänt,

Pratade nyss med min syrra som just nu är i mallorca. Åh, jag är sjukt avensjuk. Vill också ner till värmen och folk där nere! Sitter iaf just nu och kollar på "Batman" finns inget annat intressant. Aja, ses senare! ♥

FINALY HOME!

Publicerad 2010-06-18 22:18:00 i Allmänt,

Imorse vet ni ju att jag var i centrum, efter det var jag bara hemma och fixade. Senare hämtade jag syrran och vi tittade lite på prinssan och grodan, sen kom mami och papi och då åkte vi till en "överaskning" dom hade, och det var då en ny bil, riktigt flottig bil asso. Nästan allt är automatiskt. Woow så intressant! Sen gick vi och käka på kina, därefter åkte pappa och jag till farmor pratade lite osv. Nu är jag hemma, har tvättat piercingen och ska snart tvätta bort sminket och kanske hyra film? Får se hur det blir!


Vart tog sommarvädret väägen? ;(

DÖDSKALLERINGEN + ÖRHÄNGEN.

Publicerad 2010-06-18 12:57:25 i Mina inköp,

Följde ju med matilda imorse till centrum en snabbis för att hon verkligen ville ha en kjol som hon lagt undan till idag. Själv hittade jag lden vanliga dödskalleringen och örhängen.
Idag skulle jag  vart med melinda, men eftersom både jag och hon hade lite saker att göra så tänkte vi att vi skulle vara på söndag istället! Imorn ska jag åka till min kusin och sova där, vi ska ha lite filmkväll med twilight filmerna. Båder "twilight" och "newmoon" då.




Psst. Har redan satt på mig dom tre andra örhängerna, (har två hål
i ena örat och tre i det andra)

LITE VAD SOM HÄNDER IMORN.

Publicerad 2010-06-17 22:48:32 i Allmänt,

Alltså imorn tror jag att det kommer bli så att på morgonen kommer jag följa med mathi för hon skulle handla en kjol som hon tydligen vill ha på sig på dagen så vi skulle vara vid h&m tidigt, suck. Men iaf, efter det så kommer jag nog dra till milly eftersom vi ska vara imorn och hitta på något skojsigt! Sen blir det väl så att jag slaggar hos milly eller hon hos mig.

HALVNIO.

Publicerad 2010-06-17 21:29:47 i Foto,

Har tagit en powewalk/spring tur med lollo. Innan dess har jag varit i centrum och handlat lite, sen vart med matilda ute osv. Men nu ska jag bara ta det chill, och måla på nytt nagellack samt tvätta piercingen och sätta plåster över som jag måste göra varje kväll.


BARNSJÖN MED MATHI & NADJA.

Publicerad 2010-06-17 14:58:47 i Foto,

Nora var också med, en liten gullig flicka på 6år. Haha, låter lite peddo. Men det är alltså nadjas granne så vi tog med henne. Vi badade inte för det var väldigt kallt. Så vi solade, åt bullar, åt glass och kastade lite boll. Verkligen supermysigt! Dagen nu fram över, är väl lite oplanerad sådär, vid fyra tiden ska jag äta middag tillsammans med familjen, och nu innan dess tänkte jag sola lite på altanen och äta melon.

SOLIGT VÄDER!

Publicerad 2010-06-17 09:13:55 i Allmänt,

Det känns som sommaren kommer nu, solen skiner och det är ganska varmt faktiskt! sånt gillar ju vi! Men jag vill bara säga förlåt för riktigt dålig uppdatering igår, ett inlägg. Nej, inte bra alls. Men idag blir det fler, ska också lägga upp bilder från igår, och videos! Haha, dööör. Tack iaf för en underbar dag igår nadja och mathi! ♥

HAR ÄTIT FRUKOST OCH GJORT OSS IORDNING!

Publicerad 2010-06-16 11:56:45 i Allmänt,

Matilda stannade hos mig igår, klockan var 00:20 när vi hade sett klart filmen "new moon" så hon sovde hos mig istället. Men idag ska jag ju vara med nadja och vi har bestämt att vi ska ta en picknik någonstans och sola lite. Fick sola med piercingen bara att jag inte svettas? haha, brukar inte ens göra det när jag solar. Men det är ju alltid bra att veta ifall att lixom. Men ni får ha det gött i sommarvädret så bloggar jag när jag har lust och har tillgång till dator. Puss!

KÄNNER MIG ORÖRLIG FÖR PIERCINGEN.

Publicerad 2010-06-15 21:09:58 i Foto,

Sitter just nu i sängen, är helt slut! har åkt bil i stort sett hela dagen. Åkte ju till örebro imorse. Vi lämnade nämligen syrran på flygplatsen där, hon ska nämligen till mallis! Fett skönt för henne asso. Och vi åkte till örebro istället för arlanda för att hon hade tagit sista  minuten biljetten så då åkte det planet från örebro. När vi sedan sagt hejdå och åkte hem gick vi på en visning. Mamma och pappa vill flytta. Men jag själv vill det också! Fett najs med ett nytt boende ju!
Men snart kommer iaf matilda över till mig, vi ska ha lite filmkväll och mys. Vilar nämligen min mage, man blir lite orörlig med piercingen. Kommer vara ömt i typ två veckor hörde jag..!




Alla bilder; påväg till örebro, och den sista random  bilden på mig var
på tillbaka vägen hem, ;)

BERÄTTAR SOME SHIT.

Publicerad 2010-06-15 11:31:34 i Foto,

Hinner inte berätta.men ska till örebro nu,berättar mer sen.
Piercingen är väldigt fin för tillfället. ;) good!

BOLLMORAVALLEN.

Publicerad 2010-06-14 19:54:01 i Allmänt,

Kom precis hem från vallen, har varit där med mathi. Och vi har precis snackat med syrran om mallis. Men inget är klart ännu. Ehm, ja nu ska jag packa för jag ska sova hos mathi twisteh! Men hör av mig senare då ja är hos my friend!

NAVELPIERCING KLART!

Publicerad 2010-06-14 17:14:55 i Allmänt,

Har tagit navel piercing nu! det är faktiskt väldigt snyggt. bara att jag måste ha plåster över nu första dagen. Mathi är iaf här, och vi ska till vallen senare och se på en match. Ska sova hos matilda idag också. Nice! Mamma kom också hem med den femte boken om "bree tanners andra liv"! Love.

GODMORGON!

Publicerad 2010-06-14 13:14:43 i Foto,

Idag kommer jag ta navelpiercing ju! Tiden blev ändrad så istället för tre så blev det halv tre. Men mathi ska iaf följa med och milly också. Milly ska följa med för att se hur dom gör för hon ska själv ta så hon ville bara titta när dom tar piercingen. Men vi vaknade cirka elva och harätit och fixat oss sen dess. Nu sitter vi vid olika datorer för tillfället. Men bilder och kanske någon video senare på navelpiercingen!
Senare efter det vet jag inte riktigt vad som händer men ska iaf vara med mathi! ♥

SPELAR 4 I RAD.

Publicerad 2010-06-13 18:37:33 i Allmänt,

Sitter just nu i sängen och spelar fyra i rad med lillasyrran, väntar på att melinda ska vara klar med middagen som hon och hennes mamma blev bjuden på. Men som tur bor hennes mammas kompis på samma gård som mig så det är nära! Men nu ska jag fortsätta spela.

TIPSAR OM: GILLETTE VENUS BREEZE!

Publicerad 2010-06-13 18:14:56 i Tips,

När jag duschade här hemma så passade jag på att raka benen, hade då köpt en ny rakhyvel osv. Och den var verkligen skitbra! Mina ben är as lena! Sen så beöver man inte sånt där skum eftersom det kommer skum från rakhyveln. Men jag gillar skummet så jag har det ändå. Men den är iaf as bra! Rekomenderar stort!


TRÖTT.

Publicerad 2010-06-13 14:09:38 i Foto,

Det var faktiskt väldigt roligt att sova i tält, men det regnade och blev dåblött i tältet. Men det märkte vi på morgonen sen. Min cyckel är också snodd. Detär fett läskigt för när vi sovde i tältet snodde dom min cyckel. Dom kunde ju gått in i tältet eller vad som helst. Fett läskigt! Men som tur gjorde dom/den det inte.
Idag hitils har jag varit i simhallen med matilda osv. Så nu är jag hemma och pallar inte gå tillbaka till simhallen igen för träning så tar det på tisdag istället. Ikväll kommer nog milly sova hos mig, och imorn följer matilda med att ta piercingen! Melinda skulle själv ta i stan någonstans. Men nu orkar jag inte skriva mer. puss!

DAGENS OUTFIT!

Publicerad 2010-06-12 19:32:42 i Mode,

Matilda är påväg hit till mig, vi ska bygga upp tältet tills jag ska käka och då kommer matilda dra hem en snabbis för att packa saker till tältet. Eftersom min älskade storasyster Raquel fyller år idag så ska vi fira henne också. Men ville bara berätta det! ;)


THE TWILIGHT SAGA, ECLIPSE

Publicerad 2010-06-12 19:23:34 i Mina inköp,

Idag var jag ju i stan med matilda för att hämta ut biljetterna för filmen eclipse. Hoppas att den är lika bra gjord som tvåan var. Men vill verkligen se filmen nu, nu!  Har biljetterna i handen nu för filmen eclipse på Saga bion på kungsgatan och ler bara av ren glädje! Har gått på Saga bion en gång förut då jag såg "alice i underlandet" Och det är verkligen fräscht där och verkligen sköna sitt platser, så rekomenderar verkligen saga  bion!

REGN, MOLN OCH SOL.

Publicerad 2010-06-12 16:39:24 i Allmänt,

Asso vädret är grymt konstigt idag, nyss regnade det, sen ärdet kallt och blåser som jag vet inte vad sen så är det sol. Nej, gillar inte alls detta! Vill ha stark sol och svaga vindar. Så man kan gå till bechen någongång. Kom iaf precis in från att ha varit ute med matilda, vi spelade lite tennis. Och sen råkade matildadå skjyta på  bollen på taket så vi fick gå upp och hämta den, inte mitt tak utan ett skoltak..!
Men nu ska jag vara inne ett tag och sen ska jag kolla med mamma och pappa om det gick att jag och matilda kunde tälta idag! Skulle bli ytterst trevligt!


random bild från imorse, "morgontrött".

NU SKA JAG SOVA.

Publicerad 2010-06-12 00:40:39 i Foto,

Ska bara borsta tänderna och sånt, sen väntar sängen. Så vi hörs imorn igen.
sov gott nu allihopa så ses vi! puss ;)

NÖÖÖÖÖÖJD!

Publicerad 2010-06-11 23:05:54 i Allmänt,

Blev jätte nöjd med designen, vad tycker ni?

Men har nu hållit på med designen ett tag så jag tänkte gå ifrån datorn snart och göra annat. Titta lite teve. Annars sitter jag väl bara vid datorn resten av kvällen. Funderar också på en frågestund snart, men vill ha fler besökare, annars känns det så värdelöst. Men får se. Men ska njuta av musik ett tag nu.

HEMMA

Publicerad 2010-06-11 20:51:57 i Foto,

Fyfan vad skönt att vara hemma och bara slappa vid datorn. Blev jätte trött efter att ha varit i en simhall och sprungit runt och hjälpt massor med barn. Föresten fick jag hjälp av kära matilda, tack! Imorn ska vi typ hämta ut reserverade biljetter till eclipse 30juni. Man var tvungen att hämta dom dagen efter? Trodde jag skulle hämta dom den 29 eller något liknande, men det blir nog bara skönt att få ha biljtetterna hemma!
Vi funderade också på att gymma senare efter vi hämtat ut billjetterna. Men vi får se hur allt utvisar sig imorn.

MATILDAS NAGLAR.

Publicerad 2010-06-11 11:55:57 i Foto,

Igår målade jag mathis naglar. Jag gjorde dom lite udda sådär. Tycker faktiskt det blev väldigt snyggt. Och jag andvände mig bara av olika färger av nagellack, vanligt pyssel glitter och vanligt borttagningsmedel för att ta bort hennes gamla färg på naglarna. Och såhär blev resultatet!


Nagellack i olika färger, samt vanligt pysselglitter!


VAD SOM HÄNDER IDAG.

Publicerad 2010-06-11 11:49:20 i Allmänt,

Mathi och jag vaknade för kanske två timmar sen, nu tänkte vi ha ansiktsmask och göra oss iordning. Nu under dagen vet vi inte riktigt vad vi hittar på men senare på kvällen vid halv fem åker vi till tyresö simhall där vi ska hjälpa till med syrrans kalas. Så vi får se hur det blir.
Tänkte också påbörja en ny design senare ikväll, för att den jag har nu är inge speciellt snygg om jag säger så. Så ni får helt enkelt hålla utkik.

I LOVE U.

Publicerad 2010-06-10 23:12:10 i Foto,

Matilda och jag kom in för cirka en timme sen, vi har duschat och fixat och sen dess. Vi tänkte ta "bed time tea" det är typ te som gör att man blir trött? a och en macka till det typ. Men har också precis målat naglarna vita och lite sånt. Men nu kommer jag med en härlig nyhet! På måndag klockan tre har jag tid på tyresö hälsan för att ta navelpiercingen! Wihoo! äntligen, as glad.



TRÅKIGT VÄDER.

Publicerad 2010-06-10 10:25:37 i Allmänt,

Nu när det äntligen är sommarlov så är det dåligt väder? Fy vad tråkigt! Vill ju ha sol! Men ska inte deppa för mycket om det nu. Idag kanske jag ska ta navelpiercing! Vill få det gjort, gillar verkligen inte smärta vem gör det lixom? Men jag hoppas iaf att det blir av. Och jo man kan visst bada i sjö, pool eller vad det nu är. Det finns speciella plåster för det som man kan bada med! Har redan frågat dom ;)

Föresten ska dagen spenderas med matti! ♥

?

Publicerad 2010-06-09 22:48:34 i ,


- Turkås färg på nagellack. Så snyggt!
Speciellt till sommarn när det är snyggt med färgglatt! 
Tycker det är skit ballt! Tumme upp för det asso!
Men man måste då ha den på rätt sätt.


Bild tagen från google.!

    
- Inget! Ingenting är dåligt för tillfället, och sånt gillar vi!
Right? :'D Roligare utan "tumme ner"

VILL SOVA.

Publicerad 2010-06-09 22:29:10 i Foto,

Är inte ni trötta? jag är as trött. Men tänkte försöka hinna med en hiss/disslista eftersom jag inte gjort det på ett tag. Sen har jag  bloggat dåligt också.

SOMMARLOV!!

Publicerad 2010-06-09 21:57:37 i Foto,

Äntligen! Riktigt härligt asso. Idag har jag bara varit med familjen osv. Är super trött verkligen, skullekunna somna när som helst faktiskt, men vill vara inne på datorn ett tag!
Imorn kommer jag typ vara med matti, vi skulle dra och bada och käka men det kanske inte ens ska bli varmt imorn? ska iaf kolla upp det. Men bloggar strax igen!

Juste, fick medalj för att jag var bäst på höjdhopp av alla tjejer! guld
såklart! ;)

SKOLAVSLUTNING IMORN!

Publicerad 2010-06-08 22:01:27 i Foto,

Hej på er allihop!
Imorn är det ju avslutning i skolan, vilken lycka! Det känns verkligen inte som det snart, snart ska bli sommarlov. Det är iaf jäkligt härligt må jag säga! Men har precis förberett för imorn genom att målat svarta tå naglar samt fingar och tagit en dusch med hårinpackning och tagit fram skor och klänning tills imorn. Och jag ber ocksåom ursäkt för usel update helt enkelt. Men jag kan också säga att det inte alls kommer bli mycket data i sommar för mig, bloggning kommer hända ibland kanske inte jätte ofta men lagom. Här är lite bilder från avslutningen med träningen!


MER BILDER.

Publicerad 2010-06-07 21:00:43 i Foto,

Har inte bloggat alls mycket idag, förutom bilderna jag visade. Det blir som vanligt imorn igen, det är bara att jag varit ute till åtta och sen är jag sjukt trött. Så har direkt inte blogglust. Men tänkte visa mer bilder från göteborg iaf!


Liseberg:




Green day:











BACK ON TRACK AGAIN!

Publicerad 2010-06-07 15:52:24 i Foto,

Har inte bloggat för att jag har ju varit i göteborg där jag såg greenday och var på liseberg! Det var otroligt mysigt och riktigt kul där i göteborg, och Green day var helt såklart bäst! Köpte två tröjor också, alltså green day tröjor, riktigt balla. Ni får se dom i nästa inlägg. Tänkte nu bomba med lite bilder från resan!














SMÅTT OCH GOTT!

Publicerad 2010-06-04 19:53:52 i Foto,

Har nästan precis ätit middag med familjen, jättemysigt! Håller just nu på att packa ska ju sova hos alex till imorn och sedan imorn tidigt på morgonen så åker vi till gbg (göteborg, för er som inte vet) Så det ska bli as nice. Har ju vart i sickla och handlat också, hittade en tröja, nagellack och en avslutnigsklänning! ;)
Men nu måste jag fortsätta med att packa, medans får ni njuta av lite bilder från bandy matchen mellan niorna och lärare som vi tittade påi bollmoravallen!

Tänk på att melinda larsson och rebecca catalan persson gillar att bjuda
på sig själva, så klaga inte!







SUN.

Publicerad 2010-06-03 21:03:24 i Foto,

Ligger och tränar på no:n och har vibratone haha, men ska snart lägga ner plugget. Orkar seriöst inte mer. Men tänkte berätta lite mer om morgondagen. Efter plugget kommer jag dra in till nacka/sickla ska nämligen handla en skolavslutnings klänning som jag verkligen aldrig hittar! åh, villiafha en tub klänning! Så jag kommer gå runt och försöka hitta en med mamma, eller rättare sagt måste hitta en!

DAGENS TIPS!

Publicerad 2010-06-03 18:46:33 i Allmänt,



Har själv ett par svarta och dom är otroligt bekväma. Verkligen! Jag måste köpa fler till
sommaren!

TIME FOR STUDY.

Publicerad 2010-06-03 17:05:51 i Allmänt,

Har tränat lite och bara minglat runt här hemma, tänkte ta och plugga  no-prov imorn! Men ska också fixa för imorn, alltså vad jag ska ha för kläder, får alltid ångest eller att jag verkligen inte alls vet vad jag ska ha på mig och sen stuntar jag i det och sedan nästa dag står jag framför garderoben i hundra år..
Men först tråkig no!

ÄNNU ETT "BLOGGAR SEN" INLÄGG.

Publicerad 2010-06-03 15:51:08 i Allmänt,

Måste tyvär säga att jag bloggar senare normalt, alltså som jag burkar!
Men nu ska jag göra lite annat; Plugga, passa syrran, sola och träna. Sen om någon timme!

puss på er så länge. ♥

OLD SHIT.

Publicerad 2010-06-02 19:10:27 i Allmänt,

Tittade igenom bland mina jeans,hittade då ett par byxor med mycket hål i. Har själv gjort hålen, men gillar dom inte längre så jag ska göra dom till shorts! Ska göra något häftigt med dom, eller bara vanliga normala. Får se ifall jag är lite kreativ eller inte ;)

HAR PRECIS KOMMIT HEM.

Publicerad 2010-06-02 14:25:41 i Foto,

Eftersom det är så underbart väder tänker jag inte sitta inne och plugga iaf! Så jag, jenni och mellponny hahah ska dra och bada. Tar med plugget dit tror jag. Dagen har väl varit heltokej, bara att spela minigolf söög, det gjorde det verkligen! Men sen har jag fått byta om också, för att hampus sprutade vatten påmig med sin vatten flaska,men jag gav ju tillbaka också. ;)
Men här kommer lite bilder från idag!








LOVE, LOVE, LOVE!

Publicerad 2010-06-01 22:20:26 i Allmänt,



På fredag kommer jag att sova över hos lollo till på lördag och på lördag morgon
alltså tidigt,tidigt ska vi ta tåget ner till göteborg! Och senare på kvällen kommer vi
gå på Green Day konsären! Fyfan vad kuuuul! Och sen på söndagen kommer vi åke till
Liseberg och vara där hela dagen och sedan ta natt tåg hem. Mysigt! Sen under tiden
vi är i Göteborg så kommer vi på hotell, alltså jag saknar till freeedaaaaaaaaaaag!

MATSÄCK IGEN.

Publicerad 2010-06-01 21:45:28 i Allmänt,

Imorn ska vi ha med oss matsäck igen för det är klassens dag, vi ska typ spela minigolf.? Men man skulle iaf ha med sig matsäck så jag har precis gjort en sallad av pastan och tonfisken jag köpte. Ska faktiskt snart lägga mig för jag ska kolla no:n och ha vibratone hehe. Vet inte ens om det fungerar menvi får allt se med tiden ;)

NICE

Publicerad 2010-06-01 17:04:30 i Allmänt,

Nu beger jag mig mot alex, ska bara packadet sista inför träningen. Sen så är det time2go till lollo! men vi ses senare med en del uppdatering. Puss

16.07

Publicerad 2010-06-01 16:07:04 i Allmänt,

Kom hem för kanske två timmar sen, men har fixat lite andra saker när jag kom hem så att jag har inte kunnat bloggat. Men nu tänkte jag kolla igenom no:n och sedan ta fram kläder för imorn. För träningen slutar cirka halv åtta ikväll, och sen ska jag handla matsäck så jag vill bara komma hem till min kära dator när jag slutar! ;)

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela