TRÅKIGT.

Publicerad 2010-02-28 23:46:51 i Foto,

alla sover och jag är uppe själv. det finns inge bra på teve. och jag har inte så stor lust att sitta vid datorn. så jag tänkte lägga mig. det är lixom ingen idé att vara vaken för mig just nu. sen så är jag faktiskt en aning trött med allt teve tittande ikväll. så jag tänkte kolla runt lite till på datorn och sen ta och lägga mig faktiskt!

ENTURAGE

Publicerad 2010-02-28 22:50:10 i Allmänt,

så tror jag det stavas faktiskt. kanske skrev det i förra inlägget också? aja whatever klockan är inte ens elva och jag har bara suttit vid teven och känner mig hur ut tråkad som helst! vet inte vad jag ska hitta på när enturage är slut. kommer iaf tvätta bort sminket och borsta tänderna när det är slut sen vet jag inte alls vad jag hittar på.

-OMG-

Publicerad 2010-02-28 22:20:18 i Allmänt,

alla inlägg som kommer upp på bloggen är inlägg från idag. plus mer. asso gud jag har bloggat sönder idag! det är väl bra? ändå har jag lite mindre besökare än vad jag hade igår.., men hoppas den ökar nu under kvällen. men aif tittar på entaruge *stavning* om ni inte fattar så skitsamma men det är iaf ett pogram. på 6:an typ. men just nu är det reklam. men har inte mycket mer att berätta.


typ en minut sen..? nej kanske tre.. ;)

TIO DAGAR PLUGG.

Publicerad 2010-02-28 20:49:17 i Allmänt,

efter sportlovet så ska jag bara gå i skolan i tio dagar, räknar då inte med helgen eftersom då man ju ledig. men med helg och tio dagar plugg alltså två veckor efter sportlovet så åker vi iväg till tenerife. skönt va? så jävla nice. tänka att ligga och sola medans ni har det tråkiga vädret. mohahha! hoppas att snön är borta tills vi kommer tillbaka. fast som inte skulle var så troligt.


sist jag var utomlands och solade i het värme! -egypten-

TEVE.

Publicerad 2010-02-28 20:21:21 i Foto,

jute nu sitter jag i jacobs rum och käkar middag samt som jag bloggar nu. det är reklam just nu så jag passar på att skriva lite. men imorn ska jag ju vara med alex och matilda typ. eller har inte snackat med matilda men det vore kul!


jag just nu!

FÖRSENAD.

Publicerad 2010-02-28 19:22:38 i Allmänt,

vi slutade sex, men jag och alex bastade i en halvtimme och gjorde sedan  iordning oss i en halvtimme så det är därför jag kommer så sent hem. snart blir det iaf mat! kina mat blir det. gott. men jag ska uppdatera mycket ikväll. har verkligen stooor blogglust! härligt va?

HOPPAS DET INTE SKA SNÖA MYCKET IMORN.

Publicerad 2010-02-28 15:54:50 i Foto,

snön håller ju på att smälta. men på SMHI säger dom att det ska snöa imorn igen.. *Suck*. jag tycker att det är skönt nu när det blivit varmare och så, det är trevligt. men att snön bara fortsätter falla från himelen är jag trött på!" men just nu smälter det fakitskt rätt så bra! weeei.


jupp, snö ska bli vatten (ALL SNÖ)


mohahah nästan inge snö på taket!


det räcker med snö nu! hejdå.

STÄDAT!

Publicerad 2010-02-28 15:46:37 i Foto,

det är bara damsugning kvar sen är mitt rum städat. har inte "grov städat" bara bäddat sängen plockat upp lite från golvet osv. och när jag skrev grov städat menar jag att jag inte sorterat låder, gjort iordning i garderoben osv. tände ljus också. fast det är ljust ute så tycker jag att det alltid är lika mysigt med ljus ändå!



READY.

Publicerad 2010-02-28 15:25:05 i Allmänt,

nu har jag packat klart, och ska väl sitta vid datorn tills jag går till träningen. vet inte vad jag ska göra efteråt. men det blir lång bastu tid iaf! det ser jag verkligen fram emot. lite spa sådär. men ska ta och städa upp lite i mitt  rum igen, det blir lite småstökigt varje dag. och att damsuga är ett måste verkligen!

FACEBOOK

Publicerad 2010-02-28 15:13:00 i Foto,

en del av min och min syrras konversation.
du ligger risigt till mohahahha!

HEMA AGAIN!

Publicerad 2010-02-28 14:23:30 i Mode,

nu är jag hemma från centrum, det var faktiskt kul att träffa matilda! det var ju ett tag sen. älskar dig oavsett vad. men iaf jag bytte storlek på  överdelen, haha hade köpt en 36:a men behövde igentligen en i storlek 40. vilken skillnad. men nu är det bytt så nu kan jag ha bikinin i eriksdalsbadet med nadja honey. ehm.., köpte också tre corny big. har ätit upp en så jag har två kvar nu. det var typ special pris på ica. "tre för 18kr" ni fattar.

dagens facelook/ hair look.


varning: inge mascara.

BROTTOM.

Publicerad 2010-02-28 12:04:09 i Allmänt,

dagens facelook får ni när jag 'är hemma. jag ska möta matilda om tio minuter. och jag ska snacka med mamma innan. så jag ´har lite båådis nu!

NU ÄR DET DAGS ATT GÖRA SIG IORDNING.

Publicerad 2010-02-28 11:16:01 i Allmänt,

hm.., vad ska jag ha på mig idag då? tänkte tights med den nya långärmade. Ska ju bara snabbt till centurm med matilda om ett tag. vet inte om det blir så mycket spa för mig och mami men något litet säkert. för har träning ganska tidigt, sen kommer jag köra på osminkat idag också. man får inte ha smink på träningen.., men ska sminka mig som vanligt fast utan mascara, så det blir väl som osminkat? haha.


-o-m-g-

FRUKOST DAGS.

Publicerad 2010-02-28 10:19:51 i Foto,

nu blir det frukost. gott! den bästa måltiden på dagen är frukost och middag. muums. jag älskar mat! det är otroligt gott. haha.
men jag ska blogga mer sen, vosa dagens outfit osv. som jag brukar göra! ;)


bilden tagen nyss!
var tvungen att ändra ljusstyrka osv, ser hemsk ut på mogonen!

TIDIGT VAKEN

Publicerad 2010-02-28 10:08:48 i Allmänt,

shit vad bra! min statistik har ökat skit mycket! love. love. love. 

jag vaknade runt kvart i tio  och har legat i sängen sen dess. Idag har jag inte alls några planer, tänkte dra till tyresö centrum och lämna tillbaka min bikini över del. eller inte lämna tillbaka utan byta till en större storlek. mamma och jag tänkte ha lite som "spa dag" ha fotbad, ansiktsmask, fila fötter osv. har träning vid kvart i fem också. så jag tänkte gå på den. har inte mycket mer att berätta, klockan är just nu bara ungefär tio över tio.

REKLAM

Publicerad 2010-02-28 00:21:30 i Allmänt,

nu är det reklam, filmen är jätte bra! det är inte samma film som jag berättade om förut. utan en annan. har redan sett denna film jag tittar på nu men det var ett tag sen. kommer inte ihåg vad den heter riktigt. nu börjar det!

FRUKT.

Publicerad 2010-02-27 23:37:28 i Allmänt,

blev sugen på frukt. ska fortsätta titta film och ta ett päron eller banan. ibland blir jag bara super sugen på frukt heltenkelt. men jag har inte mycket att skriva om igentligen. när filmen är slut ska jag väl tvätta bort sminket borsta tänderna och lägga mig. börjar faktiskt bli lite små trött.

TRÄNINGS TIPS.

Publicerad 2010-02-27 22:42:09 i Tips,


För att jag ska bli av med lite mage ska jag:

- göra sit ups varje dag!
- bryggan.
- bryggan x2 då man har armbågarna i golvet och lyfter upp sig.
- försöka jogga någon gång.


Detta börjar nu..!

22:14

Publicerad 2010-02-27 22:14:43 i Foto,

hm..., vet inte vad jag ska hitta på imorn faktiskt. snackade med matilda. vi funderade på att hitta på något kul. men får se hur det blir med det. men ska ta "träna magen" asso står bryggan osv. tänkte börja med sånt nu faktiskt. mamma  och jag ska ju köpa tränings toppar och sånt. inte för att träna hemma utan till simningen när vi är ute och springer. juste imorn måste jag te centrum för att byta storlek på min bikini överdel. den storleken jag har nu är för liten behöver en större. tänkte fortsätta att lyssna på musik nu! ♥


jag sum 09. cp bild!

MYS MED MAMI!

Publicerad 2010-02-27 20:06:49 i Allmänt,

mamma och jag ska titta på melodifestivalen själva uppe i brorsans rum med chips och dipp samt små godisar! mysigt. men ska vara social med henne nu. puss!

JORDBÄVNING I CHILE.

Publicerad 2010-02-27 19:30:39 i Foto,

shit, nu har 122 människor dött av jordbävningen. och nu måste människor från påskön evekueras från ön för att en tsunami kommer slå in om några timmar! stackars folk.
eftersom vi har släkt och allt i chile, så har vi kollat så dom mår bra. och som tur så mår dom bra inte farligt har hänt dom än...

Mycket kraftigt skalv i Chile "Det var som jordens undergång"

500 gånger starkare än Haiti-skalvet

Så väntas tsunamin slå





MY LOVLEY CLOTHES!

Publicerad 2010-02-27 19:04:31 i Mina inköp,

mörkblå jeans, som sitter perfekt!


Grå långärmad tröja som passar till vanliga tights!


En söt blå bikini! som man kan ta av banden på, så när man solar
så slipper man få en rand runt nacken!

HOME

Publicerad 2010-02-27 18:14:42 i Foto,

hittade lite saker idag igen, tyvär inga skärp. fanns inte i min storlek. men hittade jeans, bikini och en långärmad tröja! härligt. men nu ska jag ta och lungna ner mig lite med kläder och sånt. men glömde min kamera också! -.-, men tar lite bilder från julias blogg. hon hade kamera med sig!

SVAR

Publicerad 2010-02-27 18:08:27 i ,

Postat av:

ofta du e chilenare?:O :D fett najjs ju !! :)
Har du hört om olyckan som har hänt klockan 4 på morgonen chilensktid ?? skit tragiskt om ni har nån familj som bor där försök att se till hur dom mår .. det har dött något me 112 pers... hej då ta hand om dig :D

Svar: jupp det är jag!" en *stolt* chilenare! och nej det har jag inte. men det är ju jordbävning där och tsunami :O? fett hemskt. och där i viÑa den där fest grejen slutade precis då. och blabla. ta hand om dig! :)

SHOPPING IGEN.

Publicerad 2010-02-27 12:13:40 i Allmänt,

idag ska jag handla: två par skärp, en skjorta, bikini och jeans!

sen har jag färdig shoppat. men vi ska väl äta lunch/fika i stan eller farsta tror farsta?`iaf det ska bli lika kul som igår iaf. men imorn på söndag så vet jag inte vad jag ska göra, ska träffa alex på kvällen för det är träning kvart i fem. annars vet jag inte. på måndag ska jag iaf vara med alex, sen tisdag nadja honey! onsdag milly. och torsdag vett fan. men måste träffa matilda j någon dag. saknar ju dig hjärtat!

STAN AND FARSTA CENTRUM MED JULIA!

Publicerad 2010-02-27 10:07:32 i Allmänt,

vet inte om julia vaknat än. men vi skulle typ mötas i centrum vid tolv. sen åker vi in te stan ett tag för att kolla lite på butiker där sen ska vi in te farsta centrum, sen kommer vi åka hem asso hon te sig och jag till mig. sen möts vi och så drar vi hem till julia och sen käkar vi ute! nice va? nu ska jag iaf byta om, får se vad det blir...

GICK JU RUNT HELA HÖTORGET IDAG..

Publicerad 2010-02-26 22:53:56 i Tips,


jag och julia var ju lite runt hela stan idag, alltså hötorget och runt. så jag har lite
tips om vart man kan shoppa!

i hötorget då: där finns det alla möjliga affärer från weekday till pub, massor med olika
h&m osv. riktigt bra faktiskt!

gallerian: inte hela gallerina men din sko, bik bok och h&m där är as bra! det finns det man
söker efter där. jag lovar. jag och julia sprang runt hela stan för att hitta den där magtröjan
från bik bok, tillslut i sista sekund så gick vi in i gallerian innan det stängdes och där fanns
den. i XS! perfect!

plattan och runt om: nu säger jag inte att det är bra just där vi plattan. men runt om uppe
vid sergel och allt det där. super bra. finns ungefär tre, två lindex också. för er som söker
bustier! dom har nämligen en gullig vit blå randig där, emn tyvär passade den varken mig
eller julia!

farsta centrum: stort och med många fik. det finns också gina, h&m vero moda osv.
och det är ganska mysigt där med. kanske för mycket folk i sån "trång" inhängnad..

nacka forum: finns nästan allt man behöver där.

tillsist lilla sickla!:
om man inte alls är sugen på storstaden eller stora köpcentrum
så är lilla sickla centrum perfekt! inga trappor/hissar att åka/gå upp för. utan bara en enkel
nedervåning.

nu över till mysiga fik och mat ställen runt om!

bellman's café:
skitbra cafe hyfsat pris. och då menar jag som vanligt runt 60 spenn för
en blåbärspaj med vanlijsås och en chailatte som jag tog idag dåra! haha. och det ligger
vid sergel där mitt emot ur&penn.

kungshallen: det finns mysiga cafén och mycket mat. högst upp finns det till och med
grekiskt och sushi! nedervåningen thai, kina, tacos osv. väldigt bra om man är många med
olika smaker!

medborgarplatsen:
runt om där om man går in mot skrapan och där vid skanstull och upp
mot medborgarplatsen så finns det många mysiga cafén.

gamla stan:
om man är sugen på något ställe som är mysigt och från bakot i tiden så är
ju självklart gamla stan bäst!

ÄLSKAR VÄDRET!

Publicerad 2010-02-26 22:39:07 i Foto,

fyfan vad skönt! skit varmt ute. har kommit in från att ha varit ute med Hampus, Emil, Malin och Melinda. det var faktiskt skit kul! vi snacka om allt möjligt och skrattade osv. sköna killar! haha  nej dom är alltid lika cpe. iaf tänkte sitta vid datorn resten av kvällen så det ska bli massor blogg hoppas jag på!


såhär ser man ut efter att ha varit ute i någon timme! härligt med
rosa/röda kinder och näsa!

SOME PICS FROM TODAY.

Publicerad 2010-02-26 21:30:17 i Foto,

käkade klart för ganska länge sen. men gar gjort lite annat också. var ju i stan med julia idag, och som jag skrev så var det ytterst trevligt! haha. vi kanske ska in dit imorn med och slagga imorn också då. typ hemma hos henne. vi skulle käka ute också. får se. sen kanske vi skulle isåfall sova själva i hennes pappas lägenhet. haha. men nu ska jag visa er som pics from today! love u!




I LOVE U JULIA!

Publicerad 2010-02-26 20:10:48 i Allmänt,

vad skönt att vara hemma! det har varit en riktigt lyckad dag/kväll! jag fick med mig hem massor med saker. kanske inte så mycket men lite iaf! vi har fikat på bellman's också. mycket trevligt och mysigt fik. är skit hungrig och lovar att berätta mer när jag ätit.

HELLO GUYS.

Publicerad 2010-02-26 07:47:33 i Allmänt,

har gjort mig iordning klart nu. det blev utsläppt, halsbandet från kapphal, svarta tights, ett långt svart linne och en svart kofta. ojdå. mycket svart! haha. iaf tänkte hinna med dagens outfit, vill ju hinna med det eftersom jag inte kommer hem efter plugget. ska ju in te stan och är då förmodligen hemma vid sex. men kommer ta med mig kameran så bilder ska det bjudas på!

HUR BLIR DET IMORN DÅ?

Publicerad 2010-02-25 21:12:27 i Allmänt,

jo såhär! julia och jag drar te centrum efter plugget och möter upp hennes pappa där för att få pengar. sen efter det så åker vi in te stan  och shoppar, fikar osv. mysigt mysigt!" kul ska det bli. iaf ska ta fram kläder för imorn och fortsätta lyssna på massa musik och tänkte skapa en egen "playlist" men annars får jag göra det någon  annan dag. men tänkte iaf ha mitt halsband från kapphal med något till. hm..

VÄRK.

Publicerad 2010-02-25 19:43:54 i Allmänt,

fyfan vad jag har ont i magen. jag dör. måste vila.
imorn blir det förmodligen stan med julia! tänkte shoppa lite, vet inte om det går att slagga, men får se. ska kolla in i min garderob vad jag skulle tänka ha på mig imorn. är lite osäker. om vi åker in te stan blir det förmodligen jeans, om inte blir det tights. så får se.., det är ju ganska kallt ute så vill direkt inte gå med tights i stan. brr.


cool!

MUSIK OCH NYTT FRÄSCHT RUM!

Publicerad 2010-02-25 17:43:48 i Allmänt,

har städat upp i mitt rum igen, har gjort lite cappucino. för att få i mig lite värme, ska ta och tända lite ljus i rummet också. älskar verkligen mysig stämning! håller på att göra ett collage till er vad min vår/sommar insperation är 2010!

KÄNNER MIG SOM EN NY MÄNNISKA

Publicerad 2010-02-25 16:04:13 i Mode,

fyfan vad skönt, har tagit en skön varm dusch! och nu känner jag mig hur fräsch som helst. ska ta och smörja in mig med en massa body lotions och sen vid halv fem tiden hämta syrran. eftersom jag duschade och inte ville ha samma kläder som jag hade i skolan så tog jag på mig min mjukisdress. okej, bara byxorna och ett vitt linne. och en grå kofta över när jag går ut! men nu ska jag ta och smörja in mig. se ya later!

FACELOOK

Publicerad 2010-02-25 08:10:53 i Mode,

godmorgon! idag får det bli uppsatt! orkar inte med utsläppt idag. ehm..juste blev ingenting med jenni idag, eller rättare sagt det blir inget med jenni idag! för hon mår inte så bra och ska vila efter skolan, och jag ska hämta syrran vid halv fem så vi hinner ändå knappast vara, vi slutar ju tre också.


GODNATT!

Publicerad 2010-02-24 21:13:54 i Allmänt,

som vanligt. jag säger godantt nu. kanske lägger mig på spikisen. men får se, kommer kanske somna direkt`? men iaf. har bloggat rätt så bra idag. men ska ta och lägga mig nu! andra gången jag sa det men a. har inget att skriva det är därför. men a, om ni vill att jag ska blogga om något speciellt säg till då! i love when you al say what you won't! it's fun.



i loooove my beed!

SPORTLOV

Publicerad 2010-02-24 21:05:52 i Foto,

kom på att det är ju bara två dagar kvar te sportlooooov! det är skitsnart ju! är skit glad nu. det gjorde mig lite pigg ju!



typ såhär glaad! :D

I KNOW THAT I LOVE SOMBODY

Publicerad 2010-02-24 21:00:15 i Allmänt,



kommer somna snart. jag lovar. min ögon orkar inte hålla ögonen öppna längre känns det som. men som jag sa tidigare, ska vara me jenni imorn, julia på freda och i helgen vet jag inte..hm, jo juste matilda på söndag och nadja på tisdag. men mer vet jag inte hur jag spendera helgen och sportlovet. juste jo nu kom jag på en sak till. ska se "alice in wonderland" med melinda också!" -härligt-

JENNI

Publicerad 2010-02-24 20:34:58 i Allmänt,

imorn ska jag spendera dagen med jenni, vi ska vara hos henne! fixa design och baka kanske haha. iaf är sjukt trött igen. ska tvätta bort sminket och sånt. syrran och lillskiten är fortfarande här. dom går väl snart tror jag. har suttit vid datorn i stort sett hela dagen. förutom teven och när jag hämade issie. så är as seeeg.


Varför ska livet vara så jobbigt ibalnd..?

TE MYS.

Publicerad 2010-02-24 19:32:28 i Mode,

syrran är här med sin kompis, vi snackade lite om plugget. så vi dricker te i köket och snackar. det är ganska skönt men a. som vanligt lixom. men ska ta och bege min rumpa mot en stol nere i köket igen. gick upp hit för er! så ni får mer uppdatering av mig! hade tights i måndags, jeans i tisdags och tights idag. imorn blir det mjukisbyxor! härligt. men det är en torsdag, och jag lovar torsdagar är säämst. dom är verkligen som spya.

STÄDAT

Publicerad 2010-02-24 19:09:52 i Foto,

På fredag är det bestämt att jag och julia ska dra te stan och shoppa! härligt. vi ska åka direkt efter plugget in till stan. där kommer resten utav dagen spenderas. vet inte riktigt om vi ska slagga men får se det då. det skulle ju vara jäkligt kul! men iaf har städat upp lite i rummet och ska ta och byta om och ta det lungt vid datorn i någon timme nu, pallar verkligen inget annat!


sweetharts!

MAT

Publicerad 2010-02-24 18:09:30 i Allmänt,

ska käka nu, om jag inte går ner kommer mamma slänga ut datorn! :O, nej men hon säger så för att jag ska komma ner. åh. jobbig? aja skriver mer när jag är tillbaks!

MY LITTLE SWEETHART!

Publicerad 2010-02-24 16:36:07 i Allmänt,

ska hjälpa syrran med en sak. ska nämligen hämta hennes lilla skitunge på dagis. men måste sätta på mig mjukisbrallorna för dom här pyjamasbyxorna är för tunna. iaf jag lovar att blogga som en idiot när jag är tillbaka! love, love, love!

TIPS FÖR SPORTLOVET!

Publicerad 2010-02-24 16:05:19 i Tips,

♥ shoppa mycket! finns inget bättre! och nu har man tid för det, och när många jobbar är det säkert inte lika mycket folk i stan får man hoppas!

♥ Bio! mysigt att gå med sin kille/tjej eller med vänner! det kommer ut den nya "alice in wonderland" tillexempel. jag tycker den verkar super, jhonny depp är ju med!

♥ Käka ute. tycker allt sådant är super mysigt. china, thai, osv. och nu menar jag resturang och inte donken. visst det är okej, men resturang blir mer speciellt och mysigare!

♥ Passa på att vara med många vänner man inte träffat på länge! nu kan man ju ta chansen, som jag och nadja. vi har inte setts på evigheter, men nu ska det iaf bli av!

JÄVLA BÖG APOR!

Publicerad 2010-02-24 15:15:30 i Allmänt,

hatar killarna i klassen, kalle och anton tog mig och slängde ut mig i snön så jag stog i strumpor ute ett tag. dom stängde dörren så jag inte kom inte. åh. sen när dom öppnade så tog jag  mina skor och drog. ni kanske tycker jag är töntiga men ni ska bara veta hur dom håller på!
iaf idag ska jag försöka blogga bättre eftersom jag inte hann blogga lika mycket igår.

NEJ ORKAR INTE MER.

Publicerad 2010-02-23 21:49:37 i Allmänt,

det var länge sen va..? haha, nejdå vi ses ju hela tiden. whatever ska lägga mig nu. ett godnatt inlägg blev det på en gång. men känner att mina ögon behöver blunda. vill bara stänga mina ögon, drömma mig bort i min säng med massa täcke kuddar och musik. guud. tack o. hej för ida! ska springa i kojs.


hatar anton störd karlsson!

ÅNGEST.

Publicerad 2010-02-23 21:43:56 i Foto,

vet inte vad jag ska ha på mig imorn, tog bara något nu. men imorn kommer jag säker inte vilja ha det så då står jag framför garderoben i en timme..? men annars får jag fan bara ta något. det är ju bara plugg. men eftersom man spenderar dagarna till plugg så då har man ju på sig det man ska ha efter såklart. asso man har ju inte mjukis i en vecka och när man kommer hem så byter man om jeans..? nej haha. inte enligt mig om ni frågar. men börjar bli väldigt trött och jag vet jag har inte bloggat tretton inlägg som igår. men mer än fem iaf. och jag kommer säkert blogga "ett godnatt inlägg" hehe.


jupps. i en adidas tröja sover jag i!

HÄRLIGA SÄNG.

Publicerad 2010-02-23 21:14:11 i Foto,

längtar. längtar. längtar. efter min säääng! ska inte lägga mig än har lite smink kvar, och ska ta fram kläder te imorn. vet inte riktigt var det blir. med tights med något iaf!
skulle typ vara med matilda j imorn, men vi har inte ´snackat nåt. så ska ringa henne ikväll! eller när jag lägger mig i min härliga säääng.


HEM LJUVA HEM.

Publicerad 2010-02-23 20:39:15 i Allmänt,

gud vad skönt att vara hemma! vi hade verkligen hård träning idag, har inte lust att berätta heller. ska fixa allt te imorn och sen så ska jag äta lite, sen blir det dags för blogg-booomb! :D, jag vet att ni älskar beckuss. ♥

FICK EN TRÖJA JAG INTE GILLADE!

Publicerad 2010-02-23 17:27:26 i Mina inköp,

mamma kom hem med en tröja jag bett om men nu när jag provade den så var den skit´ful ska lämna tillbaka den nu i tyresö centrum.! drf måste jag gå nu för att hinna med bussen som går 17:35 måste springa ner. ehm juste gjorde ett weard videoinlägg och jag lovar ni ska få se den ikväll. och jag bjuder stort på den.


nej usch!

MELLIS!

Publicerad 2010-02-23 15:50:53 i Foto,

tittar på teve och käkar mellis. macka och flingor. samt banan! måste äta lite extra ifall jag ska träna senare. men tog precis ett foto på mig och kissekatten. den kanske dör snart.., neeej! vill inte det. den är ju fjorton år lixom. aja ett minne från mig och kissekatten!


cute!

BUSSAR SUGER IBLAND!

Publicerad 2010-02-23 15:37:19 i Allmänt,

imorse då jag och jenni stog vid busshållsplatsen för att vänta på bussen då, då skulle den komma typ då. men den var försenad och kom tjugo minuter senare. fatta vad kallt? oc h sen så kom vi försent till plugget också. men det gjorde inget eftersom vi hade hand/läs. puckat ord. iaf nu ska jag ta och äta något så jag håller mig under träningen och lite så. ska försöka att hinna med mycket bloggning idag igen!
och sen när vi slutade vid tjugo i tre så skulle bussen komma tjugo i, så jag väntade till hel för att hann ju inte med den tjugo i. och den kom aldrig så jag tog millys, mattis, amandas och jennis buss  och vänta på den och sen gå från ringen hem. skitkallt! hållde på att börja gråta. stackars mig buhuhu...

BECKUSS LOVE MUSIC!

Publicerad 2010-02-23 07:56:34 i Foto,

vaknade vid sju, gjorde mig iordning blev klar vid 25minuter över. sen så käkade jag frukost till tjugo i typ och sen borstade jag tänderna. som vanligt. men nu ska jag lyssna på massa musik på spotify och fixa mig i det sista. föresten sa jag ju att jag kände mig så bra och en aning söt? HAHA!

SPOTIFY!

Publicerad 2010-02-22 21:45:16 i Tips,

har skaffat det nu, fyfan vad sköönt. i loove it realy! men vet ni jag är skit törstig på vatten och tänkte lägga mig i sängen och varva ner mig, är uppe och hoppar till musiiken och allt. är skit glad. inget är feeeel just nu, inte ens mitt utseende är inte heller så dåligt. omg i love me and my family! and myself. gaaah!" :D

ALLA TJEJER HÖR UPP!

Publicerad 2010-02-22 21:19:48 i Foto,

jenni, melinda, amanda, linnea, matilda och julia! lyssna nu nooga! fredagen den 19 mars så tänkte jag att vi alla tjejer kunde äta på ett trevligt ställe. åker ju iväg till Canarie öarna den 22 på söndagen så då vill jag spendera tid med er så jag inte saknar er. självklart ska jag bestämma en dag för er andra nadja, matilda, alex! men sig till om ni ser detta! älskar er alla.






jag älskar er..!

ÄR DETTA KONSTIGT FÖR ER?

Publicerad 2010-02-22 20:49:36 i Komentarer och frågor,



tycker ni att det är konstigt att jag skrivit "eriksdalsbadet 2010" ?
jag gjorde det för det var första gången i söndags när jag och matilda
gick dit, inte första gången jag vart där utan första gången år 2010!
men nu ska jag ta och packa idrottskläder kom jag på.. fan!

SPIKMATTAN IS LOVE!

Publicerad 2010-02-22 20:45:46 i Tips,



ni ser med egna ögon! i love spikmattan!
och det hjälper med den dåliga blodcirkulationen jag har i händerna.
jag lovar! sen  är det grymt skönt att ligga på den.
like massage. ett tips till er.

FIXA SOME STUFF!

Publicerad 2010-02-22 20:18:15 i Foto,

kom hem vid halv åtta, gick upp i rummet och städade upp lite´kändes att det behövdes! men hade tänkt faktiskt att få in lite mer saker i mitt rum, mer värme lixom! vill ha det mysigt med tusentals kuddar.. mhm, det låter mysigt va? täcken, kuddar osv.
aja jag ska inte drömma bort mig nu. hade tänkt att tvätta bort sminket, och ja vid den här tiden. annars fastnar jag vid datorn och så blir det inte av. men ska ta och snacka mer med min bästavän!


fan vad jag saknar dig hjärtat! komentera inlägget så jag vet
att du lever..! ♥

SEE YAA LAATER BIITCHES!

Publicerad 2010-02-22 17:02:14 i Foto,

ska iväg nu, kommer vara borta till åtta, eller är väl hemma då. får se! men kommer iaf blogga mer då. ska hjälpa simone med lite käk lilla stackarn är hungrig haha! men skriver massa sen! puss.

MYS MED TE!

Publicerad 2010-02-22 15:35:43 i Allmänt,



gud vad sköönt, sitter med varmt täcke i soffan  och tittar teve med mysigt te! jätte härligt. jag älskar att ta det lungt! och då man inte behöver stressa, eller passa tid. ioförsig så har jag en tid att passa lite senare vid halv sex, men vet ju inte om jag skulle på träningen, aja nu ska jag kolla in the simpsons!

MÅNDAG.

Publicerad 2010-02-22 14:38:56 i Mode,

tittar just nu på teve lite, ska ta och vara inne datorn nu ett tag och kolla in lite bloggar. vi hade iaf ingen livskunskap idag så vi slutade två istället för tre. välsigt skönt! idag tog jag bara på mig ett par sköna tights ett linne och sen en stickad kofta, det är ju fruktansvärt kallt ute!



 

FÖRFAN FÖR VÄDRET!

Publicerad 2010-02-22 07:56:18 i Allmänt,

ingen sol väkte mig idag iaf, utan väckarklockan och 23- grader. man känner fan av det kalla i huset, brrr. jag gillar inte vinter 2010, det är bara för mycket. jag kommer fan dö snart...
iaf snart eller vid åtta ska jag gå ner på busshållsplatsen och möta jenni, vet inte vart melinda är hon svarar inte i tele så hon får väl skylla sig själv antar jag. men tror att jag skippar träningen idag, det är för kallt att gå dit och hem.. men får se, ville bara upplysa om att jag lever och att jag hatar vårat väder just nu!


vill ha värme fyfan!

HÄR ÄR DET BARA SEGT.

Publicerad 2010-02-21 20:17:46 i Mina inköp,

ska ta och gå ifrån datorn nu, orkar inte mer. är super trött! och har ändå haft en bra blogg-dag om man säger så, har bloggat som sjutton den här helgen inklusive fredag, men ska ta fram kläder för imorn och sen ta och lägga mig på spikmattan! föresten så har jag bara fixat med saker till bloggen den här kvällen. chek it out!



BECKUSS BESTÄMMER!

Publicerad 2010-02-21 18:54:58 i ,

- myskläder: dom är sjuukt sköna, mjukisbyxor tjcoktröja allt sådant! älskar
att ha på mig myskläder, skulle kunna ha det resten av mitt liv! men det
är såklart inte snyggt hela tiden!

- kameran: om den inte fanns vad skulle jag bjuda på då? det skulle
inte vara kul om inte kameran fanns, den är ju ens liiiv! haha.

- höga shorts: sjukt snyggt!  har tyvär inte köpt ett ända par, men dom
är otroligt söööta. jag älskar höga shorts! och tänkte samla på mig ett par
te sommarn.

 



- Att dricka/röka i ung ålder: Seriöst, tolv tretton åringar som går runt och smygröker
som en idiot är helt fel enligt mig, samma sak med drickandet, okej det är okej vid typ femton
sexton, vad vet jag? det jag vill säga är att röka och dricka i ung ålder är helt diss för mig!

- kort hår: Jag själv vill ha långt hår men har typ ner till brösten? jag vill ha till typ strax innan naveln.
jag älskar långt hår verkligen man kan göra typ vad man vill med det! så jag dissar totalt kort hår
det är defenetift inget för mig!

- Att skolan är fem dagar: plugget borde vara kanske tre dagar? asso fem dagar är för mycket
efter varje jävla vecka där vi slitit hårt i skolan för att få det bästa resultat som möjligt så det ända
vi får är två dagar lediga, fredag borde vara som en lördag!

CHAILATTE!

Publicerad 2010-02-21 17:43:39 i Tips,

i'am in loved whit it! asso det var sjukt gott. jag testade det för första gången idag i gullmars när  vi väntade på bussen. men snart ska jag ta och hjälpa till med middan tror jag, ska packa upp badkläderna också, men somsagt imorn är det skola igen, och inge tema-vecka längre utan vanlig äcklig skolvecka. tåkigt. tråkigt. tråkigt. men dags för mig att fixa some stuff, and then i see you later bitches! ♥

SVAR TILL PAULINA!

Publicerad 2010-02-21 16:36:24 i ,



Hon undrade varför jag inte använde mitt löshår, jo det är såhär att jag inte andvänder det för att det är för tunnt för mitt hår, jag har ganska tjockt hår och då måste jag ha fyra stycken "bitar" av löshåret och då är det  bara jobbigt och så kommer det klia som fan, så jag vet faktiskt inte heller varför jag köpte det..


har precis haft bulle och så är det lite fuktigt, men man ska se att det
är väldigt tjockt.

ERIKSDALSBADET!

Publicerad 2010-02-21 16:21:15 i Allmänt,

är hemma nu, det har varit en super dag! när vi kom dit så bytte vi om och sen hållde på att åka i kanorna, sen kom vi på att jag hade min kemera med mig och eftersom den är både en vanlig kamera och en undervattenskamera så fotade vi lite under vattnet (bilder kommer), så vi började fota ett tag sen kom någon som jobba där och ba "man får inte fota här" så vi la undan den ett tag. sen hämtade vi den igen och fotade i smyyg. haha. iaf sen käkade vi lite och sen så bastade vi vanlig bastu och sedan ångbastu med ansiktsmask och hårinpackning. så nu känner jag mig hur fräsch som helst!
ska bara ladda upp bilderna och sen så lägger jag in dom på nästa inlägg!

MYSKLÄDER.

Publicerad 2010-02-21 10:47:18 i Mode,

vi ska ju bara in till eriksdal och ha kul där, så då behöver jag inget speciellt på mig. men ska kolla upp det där med designen så den är mer åt vänster. men här kommer iaf dagens myskläder, både inomhus och utomhus!

DUSCHA/BADA?

Publicerad 2010-02-21 10:25:36 i Allmänt,

nu har jag ätit frukost och tänkte fråga er en fråga, eller vad man säger, duschade när jag  vaknade också och då andvänder jag mig av scrub och massa sånna saker. så jag undrar vad använder ni när ni duschar/badar? det vore kul att veta.  ♥

SOL. SOL. SOL.

Publicerad 2010-02-21 10:03:28 i Allmänt,

fan vad skönt det var när jag vaknade, fast jag somnade vid halv ett igår och vaknade idag vid nio för att jag och matilda ska iväg tidigt idag. iaf vaknade av att solen sken in igenom fönstret mellan gardinerna, vilken bra start på morgonen tycker jag, vill ju bara att snön ska försvinna!
idag är det ju eriksdalsbadet som gäller, jag och matilda ska dit och träna åka i kanorna och sedan basta med ansiktsmask, hårinpackning och liknande skönhetsprodukter! får pengar idag också, så jag ska köpa en skjorta hade jag  tänkt!

ÄNTLIGEN

Publicerad 2010-02-21 00:09:26 i Allmänt,

nu är en ny design klar! och den sitter lite för mycket åt ett hål men om jag flyttar den mer åt andra hållet så blir det vitt på ena kanten, därför ska jag kolla upp me jenni eller någon om den kan hjälpa och fixa det. nu är jag nöjd med designen så den får sitta i ett tag nu! gjorde den på bara paint och picknik! duktig va? känner mig väldigt skicklig. nu väntar sängen, imorn ska jag upp tidigt för vi ska iväg till badet vid halv tolv. puss ♥

JULIA

Publicerad 2010-02-20 23:40:29 i Allmänt,


julia underbaraste fahlander!
jag vet inte hur jag ska säga detta, vi har känt varandra sen  vi båda började
i dalskolan. Jag vill bara att du ska veta att jag litar på dig upp till
100% och att jag aldrig, aldrig kommer säga saker till andra som jag lovat dig
hålla hemligt. och jag vill att du ska veta att jag inte gjort det någon gång heller.
jag skriver inte detta för att jag har gjort något eller för vi bråkat haha. utan för jah
älskar dig så jävla mycket att det inte finns. jag älskar massor med andra människor
med men jag vill att !du! ska veta att !jag! älskar just just  dig för exakt den du är.
jag älskar dig min lilla korv julia! för alltid vi och jag hoppas verkligen det nu.
för nu ska jag satsa på våran vänskapsrelation.

DET VAR VERKLIGEN INGE VIDARE!

Publicerad 2010-02-20 21:37:50 i Allmänt,

vilken smak har folk igentligen? asso ingen utav deltagarna var bra förutom darin! jag tyckte iaf han var bäst av alla. men nu hade jag tänkt strunta i melodifestivalen och sitta vid datorn och blogga då såklart. sen ska jag fixa till min desgin lite roligare, och nu ska jag byta om till bekvämare kläder eftersom jag sitter i jeans just nu.
ingen bild att bjuda på just nu!

MELODIFESTIVALEN!

Publicerad 2010-02-20 20:32:37 i Allmänt,

nu är det familjemys som gäller hela kvällen! vi har gjort iordning kladdkaka med grädde och bär. mums. chips och ostbågar står också på bordet. tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg så min blogg inte är så tråkig med gamla inlägg! puss.

SUSHI

Publicerad 2010-02-20 18:10:00 i Allmänt,

idag blir  det hemmagjord sushi! muumsi. nu har vi mer "pålägg" att ha i sushin. iaf försökte ladda ner photshop men det gick inte så bra, men nu ska jag ladda ner en annan veration av paint. får se om det går bra då. imorn blir det ju eriksdalsbadet med spa som vi gör själva, tänkte kolla på någon skjorta också. men nus ka jag fortsättamed nedladdningen!

TILLFÄLLIG DESIGN?

Publicerad 2010-02-20 16:03:27 i Allmänt,

jenni fixade design te mig. men nu har hon skaffat photoshop cs4 så hon ska göra om min ikväll! men ska snacka med henne lite, funderar på att dra hem te henne och fixa design dära. men måste snacka lite till! ;)

TYRESÖ CENTRUM.

Publicerad 2010-02-20 15:57:34 i Mina inköp,

Efter att jenni gått hem vid tolvtiden så följde jag med mamma till tyresö centrum, vi handlade för ikväll och så handlade mamma ett halsband till mig på kapphal. hon hade bara köpt det i nacka fast jag inte sagt nåt men då var dom slut så hon köpte det nu istället och jag tyckte faktiskt att det var rätt snyggt! sen skulle vi köpa träningstoppar och byxor samt ett hårband men det ska jag köpa imorn när jag åker in till stan med matilda för att vi hade lite brottom hem eller rättare sagt mamma. sen hann vi iaf ta en fika också tog varm choklad och en macka på expresso house! sen kom syrran dit raquel. och issie hennes lilla gullunge och dom är här hemma nu också. vi köpte godis till issie och kollade runt lite sen tog vi bussen. så jävla kallt omg!

GODMORGON

Publicerad 2010-02-20 10:23:35 i Allmänt,

vi vaknade för ungefär en kvart sen och har bara legat och dragit oss i sängen. vi ska snart ta och äta frukost och efter det vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. men sen senare ikväll kommer jag kanske vara med melinda men är inte säker eftersom hon ska till frissan och färga håret och sen till stallet och allt såntdär. och sen när hon kommer hem så ska hon väl duscha äta och byta om och allt tar ju sin tid. så jag tror att det kom mer bli en mysig hemmakväll! men nu vill jenni blogga så vi ses efter breakfast! ♥

MOVE TIME.

Publicerad 2010-02-19 21:02:09 i Allmänt,

nu ska vi ta ut fruktsalladen ur kylen och smoothien! har ätit lite passionsfrukt och lichie. mums gott! men inte passionsfrukten fyfan vad äckligt skojar inte. aja dags för oss att fixa allt och sedan sätta igång med film. vi ska också göra en ny design te mig. och då skulle vi ladda ner photo shop gratis för 30dagar, men det inte funkar visst inte.. så nu får vi använda oss av paint, picasa och picknik! good luck to us.

NO PIZZA BUT CHINAFOOD!

Publicerad 2010-02-19 19:55:46 i Allmänt,

det blev inte pizza utan kinamat istället eftersom vi skulle först till centrum igen för att handla läsk och sånt så blev vi alla sugna på kinamat istället. fast vi köpte hem istället för att sitta där eftersom inte alla följde med! iaf vi ska ta och bädda min säng med täcken och sånt sen ska vi börja göra fruktsallad smoothie och sånt som ska stå i kylen ett tag. juste, jenni glömde sina filmer så vi ska kolla om jag har några bra annars tar vi en promenad hem till jenni och hämtar filmerna!

lovade jenni en länk för att hon länka mig. http://tyrah.blogg.se

PIZZA

Publicerad 2010-02-19 18:37:07 i Mina inköp,

nu ska vi hämta upp jenni och handla pizza! mumms. mamma och pappa tänkte att det vore trevligt ifall vi bjöd henne på det. så hon skyndar sig förfullt nu så vi ska hämte henne. men nu täntke jag visa er mina skor!


BILDER FRÅN IDAG JENNI OCH JAG!

Publicerad 2010-02-19 18:17:00 i Allmänt,

haha märkte ni att rubriken rimmade. tss. iaf vi tog ett par bilder i bussen och medans vi väntade på den. träffade en gammal klasskompis (kille) på bussen också, roberto! han har förändrats skit mycke. haha, vi var bästa vänner när vi var små. iaf vi snackade en held del om olika saker, tills jag och jenni skulle av bussen. han var påväg till gullmars med hans kompis. aja whatever jag ska visa er bilderna.









SKOR & MAT!

Publicerad 2010-02-19 18:06:03 i Mina inköp,

nu  har vi kommit hem från tyresö centrum, fick lite brottom i slutet där när jag skulle gå, hade tänkt blogga men hann inte bussen gick nämligen bara om fem minuter från då. iaf köpte två par skor från belle shoes också, ett par vanliga söta/fula ballerina skor. i svart och vitt. kostade bara 50spenn per sko så varför inte? iaf vi har tagit massa foton, och så ska jag visa er skorna. men nu ska jag visa er på vad vi ska mumsa på ikväll, och nyttiga är vi också! vi ska dricka smoothie och så har vi pärondricka om man vill ha det, kakor, massor med frukt till en härlig fruktsallad. nyttiga va?

CHANGE.

Publicerad 2010-02-19 15:12:56 i Allmänt,

vi orkade inte åka in till stan idag, så vi ska dra till tyresö centrum för att handla för ikväll och sedan titta runt lite. hon har iaf hittat massa med bra filmer  till ikväll så det är bra! men tog bort mitt smink när jag kom hem eftersom jag bara hade lust med det så jag ska byta om till andra kläder och sminka  om mig, men ska titta klart på smallville och efter det ska vi gå!

världens mest hetaste man ever, omg!

HOME BUT NO FOR A LONG TIME!

Publicerad 2010-02-19 13:16:52 i Allmänt,

vi slutade halv ett idag, sjukt skönt faktiskt! vi såg ju en skräckis i skolan idag, fyfan vad jag sket på mig. och äcklig var den också bara massa blod och bläääää! iaf idag ska jag ju vara med jenni, men eftersom vi slutade så tidigt så ska vi hitta på något under dagen men vi kan inte bestämma oss riktigt, hon är hosn sig just nu för att fixa lite saker, hon skulle ta hem filmer som vi kunde se på kvällen, hon har ju en massa filmer. men aja ska ta och kolla upp saker med henne och sen får vi se hur det blir. men det kanske inte blir lika mycket blogg idag som igår och i förregår, för att det är nu i helgen man är som mest upptagen!

 

I JUST LOVE TO SAY I LOVE YOU!

Publicerad 2010-02-18 21:43:35 i Mina inköp,

I've got some news!
melinda och hennes mamma ska kanske köpa sista minuten resan till tenerife till samma hotell som vi ska åka till och samms datum 21/3! wiiho. fyfan vad skoj. aja det är inte säkert än men det vore fan nått för livet.

nu ska jag fixa allt för imorn, vet fortfarande inte var jag ska ha på mig imorn. grr. blir så sur att man inte kan ta på sig ett par shorts och ett linne med någon accesoar! utan istället tjocka kläder och klumpiga skor och tjock jacka. fyfan. iaf visste faktiskt inte att min mamma hade some taste då menar jag att jag inte trodde hon hade bra smak. jag ska komma till saken. hon har köpt en jofama by kenza skinnjacka! haha mamma har grym stil! och såklart får jag låna den! och mamma är så liten så den passar mig ganska bra.

RESULTAT!

Publicerad 2010-02-18 21:24:03 i Allmänt,

nu blev det typ inlägg på inlägg, men whatever mitt blogg humör är på topp som ni kanske märker! iaf vi gjorde ju pizza och den blev otroligt god. kolla in min härliga pizza!



den kanske inte ser god ut. men jag tycker ändå att den ser yummi
ut! på min pizza hade jag: lök, lite vitlök, tomatsås och pizza krydda
(ett måste) och ost såklart, sen så hade jag kalkon skivor. eller
dom var väldigt små! någon som verkar gilla min pizza utgå från
pålägget som jag har här och kolla deg recept på tidigare inlägg!

DAGENS SÖTASTE KOMENTAR!

Publicerad 2010-02-18 21:18:20 i Komentarer och frågor,

Kommentarer
Postat av: kimberly

asså helt seriöst jag är beroende av din blogg , hur fan bloggar du så jävla bra !!!!!!!!!!!!? :D:D:D

2010-02-18 @ 19:08:31

svar: har inget svar på det. hihi. bloggar som jag tycker och känner för och hur jag än förmulerar orden och allt jag skriver det kommer bara upp lixom. tack för att du tycker den är bra! och bara för det får du en länk! ni andra som har idolbilder eller söta komentarer så är det bara att skriva till mig. på komentarer eller till  min  hotmail. [email protected]! och såklart får den  som gjort idolbild eller komenterat en länk! :)
http://kimberlyemelies.blogg.se/

IQA MAXI.

Publicerad 2010-02-18 21:11:10 i Allmänt,

jag hann inte duscha när jag sa att jag skulle det eftersom då skulle pappa, jag och min farbor till iqa maxi för att handla lite. handlade godis till skolan imorn, för vi ska se film och då fick man ta med sig godis och sånt så jag plockade några stycken bara. sen när jag kom hem vid tjugo i nio så tog jag en dusch. och nu sitter jag hära. ska kolla in i min garderob och bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorn!

KAMERAN LADDAR...

Publicerad 2010-02-18 19:10:45 i Allmänt,

inga bilder att bjuda på just nu för min kamera laddar, så medans ska jag fixa mitt rum och saker för imorn som jag "alltid" gör. imorn ska jag iaf dra in till stan efter skolan med jenni. ska köpa lack leggings! efter det ska vi handla mat och gott för kvällen och sedan två filmer! sen ska vi slagga hos nån vet inte vem det blir och ha det kul! men iaf har inga fräscha nya bilder att bjuda på. juste pizzan blev både perfekt och jääätte goood. muumsi!

PIZZADEG!

Publicerad 2010-02-18 17:24:21 i Tips,

nu har vi gjort degen, jag och lilla syrran har små tjafsat. ja ibland är det inge kul att ha småsyskon när dom inte lyssnar på en. men whatever som om jag inte var jobbig ibland? iaf som jag sa vi har bakat degen och nu ska den jäsa i ungefär 20  minuter till. och jag hoppas verkligen att degen blir luftig och en perfekt pizza deg! ;) får väl se om degen blir så bra som jag tror att den kommer bli. vill ni också göra pizza någon dag? vet att det är lätt att hitta receptet men här har ni det recept vi använde oss av!

Leilas pizzadeg

En fin och smidig pizzadeg är grunden till en riktigt god pizza.

Fler recept ur kategorin Italienskt: Tomatsallad » Hemlagad pasta med pesto » Ceasarsallad » Focaccia » Pizza Calzone »

Foto: Fredrik Sandin Carlsson


Färdigt på:
35 min

ingredienser

50 g färsk jäst
2 tsk socker
1 tsk flingsalt
0.5 dl olivolja
3 dl ljummet vatten
7 dl vetemjöl special

Gör så här

1. Blanda jäst, socker, salt, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke.

2. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg. Spara resten av mjölet till utbakning.

3. Jäs degen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter.

4. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem med kavel på mjölat bakbord

BECKUSS UTOMLANDSTIPS!

Publicerad 2010-02-18 16:40:52 i Tips,



man behöver ju some stuff när man åker utomlands eller hur? som vad ska man annars
ha på sig lixom? iaf jag älskar värmen och att man svettas och måste bara hoppa i havet/poolen
så jag tänkte tipsa om saker man kan ha med sig till ett varmt land om man åker
iväg på vinter eller våren!

- eftersom man inte vill blir bränd så är det självklart att man packar ner solkräm!
men ta inte alltid exakt den grad det kommer vara i det landet du åker till. för att om du vill
ha en stark härlig brun färg på kroppen och du bara ska vara borta en vecka eller mindre.
så ta gärna några grader mindre än var det igentligen ska vara! för er med känslig hud så
tipsar jag om att ni ska ta högre grad på solkrämen än avr det kommer vara i landet du åker till.

- packa alltid ner en bok och hed set (stavning) det är alltid skönt att lyssna på musik både på
planet och på stranden!

- brillor är ett måste, om du inte har några så kan du säkert hitta ett par  billiga dit du åker eller
här i stan!

- och glöm inte att borsta håret innan du badar och efter du badat, ditt hår kan bli väldigt trassligt och
om man borstar håret oftare blir håret längre! :)

HEMMA IGEN.

Publicerad 2010-02-18 14:54:16 i Allmänt,

idag ska jag hätma syrran, och tänkte att jag skulle göra pizza med henne. hon gillar ju att baka och sånt där. men ska titta på¨teve nu. men visste inte en sak? inget speciellt men igår skickade amanda en rolig bild på mig, matilda, linnea, amanda själv, julia och erik saade. haha. kolla in!

MÄRKT NÅGOT KUL!

Publicerad 2010-02-17 21:21:19 i Allmänt,

statistiken går upp som fan, nu när jag bloggar som en galning. besök mig imorn så kommer ni se att det är lika roligt då som nu"! mohahahahhaha :)


keep going and i will give you more to talk about!

THE LAST "INLÄGG"!

Publicerad 2010-02-17 21:15:48 i Allmänt,

detta behöver jag köpa till nästa shopping. och det är förmodligen snart hoppas jag! detta blir iaf mitt sista inlägg så njut av det så mycket ni kan! nej jag skoja ju bara, är tillbaka imorn med kanske lika mycket bloggning. sen har jag en " nyhet" ingen bra/rolig direkt men jag kommer sluta på street dans, jag tyckte det var skitkul och det var verkligen min stil om man säger så, inget direkt hip hop. utan ganska normal dans. inte för något/någon är normal men ni förstår? jag slutade av den anledning att det tar för mycket tid av min tid höh. snart kommer vi få mer skolarbete och sånt så det siktar man ju m est på om man vill ha en ljus framtid. sen så vill jag ha en tid för mina vänner då vi är ute och fikar osv. men nu ska jag visa er vad jag tänkt köpa!:

SMINK:
-
ny foundation från face.
- nytt solpuder från face.
- ny och bättre concaler från face.
- och något bra för läpparna.


KLÄDER:
-
nya lackleggings, (som ska vara mer lackiga)
- jeans tights och vanliga jeans.
- sommarkläder, både inför sommarn och tenerife!

SKOR:
- klackade skor, för speciella tillfällen.
- vanliga ballerina!

accesoarer mm:
- mer halsband.
- härliga pärlarmband.
- väska. någon snygg liten sådär.

så nu gäller det att jag samlar ihop lite månads peng. och sen drar jag iväg på shopping tur med tjejorna eller  bara en tjej! hahahha. men mina föräldrar ger mig extra ganska ofta för dom tycker helt enkelt att när man är ungdom så behöver man mer pengar än vad man tror. sen så passar jag syrran ibland och hjälper till då och då.
godnatt!

VARDAGS REKORD!

Publicerad 2010-02-17 20:46:38 i Allmänt,

omg, vet ni hur många inlägg jag skrivit idag? en vanlig skoldags dag? hehe,  jo med detta elva inlägg. rekord or what? iaf för mig och jag blir sjukt glad över det eftersom då håller jag er syssälsatta med min fina blogg. iaf hann inte med en design, vill ha nya foton till designen isåfall. föresten blev det inge film eller fruktsallad utan xbox och glass! hehe. ja gud vad saker ändrar sig helt tvärtom en vad man tänkt sig. men har iaf tagit fram saker för imorn, och så ska jag ta och fixa lite planer om jag lyckas. ska också läsa "som jag vill vara" tog den ifrån skolan för man ska ha läst ut sin bok tills fredag.
 men iaf imorn har vi språk fast det är tema vecka men språk lärarna ville ha detför att inte missa. blablabla bullshit! dom vill bara tortera oss med massa lektioner och utskällningar. uuussla på att ljuga, vi vet ju att det är de dom vill och inte "lära oss". ja jag hatar skolan, märker ni det kanske?


JAG ORKAR INGE MER.

Publicerad 2010-02-17 20:17:21 i Allmänt,

jag tänker på det varje gång jag ser mig själv i spegeln,
orkar inte längre med att man  ska bry sig om allt hela tiden.
är trött på löngner & saker som man säger fast det inte stämmer.
jag orkar inte mer att se att det är just jag som är fel,
just jag som föddes till den jag är, som kan ändras men inte nu!
jag orkar verkligen inte med tanken att varannan vecka ändra på det.
att göra det som en vana. en vana att föralltid göra det.
är dyster, trött och ledsen över allt i mig, över dom som inte fattar
hur svårt detta är!
jag säger bara en sak. hejdå, hejdå, hejdå och hejdå. du
kommer aldrig att fatta, rättare sagt jag, jag, jag, jag!

IKVÄLL SKA'S DET GÖRAS DETTA!

Publicerad 2010-02-17 17:42:53 i Allmänt,

Fxa allt för imorn, kläder osv.
Ska ta och försöka hinna med att fixa
en ny design, är trött på den jag har nu!

Käka middag med family!
göra nån nyttig fruktsallad och titta på film
i min mjuuka säng.

försöka att "småplanera" HELGEN!

hade tänkt att f-ö-r-s-ö-k-a hinne med allt detta det vore verkligen super
om jag hann med det.


VANLIG VS HANDSMYCKE.

Publicerad 2010-02-17 17:25:37 i Allmänt,

åh mitt inlägg försvann men ska försöka skriva som jag gjorde nyss'. är iaf klar med lösnaglarna och det blev ett väldigt bra resultat! *happy* aja, tog bild på hur det ser ut med bara lösnaglar och sen så tog jag ett halsband och gjorde det till ett "handsmycke" och tog kort på det. har knappt sett någon använda handsmycke längre, trenden  är väl antagligen slut? eller finns det några som fortfarande diggar trenden? jag hänger iaf inte med i svängarna. men somsagt tycker faktiskt att det är rätt så ballt med handsmycke, inte för att jag skulle gå runt med ett hansmycket för att ja, det är inte så bekvämt och ha värsta smycket över hela handen, men visst, det är faktiskt skit ballt!

FAKE NAILS.

Publicerad 2010-02-17 16:12:38 i Allmänt,

nu har jag städat upp i mitt rum lite grann, nu är det dags för "fake nails". har alltid fransk maikyr i lösnaglar om jag  nu har lösnaglar. det var nu ett tag sen sist men nu ska jag ta och sätta på mina lösnaglar.


sist jag hade lösnaglar. och det var innan jul kan jag lova!

EYES.

Publicerad 2010-02-17 15:41:17 i Allmänt,



can you look in this eyes and say that you love me?

nu ska jag ta och hitta på något faktiskt, ska städa mitt rum därefter kolla om någon
vill hitta på något me mig, för jag har ganska tråkigt...!"

TIPS.

Publicerad 2010-02-17 15:23:33 i Tips,

kollade in fokis blogg och såg något jag aldrig sett förut, haha. jag gillar munkar as mycket, asso dom är goda. men onyttiga. aja det är iaf en "mini donut maker". vill faktiskt ha en sån. och dyra är dom inte heller!


tycker att det ser jävligt gott ut! ♥

TODAY I'M WEARING THIS!

Publicerad 2010-02-17 14:45:11 i Mode,


idag kände jag för myskläder!

nu är det smallville som börjar och jag ska väl ta och titta på det ett tag, sen vet jag faktiskt inte.
men får väl se vad det blir. ska ju som sagt inte göra så mycket idag!
föresten så håller vi på att göra om trappan osv. så ursäkta för ful bakgrundbild hehe! :)

CHILLDAG.

Publicerad 2010-02-17 14:20:33 i Allmänt,

idag tänkte jag inte göra något speciellt faktiskt, är trött och lite hängig faktiskt annars mår jag topp! vi fick sluta kvart över ett idag men jag blev klar med mitt arbete vid halv två, så då tog jag bussen hem me jenni för hon blev också klar då. men nu ska jag ta och titta teve och blogga så mycket jag kan hehe. oj vad tustig jag blev nu. måste dricka nu, nu, nu. skriver sen. se ya!

EN SKÖN LUNGN MORGON!

Publicerad 2010-02-17 08:24:58 i Allmänt,

eftersom vi börjar nio så kan jag ta det fet med lungt nu. har gjort det hela morgonen. väckar klockan väckte mig tio över sju, så låg jag och drog mig och bara tog det lungt. sen käkade jag frukost och nu har jag suttit vid datorn i drygt tjugo min. häärligt. iaf ska gå mot bussen halv, så vi hinner med bussen som går tjugo i nio! idag slutar vi två och det kommer vi göra resten av veckan också. vill bara säga att jag älskar tema veckor för då är det inge riktiga lektioner, man slutar tidigare och börjar senare. låter det inte nice?

ha en bra dag!

KVÄLLENS MYS OUTFIT!

Publicerad 2010-02-16 21:45:42 i Mode,


kommer inte blogga mer ikväll, så jag säger godnatt!
ska ta och fixa some stuff utanför datorn så det är därför!

imorn kommer jag förmodligen att bara slappa hemma ananrs vet jag inget
just nu, så håll ögonen öppna så får ni ser om det kommer hända något imorn!

FETTISDAG!

Publicerad 2010-02-16 21:07:02 i Allmänt,

haha har redan ätit upp min semla med vaniljkräm i! :), det var himlans mumsigt. men tänkte att ni kunde få se min underbara vaniljsemla så jag tog kort på den innan den hamnade i magen! och ja det är grädde men inuti så var det massor med vaniljkräm, mmm...låter det inte gott? iaf dagens godaste var semlan och frapinon från expresso house som vi drack alla tre i stan (milly, jenni och jag)



tjockt gott!

ÄNTLIGEN HEMMA.

Publicerad 2010-02-16 20:48:39 i Allmänt,

gud vilken lång dag det varit. orkar faktiskt inte berätta om helá dagen, var ju på bio på valentine's day, efter det gick jenni och milly till millys mamma och jag drog hem, hade brottom för jag hade träning vid kvart över sex. jag hann inte ens vara hemma förutom att hämta väskan med tränignkläderna  i osv. och nu har jag käkat och sitter vid datorn. det har varit en rolig måndag och tisdag. men imorn är det plugg igen -.-', nu ska jag ta och fixa mig, ta fram kläder för imorn osv. skriver snart igen!

SNART BÄR DET AV!

Publicerad 2010-02-16 12:02:30 i Allmänt,

kanske inte så snart men faktiskt ganska snart. om 1 månad och 5 dagar åker jag till gran canaria klockan 08:00 ungefär. nice va? har ju berättat det förut men det är ju så jävla niiiice. skönt ska det också bli! :D bara saknar saknar saknar dit, sen ska jag sola ihjäl min hud också. den behöver fääärg!
bild på hotellet får ni någon gång i veckan förmodligen för att bilderna finns inte på millys data!

BIO.

Publicerad 2010-02-16 11:39:40 i Allmänt,

godmorgon!
ni har vi alla gjort oss iordning klart typ, och bussen går vid halv ett, vi ska in till sergel för där ska vi ju se bion, vi reserverade billjetter igår så vi ska vara där en timme innan. men det gör inge eftersom vi ska kolla in lite klädbutiker ju! jag älskar verkligen kläder, hehe. men sen hittade jag vaniljsås och paj i millys kylskåp omg. måste ha, älskar blåååbääärspaj, det är fan den godaste pajen! och vaniljsås gör den ännu godare, muuums.

VAD TYCKER NI?

Publicerad 2010-02-15 21:31:46 i Komentarer och frågor,

är hemma hos milly nu, jenni är också här. vi ska slagga här för imorn ska vi gå på bio ovh se på valentines day! det ser jag fram emot faktiskt! men iaf vi ska snart se på en film också.

föresten vad tycker ni om bustier? asso dom är faktiskt ganska snygga tycker jag men vad tycker ni? dagens fråga iaf.

MILLKSHAKE!

Publicerad 2010-02-15 15:21:59 i Allmänt,




är man  inte duktig!? värsta kocken. haha.
idag vet jag inte vad som ska's göras men eftersom vi är lediga imorn så ska jag väl kunna hitta på något. imorn ska jag kanske på bio med jenni och se valentine's day! den verkar sjukt bra! men ikväll är det ju träning men vet inte om jag ska gå för att jag pallar inte när vi ändå är lediga så pallar jag inte göra något annat. aja ska ta och fixa lite stuff nu.

MED I FOKIS VIDEO.

Publicerad 2010-02-15 15:13:30 i Allmänt,



jag och matilda är med när det gått 15sek vi är med i typ en sekund. haha. men jag tycker att det faktiskt är coolt att vi är med i fokis video! hihi. fast jag inte gillar hennes blogg så mycket men whatever! :D

DATASAL.

Publicerad 2010-02-15 11:53:03 i Allmänt,

vi har rast just nu såvi sitter i datasalen och är inne på datorerna ett tag. vi börjar ändå snart så vi ska väl dra härifrån snart. vi slutar vid två så det är skönt! men idag vet jag inte riktigt vadf jag ska hitta på förmodligen något skoj. annars blir det myskväll vid teven. vi är ju lediga imorn. wihoo. aja har inget mer att skriva längre. kram!

ANGÅENDE FRÅGESTUNDEN.

Publicerad 2010-02-14 21:25:42 i Komentarer och frågor,

har lagt ner den, ni bad om frågestund och jag gjorde det sen så får jag två frågor av två jag känner...? fast jag vet att det var någon annan som bad om frågestunden, så varför vill ni ha frågestund om ni inte frågar något? den är iaf nerlagd.

LUGG?

Publicerad 2010-02-14 21:18:33 i Allmänt,

jag gjorde ett misstag för länge sen, asso jag tog bort alla bilder för att rensa men det var ju ingen bra ide för nu kan jag inte visa er hur jag ser ut i lugg. funderar nämligen på att klippa den, men är väldigt osäker ser så liten ut då som om jag gick i femman eller nåt. hah.
men imorn vet jag inte vad jag ska göra vi är nämligen l-e-d-i-g-a på tisdag. så det  blir som en lördag imorn fast med skola till två haha. vi har iaf en jävligt nice vecka denna vecka för vi har tema vecka så vi har inga lektioner hahah, vi börjar nio och slutar två vaaaarje dag! :D
lycko dalskole barn.



vill tillbaka till chile! nu, nu, nu.
poolen äger min faster. nice va? hon har en till som är lite, lite mindre
fast som ligger utanför hennes hus. för huset brevid denna pool är
hennes resturang.

TRÖJORNA.

Publicerad 2010-02-14 19:51:01 i Mina inköp,



snyggt med det "speciella" på axlarna ;)!

nu ska jag iaf köra xobox med brorsan, lovade honom det! sen så gör jag det
för att det är very very very nice bajs! :D

BUSSKORT..

Publicerad 2010-02-14 19:48:20 i Allmänt,

mamma har då tappat bort mitt busskort, hur smart är inte det? asso hon ska hitta det till imorn, det är jobbigt att gå till skolan när det är så kallt och snöigt. iaf det blir inga biilder från foki träffen, eller kanske tar några bilder från  fokis blogg för det går inte att ladda upp bilder från min mobil. iaf köpte ju två tröjor idag så dom ska ni få bild på och sen så ska ni få lite bilder sen igår när matilda och jag hade en liten mys-kväll! men i detta  inlägg så får ni bilder från  igår!







bjuuuuder!

HAPPY VALENTINES DAY!

Publicerad 2010-02-14 16:02:41 i Allmänt,

kom precis hem, har vart på foki träff. shit vad  mycket folk det var. gooosch! alla typ mosade foki, stackars lilla människa. hon är sjukt liten :O! iaf matilda fick iaf sin älskade autograf. efter det så stack vi till globen och kollade lite på bik bok, h&m och lite sådär. hittade två tröjor. sjukt sööta tycker jag! bilder från foki-träff får ni sen eftersom jag inte hinner ladda upp bilderna. kunde bara ta tre-två bilder allt folk döda typ varandra för att se foki...omg.

NU SKA VI SOVA!?

Publicerad 2010-02-14 00:19:39 i Allmänt,

jag ska iaf det. är sjukt trött och orkar knappast hålla ögonen öppna. iaf matilda kollar elite i tidningar just nu så hon ska väl fortsätta med det tror jag. imorn blir det typ foki träff, tycker inte det ska bli särkillt kul eftersom jag inte gillar foki men man ställer väl upp för sina vänner? vi ska också kolla på en tröja till mig och så. sen är det ju träning på kvällen! men orkar inte snacka om imorn för jag ska sova nu så pallar inte skriva mer hehe. godnatt sweet harts!

MOVIE TIME!

Publicerad 2010-02-13 21:38:05 i Allmänt,

nu är det dags för film! vi ska se "i hennes skor" iaf det ska bli skönt med lite film tittande nu, gud  v ad jag käkat godis i helgen. men har träning imorn, tuuuuuur. :)

LÖRDAGS MYS!

Publicerad 2010-02-13 20:06:27 i Allmänt,

härligt! det var länge sen jag hade mys framför teven och massa gotti gott! jag och matilda ska titta på melodifestivalen och två andra filmer ikväll! vi har frukt doppad i choklad och chips, bilar och dricka. muums. juste åt på kina resturang med papi det var hur mysigt som helst! men matilda har inte kommit än hon är snart framme sa hon. hon måste skynda sig.



ha en bra lördagskväll!

KÄKA UTE.

Publicerad 2010-02-13 17:21:34 i Allmänt,

det kommer bara vara jag och pappa som är hemma ikväll, mamma har gått på någon sak med jobbet och mina syskon är med kompisar! men eftersom matilda kommer senare så kommer jag och papi käka ute någonstans. gud så trevligt taha. men ska ta och byta om till lite snyggare kläder i think!

SVAR.

Publicerad 2010-02-13 14:54:56 i Komentarer och frågor,

Postat av: paulina

vart köpte du örhängerna :)?


ännu ett svar på vart jag köpte örhängerna och det är så att jag beställer dom från nätet. och det är enkelt att hitta sidor där dom säljer örhängen där det finn chanel smycken osv. så sök på google efter dom så hittar du säkert! förester sök då på "chanelörhängen" eller något liknande. men ha naturligtvis smyckets märke med! kram. ♥

HOME SWEET HOME!

Publicerad 2010-02-13 14:51:10 i Allmänt,

var ju i centrum och tog en fika med jenni, köpte lite saker som mamma behövde och sen lite saker till mig, inte alls mycket utan bara solpuder och ett halsband där det är ett hjärta på och sen bokstaven "k" på hjärtat jätte sött faktiskt, det betyder då "kleveborn" eftersom jenni heter det i efternamn men det kan jú också betyda kärlek! så jenni köpte ett också fast där det står ett "p" på som står för persson som är mitt efternamn.
har glömt att berätta men matilda hon älskar foki verkligen, så hon frågade om jag ville följa med henne och träffa henne på cooco för att hon har någon träff där för alla? a iaf så jag sa okej eftersom jag är så snäll! iaf så vi ska dra dit en kort stund sen kolla lite på kläder, ska köpa en tröja nämligen. så det kommer hända imorn. har däremot träning kvart i fem så jag måste vara lite snabb imorn! bilder kommer när kameran är laddad!

SKILLNAD.

Publicerad 2010-02-13 10:48:30 i Mina inköp,



ser ni skillnaden? dom större är ju såklart snyggast!" höh.
men snart är det frukost ska ta och hjälpa mamma med det. det blir bara
mamma  och jag som käkar frukost eftersom pappa jobbar och syrran är
med kompis och brorsan med! ;)
men iaf har duschat så jag passade på att raka benen och allt såntdärt!
men nu ska jag ner och hjälpa mami! puss.

JUSTE!

Publicerad 2010-02-13 10:04:12 i Mina inköp,

hade ju köpt ett linne också, det är ett väldigt sött linne sådär, med blåvita ränder och knappar. how cute är inte det? haha. iaf nu blev det inlägg på inlägg, men ville bara visa er linnet!

ÄNTLIGEN TILLBAKA.

Publicerad 2010-02-13 10:00:14 i Mina inköp,

hejsan alla!
nu är jag tillbaka igen. jag såg att jag skrivit att jag skulle stanna hos syrran hela helgen men det var fel, skulle bara stanna där från igår till idag!
vaknade ganska tidigt idag vid nio faktiskt, ovanligt för mig som brukar sova i hundra år haha. iaf är hemma nu så jag ska ta och duscha och efter det ha en mysig frukost med min mamma! juste när jag kom hem hade jag fått ett apr till chanelörhängen, okej det är inte många som har det nu men whatever lixom? jag gillar dom så jag kommer iaf ha dom. och dom här är sjukt mycket större än dom andra jag har för dom här är gigantiskt haha :'D.

lovade ju att visa det jag köpt så varsegoda!:



och sedan outfit och facelook sen igååår, efter att ha kommit hem från
stan, hade nämligen jeans på mig då!

i know that you have miss me!

UPPTAGEN.

Publicerad 2010-02-12 20:08:31 i Allmänt,

är hos min syrra just nu och kommer stanna över helgen därför får ni bilder outfits och mer kuligt imorn! är väldigt upptagen så förlåt för det.

FÖÖÖÖÖRLÅT!

Publicerad 2010-02-11 21:23:56 i Allmänt,

jag har inte varit duktig på att blogga idag fööörlåt. men imorn ska jag handla mer saker för hann bara handla hårspennen i centrum haha. men somsagt ska handla vissa saker och sen kommer jag att slagga hos min syrra och göra hemmagjord pizza! muuumsi. iaf eftersom vi ska jobba på lördag och tjäna money! aja och imorn efter skolan så vill jag gå på bio med någon och sen handla men eftersom ingen kan  typ  så vet jag inte.... :'(

mycket mer bilder och allt såntdärt får ni imorn och jag lovar håll ögonen öppna för jag ska bombadera med inlägg imorn fast det är fredag"!

STRESS, STRESS OCH ÄNNU MER STRESS!

Publicerad 2010-02-11 16:58:47 i Allmänt,

gud, kom hem precis från centrum köpte två väskor och ett spel tilwl xbox:et. men har lite brottom om jag ska till centrum igen och så måste jag hinna  plugga har dans vid tio i sju också. guuuud är stressad ska hinna plugga an ungefär 32 so progor om gamla grekland osv. och sen hinna ner till centrum. åh gud. allt blir bara en ända rööööra. bilder på väskorna och allt annat kommer ikväll!

TANDLÄKARN!

Publicerad 2010-02-11 13:53:08 i Allmänt,

åkte från skolan vid tio i ett tog bussen vid ett, efter det hätmade jag syrran hon ska också till tandis sen efter det gick vi hem åt lite (åt nämligen ingen lunch för alla gick. taskigt.) iaf så snart ska vi göra oss iordning och dra oss mot tandläkaren, simone ville gå så vi gör väl det då. men ska också köpa lite saker i centrum också om jag kan /får. men nu ska jag fixa mig i det sista! kraaam.


min lilla sötis är tyvär sjuk idag...:(

TJENA GOTT FOLK!

Publicerad 2010-02-11 08:16:53 i Mode,

sak dra till bussen vid halv nio och möta jenni där. men idag ska jag ju till tandläkaren sa det igår men a. sen måste jag ta en såndär lapp för ledihetsanmälan för att jag ska vara borta och få tillåtelse för det.  det är ju bara en vecka  eller åtta dagar men ändå. idag plattade jag iaf håret, det var as länge sen jag gjorde det, har inte velat slita på håret så mycket sen jag klippte av as mycket av det slitna jag hade.


see ya later bitches!

BÖRJA SENT SLUTA TIDIGT!

Publicerad 2010-02-10 21:37:44 i Allmänt,

mohahahhahahahh!
imorn börjar vi nio inte så sent men annars börjar vi halv nio så lite sovmorgon iaf, sen så ska jag gå ifrån skolan vid ett tiden för ska ju till tandläkaren sen efter tandis så ska jag fika med mamsen och syrran. och så ska jag kanske hitta något linne eller några skor eller nåt sånt i centrum, nått måste jag ha med mig till teneriffe? :D
aja tänkte börja snarka ner mig i sängen nu för om jag sovit länge så blir jag en pigg murt med bra humör och mycket bloggning *host*


hahahhaha, förlåt om ni inte ville att jag skulle lägga ut denna bild
men ni för fan min skoldag och allt!
för er andra; såhär brukar vi sitta på rasterna i plugget. lyssna på
musik och sjunga till dom och bara sitta och garva!! ♥

VI KÖR IGÅNG MED EN GÅNG!

Publicerad 2010-02-10 20:21:02 i Komentarer och frågor,

 nu är det dags för frågestund!
den avslutas på fredag eller söndag. hehe, det beror
på vad jag hinner med och hur många frågor det blivit.
så fråga på nu. kommer inte svara på för privata frågor annars vad
som helst! :D

I MISS TO HAVE SOMEONE!

Publicerad 2010-02-10 19:51:50 i Allmänt,

nu ska jag ta och sitta vid datorn ett tag, efter det vet jag inte. men vet ni vad jag hittade på nätet? ett par ursnygga shorts till sommarn och nu till mars (utomlands) åh guuud vad söta jag lovar, det skulle vara as snyggt och ha dom shortsen till ett blå/vitt randigt linne! gooosch.

so cute!!

SVAR!

Publicerad 2010-02-10 18:55:26 i Allmänt,

såg att jag fått ännu en komentar på om jag ska ta en piercing och att det gör ont. ååh vill inte att det ska göra ont. hehe. sen frågade "....." om när jag ska ha frågestund. ja du, det var ju ett tag sen  faktiskt. vad sägs om att att jag kör igång en frågestund nu på fredag till fredag kväll eller till söndaga till och med. men ska försöka göra det innan helgen är slut!  kram på er!

ÅH FÖRBANNADE PLUGG!

Publicerad 2010-02-10 18:51:49 i Mode,

jenni gick vid halv sex, efter det satt jag vid datorn ett tag. sen vid kvart över sex käkade jag. nu ska jag ta och plugga -.-, efter det fixa saker för imorn och göra som jag brukar. men tänkte att jag skulle skriva upp lite saker som ska's köpas te teneriffe. men bjuder på outfit iaf och en bild på mig och jenni! ♥


KAKOR!

Publicerad 2010-02-10 16:10:40 i Allmänt,

hahah, jennifer och jag bakade kakor. fast vi åt degen med glass. uuuääääk. äckligt asso! sen gjorde vi kakor av resten dom blev iaf godare. men snart ska vi plugga för jag behöver veta hur mycket jag kan och hur mycket mer jag ksa plugga inför fredagen. imorn kommer jag bara gå i skolan till ungefär kvart i två för  ska till tandis, asso tandläkaren. efter det vet jag inte kanske drar till centrum och efter det plugga och typ bara slappa. men nu måste jag vara mer socialare mot jenni!

GODMORGON!

Publicerad 2010-02-10 07:59:58 i Allmänt,

har fixat mig och är helt klar! det ända som fattas är ytterkläderna, men iaf idag efter plugget ska jag färmodligen vara me jenni? men ifall hon kunde då. vi ska typ baka plugga och titta på smallville! hahhahahahaha, jag älskar den serien någon mer?
men somsagt bilder ska jag bjuda på idag hoppas jag, igår blev det ju inte så roliga inlägg direkt. ojoj klockan tickar när man skriver inlägg så jag borde sluta skriva nu.

GÖR DET VERKLIGEN ONT?

Publicerad 2010-02-09 20:55:51 i Allmänt,

nu har jag ätit middag, tacos blev det. haha, ni kanske tycker det  är konstigt för att det är mitt i veckan? men whatever mat är som mat ju? :)
iaf om den där piercingen så läste jag en komentar att det gör ont. ajajaj, jag hatar att saker och ting gör ont. det gör väl alla tror jag. men ´vet vissa andra som också tagit och dom tycker det inte alls gör ont. men  det är ju såklart beronde på hur man själv upplever hela grejen. men nu ska jag iaf ta och göra mig iordning sätta igång och plugga och skriva upp lite planeringar! för någon dag nästa vecka tänkte jag att jag ska ta och shoppa sommarkläder, drar ju utomlands! ;). men det får isåfall bli på en tisdag, för vi är lediga då! wiiihoooo.

17:45

Publicerad 2010-02-09 17:33:08 i Allmänt,

ska möta lollo då, vid ungefär kvart i sex. träningen börjar vid kvart över sex. vi vill inte stressa, men ska iaf plugga so tills dess eller om jag hinner. får annars plugga ikväll när jag lägger mig! men ska iaf ta och skynda mig lite nu!

PIERCING I NAVELN?

Publicerad 2010-02-09 17:22:48 i Komentarer och frågor,

tycker ni att jag ska göra det på min fjortisdag? det är ett tag kvar fyller nämligen den 22sep
men ändå. funderar.. tror ni att det skulle vara snyggt på mig?
jag kan ju alltid ta bort piercingen och inte ha någon om jag ändrar mig asso. men snälla
behöver hjälp. tycker ni det eller inte?
ioförsig så skulle det faktiskt vara lite gulligt! ;)

DÅLIG UPDATE!

Publicerad 2010-02-09 15:44:24 i Allmänt,

förlåt, igår var jag super trött och somnade på en gång nästan. asso efter jag kommit hem från raquel. men nu ska jag iaf börja blogga som vanligt igen! men jag sa ju att vi skulle resa utomlands i mars..? kan inte sluta tänka på att vi ska dit. gud det ska bli så skönt! men iaf lovad att visa bilder på hotellet och området lite. det är faktiskt väldigt nice, nice men gör det sen kommer inte ihåg vad hotellet heter haha. men måste träna på so:n också, vi har prov på det på fredag. ännu ett prov. eller föresten vi har prov imorn i engelska också! åh är verkligen trött på prov. undra hur det är i 8:an och 9:an kommer typ döööö.

ÅNGEST.

Publicerad 2010-02-08 16:10:49 i Allmänt,

hejsan!
det är bara måndag och en ny skolvecka har  börjat. vad tråkigt. iaf tänkte nån gång i veckan dra till centrum och handla ett spel till xbox 360 och sen kolla in lite kläder, ta en fika kanske osv..? men inte själv utan det är kanske någon som vill hänka..?
idag ska jag eller rättare ikväll ska jag plugga och ta det lilla  lungna. ska också till raquel och fixa en sak. aja whatever ska nu ta och jag vene kanske teve eller nåt. ;)! kram.

I HAVE SOME GOOD NEWS!

Publicerad 2010-02-07 21:10:45 i Allmänt,

ja verkligen! vet ni vad? jag kommer att få värme väldigt tidigt i år. det jag menar är att jag kommer åka utomlands den 21 mars!!! härligt va? bokat hotelle och allt! :D gud är man lycklig eller vad? det är bara ungefär 42dagar kvar! tänkte ha en  nedräkning varje gång jag bloggar. gud saknar verkligen dit. vi ska till canarie öarna i tenerife. ¨
bild på hotell osv får ni imorn!
nedräkning dåda: 42dagar.

SYOSS.

Publicerad 2010-02-07 20:43:40 i Mina inköp,

nu har jag duschat, smörjat in mej med sköna godluktande krämer och filat fötterna och smörjat in dom me och så har jag haft krämer in my face, men nu tänkte jag fixa det sista inför imorn. inget speciellt ska göras imorn utan plugg, sen dra te syrran tror jag. men tänkte bara tipsa om schampot och balsamet mami köpte hem, otroligt bra! dom ger håret verkligen volym och så gör det så att det ser väldigt tjockt och fylligt ut! love it. men men no more to say!

?

Publicerad 2010-02-07 19:22:08 i Mode,

har inte dushat än hehe, men mamma skulle köpa ett jätte bra shampo och balsam så jag duschar med det sen när dom kommer hem. dom är nämligen och handlar. men iaf har tagit fram some clothes for tomorow det blev mjukisar ett linne och en cardigan. men nu ska jag passa syrran ett tag krammisss!

SICKLA.

Publicerad 2010-02-07 18:30:08 i Mina inköp,

hemma nu från sickla iaf. sköönt. har varit jätte förkyld och allt. jobbigt faktiskt. men det gjorde inget eftersom syrran ändå också var en sjukling. men vi åkte till sickla och var där köpte halstabletter och sånt på apoteket sen så tog vi en paus och käkade på donken efter det gick vi runt hälsade på folk hon kände och sen så letade vi efter varntar ti mej men hittade inga så vi åkte till nacka forum och där hittade jag ett par vanliga vita vantar. efter det drog vi hem. men eftersom vi tog bussen till slussen och tog tunnelbanan till gullmarsplan jag vet omväg men vi pallade inte vänta ute, det är ju sjukt kallt ju? iaf och det var ungefär en halvtimme tills centrum bussen  skulle gå så vi tog en  fika på expresso house, varm choklad/te och cocosboll/kaka. men nu ska jag hoppa in i duschen guys!


mina vantar då. 
åhlens - 99kr

KAN DET ALDRIG SLUTA?

Publicerad 2010-02-07 12:32:26 i Allmänt,

ååh, hatar att vara förkyld. nu mår jag illa också!! men tänkte ändå åka in till sickla med syrran, ska dra hem te henne efter det också fixa lite stuff. sen så ska jag väl hem och ta hand om mig själv. gud vad jag mår dåligt. vet inte ens om det blir plugg imorn överhuvudtaget. men får väl kämpa på ändå.

BREAKFAST!

Publicerad 2010-02-07 10:20:51 i Allmänt,

hej bloggen! ett tag sen va? okej bloggade igår på morgonen men ändå. idag ska jag bara slappa/ha líte spa för mig, men skulle också gå på bio med alex? måste snacka med henne. för isåfall skulle vi dra till heron city! men men, annars bara vara hemma.
juste tatern igår var fan bra, den var rolig och dom gjorde den hur bra som helst. ni måste verkligen se den. och maten muuuummmms! ååh allt blev verkligen lyckat. men nu börjar min mage kurra så dags för breakfast för mej och milly!


grymt bra!

FIXAD OCH NÄSTAN KLAR.

Publicerad 2010-02-06 14:42:40 i Mode,

tänkte slagga hos melinda ändå. vi kommer ju ändå hem vid tio tiden så varför åka hem? aja imorn (söndag) så ska jag verkligen bara vara hemma hela dagen och bara slagga och vila min hals. aja måste packa stuff som jag behöver hem te melinda ikväll. så ja vi ses väll antagligen ikväll. och föresten förlåt för dålig uppdate men den här helgen är jag faktiskt upptagen. va glas för jag bloggar iaf! ;)
dagens facelook and outfit!


ONT I HALSEN!

Publicerad 2010-02-06 11:07:08 i Allmänt,

har blivit sjuk typ. mår  iaf inte så bra. igentligen vill jag stanna hemma och vila ut mej hela dan. men vill ju så gärna gå på teatern och middan ikväll. så jag skippar nog det inte! men ska ta en dusch och pigga upp mej lite och sen snacka lite med mamma. för jag vet inte om jag pallar sova  hos melinda när jag har ont  i  halsen. men får se. aja skriver lite senare!

BILDER

Publicerad 2010-02-05 23:19:40 i Allmänt,

är lite upptagen just nu eftersom vi tittar på teve hela familjen på något pogram som faktiskt är ganska bra! men tänkte iaf bjussa på some pictures!


melly gullunge!


matilda var beredd! :D


hehe jag,


gruppbild! fast alla va inte med..


same here!


and here.

nej nu pallar jag inte lägga upp mer bilder! puss!

HEMMA FRÅN EN VIIILD KVÄLL!

Publicerad 2010-02-05 22:33:03 i Allmänt,

gud, det har varit sjukt kul! är bara jätte trött och så har jag stukat till foten. dansade för mycket :O! men har kommit hem nu så det är väldigt skööönt! imorn bilr det spa-dag innan allt annat som hände på kvällen.

festen: jag kom dit vid kvart över fem..? och alla andra kom väl vid halv tjugo i sex. sen så kom dom med middag alltså pizza som vi beställt. efter vi käkat och blev fett tjocka så körde vi någon jävla frågestund? ahahahhaha. a efter det åt vi lite godis öpnnade presenter osv. sen dansade vi bara loss helt galet tog bilder m.m, sen gjorde vi upp två grupper. i varsin grupp skulle man  hitta på en dans till en låt. jag melinda och matilda var i en och körde en dans till låten "temperation" med sean poul. det gick väl bra? men fett varmt/svettigt. alla bara gick ut och in hela tiden (misstolk..) sen visade vi upp för varandra och sen blev det bara buuusss och massa drickande. gud vad alla fick ont i magen. vi drack typ två-tre glas helt fyllda på en gång. höh. aja så var mitt liiiv idag i paarty!
och så som jag alltid säger: LIVET E PARTY!

imorn kväll händer detta, eller överhuvudtaget hela dagen!
- vakna ta't lungt käka frukost!
- spa-dag, ansiktsmask och fräscha grejer!
- göra mej iordning inför kvällen
- kvällen menas med teater och middag ute med millys familj!
föresten kommer bilder  senare.
läs om ni orkar
!

FEEEEST!

Publicerad 2010-02-05 14:36:59 i Allmänt,

idag blire fest, äntligen! det ska bli as kul med alla tjejer och sånt! men som sagt är as mätt har ätit en as stor vaniljsemla som mamma köpt som fika hahahahahah. aja den  var as god men mår illa nu! aja ska ta och ta fram saker som min syrra ska hjälpa  mej att fixa mej med. jag kommer ju vara värsta cooling på¨festen jao! :D juste hade mitt löshår idag och med flätor. såå snyggt blev det. inte jag utan håret ;)! men men ska försöka använda löshår varje dag nu!

INLÄGG PÅ INLÄGG!

Publicerad 2010-02-04 21:11:10 i Mina inköp,

gud skriver nu inlägg på rad nästa. men melinda ville att jag skulle lägga upp bild på min jacka som jag snackat om för henne typ varje dag? hahah. men det är skitsnygg i verkligheten. på bild ser den lite annorlundare ut tror jag...? men tyck vad ni vill. men jag älskar den!


jag sa att den var snyggare i verkligheten!
ni kommer få tydligare bilder någon gång. i promes!

SVAR!

Publicerad 2010-02-04 21:06:22 i Komentarer och frågor,

vart har du köpt dom där örhängerna? :)<3

svar: det är super enkelt. vet inte riktigt vad sidan hette, men om du söker på google "chanel smycken/örhängen" så kan du hitta hemsidor, eller nåt där du kan hitta lika dana! ;)
var det svar på din fråga tillräckligt bra?

DET JAG KÖPTE I STAN, MM.

Publicerad 2010-02-04 21:03:11 i Mina inköp,

hejsan! äntligen funkar blogg.se, skulle bloggat vid åtta tiden men det funkade inte? cp. iaf var ju i stan idag och det var super trevligt! men vi hann inte fika/käka ute för att båda vi mådde illa efter allt tittande och handlande så vi köpte någon liten grej som heter "corny big" dom flesta vet väl antagligen vad det är antar jag. men iaf nu ska jag inte sitta hela kvällen med att plugga :D! utan fixa löshåret jag köpte. men nu ska jag visa det jag köpte och sen vid nästa inlägg antagligen så ska jag visa min nya snygga, coola jacka hihi!


det jag köpte då, inte så mycket men något iaf?
löshår+klips: 275kr
halsband: 100kr (99kr) men same shit..?

GODMORGON!

Publicerad 2010-02-04 07:57:45 i Allmänt,

hinner inte skriva så mycket, måste kläd på mej ytterkläderna. ville bara blogga lite snabbt eftersom jag inte kommer blogga under dagen. skola och sen stan. kommer inte hinna! puss.

NEJ NU ORKAR JAG INGE MER!

Publicerad 2010-02-03 21:44:35 i Allmänt,

är sjuuukt trött! efter plugget och att bara varit hemma idag. så det ska bli skönt att få lite sömn och sen komma ut imorn till stan! måste iaf snacka mer med melinda. men håll tummarna för mej på provet! jag hoppas verkligen jag klarar detta, pallar inte med omprov. aja time to sleep early. ♥


haha, skanar mina bruna beeen, kolla melinda med gula tröjan på
huvudet! HAHA!

MUSIK IS LOVE ♥

Publicerad 2010-02-03 20:06:06 i Allmänt,

lyssnar just nu på musik, behöver tänka på annat än no just nu. imorn ska jag ju handla some stuff, tänkte berätta lite om det eller rättare sagt säga vad som ska köpas förmodligen och efter det ska jag plugga igen! åååh!

• Löshår.

• Halsband.
• Jennis present.

• kanske klocka, som jag funderat på ett tag nu.

• något jag hittar som någon blus, skärp eller nåt.

• sen middag ska det köpas,
melinda och jag ska förmodligen käka ute imorn
eller fika iaf. det måste man ju? men det är iaf väldigt mysigt
snacka om sacker osv..

JAG HAR BLIVIT KÄR I ETT HALSBAND!

Publicerad 2010-02-03 17:58:46 i Allmänt,

när jag avr i centrum sist så såg jag ett sjukt snyggt halsband från lindex, asso det var ganska tungt men ändå skitsnyggt! men köpte det aldrig för jag pallade inte haha, nej men var osäker. men eftersom jag bestämt mej nu så ska jag handla det imorn när jag åker in till stan med melinda (tom). kallar melina tom för hon kallar mej jerry..? hon e cp. iaf så köper väl det och löshååår. vill ha super långt hår okej inte längre ner än naveln då, men långt! sen ska vi köpa jennis present tillsammans! det är ju f-e-s-t på fredag, wiiihooo! det var ett tag sen faktiskt!
tyvär ingen bild på den för jag hittade inte någon...

SNÖSTORM!

Publicerad 2010-02-03 17:44:21 i Allmänt,

igen, vad är det för väder vi har igentligen?  brrr.. det blåser och e kallare nu. och snöar gör det också. trött på snö, vill ha sommar nu! har iaf pluggat lite och känner mej säkrare, ska bara träna lite till få i mej mat som ger men energi att plugga igen hahah!


bilden idag! cool va? hm...

POSTEN

Publicerad 2010-02-03 15:38:20 i Allmänt,

kollade posten, och vet ni vad som fanns där? jo mina örhängen har kommit! *glad* iaf min kanmera är urladdad så ni får nöja er med bilder från webben tills den e laddad. nu ska jag plugga. i love you sweetharts!


här i låg det....

BUSSKONROLLER.

Publicerad 2010-02-03 14:59:38 i Allmänt,

fick sluta tio minuter tidigare idag för jag avr klar med allt, jennifer med. så dukitg man är! iaf så vi tog bussen hem och på bussen var det sånna här som kontrollerar om man ahr busskort/bussremsa. det har jag aldrig sätt förr! ovanligt att dom e på bussar tycker jag, brukar dom inte vara på tunnelbanor mest? aja har iaf aldrig sett något sånt förut.
efter jag tittat på teve ett tag ska jag plugga på densitet, och äntligen fattar jag! våran lärare berättade mer idag. tur. annars hade jag inte förstått. men jag vet inte om jag kommer klara provet ändå¨för det är ändå ganska svårt. läraren sa själv att det är för överkurs.

JEANS & BLUS & EN KOFTA MED SKÄRP!

Publicerad 2010-02-03 07:50:57 i Mode,

godmoooorgon!
är det någon på bra morgonhumör ida?
jag mår iaf super förutom att jag är lite trött. ska möta jennifer vid åtta på busshållsplatsen som vanligt. för bussen går elva över. men idag kommer jag inte vara med någon fast jag igentligen skulle det, men jag måste verkligen plugga no, och sen ska jag passa simone också! men som ni ser är rubriken det jag har på mej idag, bild senare när jag kommer hem :)!

TIPS!

Publicerad 2010-02-02 20:56:13 i Tips,

denna vecka är det skönhet för håret!
tipsar om en ur bra hårinpackning.
jag avr ju på träningen idag och då bastade jag då såklart efter, hade då hårinpackning i medans jag satt i bastun. Det suger åt sej mer och håret blir bättre och håringpackningen gör håret mer lent osv när man sitter i bastun har jag hört. och det verkar stämma med denna hårinpackning iaf, den behöver man också bara ha i, i ungefär 3 minuter! den är kanske lite dyr, men den är verkligen värd priset upp till 100%! kanske det funkar för vissa men inte för andra, men för mej funkar den  perfekt! denna produkt köper du på kicks för ungefär en hundring eller lite minder ;)!


nu är det dags att plugga!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Publicerad 2010-02-02 20:49:32 i Allmänt,

har ätit nu, ska bara borsta tänderna och köra igång med no plugget. gud fattar inte alls mycket! imorn blir det också plugg hela dagen. -.-, i hate school!
tänkte också visa bild på mina snygga brillor! ;) fast efter jag e klar med pluggandet och tänderna hihi.

TRÄNING.

Publicerad 2010-02-02 17:37:15 i Allmänt,

ska snart gå på träningen, eller rättare sagt möta alex snart. antagligen vid bron. aja har inte mycket att skriva om, har iaf gjort klart engelska uppgiften. hoppas det blir godkänt!
aja har en cool nyhet att berätta när jag kommer hem guys!


coolissch!

LÄRT MEJ LITE IAF!

Publicerad 2010-02-02 16:59:29 i Allmänt,

ja har faktiskt lärt mej lite utav jennis förklaring. haha. men ska försöka få tag i alex vi ska ju på träningen tillsammans. fast vi börjar ganska sent. vid kvart över sex, så det är ganska sköönt!


medans syrran tittar på scooby doo, så sitter jag vid datorn och försöker
lära mej mer omdensitet i no:n
-.-

NU MÅSTE JAG VERKLIGEN PLUGGA.

Publicerad 2010-02-02 15:38:26 i Allmänt,

gud två dagar kvar till provet och kan fortfarande ingenting. måste verkligen plugga på det! aja skitsamma ska iag gå in på jennifers blogg och kolla lite om vad hon skrivit om hur man räknar densitet hahahaha (a). våran lärare hade skrivit upp hennes blogg på tavlan för att hon hade skrivit hur man gjorde där och då skulle tydligen alla kolla in den och kolla om hur man gjorde HAHAHAHA, stackars uinge. men hon får ju mer besökare minsann!

BUSSEN GÅR 08:11

Publicerad 2010-02-02 07:46:53 i Allmänt,

har gjort mej iordning och borstat tänder osv, det blev flätor idag. vill ju inte platta mitt hår så mycket längre eftersom mitt hår var väldigt slitet innan jag klippte av allt. så nu har jag inte lika långt längre.. :( , aja det ju gjort nu så nu är det bara att vänta och vänta. men ska möta jenni vid busshålsplatsen ungefär 08:05, men går hemmirfån 08:00. vet inte om melinda också skulle komma? det var osäkert eftersom hon bor en bit bort. nu ska jag fixa mej det sista och sedan börja dra emj mot bussen!


tänkte ha denna outfit på ******..hmm, får se! föresten vet jag inte
om jag kan säga vart jag tänker ha den outfiten eftersom hon/han
kanske inte vill ;)!

DAGS FÖR SAKER UTANFÖR DATORN!

Publicerad 2010-02-01 21:25:57 i Allmänt,

 nu ska jag inte sitta vid datorn längre, har suttit med engelskan ett tag  nu och tänkte rättstava allt och lägga till lite extra imorn. för nu orkar jag verkligen inge mer. ska ta och ta fram kläder för imorn också. det blir nog bara mjukisar med  nån tjocktröja över. brukar inte palla ha något speciellt när man bara ska till plugget för att studera och snacka med the friends! ;)


random bild..? :S

100% EGO!

Publicerad 2010-02-01 21:05:20 i Allmänt,



dags för engelska, man ska typ skriva en e-mail om något och sen skicka det till läraren, men man får skriva för hand. men jag står gärna över, mitt arbete ska göras på datorn! aja imorn börjar vi halv nio och slutar runt tre tiden, fast vid typ tio i tre eller var det var. innan tre iaf. kommer att rå plugga som en plugghäst imorn för jag fattar ju ingenting om densitet eller vad det heter i no:n och vi har prov på torsdag lixom!!

TRE STEG TILL BECKUSS MAKEUP!

Publicerad 2010-02-01 20:45:01 i Allmänt,

min lilla hemlighet om vilket smink jag använder sprider jag ut nu! hah nej det var ingen hemlighet, drev lite me er. aja tänkte visa vad jag använder för smink, tyvär har jag inte tagit bilder på mej själv vid varje steg jag andvänder, glömde det. hehe. men såhär är det iaf:


steg 1!
foundation andvänder jag först, därefter har jag på puder.


steg 2!
lägger på med brunare färg av puder och har det vid käkbenen
och uppåt, sen på med läppglans som får mina läppar mindre
röda.


steg 3!
först så tar jag den stora puder borsten och har det över
hela ansiktet för att ta bort "lösa" puder i ansiktet om ni fattar
för er som fattar, höh. sen har jag loreals mascara och sedan
max factor mascaran till att forma hur jag vill ha dom. ;)!

that's al, nothing more! very simple, right?

MASSOR.

Publicerad 2010-02-01 16:42:16 i Allmänt,

har tagit bilder, på saker och annat skojj för att jag tänkte visa er ikväll. hinner nämligen inte med att lägga upp några bilder förutom dagens outfit! tights med ett svart linne och en enkel långärmad! men måste dra. pallar inte springa till träningen. vill gå i lungt takt! ;)


cute and softly outfit!
xoxo

ISKALLT!

Publicerad 2010-02-01 15:52:33 i Allmänt,

fryser as mycket, fast jag är inomhus. ååh, vill bara ha sommar nu, nu, nu!
idag ar det plugg till halv tre. efter det stack jag hem tittade på teve och nu ska jag plugga, sen har jag träning senare vid halv sex. ska ta och kolla lite saker på nätet igen, det är så mycket jag hittar hah. men igår  beställde jag brillorna också. så det jag beställde var alltså örhängen, jacka och ett par solglasögon! men nu ska jag byta om och sen plugga see yaa,
i know that you love me!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela