SÄG INTE ATT DET ÄR DEN JAG TROR.

Publicerad 2010-03-31 20:48:47 i ,



Postat av:

självklart, störde mig bara på att du skrev att du är brun när du inte är det. Nej, jag vill inte ha din kropp heller :)

2010-03-31 @ 20:07:09
Postat av:

ligger snö på marken?`du är inomhus! :S

Svar: Hahaha, störde du dig på att jag tyckte att jag var brun? Gud, undra hur mycket du borde störa dig på kissie och dessi? Jag så väl tycka att jag blivit brun, för det kan fan alla som sett mig sen jag kom hem att jag fått ganska med bra färg. Var väldigt blek förut. Och var ju somsagt bara borta en väldigt kort tid, en vekca lixom. Hur mycket förväntar du dig att jag skulle ha blivit? beger eller? Och nej, det är inte snö såklart, hahahahahahha! det är en list om du vet vad det är, en sån som man sätter fast vid slutet av golvet. Aja hoppas du vet vad det är. Men hoppas du fick ett litet svar där då. kram! ;)

HEMMA HOS MILLY.

Publicerad 2010-03-31 19:26:11 i Allmänt,

Nu har vi kommit hem från mkc donald's, det fick bli midda där idag! Men ikväll blir det inte n¨got speciellt som vi ska hitta på tror jag eftersom imorn åker vi ju, men det är ju på eftermiddan men milly och jag ska in till stan på morgonen så ändå. Men vi kommer typ se på film, gotta oss lite osv. Men a, för er som visste så ska jag ju slagga här ikväll. Mysigt, mysigt! ♥

PÅSKLOV!

Publicerad 2010-03-31 16:47:57 i Allmänt,

Det är ju påsklov nu! haha äntligen! Love lov. Men jag packar ju inför kryssningen imorn. Det ska bli fet nice. Men jag måste fortsätta packa vet inte riktigt vad jag ska ha på mig på kvällen på båten. Juste del 2 på Tenerife bilderna kommer idag! När mamma kommer lånar jag hennes mobil och laddar över dom till min dator och sen visar er lite smått & gott! ♥

DAGS ATT BYTA OM.

Publicerad 2010-03-31 15:19:43 i Allmänt,

Strax ska jag byta om, alltså efter detta inlägg sen ska jag ner  till milly och vi ska fixa något att äta samt titta på smallville. Så jag skriver om mer vad som kommer hända idag efter jag bytt om.

SUCK.

Publicerad 2010-03-30 22:09:19 i ,


Postat av:

om man kollar när du oppar fallskärm eller va du gör så e dina ben vita :S

Svar: Nästa gång borde du kanske skriva ditt namn, så jag är medveten om vem du är. Eller iaf vad du heter. Ja, jag såg "vit" ut. Men det är ju inte så konstigt när solen skiner och klimatet är helt annourlunda där än här? Du kanske varit utomlands? och då när du är där ser man inte hur brun man (du) igentligen blivit, men sen när man kommer tillbaka till hemlandet, då Sverige så är klimatet och alla människor osv, helt annourlunda. Så det är inte så konstigt att jag ser väldigt brun ut här där det fortfarande ligger snö på marken än i Tenerife där det är cirka 25-30grader varmt. Du kanske fattar nu va? Föresten är det min kropp och inte din, så jag bryr mig inte om jag skulle komma hem blek än brun, det är inte det ända jag tänker på när jag åker utomlands, självklart är det en fördel men jag tycker det roligaste är att man umgås med dom man känner och har kul. Lever livet. Hejdå! ;)



bevis?

TENERIFE 2010 DEL 1.

Publicerad 2010-03-30 21:58:17 i Foto,

Bilder som vi fick med falskärmshoppningsbilderna!


En haj.

Delfiner.

Mer delfiner.

Hoppande delfiner.

Haj?

Delfin igen.

Ännu mer delfiner.

Fiskmåsar. Kanske är an annan sort eftersom dom bor i
Tenerife, men det är säkert spanska fiskmåsar, hahha!

En härligt snygg sködpadda. Om ni inte visste så älskar
jag sköldpaddor, mitt favvodjur!

En del av playa de las vistas.

En val.

Vackert, vackert. En bit bort från Playa de las vistas.

En rocka. haha. tror att dom släppte ner den igen..?

Playa de las visas.

Playa de las visas

Båtar, mycket längre bort från stranden
Playa de las vistas, där vi var.

SNART BLIR DET MIDDAG.

Publicerad 2010-03-30 20:59:39 i Allmänt,

Hejsan! saknat mig?
Bilderna kommer iaf upp ikväll. Men det blir efter jag käkat! Shit jag dog typ på träningen, nej skoja bara. Det gick faktiskt jätte bra! Men en aning jobbigt var det faktiskt. Men håller på att skicka alla bilder från min mobb till mammas för det funkar inte att ladda upp bilder från min mobil till datorn, suck! menmen. Gör ju detta för er och min egen skull! Men ska fortsätta skicka bilderna och middagen är alldelesstrax klar så jag säger inget mer än såhär, så ses vi sanrt igen! :)

LOLLO.

Publicerad 2010-03-30 15:47:46 i Foto,

Kom hem för cirka en 40minuter sen kanske, och skoladagen har varit helt okej. Inget speciellt direkt. Utan fick höra av tjejerna, åh gud vad brun du är osv. Riktigt skönt att höra det faktiskt! Man vill ju att det bruna ska märkas lite. Men ska strax dra till lollo, sedan är vi där tills vi ska bege oss mot simningen. Men kommer säkert blogga där, men kommer ju också visa bilderna från tenerife som jag har på mobilen, men det blir senare ikväll då jag kommit hem från träningen. Klarade "provet" också, det var inte direkt ett prov, men ett förhör typ. Fick nästan alla rätt, alltså alla förutom en. Som jag inte skrev  något på för att jag inte kom på det då. Men ska bege mig mot lollo. Skriver när jag kommit hem igen!


En liten suddig bild på skillnaden, ni ska få bättre ikväll.
och då menar jag bättre bild! Men håll ut så får ni se själva ikväll!

DAGS FÖR PLUGG.

Publicerad 2010-03-30 07:53:51 i Allmänt,

Idag drar jag till skolan, är fett trött. Kunde knappast komma upp imorse. Vill verkligen inte tillbaka till verkligheten, men vad ska jag göra? Idag blev det bara mascara, behövde inge foundation eller puder, så jag körde på bara mascara! Men milly är påväg till mig, och sedan när hon är här så ska vi gå igen mot tunneln, där vi ska möta jenni! Tror det blir så att vi går idag. Faktiskt ganska skönt väder.

PLUGG.

Publicerad 2010-03-29 21:46:13 i Foto,

Bilder från Tenerife får ni imorn, eftersom jag har mycket plugg just nu. Fick reda på att vi har prov imorn, men våran lärare (brittis) borde iaf förstå om jag inte kan alla, för jag har pluggat dom senaste timmarna faktiskt så jag kan dett ganska bra. Men fortfarande inte helt. Men imorn är det träning, kommer säkert dö. Har ju inte tränat på ett tag. Men men. Får kämpa. Men innan träningen kommer väl jag och alex vara tror jag. Får se. Men har inte mycket mer att tilläga än att säga att bilderna från Tenerife får ni imorn!


Ganska brun i ansiktet va?

NY KAMERA?

Publicerad 2010-03-29 18:02:25 i Foto,

Mamma kommer snacka med försäkringbolaget och då får vi pengar för att ha tappat kemaran och då kommer vi köpa en ny likadan! bra va? vill verkligen ha en ny likadan, för den är så bra! Undervatten och på land. Den kanske inte är den snyggaste men verkligen den bästa!

FALLSKÄRMSHOPP FRÅN BÅT!

Publicerad 2010-03-29 16:15:43 i Foto,

Näst sista dagen i Tenerife så var vi på stranden "playa de las visas" och där fanns det olika saker man kunde göra som tillexempel fallskärmshoppning från båt.


















Så det var inte lite bilder det! Men har ni märkt att på
nästan alla bilder så har vi likadana ben.?

1 APRIL 2010.

Publicerad 2010-03-29 15:02:46 i Allmänt,

♥ Den första april på torsdag så drar jag och milly på kryssning! wiho. Första kryssningen år 2010. härligt va? sen blir det ju påsklov på onsdag, yeeh! ♥

DET JAG KÖPTE I TENERIFE.

Publicerad 2010-03-29 14:14:17 i Mina inköp,


Behövde något för att skydda huvudet, sen behövde jag ett
par till flippflopp för att jag fick skavsår i ett par skor jag gick
med i stan.


Hörlurar för jag glömde mina hemma, solbrillor för dom var
snygga!


Tuggummi till planet som jag köpte på Arlanda i Sverige och
Elizabeth Arden Eight Hour Cream och ett "läppstift"
som kom med, riktigt bra!


Armband, playboy halsband samt playboy örhängen. Köpte
också ett par rosa örhängen men har bara hittat ett en sålänge.


Två till armband som jag inte kan ta av om jag inte klipper
upp dom.
Men aja det var allt! ♥
Köpte också handdukar, men dom tvättas just nu!

DAGS ATT HOPPA IN I DUSCHEN!

Publicerad 2010-03-29 12:24:39 i Foto,

Har käkat frukost, och nu är det dags för en skön dusch. Tänkte ha som lite spadag idag, det kan faktiskt behövas, på tanke att det känns helt konstigt att komma hem till ett kallt land från att ha haft cirka, 25-30grader där. Så ja, det behövs!

STANNADE HEMMA IDAG.

Publicerad 2010-03-29 10:55:53 i Allmänt,

Eftersom att jag kom hem sent på kvällen igår, och hade huvudvärk utav att jag knappast sovit något på flyget. Vi hade vaknat väldigt tidigt också, så jag mådde inte direkt bäst. Men idag ska jag packa upp allting och ta en dusch. Men ni vet ju att jag tappat bort min undervattenskamera.? ja, det är as tråkigt men men. Iaf det blir inte lika mycket bilder som tänkts bjudas på men har cirka 200 andra foton som jag kommer bjuda på för att jag tog lite bilder med mobilen dom två-tre sista dagarna. Men  nu ska jag käka frukost och skriver mer om resan när jag ätit klart!

HAR TAPPAT KAMERAN / BRANT MIG

Publicerad 2010-03-26 19:09:30 i Allmänt,

Hejsan! igen. Kommer hem nu pa sondag sa det ska bli trakigt. Men iaf, har tappat bort min kamera dar alla bildern finns.. suck`! aah. sen hyar jag brant ihjal mig idag, ar som handikappad. Hhahah, jag som retade alla andra in the family! Men fick reda pa att milly bjudit mig pa kryssning, taack honey! Men nu ska jag spela biljard hahah, hors¬

TENERIFFA!

Publicerad 2010-03-23 22:20:40 i Allmänt,

heeej!" shit hur har ni det? sjalv har jag det super! Gud har saknat min blogg, men men. Idag har vi solat och badat en massa! jatter harligt. Men kan tyvar inte visa er bilder eftersom det inte finns nagon slags usb uppkoppling. Men aja, jag har sa mycket att beratta men det blir nar jag kommer hem. Imorn blir det playa hela dagen, framforallt i stranden, sedan kommer vi spendera resten av dagen vid poolen och andra aktiviteter, men for se hur det blir. Love you guys! ♥

GOODBYE SWEDEN!

Publicerad 2010-03-21 04:57:32 i Allmänt,

Nu är alla klara och nu väntar vi bara på taxin, ska ta och leta efter min mobil sen så är jag helt klar för att åka! Idag på flyget blev det tygskor & tights & långt linne & en chmpion kofta. Lite mysigt sådär. Men hinner inte skriva så mycket mer än  det här för att ja vi ska ju till teneriffe!!

.

Publicerad 2010-03-20 23:09:38 i ,



Nadja; du ska vara borta en vecka?

Svar: Ja, men jag kommer sakna alla mycket! om det är så att du tycker det är kort så visst.
Men det är en evighet från mina vänner! Jag bryr mig om alla. ♥

EFTER EN LÅNG KVÄLL!

Publicerad 2010-03-20 23:04:44 i Allmänt,

Nu har jag packat klart och städat upp i mitt rum. Nu måste vi lägga oss allihopa; Big sis, isse, Jacob, mamma, pappa, farmor och simone sover redan. Men vi kommer inte orka upp imorn, alltså 05:00 på morgonen! Tycker det ska bli kul att vakna tidigt eftersom det blir mycket mysigare då, än att vänta tills planet går vid 17:00 på eftermiddan. Aja jag har iaf haft en super dag, kommer sakna er alla!


Goodbye; sweden, my friends & bestfriends. I will miss you al!

DÅ HAR JAG TAGIT FRAM LITE KLÄDER.

Publicerad 2010-03-20 16:33:21 i Foto,

Sådär, nu ska jag bara packa ner allt i resväskan! vid femtiden ska vi familjen bege oss mot lilla italien och äta pizza där, att göra mat hemma pallade ingen! haha. Men somsagt nu är det bara outfiten jag ska åka i att tänka ut. Jag känner mig väldigt glad just nu!



EFTER EN KNASIG DAG!

Publicerad 2010-03-20 15:57:57 i Foto,

Haha, jag trodde matilda sa att hon var i nacka forum. Så jag åkte dit och sen när jag kom fram så sa jag nu är jag i "nacka fourm" ungefär. Hon ba " I nacka forum!!!!!?" jag ba " jaaa..? ". Sen så berättade hon att hon var i haninge. Kul! Men gick runt lite själv och hittade ju min underbara kappa! i'am inloved med den. Jag tänkte åka med den imorn.


Kommer du ihåg matti?

NACKA FORUM.

Publicerad 2010-03-20 12:09:02 i Allmänt,

Nu ska jag bege mig mot nacka forum där jag ska möta matilda! kommer säkert hem med något, får se. men vi ses sen när jag kommer hem, då blir det fullrulle på packningen!

BEHÖVER ÅKA IN TILL STAN!

Publicerad 2010-03-20 11:35:20 i Allmänt,

Det är typ ingen som kan, åh! Tänkte handla det sista till resan, det är inte mycket alls. Sen vill jag kolla runt lite om det finns något jag hittar! Snälla någon som kan? måste vara hemma till 17:00 för att jag måste packa och förbereda allt för imorn. Men någon snälla! isf messa.

Nu har jag iaf städat klart och tänkte nu smörja in mig i body lotion och fixa naglarna, noppa ögonbrynen, fila fötter, ansitksmask. osv. Men det är vad som kommer hända nu iaf!


lite utav det jag ska andvända mig av.

VERKLIGEN TIDIGT VAKEN.

Publicerad 2010-03-20 09:02:07 i Foto,

Gud, jag vet inte varför jag vaknat så tidigt idag. Är verkligen super trött men kan inte sova. Men ska ta en dusch nu och raka benen osv för vi åker ju imorn! Men iaf därefter ska jag käka frukost, sen så är det packning och städning i hela huset i stort sett hela dagen, men när jag är klar så kanske jag tar en fika med någon, får se om någon kan och om jag kan. Men nu ska jag börja röra mig mot duschen.

SÄNG LJUVA SÄNG!

Publicerad 2010-03-20 00:17:44 i Foto,

here i come!
Imorn blir det mycket packning, såklart kommer jag bogga osv. Visa vad jag packar ner och sånt. Men just nu pallar jag verkligen inte mer ska ta och lägga mig faktiskt, orkar inte vara uppe mer. Jag behöver handla lite saker så jag kanske drar in till stan på en fika´med någon jag inte träffat på länge? får se. Aja nu ses vi imorn puss.

HAR INTE GJORT NÅGOT JAG SAGT.

Publicerad 2010-03-19 21:48:20 i Allmänt,

Har inte pluggat, har inte börjat packa och inte börjat städa. Haha, men tittar teve just nu och pallar inte göra något annat för tillfället. Men mer bilder från  idag kommer strax! i promes! men vi ses snart igen. Reklam slut snart.

JAG VILL HA PHOTOSHOP!

Publicerad 2010-03-19 20:33:59 i Allmänt,

Det är så bra, man kan fixa bilder i väldigt coola effekter, skriva snygga texter osv.
Ville verkligen ha det nu, men vet inte hur man laddar ner, har försökt ganska läng nu..!
Men jag ska ta och börja packa lite saker i min resväska nu,
och fortsätta med resten imorn, men ska iaf börja lite grann, ska plugga också.
 Därefter städa och sedan packa.

TVÅ DAGAR KVAR!

Publicerad 2010-03-19 19:46:26 i Foto,

Hejsan! Vi alla skulle igentligen slaggat efteråt, men jag är tvungen att packa, det gick inte att sova hos linnea och julia eller varken jenni eller jag. Så det blev inget! tråkigt. Men vi ska göra om detta en gång till! Så är det bara. Men iaf ska snart visa lite andra bilder som julia kommer skicka till mig för hon tog mest bilder min kamera var ju såklart nästan död. Men det har iaf varit en helt underbar och perfekt dag! Men väntar nu på att julia ska logga in så att hon kan skicka resten av bilderna!


Har  bara bilder på mig i brillor just nu!

FREDAG! FREDAG! FREDAG!

Publicerad 2010-03-19 15:13:56 i Foto,



so my day!

Idag kommer dagen se ut såhär!
- Just nu kommer jag fixa mig, därefter fixa rummet.
- Möta upp jenni och ta bussen till centrum.
- När vi är där tar vi och köper ett par till brillor till mig.
- Sedan möter vi upp; Matilda, linnea & julia.
- Därefter drar vi till resturangen "Koh Shang"

vad tycker ni? Jag tycker att det låter så perfekt!
vi kommer ha skitkul, flumma och massa bilder kommer
förhoppningsvid! I love this.

I LOVE MY LIFE!

Publicerad 2010-03-19 14:49:24 i Foto,

Jag har många vänner!
Jag ska iväg till teneriffa på söndag!
Jag ska käka midda på koh shang ikväll med ett par underpara personer!
Jag ser faktiskt helt okej ut!
Jag har bra resultat & bra betyg i skolan!
Jag har en omtyckt blogg!
Jag har super bästa föräldrar & syskon!
Mitt liv är perfekt just nu!

ÅÅH GUD!

Publicerad 2010-03-18 21:39:58 i Allmänt,

stress, stress, stress! Planer ändrade, plugg står på spel, Jag måste fixa allt nu! åååh. gode gud! Hjälp! Bloggar imorn hade bilder att bjuda på men hinner inte nu. kram.

21:19

Publicerad 2010-03-18 21:19:06 i Allmänt,

Ätntligen hemma från fotograferingen, kom hem för cirka 20minuter sen. Ja man kan säga att det tog en väldig tid. Men men, that's life! Men iaf imorn kommer jag och jenni förmodligen spendera dagen efter plugget inne i stan och titta i affärer och kanske vi hittar något? och sen äta middag ute, antingen hon och jag eller med matilda och linnea. Vi måste snacka med dom idag! Men aja, måste plugga och snacka klart med jenni. ses kanske sen!

MIDDAG NU!

Publicerad 2010-03-18 18:28:19 i Foto,

Efter jag käkat så gör jag mig iordning och beger mig sedan mot alex. Eller rättare sagt dit vi ska mötas. Eftersom jag duschat tidigare idag så tog jag bort mitt smink, men pallar inte måla på nytt så det få bli osminkat! Föresten tycker jag inte att jag ser ut som en blekfis som osminkad om jag ska vara ärlig..!


The true..

TERMOS PÅ PETFLASKA.

Publicerad 2010-03-18 17:12:51 i Foto,

På no:n igår så gjorde vi en termos, den funkar faktiskt otroligt bra kan  jag säga! vi andvända oss av en petflaska, silver tejp och något tjockt som vi har emellan. Jag tror faktiskt att jag kommer spara den här och andvända den nästa gång jag andvänder termos. Man kan ta bort flaskan också och sätta din en full cocacola flaska om man vill hålla drickan kall i sommar!

LAGFOTO.

Publicerad 2010-03-18 16:50:24 i Foto,

Idag så blir det lagfoto med träningen, vid undefär 19:40. Så Alex och jag ska mötas cirka 19:00 vid bron, om det inte är så att hon kommer tidigare till mig.
Håller fortfarande på att plugga och det går faktiskt ganska  bra, är väldigt säker på många frågor men cirka fem frågor är fortfarande lite osäkra sådär. Men tycker ni inte att det ska bli skönt med f r e d a g imorn? riktigt härligt! Sen så åker jag ju utomlands på söndag. Wiho! Synd bara att vi ska vara borta i 8dagar hade sett framemot lite längre tid, men bättre än skolan right?


bild från igår! Längtar tills på söndag då jag kommer utnyttja dom
rejält!

TORSDAG.

Publicerad 2010-03-18 07:44:26 i Allmänt,

Idag kommer det bli en lång dag, eller ja vi slutar tre. Men iaf jag måste skynda mig lite eftersom jag ska gå om cirka två minuter, ska hem till jenni. Idag ska vi ta bussen från  ica för att milly förengångs skull skulle få lite sällskap på bussen, och vi är ju så snälla att vi säger okej! Men nu vet ni lite vad som ska hända i dagensläge. Ses efter plugget, med mer plugg och jenni!

ÅÅH!

Publicerad 2010-03-17 21:33:02 i Foto,

hejsan alla som slipper plugg!
Själv så har jag drängt mig rent ut sagt i allt plugg idag. Är äntligen klar! Efter massor med timmar äntligen klaaaaaaaaaar! gud. Iaf imorn blir det mer plugg, sen  ska jag kanske vara med jenni! eller jag ska rättare sagt. Men ska ta och börja fixa mig för ikväll och allt för imorn. Imorn hoppas jag på ännu bättre blogging! 

JAG ÄR COOL I SOLBRILLOR!

Publicerad 2010-03-17 20:10:58 i Foto,



Nu ska jag ta och tvätta bort sminket, borsta tänderna och fixa allt för imorn,
har iaf äntligen skrivit klart allt så nu är det bara att gå igenom allt. Imorn kommer
jag arbeta med matte och so hemma vet inte om det blir någon svenska.
jag måste tyvär plugga extra pg av att jag reser iväg. En vecka kan man komma efter stort!

MIDDA!

Publicerad 2010-03-17 19:05:40 i Allmänt,

Nu ska jag ta och käka, lasange blir det. Fast vergitarisk för mig! mums. Men jag visar bilder på det jag köpt sen, för ska somsagt äta nu. Därefter fortsätta skriva klart allt och ta fram kläder för imorn samt tvätta bort sminket. vi hörs! ♥

TRIST.

Publicerad 2010-03-17 17:59:58 i Foto,

Håller på att skriva om frågor och gå igenom dom hela tiden, jätte tråkigt. Men ska se till att bli klar innan sju förhoppningsvis. Ska också visa er det jag fick, det passade faktiskt jätte bra! Super nöjd. Men nog  om det och dags att återgå till världens undergång, SO!

PLUGGET FORTSÄTTER.

Publicerad 2010-03-17 17:10:40 i Mina inköp,

En gid nyhet faktiskt! Mina kläder har kommit! jätte glad. Bilder på det får ni när jag pluggat klart. Ville bara höra av mig lite snabbt så ni vet lite vad som händer jao!


Vad kan finnas här i tro..?

PLUGGDAG!

Publicerad 2010-03-17 15:36:41 i Foto,

Idag är det ju somsagt "pluggdag" kommer då plugga en stor del av min tid. Men har inte mycket mer att komma med, kommer försöka blogga så mycket jag kan. Men måste koncentrera mig på pluggandet så vi ses om ett tag.

STÖRD MÄNNISKA PÅ BUSSEN.

Publicerad 2010-03-17 15:03:33 i Allmänt,

Jag ska berätta en sak för er nu, det är faktiskt lite läskigt. Men såhär är det;
Jag melinda och jenni skulle ta bussen hem, när bussen kom gick vi på såklart och satte oss längst bak typ. Det var en såndär störd kille ni vet dom som är cp skadade osv. A det fanns en sån kille på bussen  fast lite längre fram, och det var samma cpstörda kille som jag och jenni hade sett när vi tog bussen hem från farsta förut. Iaf han ba "hej" och då typ började vi as garva och allt. Han tittade bak på oss hela tiden och det var as läskigt faktiskt, sen när vi gick av så skulle såklart han också av. Och sen gick jenni och milly åt ett håll för dom skulle hem till jenni och jag gick mot mig, ochd et där äcklet gick samma väg som mig, men det är bara för att det finns ett såndärt handikapp förening där jag bor ungefär, sen så såg jag honom skicka ett mess och det var ännu en cpstörd kille framför mig och han tog upp mobilen efter att den andra killen som satt på bussen skickat ett och då tittade den framför mig bak. Shit vad jag sket på mig och sprang hem. Haha där fick ni en liten kort berättelse om det som hänt ganska precis!

NU LOVAR JAG EN SAK FÖR ER LÄSARE!

Publicerad 2010-03-16 21:34:23 i Foto,

Att imorn kommer jag försöka blogga så mycket som jag kan, nu håller jag på att somna vid datorn! kommer lägga mig i min vackra säng och plugga lite så vi ses imorn mina sweetharts, i promes i will bloging mutch! ♥

HÄR FÅR NI REDA PÅ LITE SMÅTT & GOTT!

Publicerad 2010-03-16 21:25:25 i Allmänt,



- Måndag: träning.

- Tisdag: träning.

- Onsdag: Plugga, plugga, plugga! Ska också kanske träffa lollo och matilda en stund. Om jag kan, beroende på plugget. Men får väl hoppas att det går.

- Torsdag: Plugga och kanske vara med jenni!

- Fredag: Skulle vart med Melinda men nu är det om planerat så på Fredag efter skolan så kommer jag ge henne en bamse, bamse kram och gråta.. *snyft*! ne, men ungefär. Kommer istället kanske vara med någon annan som kan åka in till stan och små shoppa samt äta midda ute, somebody?

- Lördag: Packa som en dåre, och spendera dagen med syrran och hennes lilla unge samt familjen som kommer åka iväg till Teneriffe. Kommer också att ringa några samtal och säga adjö..

- Söndag: Klar för start att åka iväg! woho! kommer blogga väldigt lite när jag är borta men när jag är hemma igen kommer bloggen bombas med bilder, kommer säkert att blogga lite där också, så håll utsik.

MIDDAG: SALLAD OCH JUICE!

Publicerad 2010-03-16 20:53:26 i Godsaker,

Har kommit hem från träningen och håller just nu på att äta sallad. Var inte alls sugen på fiskbullar. Vet inte riktigt vad det blir för outfit imorn men jag slänger säkert ihop något bra. Men har inte så mycket mer att säga än att jag kommer lägga mig på spikmattan snart också. Det blir lite mer plugg också.

HAR PLUGGAT LITE NU!

Publicerad 2010-03-16 17:26:10 i Allmänt,

känner mig lite säkrare på frågorna men inte alla. Får väl fortsätta plugga senare då. Men ska packa ner min vattenflaska och börja göra mig redo. Men vet inte om det blir så mycket mer blogg efter detta inlägg. Asso jag menar att jag inte kommer kanske blogga efter detta inlägg tills jag kommer hem. Kan ju inte blogga i vattnet direkt? Aja whatever, jag tror ni fattar.

DETTA HAR JAG PÅ MIG JUST NU!

Publicerad 2010-03-16 16:27:22 i Mode,

Dags att plugga snart igen, eller igen och igen men ska iaf plugga. Haha jag har tagit lite bilder nyss som jag kommer  bjuda på och då menar jag bokstavligt talat b j u d a på. Men iaf kommer plugga lite framtills jag kommer möta alex sen så får jag fortsätta när jag kommer hem, vi har prov på fredag på "Medusas huvud" wiho..!

MELLIS.

Publicerad 2010-03-16 15:52:29 i Allmänt,

sitter uppe vid datan och käkar mellis. Det fick bli smoothie med flingor! det är faktiskt super gott. Måste alltid få i mig något innan träningarna annars så dör jag typ. Hehe. Men idag har det varit en vanlig skoldag, helt okej. Har städat i rummet och packat träningskläderna också så det är klart! Men kommer att möta alex vid kvart i sex i bron, sedan beger vi oss därifrån till träningen. Har inte mycket mer att säga, men jag kommer återkomma såklart! kram.

GOODMOORGON!

Publicerad 2010-03-16 07:44:59 i Allmänt,

hejsansvejsan!
Försöker låta lite positiv faktiskt, är igentligen inte det eftersom det är skola. Men aja. Idag efter plugget kommer jag dra hem och plugga därefter ska jag till alex och sedan kommer vi bege oss mot träningen. Kommer vara hemma vid cirka halv nio. Så jag vet inte riktigt om det kommer blir massor utav blogg idag, men någonting kommer ju komma upp!

HINNER INTE MED SÅ MYCKET MER.

Publicerad 2010-03-15 21:08:12 i Foto,

Kommer att sätta igång med plugget nu, åh vill inte! men aja. Tror att jag kommer somna på direkten efter det men får väl se. Imorn slutar vi vid kvart i tre, inte så farligt men tycker ändå det är sent! Sen så har vi dumma språk, det är inte ett dugg kul. Sitter bara och stirrar i väggen i en  timme, Tha's fun.. inte! men ni får ha det så bäst ikväll för er som är pigga, själv är jag trött och ska plugga..


invigde mina örhängen idag, nice!

IMORN HOPPAS JAG PÅ BÄTTRE UPPDATERING.

Publicerad 2010-03-15 20:59:12 i Foto,

Förlåt alla som väntat på att jag ska uppdatera igen, men har varit upptagen i stortsätt hela dagen. Var ju med milly idag till fem, sen så hade jag träning vid halv sex så då gick vi sällskap tills vi skulle gå åt olika håll. Kom hem vid åtta och käkade då och fixade allt annat.
Läste för lillasyrran nyss för hon ville det, så jag har blivit ännu tröttare nu. Men bättre det än att inte kunna somna alls, det är bra med mycket sömn. Bättre för huden, sig själv och allt sådant, och sånt satsar vi på ju!


milly idag, hämd för att du la in bilden på mig i din blogg!
mohahah nu ligger vi lika. You are so sweet.

INTE OVANLIGT DIREKT.

Publicerad 2010-03-15 20:19:51 i Allmänt,

är trött igen, alltid trött på skoldagar. I don't know why.., aja jag har iaf en jätte bra nyhet! mammsen kom hem med ett par höga shorts idag! exakt dom jag ville ha. Är överlycklig. Men ni kommer få se dom snart, jag har tagit fram kläder för imorn. Det är klart, sen så har jag tvättat bort sminket och borstat tänderna. Så nu har jag det gjort, när jag lägger mig sen kommer jag lägga mig på spikmattan och plugga! vi har prov på fredag..!

SMALLVILLE!

Publicerad 2010-03-15 14:49:15 i Foto,

woho! milly och jag tittar på smallville och käkar mellis. riktigt mysigt faktiskt. Har saknat oss, om man säger så. Vi brukade vara mycket mer förut. Men iaf, jag ska vara social och titta med henne på smallville. Love.

NU SKA JAG BEGE MIG MOT MILLY!

Publicerad 2010-03-15 07:47:52 i Allmänt,

Dags att sätta på sig ytterkläderna och sedan ska jag bege mig mot milly. Lovade att komma till henne i fredags men eftersom jag inte kom till skolan alls så ska jag till henne idag! Idag ska iaf dagen spenderas med milly gullunge, vi kommer vara hos mig och hitta på något. Men måste skynda mig lite, outfit får ni senare. puss!

VISSTE NI ATT..?

Publicerad 2010-03-14 20:36:16 i Allmänt,

schh.., vill ni veta en hemlighet om mig?

inte världens hemlighet direkt, men jag är tuggummi beroende. I skolan under rasterna har jag nästan alltid tuggummi i munnen, om jag inte har så har nästan alltid melinda! Jag tuggar tuggummi mest efter lunch, för då vill man gärna ha en fräsch andedräkt!


that's love!

GODNATT?

Publicerad 2010-03-14 20:30:24 i Allmänt,

kommer inte sova än, men tänkte lägga mig på spikisen och läsa lite ur min nya bok. Vill bara inte läsa för mycket, vill ha en del att läsa på planet, men kan alltid köpa en till pocket bok ju! föresten är pocket böcker min favorit! vanliga hårda stora böcker är inget för mig, pocket är det bästa och det bekvämaste!

SÖNDAG.

Publicerad 2010-03-14 16:08:15 i Allmänt,

Ikväll blir det jätte räkor med en god sallad. mumsigt va? iaf för er som gillar räkor. Men jag måste ta och planera veckan med plugg, vänner, packninign, träningar osv. För att jag vill spendera den tid jag har över med mina vänner! och plugget vill jag helst inte ha med mig till teneriffe! träningar är väll enklast att "planera" går på dom i veckan bara, that's it! Och packningen kommer jag börja med på torsda/freda. Måste ta ner resväskan från vinden också. Men på imorn vet jag inte om jag kommer vara med någon, har träning halv sex så jag hinner ju hitta på något innan om jag har lust. Har inte mycket mer att skriva. så vi ses snart.

HEMMA FRÅN SLOTTET.

Publicerad 2010-03-14 14:16:33 i Mina inköp,

Det har det varit jätte mysigt på slottet, vi promenerade, köpte lite saker osv. Jag fick med mig hem två blommor och två fåglar som man sätter i blommorna för prydnad och sedan två härligt blommiga krukor! jätte sött allt ihop faktiskt!

Har knappast klackar hemma, alltså jag pratar om skor, så jag och mamma ska köpa det någon dag i veckan tänkte vi. Men tänkte gå till centrum för att handla en data väska och shampo samt balsam. Men ska kolla en gång till med mamma om det är okej att jag kan gå på träningen, vill verkligen det! jag älskar att träna, speciellt simning!



ÖPPNAT FÖNSTRET!

Publicerad 2010-03-14 10:33:36 i Foto,

gud vilket härligt väder det är idag! håller ni inte med? solen skiner, fåglarna kvittrar och allt är så underbart och varmt! super glad blir jag verkligen! Så¨därför har jag öppnat mitt fönster och vädrar mitt rum just nu, det är inte ens kallt, det är hur varmt som helst.


VAD HÄNDER IDAG?

Publicerad 2010-03-14 09:48:31 i Komentarer och frågor,

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, men jag får inte gå på träningen så det blir inge träning för mig idag. Vi skulle kanske ta en promenad vid slottet och ta en fika, men vet inte riktigt om det kommer bli så, vill ha lite spa hemma tänkte jag. Ta ett långt skönt bad, tvätta håret, fixa fötterna, naglarna osv. Men det är vad som kommer ungefär hända  idag, har ju inte så stora val direkt.

Och tjejer vill gärna träffa er alla innan jag åker, fast jag bara ska var borta i cirka 8dagar så vore det kul att träffa er innan. När jag skriver tjejer så menar jag alla mina vänner. Har redan bestämt med några på fredag, men ni andra..? Tacksam för svar. Love you!

SVAR TILL NADJA.

Publicerad 2010-03-14 09:10:19 i ,



haha becca erkänn att du "härma" mig med att du ska köpa en blommig kjol och en body. Eftersom du skrev inlägget idag och jag la upp mina presenter idag, som är en body och en blommig kjol bla... Visst många har bodysar och sånna kjolar men verkligen skriva det nu när jag fick det i present. Aja, love you ändå, störde mig bara lite på det!

svar: Asso nej jag vill inte "härma" dig, men jag har redan en body som jag haft ett tag. eller fick den av mamma. och den är lite för liten så jag ville köpa en likadan som jag har en alltså en hel svart. Och jag vill inte ljuga så visst jag gillade din blommiga kjol väldigt mycket, och har funderat på att köpa en sådan tidigare, om jag inte har fel så ska den komma från bik bok, om din inte gjorde det så pratar vi inte om samma kjol. Kjolen = i want, Bodyn = Har redan, men behöver en liten större. That's al. Love you to!

GRATTIS!

Publicerad 2010-03-13 22:42:21 i Foto,

Gissa vem som fyller år idag då? jo min lilla nadja! och hennes tvilling bror samme. grattis till er båda. nu är ni fjortisar ju! coolt!

WIHO

Publicerad 2010-03-13 22:08:56 i Allmänt,

yes, erik saade vann inte! blir jätte glad nu, han var så töntig. men den låten som vann "this is my life" as bra, sjukt fin röst hade hon också. aja nog med det, är väldigt trött men tänkte bara sitta vid datorn ett tag och surfa runt lite.

ÄTIT KLART.

Publicerad 2010-03-13 18:49:10 i Foto,

sådär! nu är jag mätt som en plätt! melodifestivalen börjar vid åtta, ellerhur? tror det var så. iaf får kolla upp det snart. men somsagt kommer bara vara hemma ikväll idag igen för att jag måste bli bra till imorn, det är träning då. och känner verkligen för att träna! men har inte så mycket mer att säga så vi säger såhär för ett tag nu! puss

DUKAT!

Publicerad 2010-03-13 18:02:04 i Godsaker,

snart blir det mat, vi väntar bara på pappa och han är påväg. så nu blir det en mysig familjmiddag! och simone äter inte hemma, hon är med sin kompis vendela, det är därför det är 4st sushi "paket" utplacerat. för den som står i mitten är ifall man vill ha extra, och ifall syrran skulle ätit hemma så skulle hon ätit blodpuddig, hennes favvo!"

LÖRDAGS TIPS!

Publicerad 2010-03-13 17:17:09 i Tips,

Om man gärna vill skippa chips, godis, läsk, choklad osv. så har jag lite gotti tips! istället för allt det där så kan man göra lite som "tapas" man kan ha: grönsaker med dipp riktigt gott och rekomenderar stort! sen kan man göra smoothies, fruktsalls, kex med ost osv. det finns sjukt mycket saker som är jätte nyttigt och bättre än allt annat skräp. men självklart så ska man unna sig någon gång med allt sånt onyttigt tycker jag. man lever bara en gång!

SMÅ SHOPPING MAMI!

Publicerad 2010-03-13 16:58:50 i Mina inköp,

vi drog ju till centrum tillslut, vi kollade in på h&m för att köpa lite småsaker som jag vill ha till teneriffe. spennen, tofsar, hårband, en bok, ett par skit söta örhängen och en deoderant. kolla också efter en kappa men den var slutsåld så jag ska kolla på nätet! efter det köpte vi lite gott till ikväll, kollade skor men hittade tyvär inga och sen tog vi en fika, en chailatte bara. varken jag eller hon var sugen på något att äta så det fick bli en latte bara. sen handlade vi hem sushi, så det blir sushi till midda! yummi.

BECKUSS SMINK. STEG FÖR STEG.

Publicerad 2010-03-13 13:25:10 i Allmänt,


den första bilden är jag osminkad, och jag vet det är från en annan dag men
glömde ta kort när jag var osminkad.
1: bild, helt osminkad.
2: bilden där jag har sminkat på med foundation.
3: bilden då har jag slängt på solpuder på foundationen.


Nu helt klar!
väldigt konstiga bilder.. men whatever.
alla bilder: När jag har haft solpudret då har jag haft på läppglans på
läpparna en ljus rosa färg, och sen mascara.

CENTRUM MED MAMI!

Publicerad 2010-03-13 12:07:10 i Allmänt,

jag följer med mamma till centrum idag, vi ska städa upp här hemma och sen går vi. mamma ska hämta ut ett par brillor  och sen ska vi handla lite gott lite ikväll. final i melodifestivalen ju! jag röstar lungt på darin. han var faktiskt väldigt bra om jag ska erkänna. men jag har gjort mig iordning och ska bara slänga på mig lite smink. så efter det tror jag att vi drar iväg. men kommer också att handla lite hårband, hårspennen och sånt som kan behövas mycket i teneriffe! det är ju drygt en vecka kvar nu!
och strax bjuder jag på dagens outfit. ♥

GODMORGON SWEDEN!

Publicerad 2010-03-13 10:39:49 i Allmänt,

vaknade för cirka en timme sen och har ätit frukost och bara tagit det lungt vid teven, chillat lite. men idag vet jag inte vad som händer, mår iaf mycket bättre idag! vill åka till forum men mamma vill inte det för hon vill att jag ska bli toppfrisk. aja men ska fixa lite saker, så jag skriver sen.

GODNATT DÅ.

Publicerad 2010-03-12 23:45:21 i Foto,

ska sova nu, är sjukt trött och mitt huvud behöver vila. så vi ses imorn helt enkelt. har inga planer för imorn heller direkt, så vi hörs imorn!

HEMMAGJORD KINAMAT!

Publicerad 2010-03-12 19:17:27 i Godsaker,

ikväll blir det mys med familjen! kina mat till middag också. tänkte hjälpa till lite nu. vet inte riktigt var jag ska hitta på imorn, men ikväll gäller. family, family, family! love.

SAMI.

Publicerad 2010-03-12 17:58:10 i Foto,

så heter jasnas gulluge de! han är sjukt söt och har vuxit jätte mycket, har var så liten förut. men nu har han blivit en aning kraftigare fast det bara gått tre månader sen födelsen. men det blir tyvär inga recept på baket eftersom det inte var jag som bakade, det blev lite färdig bak. orkar inte baka när jag är lite yr. kolla vad liten sami-plutten var förut!

BAK TIME!

Publicerad 2010-03-12 15:33:35 i Allmänt,

nu ska jag ta och baka, jasna och hennes gullunge kommer över på fika ett tag, så jag tänkte göra lite paj  med vispad vaniljsås. härligt gott! men jag har ju min lilla diet så jag vet inte om jag ska ta och lägga ner den.. älskar vaniljsås right milly? miss you.

BESTÄLLT & FÅTT HEM KLÄDER!

Publicerad 2010-03-12 14:43:43 i Mina inköp,

hejsan! mår faktiskt lite bättre nu, men är somsagt fortfarande lite yr. men vi hämtade kläderna som vi beställde från h&m och sen så har mamma köpt mina shorts i nacka, eller rättare sagt lagt undan dom tills på måndag för att hon glömde sin plånbok hemma, typiskt? haha iaf sen fick jag beställa en randig tröja och ett par flipp-flopp. men jag visar det vi fick hem från h&m i nästa inlägg, nu kommer annat jag beställt!
lite smått & gott!

FRUKTSALLAD.

Publicerad 2010-03-12 12:17:05 i Godsaker,

idag gjorde jag fruktsallad till lunch/mellis. det var riktigt gott kan jag säga er. fast nu hade jag i lite mer frukter, eller en  frukt till.

En apelsin.
En banan.
Ett äpple.
Några vindruvor.
En msk vatten.


DAGS FÖR PLUGG ETT TAG.

Publicerad 2010-03-12 10:24:35 i Allmänt,

drog ju inte till plugget idag för att doktorn sa att jag skulle vara hemma och vila i ungefär två dagar, sen är jag fortfarande lite yr i huvudet, stackars becca. men iaf hämtade ju mina böcker så nu ska jag ta och plugga lite sen senare ska  jag till centrum med maite för att handla lite mer mat och sen ska jag köpa lite kläder på h&m, igentligen pallar jag inte det, menmen.

TIDIGT VAKEN, JA!

Publicerad 2010-03-12 08:28:03 i Allmänt,

vaknade vid sju för att jag skulle hämta mitt plugg i skolan, sen åkte jag hem och har legat vid datorn sen dess. gud vad mitt huvudvärker just  nu,  tänkte ta och käka lite frukost snart faktiskt så jag får se om jag bloggar mer innan dess, men det kommer säkert bli en hel del bloggning idag för att jag  kommer vara hemma hela kvällen, sen är det fredag också! yes. dagarna passerar och jag kommer ännu närmare teneriffe resan!

OMG!

Publicerad 2010-03-12 08:14:33 i Videor,


det finns ännu en längre än tio sek på eclipse trailern! shit jag dör, måste verkligen
se den här på premiären och jag ska det med matilda! woho!

GOODNIGHT SLEEP TIGHT.

Publicerad 2010-03-11 20:24:59 i Foto,

rubriken säger allt. är trött och ska hitta på annat. så vi säger väl såhär: vi ses imorn, kanske lika mycket uppdatering? vi får se, goodby.

VET INTE HUR DET BLIR.

Publicerad 2010-03-11 20:14:27 i Allmänt,

känner att jag inte mår bra, men vi börjar 08:30 och slutar 13:45, och då kanske jag kan gå för att det är en ganska kort dag. sen tänkte jag bara gå hem och vila lixom, men mamma säger bara nej, fast jag tänkte gå ändå eftersom inte pallar missa något, det är väldigt jobbigt. och sen så ska jag iväg snart och då är det bra om jag ligger lika som alla andra eller ännu bättre om jag ligger före.

MAMMA KOM HEM MED EN LITEN PRESENT!

Publicerad 2010-03-11 18:40:23 i Mina inköp,

mami kom hem för ett tag sen och då kom hon hem med två stycken böcker, ena om muffins andra om juicer och smoothies. ni vet att jag älskar att hålla på att baka och sånt därt. men blev väldigt glad iaf! men orkar inte hålla på att baka eller göra några drinkar eller nåt nu. är ju som sjuk. men imorn får jag inte gå till skolan alls, men jag vill det eftersom annars kommer jag missa massa och det är bara jobbigt..!


PYSSLA.

Publicerad 2010-03-11 16:37:51 i Allmänt,

nu ska jag pyssla med lillsyrran. hon vill så gärna det så jag ska väl försöka, har ont i huvudet igen. vill att det ska sluta. åh suck.., men that's life som jag brukar säga ibland. och det är bara 10days tills jag åker iväg från sverige! wohoo!

FRUKTSALLAD A LA BECKUSS!

Publicerad 2010-03-11 15:50:00 i Godsaker,




Recept:

En banan.
Ett äpple.
Några stycken vindruvor.
Två msk vatten.

ett enkelt recept på en härligt god fruktsallad. Det ända du behöver göra är att hacka allting lägga det i en skål och voila så har du värsta goda fruktsalladen!

ECLIPSE.

Publicerad 2010-03-11 15:32:31 i Videor,


hittade denna på  emelies och ammis blogg, finns även på sagas blogg!
omg älskar twilight och ja, jag kan säga att jag är en liten nörd i twilight serien.
men den är så fucking bäst! love it.

LITE SMÅTT OCH GOTT!

Publicerad 2010-03-11 15:22:35 i Mina inköp,

har varit hemma ett tag nu men fastnade vid teven, smallville. men ska titta klart och därefter göra fruktsallad. börjar bli lite hungrig har bara ätit frukost. men somsagt köpte lite saker i centrum, såndär grej man har foundation på och sen tuggummin bara. that's al.

DRAR TILL CENTRUM NU.

Publicerad 2010-03-11 13:57:51 i Foto,

har  huvudvärk och mår lite illa men tänkte ändå följa med farmor och maite till centrum för att handla mat. jag kommer handla massor med frukt och pigelin! men jag bloggar när jag är hemma igen. love u!

FRÄSCH!

Publicerad 2010-03-11 13:23:22 i Allmänt,

känner mig jätte fräsch nu! ni vet ju att jag inte kommer göra något speciellt idag. men chattar lite med syrran och tittar på teve, finns verkligen inget bra på teven just nu. hoppas att det kommer bättre pogram om ett tag iaf. tänkte ge er lite tips och  sånt snart, men tänkte visa er lite fredags/ helgens planer!

- imorn på fredag så tänkte jag vila och bara vara hemma för att kunna hitta på något på lördagen, inget speciellt planerat direkt. Men något vill jag göra.

- på lördag tänkte jag kanske se på bio eller ta en fika med en kompis men något lungt iaf. orkar inte göra något speciellt i helgen igentligen.

- på sönag är det träning och hemma spa som gäller! om jag nu kan träna,

SJUKLING HÄR!

Publicerad 2010-03-11 10:49:46 i Allmänt,

Hej alla som stannat hemma från plugget!

jag stannade hemma idag pågrund av min hjärnskakning. tycker det är skit tråkigt hemma. får ju inte sitta vid datorn eller teve för att jag måste vila mitt huvud, men vad ska jag annars göra lixom? jag pallar iaf inte sova hela dan. men tänkte göra ett litet videoinlägg snart. so hold on!

JÄTTE TRÖTT.

Publicerad 2010-03-10 22:34:18 i Allmänt,

tror att jag kommer somna på datorn snart, mår inte bra alls! har ju somsagt hjärnskakning.., men det blir bloggning imorn. är ju hemma från plugget. kikar in lite på andra butiker som skulle kunna ha höga shorts men det går inge vidare..!

" HEJ JAG HAR HJÄRNSKAKNING "

Publicerad 2010-03-10 21:59:22 i Allmänt,

Jupp, vi fick vänta i ungefär två-tre timmar. väldigt tråkigt. men iaf vi fick tillslut reda på att jag har hjärnskakning och att jag måste ta det lungt. så imorn stannar jag hemma! det ska faktiskt bli skönt, på tanke att jag har haft sjukt ont i huvudet och var snurrig och allt. nej fy!

ska ta och tvätta bort sminket fixa sängen till en skön och mysig plats med; värmekudde, te osv. och datorn i knät förstås! nej nu ska jag göra allt detta. skriver senare.

MÅR INTE BRA ALLS.

Publicerad 2010-03-10 17:34:39 i Allmänt,

jag berättade ju förut om när jag ramlade och slog i huvudet, ja jag kan knappt böja mig fram. men  iaf har skit ont i huvudet, mår lite illa och så där. så doktorn sa att vi skulle komma om det blev så. och ja nu är det så, så mamma och jag ska in till karolinska sjukhuset och kolla upp det. Sen har jag lite feber, eller det känns som det ska ta och kolla upp det nu faktiskt, men ifall det är såhär hela kvällen så kommer jag stanna hemma imorn. och då blir det säkert en del "sjuk bloggning". bloggar snart igen, ville bara att ni skulle veta lite vad som ska hända och vad som händer just nu.

HOS MELINDA.

Publicerad 2010-03-10 14:44:07 i Allmänt,

hejsan allesammans!

dagen började med att jag och jenni möttes vid busshållsplasten, vi åkte iväg till tyresö gymnasium där vi gick av och väntade på melinda för att vi alla tre skulle gå tillsammans till lummergångenshållplats för där skulle alla mötas för dom som skulle till Cosmonova.
När vi kom fram efter mycket bytande med tunnelbanor osv, så fick vi gå runt och titta. sedan fick vi äta våran matsäck! vid tolv tittade vi på film där i 3D, ganska nice faktiskt. men det var lite störande men brillorna på.
efter filmen samlades alla och sedan åkte vi hem. jag och milly gick av bussen och begav oss hem till henne. sedan drog vi till centrum för att hitta mina shorts men dom var slutsålda!! fan. fett ledsen jag är nu.

vi ska titta på smallville nu och sen ska vi till centrum igen och handla hem middag, milly ska käka hos mig och då sa mamma att jag kunde bjuda henne på mat "utifrån" som pizza, sushi osv.

MORGON BLOGGNING.

Publicerad 2010-03-10 07:47:22 i Allmänt,

har välidgt ont i nacken och upp mot huvudet idag, sen igår ni vet när melinda puttade stolen så jag ramlade. iaf mamma har ringt doktorn och dom sa att om jag år ont i huvudet, mår illa eller något liknande så måste jag ringa mamma och då ska vi till doktorn. Men annars får jag se hur jag mår idag oc h stanna hemma im orn helt enkelt. men har packat ner min matsäck i väskan nu ska börja sätta på mig mina skor och sen fixa lite andra saker som är kvar. Men jag lovar  att jag ska blogga så mycket jag kan när jag kommer hem, ska nämligen vara med milly efter skolan tror inte att det kommer bli så mycket blogg då. men när jag kommer hem så! kommer käka hemma också eftersom jag måste vila nacken och huvudet, -.-'


bjuder på denna! man måste väl göra det någon gång, right?
puss & kram så ses vi senare kära läsare.

GOODNIGHT!

Publicerad 2010-03-09 22:11:29 i Foto,

ska snacka med jenni på msn nu om imorn, när vi ska mötas osv. det blir ju museum imorn. men iaf förlåt för lite blogg torka. men imorn löser det sig kanske.
kommer vara med melinda efter plugget, vi ska dra till centrum och handla ett par shorts till mig också. nice bajs. om dom finns hoppas jag på! love u al!

ÄNTLIGEN HEMMA!

Publicerad 2010-03-09 20:54:00 i Allmänt,

Efter träningen hämtade pappa mig och alex, vi lämnade alex hos sig sen så åkte vi iväg och handlade. inte direkt utan vi åkte hem först ett tag. iaf nu har jag handlat hem lite matsäck till imorn: risifrutti manna, två drickor en var yoghurt, pasta med någon sörja i som jag ska göra en sallad av  och sen lite frukt! därmed köpte jag också en corny big. men kom på nu att jag inte ska äta socker. good becca, inte alls!

men ska iaf käka nu, efter det ska jag blogga ett tag till sen kommer jag förmodligen sova. ni kommer få bild på mina converse senare också! men allt händer efter middagen.

DAGS ATT SKYNDA MIG IVÄG!

Publicerad 2010-03-09 17:41:17 i Foto,

ska skära lite papprika till ungen sen ska jag till bron där jag ska möta alex, men vi ses efter simningen är väl hemma vid åtta, halv nio! men somsagt har inte mer att säga så vi ses sen hörni!


bjuder på en gammal bild!

BARA EN GODIS.

Publicerad 2010-03-09 17:32:06 i Allmänt,

min lillasyrra gråter förfullt och säger att hon bara vill ha en godis, hon hittade nämligen ett paket lakrisal. så nu gråter, skriker och säger "jag vill ha godis", absolut så får det inte i veckan. nej nu ska jag prata lite med henne..

FIXA, FIXA, FIXA!

Publicerad 2010-03-09 16:50:24 i Allmänt,

ska ta och ge simone något att äta, sen ska jag byta om till mjukisar och sedan städa upp i rummet, därefter kommer jag väl blogga så mycket jag kan tills ´jag ska bege mig mot träningen! men fick mina nya converse också! skitsnygga, men det är ett litet fel.., men visar bild om det är säkert att jag behåller dom!

VÄRK!

Publicerad 2010-03-09 15:31:36 i Foto,

åh, i skolan så rodnade melinda lite och då skrattade jag så då tog hon min stol och puttade iväg den så när jag skulle sätta mig trodde jag stolen var där men nej det var den inte så jag ramlar baklänges och slår i bakhuvudet i en järn grej på stolen och min svanskota landade hårt på golvet! fyfan för dig melinda. har du ens en aning om hur ont det gjorde? reetard. men iaf så nu har jag fårt värsta värken i baken och bula i bakhuvudet. hur fan ska jag kunna simma då?
nu är jag iaf hemma och tänkte ta och göra något att äta typ flingor eller något, ska hämta simone sen också, fast vid fyra då.


ni kanske inte ser, men jag blundar och "lider av den fucking värken!"

LITET SNABBT INLÄGG.

Publicerad 2010-03-09 07:51:52 i Foto,

ska möta jenni om tio min vid busshållsplatsen. så nu innan dess ska jag fixa lite med frillan och sen ta och bege mig mot mötesplatsen. men idag körde jag på tights, linne och den där gråa långärmade tröjan och ett halsband! bilder på det får ni när jag kommer hem, as usual!


se ya later!

8 MARS 2010.

Publicerad 2010-03-08 21:11:00 i Mina inköp,

nu ska jag klara detta i två veckor, jag ska alltså inte äta socker på två veckor. inge: oboy, godis, läsk, chips, kakor osv. inget sådant äckel peckel. nejnej, tror ni att jag klarar det? jag är inte så försjust i små godis eller läsk, det är kakor och sånt jag gillar. och choklad! mm.. marabou. haha! men naej inget sånt mer. det är slut. jag tror faktiskt att jag klarar  det. jag ska peppa mig själv!
du klarar det becca!

BECKUSS BESTÄMMER!

Publicerad 2010-03-08 20:54:13 i ,



- Blommigt: det ska inte vara för blommigt, men stöta blom tröjor, linnen
kjolar osv. skit sött! och jätte härligt till sommarn. men blommiga tights är inget
för mig kan jag säga. men tröjor och sånt som jag sa! helt klart ett +!

- Accesoarer: Jätte snyggt, speciellt klockor, armband och halsband. ursnyggt!
sen väskor skor och allt sådant! självklart är det alltid inne för mig!

- Sängar: Jag älskar att sova som att äta! tihi. men sängar är verkligen livet,
varje gång jag går upp en skolmorgon känner jag bara hur längtan tillbaka
i sängs kommer. så varje dag efter skolan blir jag överlycklig att snart är det
sängdags! haha.

 



- Att plugget börjar tidigt: eller i våran skola iaf. våran senaste sovmorgon är klockan
nio. det är inte ens en sovmorgon? en sovmorgon är vid typ tio. det tycker jag iaf.
diss att ví inte har senare sovmornar!

- Att tiden går fort när man har kul: när man har kul med sina vänner, åker till grönan
på sommrarna, badar, eller själva sommarlovet eller att åka på semester. allt sådant kul
+ mycket mer som är roligt. då går tiden minsann fort, men när man är i skolan, eller man
håller på med läxor så tar det en evighet. usch!

- Att shortsen på h&m inte finns i min storlek: alla affärer börjar få mer stora storlkar
än mindre, och mina shorts som jag vill ha finns ju knappt i min storlek. bara massa i
storlek 40, 38 och sådana ganska stora storlekar. nej fy!

EARTH HOUR.

Publicerad 2010-03-08 20:16:18 i Tips,

Visste ni att den 27mars klockan 20:30-21:30  så är det Earth Hour. Det är då vi ska släcka allt, lampor, datorer, tv osv. Allt som har med el att göra. Förra året var våran familj med och gjorde det. Och vi hade ljus och spelade spel. Skit mysigt! och vi såg våra grannar ha tänt så vi knackade på och bad dom släcka. och vet ni? dom gjorde det! hahaha.  Men denna gång kommer vi inte vara med på Earth Hour eftersom vi är i teneriffe då. Bilderna kommer från "mellanmjölks paketet!" kolla på erat mjölk paket om det står samma sak!

STÄDA RUMMET.

Publicerad 2010-03-08 19:37:07 i Allmänt,

igår somnade jag inte förns tolv, hehe ganska sent! men iaf och jag hade tappat min väckarklocka mitt i natten och så jag drog ut min säng till typ hälften av rummet och hämtade den, så mitt rum är lite rörigt, eller lite. det finns kläder och sånt lite överallt. så först ska jag städa upp. och sen packa idrottskläder för imorn och sedan ta fram kläder för imorn. sen bloggar jag. I promes!

BECKUSS SVARAR PÅ EN FRÅGA!

Publicerad 2010-03-08 16:51:14 i ,


Fråga: 
Postat av: PAULINA

du köpte ju löshår förut? varför använder du inte det :)?

Svar: Jo såhär är det. ja jag köpte löshår förut men jag har väldigt tjockt hår så jag måste ha i massor med löshår i håret och det är bara jobbigt och så kliar det. usch irriterande bara. Så det är därför. har för mig att det var du som frågade samma fråga förut? här har du ett till svar iaf! kul att du frågar. kram.

RECEPT PÅ BECKUSS NYTTIGA FIBER SMOOTHIE!

Publicerad 2010-03-08 16:32:35 i Godsaker,

Steg 1: Du tar fram indigrienserna, du ska ändvända dig av: alltså det som "måste vara med" är All bran, plus fiber-on-top, yoghurt och mjölk. sen kan du ta vilken frukt du vill eller bär. jag andvänder mig av bär (hallon/blåbär).



Steg 2: Du lägger i allt i mixern.



Steg 3: Du mixar sedan ihop allt till en gegga, och tillsätter extra
av något om det behövs.




Steg 4: Då var det klart! enkelt  va? super smidigt och bra. super nyttigt
också. Testa själva!

ARG!

Publicerad 2010-03-08 15:36:04 i Allmänt,

åh, ringde till h&m och frågade om dom hade kvar shortsen jag vill ha och dom har tyvär inte fått in nya shorts utan dom får det på onsdag! och dom hade bara storlek 40 och 38 kvar, jag behöver storlek 34. grr! vill ha dom nu inte sen. och så sa hon att det är varu påfyllning på onsdag och om fler shorts inte kommer med så betyder det att dom är helt, helt slut! åh. hoppas verkligen att dom påfylls.

men har kommit hem från plugget och det var inte så farligt alls. vi hade direkt inga lektioner kan man säga. först hade vi hemkunskap en jätte kort stund för att läraren var tvungen att åka iväg så vi fick ungefär 1timme-2timmars rast. sen var det engelska och då tittade vi på "ace age 3!" sen var det livskunskap och då snackade vi bara. that's al! men kommer visa dagens sen, måste bara ringa några samtal!

GOODMORGON!

Publicerad 2010-03-08 07:49:12 i Allmänt,

hej alla! sitter och snackar med milly i tele. hon vill att jag ska komma till henne men jag vet inte om jag ska det, får se. aja hinner inte berätta så mycket mer. puss.

BÖRJAR KÄNNA MIG TRÖTT!

Publicerad 2010-03-07 21:28:56 i Allmänt,

börjar bli trött nu. tur! för brukar aldrig vara trött på söndagar. vet inte om det blir så mycket mer blogg ikväll men något inlägg till kanske det blir. får se. men har inte mycket mer att säga. så godnatt!


OUTFIT FÖR IMORN..?

Publicerad 2010-03-07 20:54:23 i Mode,

imorn tänkte jag satsa på jeans och en långärmad tröja, som jag sa förut. tänkte att det blir en bra och skön outfit till en ny start på skolan *suck*! vill igentligen inte tänka på det menmen, that's life. men iaf mamma och jag ska beställa ett par converse och kanske en kappa, men det ska vi göra sen när lillasyrran har somnat, hon tittar på "häxan surtant" just nu. för er som vet så vet ni ju vilket pogram jag menar.

MOHAHHAHAH!

Publicerad 2010-03-07 19:48:33 i Foto,

åker ju snart till teneriffe och då måste man  ju lämna in en ledihetsansökan till läraren eller vad det nu är. vi har ju skrivit en sån som jag ska lämna in imorn! hahaha.
efter plugget imorn kommer jag dra till  tyresö centrum för att handla mina shorts, dom tar slut skit fort. och jag frågade när dom får in fler och det var imorn vid lunch. så efter plugget drar jag alltså till tyresö centrum (h&m).

HOME SWEET HOME!

Publicerad 2010-03-07 19:15:08 i Allmänt,

har ätit middag, det blev spagetti med köttfärs sås. skitgott! för det var faktiskt ett tag sen jag åt det. fast jag åt ju inte kött utan corn. men iaf imorn är det plugg så nu kan jag inte lägga mig så sent längre, ska ta fram kläder för imorn också. tror det blir jeans och någon tröja. men tänkte faktiskt sätta på en film också. det är alltid avslappnande med lite film tycker jag!

RISIGT VÄRRE.

Publicerad 2010-03-07 15:51:24 i Foto,


söndags frisyr!
är helt osminkad och mitt hår är upp och ner. och så har jag bara
träningströja och sss byxor på mig. har ingen bra kamera dag heller
aja whatever orkar faktiskt inte bry mig, det är ju söndag!

FILM!

Publicerad 2010-03-07 15:21:38 i Godsaker,

äter mackor och dricker fiber smoothie just nu, och tittar på rush hour 2. haha älskar filmerna verkligen. men iaf ska dra hemifrån vid fyra tiden för att jag har ju träning vid kvart i fem. så vill vara där i tid. men ska också ta fram kläder för imorn så jag slipper göra det sen!
sen så har jag duschat som jag sa, rakade benen osv. så nu känner jag mig jätte fräsch, och hoppas att jag är redo för plugget imorn..


det finns inte så mycket kvar av detta.. hehe!

MÅNGA SOM VILL VETA VART JAG KÖPT MINA SAKER!

Publicerad 2010-03-07 15:10:49 i ,


Postat av: sarah

vart kommer skärpet på tredje bilden ifrån? :)

2010-03-07 @ 13:49:14

svar: Det verkar som du vill ha ett sånt skärp, det kan du få om du chekar in i gina tricot butikerna. det var där jag köpte mitt! endast 99kr. sen finns det i svart färg också! good luck.

GANSKA NÖJD.

Publicerad 2010-03-07 12:36:29 i Mina inköp,

jupp, ännu en ny design har gjorts så vad tycks denna gång? lite bättre va?, ska iaf börja röja i mitt rum, ta ett bad, packa träningsgrejer och sen se på film! uppdaterar i mellan åt. ;)


den här ska jag ha ett tag nu, hoppas jag!

HEMMA DAG!

Publicerad 2010-03-07 12:00:14 i Foto,

idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, har träning vid kvart i fem också. men ska titta på film och göra saker iordning inför imorn, sen tänkte jag ta ett skönt bad! alex har gått precis också hon ska på bio med hennes familj, så hon var tvungen att gå hem. men iaf har inte så mycket att säga är bara fett seg idag kan jag påpeka!


haha! syrran igår på kina resturangen!

GODMORGON PÅ ER!

Publicerad 2010-03-07 10:43:59 i Foto,

Jag och alex vaknade för cirka en halvtimme sen för att vi ställde väckarklockan. annars kommer ingen utav oss palla plugget imorn! trist att det är måndag imorn. pallar inte med skolan längre. åh! men iaf kommer bara att gå i 10dagar i plugget och sen 4dagar är ju helg. sen åker jag till teneriffe. mohahaha. fun right? men vi ska ner och käka frukost nu, vi tänkte göra smoothie! mums.

MOVIE TIME.

Publicerad 2010-03-06 23:18:45 i Foto,

nu ska jag och alex titta på "rush hour 2", dom filmerna är ju sjukt roliga. ellerhur? haha. garvar ihjäl mig på dom. men nu är det bara jag och alex här matilda fick ont i magen och har typ blivit sjuk så hon stack hem. men iaf som ni märkt har jag en ny design men jag ska fixa den imorn lite till eftersom den är utanför på kanten. aja skitsamma!

TRÖTTA GÄNGET.

Publicerad 2010-03-06 22:11:44 i Allmänt,

haha vi alla är skit trötta! vi hade tänkt sätta på en film nu och sedan lägga oss? aja får se hur det  blir. men vi ses antingen imorn eller senare ikväll! kram.

ALEX & MATILDA SLAGGISCH!

Publicerad 2010-03-06 19:51:33 i Mode,

that's right! matilda och alex ska mötas i tunneln vid kvart i åtta och sedan ska dom bege sig mot mig. vi ska väl inte göra något speciellt, titta film, snacka, sitta vid datorn osv.  men ska fixa mitt rum, och ta fram lite filmer, godis och sånt! föresten hade jag mammas jofama by kenza jacka, så jävla härlig jacka asso. skit skön och allt. jag ger den ett stort plus!

BROTTOM!

Publicerad 2010-03-06 16:58:54 i Foto,

ska ut och käka middag med the family! kommer att blogga när jag är hemma igen. och då ska jag fortstätta på min design! det kommer bra väldigt bra faktiskt. se ya!


p.s!
uuu ye! älskar vår. men iaf. kör på mitt bena nu till middagen

"SMÅ SHOPPAT"

Publicerad 2010-03-06 16:21:21 i Mina inköp,

hey sweetis, jag är hemma från centrum nu! fick me mig lite saker. inte alls mycket men en bh, ett skärp och en tränings topp. men ska påbörja min nya design, gud vad jag byter al the time. jobbigt faktsikt. att jag aldrig kan bestämma mig! men sånt är livet.


DÅ ÄR DET DAGS ATT GÅ!

Publicerad 2010-03-06 14:24:44 i Foto,

kommer fixa min design sen när jag kommer hem. men nu ska jag och alex till centrum och handla lite som jag sa och sen ska vi hem igen. men måste kolla upp med simones kompis mamma ifall hon kan vara där tills vi är tillbaka för hon kan ju inte vara ensam hemma, och mamma är i centrum så jag skulle igentligen passa simone, men aja skitsamma. måste fixa allt det och så ses vi sen. puss!


bild från igår!

I'AM BACK BITCHES

Publicerad 2010-03-06 13:25:30 i Allmänt,

härligt! nu kommer min blogg bombas med uppdatering! men iaf är hemma ensam skit skönt. pappa jobbar, mamma drog till centrum, skitungen är hos en kompis, och brorsan är på fortbollsträning! så är helt ensam. skit skönt! men snart kommer alex hit vi ska sen efter att mamma kommit hem dra själva till centrum och titta runt lite, handla uinderkläder osv.
ni märkte kanske att jag har en ny design? den tycker jag är helt okej, men är fortfarande inte nöjd. jenni orkade inte göra så krånliga saker så vi gjorde något enkelt. men förlåt om jag säger det här jenni men jag kanske kommer ändra designen lite. bara så du vet! förlåt. men jag ska bara ändra om lite grann! älskar dig ändå!

CHILL.

Publicerad 2010-03-05 23:21:18 i Foto,

just nu sittar jenni och jag vid varsin dator, vi gör alltså inget speciellt. vi ska strax påbörja min design. fast jag vet inte riktigt vad det ska bli för design riktigt, funderar och funderar men kan inte bestämma mig. typiskt mig. kan aldrig bestämma mig. som med kläder vet inte om jag ska ha ett vitt eller svart linne så jag måste ha båda. som ett tillexempel. yepp that's me!

SLAGGAR HOS JENNI!

Publicerad 2010-03-05 22:01:00 i Allmänt,

just nu tittar vi på film, vi har börjat äta lite smått och gott också! grönsaker med dipp. mysigt. men vi ska väl se klart filmen och sedan sätta på någon annan film kanske..? aja får se har ju inte så mycket att berätta direkt. men lite uppdatering ville jag faktiskt ge er! snäll som jag är.


HANDLA.

Publicerad 2010-03-05 18:43:51 i Foto,

ska iväg med papi och handla lite som behövs här hemma, mat pratar jag om då. och kattsand.., iaf när jag är hemma blir det käk sen kommer jag väl bege mig mot jenni. men det blir some bloggning emellan! se ya.

MYCKET BÄTTRE!

Publicerad 2010-03-05 18:11:34 i Allmänt,

sådär ja! nu har jag städat upp allting som låg på sängen, härligt! nu måste jag bara packa mina saker te jenni och sen tänkte jag faktiskt hjälpa till med maten lite, älskar ju att baka, laga mat osv. har ju till och med en kategori om det daaah. hahah! men ska iaf göra det nu, inget mer att berätta.



that's perfect!

UPPSI!

Publicerad 2010-03-05 18:07:26 i Foto,


såhär råkade jag gå till centrum, märkte nu att jag glömde
klippa bort lappen..
P-I-N-S-A-M-T

STÄDA UPP.

Publicerad 2010-03-05 17:40:52 i Allmänt,

min säng är full av kläder sen imorse, fick ju verkligen ångest kan man säga!

efter jag städat upp tänkte jag packa mina saker jag behöver till jenni därefter blir det väll data tills middan är klar. jag älskade verkligen en långärmade tröjan jag köpte så ifall det går så tänkte jenni och jag dra in till farsta imorn igen och bara handla en till fast i svart färg och sen åka hem igen. så det är väll vad som är "planerat" kan man säga, sen kommer jag bara vara hemma försöka komma ihåg att på måndag så är det skolstart igen, *suck*. men annars så kommer jag bara ha mys med familjen framför melodifestivalen.

HEMMA FRÅN TYRESÖ CENTRUM.

Publicerad 2010-03-05 17:19:47 i Allmänt,

nu är jag hemma, och kommer vara det till efter middag! sen efter deet drar jag hem till jenni och kommer att slagga dära! kommer också göra min design då eftersom hon har photoshop. me love. ska också skaffa det inom kort! men iaf shortsen jag ville ha fanns inte i min storlek där heller, fol värkar visst vara galna i dom shortsen. aja whatever dom sa att dom kommer få in mer sotrlekar på måndag! yes.


Facelook today!

HOME AGAIN.

Publicerad 2010-03-05 15:22:05 i Foto,

hello gays! är hemma nu, det har varit en super dag! kommer möta upp jenni igen om cirka en timme för att vi ska till tyresö centrum och handla gott till ikväll och sen så ska jag kolla om jag hittar ett par shorts som jag vill ha, det finns inte i min storlek någonstans! grr! så jag hoppas dom fått in mer storlekar på dom nu. men iaf jag köpta ett väldigt brett skärp i brun färg, och sen en långarmad tröja som är jätte snyggt till jeans! har svårt för h&m i farsta det fattas kläder lixom, det finns knappast kläder för dam där. men men. har massor av bilder att bjuda på också! take a look.








SVAR TILL MOA!

Publicerad 2010-03-05 11:35:51 i Mode,

jag bytte ju om till andra kläder, och det blev den randiga midjekjolen med tights och ett halsband!
och jag såg ju att det var någon som frågade vart jag köpt den så här är ett svar.

Postat av: moa

vad har du köpt den där randiga midjekjolen som du köpte tidigare i veckan?
den är jätte fin!:)

svar: Kul att du tycker den är snygg. jag köpte den på ginatricot inne i stan! vet inte om den finns kvar men det borde den, för annars är det bara att kolla på nätet om du nu vill ha en sån! kram.

dagens outfit då! the real one.

100% ÅNGEST!

Publicerad 2010-03-05 10:42:23 i Allmänt,

gud, jag ville inte ha den där koftan till lackisarna så jag vet inte vad jag ska ha på mig nu. jag kanske ska slänga på mig koftan ändå. ni märker att jag inte  är så bra på att bestämma mig...!
nog med det! jag kommer blogga så mycket jag kan fram till kvart i tolv ungefär. så jag håller er lite uppdaterade, men nu måste jag bestämma mig för vilka kläder jag ska ha. ååh!

NU SKA VI SE VAD DET BLIR.

Publicerad 2010-03-05 09:42:43 i Allmänt,

godmorgon på er!

vet inte var det blir för outfit idag men tänkte något med lacktightsen och någon stickad tröja över. det är ju 7- grader ute. brr. vill inte ha kyla mer. men så att jag slipper stressa i sista sekund sen så ska jag återgå till mina plagg och se vad jag slänger på mig, och efter det ska jag sminka mig. så vi ses snart!

DÅ SES VI IMORN!

Publicerad 2010-03-04 22:46:34 i Foto,

nu ska jag sova, haha jag vet lite tidigt va? men jag sov typ sex timmar hos milly för hon somnade två timmar före mig. haha, och jag somna typ två, halv tre. men aja har inte mycket mer att säga så vi får väl ses imorn! och det är imorn jag ska till farsta centrum med jenni. vet inte om vi slaggar. får se!

BESTÄLLNING PÅGÅR!

Publicerad 2010-03-04 21:47:41 i Allmänt,

mami och jag håller på att beställa kläder både från h&m och gina. visar när allt är klart vad jag köpt! ville bara skriva det lite kort så ni vet lite. men nu ska jag fortstätta beställa och snacka med jenni på msn, vi snackar om hur vi ska göra imorn!

SVAR TILL LÄSARE.

Publicerad 2010-03-04 21:04:15 i ,


Postat av: ellen

jätte fin tröja! ,vart kommer den ifrån? ;D

svar; jodu söta läsare, kul att du tycker den är fin! jo den kommer från bikbok. kom inte ihåd vad den kosta runt 149kr? eller något sånt. och jag letade efter denna tröja väldigt länge. men tillslut hittade jag den i gallerian vid plattan om du vet.? så ett tips är att söka efter den där! ha det bra!

FORTSÄTTNING.

Publicerad 2010-03-04 20:58:22 i Allmänt,

man kan se forstättningen på vampires diarys på teve 6 ondeman. bra va? har blivit helt fast vid serien så jag ska kolla in fortsättningen nu. skulle gått occh handlat med mamma och pappa men det blev inte så. vill faktiskt ha någonting. är sugen på nåt. men vet inte vad. aja säkert "små ät sug" oj vad det lät bra då. hah. se ya later guys! ♥

VAMPIRE DIARYS!

Publicerad 2010-03-04 19:59:13 i Allmänt,

kvällens pogram blir vampires diarys! tur att det fanns något bra på teve iaf. men  ska ta och sätta mig vid teven nu så jag inte missar det. men min laptop kommer vara i knät såklart! men vi hörs om ett tag igen.

SÅ GOTT VAR DET!

Publicerad 2010-03-04 19:23:07 i Godsaker,

middan var super god verkligen! det var exakt det jag var sugen på, carneloni! mums. men som sagt måste ta tag i mitt rum nu. det är lite stökigt. ska också kolla in tv-tablån ifall det är något bra idag! hoppas på det. men har faktiskt inte mycket att berätta igentligen. mamma och vi ska ju beställa kläderna, vi har redan  valt men nu är det bara att köpa dom. men det ska vi göra senare.

MIDDAGS DAGS!

Publicerad 2010-03-04 19:06:10 i Allmänt,

hjälpte mami med maten och nu är det middagsdags. gott! det blir sallad, med carneloni med tónfiskfyllning. skriver massor senare. kram!

DESIGN?

Publicerad 2010-03-04 18:08:12 i Foto,

glömt bort att göra en ny design. haha. men iaf kommer gå bort från datorn ett tag nu och börja städa rummet. det känns som mitt huvud är som ett bowling klot! men kommer fixa designen när jag kommer tillbax igen! se ya.


osminkad!

TENERIFE!

Publicerad 2010-03-04 17:56:29 i Allmänt,

Nu är det 17dagar kvar tills jag åker utomlands, alltså till tenerife! det ska bli sjukt härligt. att bli brun är också ett stort plus för den delen. men om jag vore där nu och var påväg till stranden så skulle jag ha på mig bikini med ett par flip flop och min magtröja över! vad skönt det låter. Att bara kunna ha så tunna kläder på sig. nu gäller det att ha tjocka plagg på varandra så man knappt kan röra sig. naej sånt gillar vi inte!

BORT GLÖMD JULKLAPP.

Publicerad 2010-03-04 16:58:22 i Tips,

det  var så att på julafton fick jag en sminkväska, jag gillade den inte alls men var såklart tacksam. så mamma la undan den och jag hittade den nu i hennes garderob och såg att det fanns lite saker jag ville ha från den. så när ni inte vill ha något släng det inte, ge inte bort det utan spara det. jag lovar att någon gång kommer det behövas..ett tips!

BESÖK.

Publicerad 2010-03-04 16:03:50 i Foto,

nu har mammas och papaps kompis kommit över med sitt barn, så jag behöver inte passa simone eftersom mamma  också är hemma. aja jag vet inte vad jag ska hitta på. tänkte klä upp mig lite och visa upp det i bilder. förstå mig inte fel nu bara. men ni kommer se. så det är nog ingen fara. men somsagt är helt osminkad så bjuder på en sån som denna!

TOAST!

Publicerad 2010-03-04 14:22:38 i Allmänt,

mumms, har precis tjockat i mig en toast. riktigt gott! hade sallad, tomat ost och sånt i. något jag rekomenderar till  lunch. litet, enkelt, och mättande!
ska ta och fixa frillan nu, vet inte riktigt vad jag tänkt göra idag. eller jo ska ju passa syrran men jag vet inte vad jag ska hitta på med henne. kanske ta en tur till centrum eller något? hyra film kanske. men ska snart börja med min design. om jag vet hur det ska se ut. det är det som  är jobbigast tycker jag! att hitta på hur designen ska se ut, aja whatever får väl kämpa ett tag med det då.


TORKA HÅRET..

Publicerad 2010-03-04 13:43:02 i Allmänt,

mitt hår ska torka innan jag visar dagens outfit! vet inte riktigt vad jag ska göra te lunch, men något litet och mättande iaf. men ska kolla in lite på h&m:s hemsida för vi skulle ju beställa lite. funderar på att köpa massor av vår och sommar kläder. kanske inte massor men någonting!


detta! i love.

DUSCHAT KLART!

Publicerad 2010-03-04 13:03:31 i Allmänt,

nu är det dags att göra sig iordning, tror det blir mjuka sköna tights idag. ska ju bara chilla galet idag! samt passa syrran, så det blir perfekt. men ska ta och damsuga min rum sen också. byta lakan och göra rummet jätte fräscht! och ska kolla i "skaferiet" ifall vi har lite lukt ljus. men snart ska jag visa dagens oufit!

NOT GOOD!

Publicerad 2010-03-04 12:20:43 i Foto,


dags att byta om till andra kläder. kan ju inte gå runt i short och t-shirt hela
dagen. nej, nu måste jag pigga upp mig lite. en dusch kanske fungerar? ja
tror faktiskt det. så först ska jag duscha sedan byta om! men matilda jag
kanske ska slå en pling till dig senare, så om du ser detta så vet du ju att jag
snart ringer, tänkte att du kanske ville komma över ett tag.
vi kunde käka lunch hos mig?

DAGENS TIPS!

Publicerad 2010-03-04 11:52:35 i Tips,



Blueberry body butter, cirka 50-60kr!
det här är den skönaste body buttern jag någonsin haft. har
ändvänt i år nu, okej kanske i två år? vi har alltid någon sån här god
body butter hemma, min mamma älskar den! haha. men det är iaf
dagens tips! sen finns det i massor av smaker, men blåbär och jordgubb
är mina verkliga favoriter, i love it!

NU BLIR DET TEVE TITTANDE ETT TAG!

Publicerad 2010-03-04 11:19:59 i Foto,

har käkat frukost nu. idag ska jag inte göra något speciellt bara chilla galet! med eftersom jag passar syrran så ska vi kanske gå hyra någon film eller något sånt lungt. orkar inte att åka in till stan och se på bio, inte idag iaf. vi tittar just nu på barnkanalen, eller rättare sagt simone, jag sitter ju vid datorn. men ska göra en ny design också. några förslag på hur jag kan ha designen? isåfall kom med förslag!


bilden tagen nyss.
photo fix!

BREAKFAST

Publicerad 2010-03-04 10:29:58 i Foto,

nu ska jag äta frukost med mina syskon! senare ska jag och my little sister kolla in h&m:s hemsida, vi ska ju beställa därifrån idag så det ska bli kul! tror jag ska beställa ännu en bikini. sweet. ♥



älskar er otroligt mycket! förlåt för dåliga bilder.

PICS FROM YESTERDAY!

Publicerad 2010-03-04 10:18:42 i Foto,


jag på en toalett :S


Haha  melinda ville inte bli fotad, as usual!


"middag" a là melinda och rebecca!


jag hade lite tråkigt..heh,


mellys as gulliga katt, (imorse)!

THE SUNSHINE IS BACK!

Publicerad 2010-03-04 10:10:10 i Allmänt,

äntligen! idag ska jag blogga så mycket som jag kan, alltså som vanligt! berättade kort om dagen igår i förra inlägget så det borde väl  räcka? men den var iaf skitbra! en film som verkligen rekomenderas. men eftersom jag är hemma redan nu är för att jag ska passa lillasyrran idag, vi ska hitta på något kul! och eftersom jag var borta igår så ska vi beställa hem kläder idag! härligt.
bilder kommer strax!

MELINDA SWEETHART!

Publicerad 2010-03-03 21:37:30 i Allmänt,

Hej alla! beckuss is back on track!

men vi såg ju !Alice i underlandet" den var otroligt bra, har faktiskt inte sett någon film som denna som jag blivit så galen i! seriöst johnny depp är skit bra skådespelare. iaf vi är ju hemma nu och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. inget speciellt tror jag kanske se på teve eller något. har massa bilder sen idag som jag bjuder på imorn för att jag kan inte ladda upp dom nu för jag har ingen USB-kabel. men vi ses lite senare! puss

SKA FÖRSÖKA.

Publicerad 2010-03-03 14:50:12 i Allmänt,

eftersom jag inte kommer hinna blogga så mycket under dagen/kvällen så ska jag blogga hemma hos melinda sen. då kommer jag blogga välidgt mycket hoppas jag! jag gör det för både eran skulle och min skull! har blogglust varje dag nu förtiden! and i love it!


bjuuuder, det var ett tag sen ja! någon vecka gammal?

"NORMALT" INLÄGG

Publicerad 2010-03-03 14:18:36 i Foto,

hej alla!

ska blogga en vanilgt inlägg du tänkte jag! följde med jenni till centrum förut för att hon skulle låna någon bok? aja efter hon lånat boken och jag tittat lite på h&m och hittade en ursnygg bikini som bara måste köpas! iaf så satte vi oss på expresso house och tog en varsin chailatte och snackade om allt möjligt! självklart tog vi lite bilder också. som jag kommer bjuda på här nere. men tänkte följa med mamma och brorsan till centrum igen för då kan jag möta upp melinda där i centrum och så kan vi ta bussen in mot gullmars! smart va? jag vet. men somsagt ska fixa lite i mitt rum och sedan packa saker för ikväll. ska slagga hos min prinsessa idag!




bjuder på alla!

ÄNNU ETT SVAR.

Publicerad 2010-03-03 13:54:32 i ,

orkar inte skriva det "hanna" skrev det får ni kolla upp själva om ni är intresserade!

svar: Aha så du känner henne. vad kul då! och nej jag pallar inte heller bråka om ingenting. och visst jag kanske inte borde kallat dig fjortis. men så du vet är alla wb något. personligheten ändrar saker för den man är, men att kunna vara ensam om saker och ting det går verkligen inte. alla har något som flera andra har så är det bara. inget man kan råför.

SÅ ONÖDIGT!

Publicerad 2010-03-03 10:48:28 i ,

Hanna om DOM HÄR OUFITSEN MÅSTE MED I RESVÄSKAN TILL TENERIFE!: asså gillar du saga (balliq) på något sätt ?

"litet svar":anledningen till att jag inte har kvar "länkningen" till henne är för att jag inte länkar vilken person som helst i min blogg. behöver ett själ till det!

svar: asso du Hanna kul att du vågar säga ditt namn iaf! och nej jag gillar henne inte så att jag vill härma henne på det sättet. jag härmade inte med detta inlägg alls! hon gjorde väl någon storts läsarfråga? men det gjorde inte jag! jag visade bara er vilka utav mina sommar plagg som ska med till tenerife när jag åker dit. är det samma sak? nej, inte ens i närheten. och jag gjorde inget liknande heller för hon gjorde det. nejnej, jag hade ändå tänkt göra det innan för att min lillasyrra ville gå "modeshow" och har till och med bilder på henne också. Eftersom jag är sån snäll syrra så ställer jag upp för min syster om du undrar varför! här har du ditt svar! det verkar som du är ett litet problemsbarn..? vad är det igentligen du vill komma fram till hela jävla tiden? du kan ta och sluta lägga dig i, i andras liv. du gör säkert detta för många andra? när du själv är en lite wb fjortis jävel! och en sak till, du verkar älska saga? hahaha känner du ens henne.?

ONSDAG

Publicerad 2010-03-03 10:33:54 i Allmänt,

Snart ska jag ner och äta lite frukost, vaknade precis också så jag ska inte äta direkt. men vet faktiskt inte hur det blir idag med bion alltså. tänkte på en tidigare bio. eftersom det är så sent med den andra, men aja får se. ska kolla lite på sf. har redan reserverat men om man  inte kommer en timme tidigare till recervationen så ges den till någon annan. men jag vill gärna gå vid halv sju för att vi ska ju käka midda innan! men jag hoppas det blir som planerat verkligen.

GODNATT ALLA!

Publicerad 2010-03-03 01:24:12 i Allmänt,

nu är jag otroligt trött! orkar inte sitta uppe längre. hoppas ni varit nöjda med det jag bloggat idag. har ju somsagt bloggat galet mycket! love for you!

TIPS FÖRA ATT FÅ LITE FÄRG.

Publicerad 2010-03-03 01:19:51 i Tips,

du vill inte sola solarium för att du kan få hudcancer m.m, du åker inte utomlands varje dag? så vad ska man göra då? brun utan sol kräm? då måste man vara väldigt nogrann. men om ni äter morötter varje dag så ska ni se att ni kommer få lite färg. ät bara inte i kg varenda dag för då blir ni oranga! haha.

MIN MAMMA ÄR DEN BÄSTA MAMMAN!

Publicerad 2010-03-03 01:00:37 i Foto,

Imorn ska mamma, syrran och jag beställa hem kläder från nätet. härligt va?
massor med nytt i garderoben kommer det. kul.
 men eftersom det är slutsålt med dom där höda shortsen jag vill ha så ska jag köpa dom i någon h&m affär.
 det kanske finns där.
jag såg ju att det fanns i tyresö centrums h&m!



vi är väl inte lika..?

00:18

Publicerad 2010-03-03 00:18:43 i Allmänt,

Har hittat lite kläder och sånt på nätet, ut snygga grejer. nu gäller det bara att snacka med mamsen! om jag går det nu så kommer jag visa er senare. har inte tvättat bort sminket än fastnade vi andra saker. haha, men har iallfall bytt om till mjuka tights och träningströja! men tänkte bara skriva lite för att hålla er igång i bloggen!
sen vill jag bara säga att jag älskar verkligen h&m och bikbok! två utav mina favorit affärer!

RESERVERAT!

Publicerad 2010-03-02 22:33:55 i Foto,

eller det var ett tag sen, har läst lite böcker för lillasyrran och nu sover hon sött! cute. men iaf reserverade platser till mig och melinda på biografen saga, det ska bli spännande att gå på den. har aldrig vart där, det kan jag säga! men salongen var grymt stor, så det kommer säkert bli jätte lyckat! brukar annars inte vilja gå på någon annan salong än söder, heron city eller sergel. hehe. sen ska vi äta middag ute också. vid fem tiden, härligt. älskar dig bästavän!



haha jag och milly på flyget påväg till egypten. saknar skit mycket!
en sådan upplevelse kommer hända igen, right?
egypt 09

FÖRLÅT FÖR ATT HA VARIT BORTA ETT TAG.

Publicerad 2010-03-02 21:41:35 i Allmänt,

ja jag lever, dags att andas ut!
haha nejdå. ni har väl haft det bra ändå? iaf jag har gjort en liten "modevisning" kan man säga, om några av dom outfits jag ska ta med mig till tenerife. och såklart var det för eran skull! men innan jag visar er dom så bjuder jag på en  annan bild medans ni väntar!

FÄRDIGT!

Publicerad 2010-03-02 19:23:40 i Allmänt,



recept för "blåbärspajen":

125g margarin
3dl vetemjöl
1dl socker

Du knådar röran så det blir smuligt, sedan lägger du det på formen du ska andvända och sedan så lägger du på bären. när du lagt i bären så blandar du allt tillsammans i formen och sedan sprider ut det. Och då får du en härlig paj. och varför jag skrev "blåbärspaj" är för att det är hallon, blåbär och björnbär. gott! gillar mer blandade bär än bara en ända sort.

Du tillsätter pajen med en god fyllig vaniljsås. fördrar keldas!

DAGS ATT BAKA.

Publicerad 2010-03-02 18:14:16 i Foto,

nu tänkte jag baka! det kommer bli blåbärspaj till efterätt! mumsi. och vaniljsås såklart. men som jag gjorde igår, om ni vill göra likadant så kommer jag med resultat och receptet! detta kommer bli gott.

PAPPA ÄR BÄST!

Publicerad 2010-03-02 18:12:24 i Mina inköp,

innan jag skulle gå till eriksdalsbadet, så hade jag bara 80kr. men innan jag gick så sa pappa hur mycket pengar behöver du, jag ba nej asso jag har. han ba här: 500kr!! hahah snacka om lyckligt lottad människa jag är att jag har världens bästa föräldrar! men nu har jag typ 485.50kr! :D

HEMMA FRÅN ERIKSDALSBADET!

Publicerad 2010-03-02 17:29:05 i Mode,

hej alla kära läsare, nu är jag hemma!
det har gott väldigt bra idag! vi kunde faktiskt ta några undervattensbilder i smyg där inne. då blir det mer bilder att bjuda på! men innan vi gick till badet så köpte vi lite mat på hemköp i skanstull för att vi inte ville äta doms skräp mat där inne. iaf sen gick vi dit och bytte om och allt sådant. efter vi ahde tagit några bilder med kameran under vattnet kom en liten kille och ba "är det där en undervattenskamera" vi ba "ja..?" han ba "snyggt!" haha rolig lite kille det. men har bytt oom till lite bekvämare kläder eftersom jag ska spendera kvällen hemma med bak. blåbärspaj blir det! mums. love.

DAGS ATT GÅ.

Publicerad 2010-03-02 11:21:58 i Allmänt,

ska börja packa ner det sista till badet och sedan klä på mig ytterkläderna. men vi ses ju ikväll! puss.
i know you love me!

ANGÅENDE LÄNKNINGEN

Publicerad 2010-03-02 11:12:29 i ,

det är redan en person som gissat, och först. men det kanske inte är rätt? haha. men kommer iaf avsluta det ikväll. bara så ni vet! men eftersom det kan bli enkelt att vinna så gör jag om tävlingen genom att man ska skriva vem man tror det är och sen skriva en låt som hon/han gjort. Så om ni tror att det är silin dion HAHA men då ska ni skriva en låt hon sjungit/skrivit. ett super dåligt exempel. men ni fattar väl? och du som komenterat först du kan bara skriva in en låt hon/han skrivit!

http://beckuss.blogg.se/2010/march/vem-kan-detta-vara.html#comment

ÄNTLIGEN SKA VI TRÄFFAS BABY!

Publicerad 2010-03-02 11:09:10 i Foto,


älskar dig otroligt mycket nadja!
vi har massa roliga minnen på korta stunder, men dom kommer
alltid att finnas i mitt hjärta! älskar dig gumman. kommer aldrig
släppa taget om dig. love ♥

SUNSHINE

Publicerad 2010-03-02 09:53:28 i Allmänt,

godmorgon! var tvungen att vakna vid nio så jag är uppe redan nu. solen skiner as mycket verkligen. fan vad bra! nu kommer jag vara glad hela dagen. vädret påverkar mig faktiskt. men somsagt idag ska jag åka till eriksdalsbadet med nadja babe så jag ska möta henne vid busshållsplatsen vid halv tolv. och innan dess så ska jag göra mig iordning. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. inga mjukisar iaf. tights med nått. eller kanske jeans?

riktigt härlig bild asso!

GODNATT GOTT FOLK!

Publicerad 2010-03-02 00:39:10 i Allmänt,

ska upp tidigt imorn, så vi ses imorn innan jag drar eller efteråt. men det får vi se imorn. sov gott nu allihopa så ses vi imorn! och jag lovar jag ska spruta med uppdatering!




kvällens två sköna låtar.

VEM KAN DETTA VARA?

Publicerad 2010-03-02 00:30:57 i Allmänt,

försök och gissa vem detta är. haha man ser det nästan. nej nu ska jag inte säga så mycket! men den som gissar rätt först vinner en länkning!

BAKAT KLART!

Publicerad 2010-03-01 23:37:20 i Tips,

Det blev hur lyckat som hellst! det blev ingen bläbärspaj eftersom det blev för mycket. så jag ska baka blåbärspaj imorn istället. men nu ikväll blev det fika med cocosbollar och cupkakes!






recept 1, cupkakes:

först börjar du med att sätta ungnen på 200 grader. sedan börjar du med att plocka fram allting som behövs:
1ägg
1dl socker
1/2 dl mjölk
50g margarin (smällt i en kastrull)
1 1/2 dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1msk kakao
Detta blir för ungefär 10st cupkakes!

Sedan rör du ihop allting. Det behövs inte göras i ordning eller någonting, allt ska ändå bli en ända röra! när du blandat ordentligt så inga klupmar finns så häller du smeten i formarna och sedan stoppar in dom i ungen, dom ska vara inne i ungefär 12 minuter. Men det är bra att kolla in dom då och då.

smeten på toppen: Man kan göra vad man vill igentligen, man kan vispa vaniljsås tjockt som grädde och hälla upp och dekorera med strösse eller frukt mm. Men jag tog grädde och blandade i ungefär 1msk kakao och 2tsk vaniljsocker. Sedan vispade jag det tills grädden blev ganska "hård" sedan spritsade jag det på muffinsarna och därefter hällde jag strössel på några och kiwi på några. Riktigt lyckat!

recept 2, cocosbollar:

100g margarin
1dl strösocker
3dl havregryn
2msk kakao
1tsk vaniljsocker
2msk kallt kaffe
cirka 25st

jag använder inte kaffet för jag tycker att det inte behövs! men för er som vill häll då i kaffet med. jag knådar iaf ihop "geggan" och formar sedan till små bollar. Vi gjorde ganska stora eftersom det är godast, så det blev inte så många. men sedan stoppar ni in dom i kylen och låter dom stå där ett tag. Och för er som inte orkar vänta, så är det bara att hugga in!

BAKNINGS DAGS!

Publicerad 2010-03-01 21:43:09 i Foto,

Nu ska jag och lillasyrran baka. Det ska bli cocosbollar, cupkakes och blåbärspaj! Haha mycket jag vet, men det finns något som heter att spara i frysen. Vill bara säga att när bakandet är klart kommer ni få recepten och resulaten. Ha en bra kväll så ses vi ännu senare.


kvällens mysiga pyjamas-dress! love.

DAGS ATT TA EN DUSCH.

Publicerad 2010-03-01 21:05:25 i Foto,

aja tänkte ta en lite snabb dusch. efter det baka med syrran. sen får jag se vad jag hittar på. alex och matilda skulle inte sova här för att det inte gick. sen blev det sent osv. alex kunde inte heller så skitsamma.
kommer ta och fixa lite andra saker med bloggen också. men vi får se hur det blir med det. men vi ses senare ju.

I'AM HAPPY!

Publicerad 2010-03-01 20:40:29 i Allmänt,

min statistik har ökat stort! alla som har besökt mig idag. fortsätt så. jag lovar roligare uppdatering blir det! ska blogga som tusan ikväll. men först ska jag ta en dusch och sedan baka! men kommer bli uppdatering imellanåt!

VAD JAG TYCKER OM LEGGINGS!

Publicerad 2010-03-01 20:35:26 i Allmänt,



för er som har svårt att se:

1: "dom är skit sköna och passar till allt, svarta tights!"
2: Nästan som dom svarta tightsen men en aning osköna på något sett annars
super snygga!
3: langleggings är dom snyggaste tightsen av dom alla! riktigt läckra men lite
för obekväma.

TILLFÄLLIG DESIGN.

Publicerad 2010-03-01 18:50:51 i Komentarer och frågor,

tycker ni den nya är snygg? jag tycker att den är helt okej. men om det går att alex och matilda slagga hära så ska jag fixa om min design.
nu är det iaf käk så jag skriver senare.



?

FRITIDSRESOR.

Publicerad 2010-03-01 18:14:55 i Allmänt,

Det går inte att ladda upp bilder på hotellet vi ska på bo på. eller poolerna eller någonting. det är synd eftersom jag ville ju visa er! iaf, på posten kom det något med fritidsresor ni vet när man kan beställa saker på dit resan och hem resan? a, det fick vi så vi kan se vad vi vill ha på dit vägen och hem vägen. och jag vet. man kan se på datorn men nu fick vi ju ändå på posten.




DESIGN

Publicerad 2010-03-01 17:45:30 i Allmänt,

okej, ändrade inte min design hos alex. glömde bort det! hehe. men somsagt ska fixa en ikväll med mitt lilla paint och picnik. haha. men alex och matti skulle kanske slagga hära så då kan jag låna alex dator medans hon har min. hon har samma dator som mig (bärbar) så det är enkelt för henne att ta hit den. hon bor ju inte så långt bort heller. men ska ändra den lite mer roligare och mer färger tänkte jag. eller kanske inte så mycket färger men en snyggar och bättre design helt enkelt. måste hitta lite bilder och "planera" upp designen. men vi hörs senare guys, bilder kommer sen!

MATILDA OCH ALEX.

Publicerad 2010-03-01 16:06:10 i Foto,

nu sitter vi hemma hos alex alla tre. snart ska jag och matilda till centrum och handla det jag ska ha till jag bakar! kommer såklart visa resultat och vad jag änvände mig av ;)! men kan inte blogga så mycket eftersom man vill ju vara social.


KLIPPT HÅRET PÅ SIMONE!

Publicerad 2010-03-01 12:59:09 i Foto,

lillasyrran bad mig klippa hennes hår så jag gjorde det. det blev ett super resultat! jag kommer att lägga upp resultet senare när hennes hår torkat. nu ska jag göra mig iordning och snacka med alex i tele. men bloggar efteråt!



innan jag jämnade till ordentligt!

FRUKOST TIME!

Publicerad 2010-03-01 11:00:16 i Allmänt,

Idag ska jag ändra min design nogrannare och ändra bild till en annan! ska nämligen vara med alex idag och matilda? iaf och alex har photoshop och den nya paint! så jag hoppas jag kan sitta vid datorn ett tag så ska det nog bli bra. alex älskar ju teven, så där kan hon sitta. och matilda ja hon gillar väl lite allt möjligt. annars får jag göra den hemma ikväll!
men det var inte poängen med inlägget. utan nu är det frukost time!

FÖR ATT FÖRBÄTTRA MIN BLOGG!

Publicerad 2010-03-01 10:45:31 i ,

Godmorgon på er!

jag tänkte att jag ska förbättra min blogg. inte bara skriva om min vardag, och ge er massa bilder. utan  tänkte att ge er lite mer mode och tips. ska också ge er bättre uppdateringar! då menar jag att jag ska skriva inlägg mer nogrant, och tydligare! och så ska jag försöka ge er lite frågor då och då. så om man gissar rätt så får man en  länkning tillexempel. detta vill jag klara så min statistik ökar stort!


Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela