GREAT!

Publicerad 2010-09-30 20:58:21 i Foto,

Vad skönt det är att bara kunna ta't lungt! Så chill. Funderar på vilken vinter jacka som gäller för i år. Jag har totalt tröttnat på canada goose och fjällräven! Vill ha lite mer stil fullt. Om ni förstår. Vill ha något med dun men som inte ska vara med mycket detaljer, utan enkel och varm! Tror jag vet vilken jacka jag ska ha...
I vilket fall som helst så tänkte jag stänga ner datorn, ska chilla vid tv och annat. Ska även ringa matilda angående imorgon.


A world without colours would really be somthing booring.
Ph; Rebecca Catalan Persson

NYTT!

Publicerad 2010-09-30 19:22:25 i Mina inköp,

Var i centrum för inte så länge sen. Skulle lämna tillbaka lite saker. Åkte dit med mathi. Efter att jag lämnat tillbaka sakerna gick vi till h&m och där fick jag med mig hem två par strumbyxor och en foundation. Behövdes!

Ligger för tillfället bara i sängen, och det känns så soft att inte behöva plugga..härligt! Imorn är det fredag och pratade lite med matilda, vi funderade på att gå på  bio eller något. Får se hur det blir med det senare.

BACK ON TRACK.

Publicerad 2010-09-30 16:17:44 i Mina inköp,

Nu äntligen är jag tillbaka! pluggade igår i fyra timmar streck tror jag det var, för vi hade nämligen ett stort so-prov idag. Men nu är det över för ett tag hoppas jag. Föresten fick man skolkläderna idag. Jag hade beställt byxa + tjocktröja. Igentligen vill jag inte ha skolkläder som kostar över 300:- men det är bra när det är idrottsdagar, eller sjuk osv. Vet inte riktigt om  jag ska hitta på något senare, får väl se!



NÖDVÄNDIGT.

Publicerad 2010-09-28 15:43:55 i Mina inköp,

Kom precis hem från plugget. Ska plugga innan träningen. Senare kommer förmodligen jenni och milly sova hos mig, för att vi börjar halv elva imorn, men det är för att vi sak ha orientering i alby.
Igår och tidigare i veckan fick jag svarta strumpor av mamma och så köpte jag en fuktighetskräm, det var verkligen nödvändigt! 

JENNIFER.

Publicerad 2010-09-27 20:34:15 i Allmänt,

Som ni förstår kommer den här veckan inte vara så uppdaterat eftersom vi har två prov och jag har en massor med träningar osv. Kommer självklart blogga normalt när det saktar ner sig med plugget och annat! Men ikväll slaggar jag hos jenni, vi har bakat chokladbollar och ska nu se på "SALT". Men ska försöka att uppdatera mer imorn, är i vilket fall som helst tillbaka!


Gammal bild sen början av 2010..!

TIRED!

Publicerad 2010-09-24 22:32:21 i Allmänt,

Hejsan!
Har precis kollat klart tv, titta lite påskavlan faktiskt. Iaf, imorn är det tävling. Och jag är as nervös, tror jag kommer dö av nervrositet snart! Gosch, men får bara ta't lungt, tänk bara att det är cirka 2min utav ditt liv.. Heheh! Pratar med mig själv och inte mer er.. aja, ska faktiskt ta och kolla facebook lite sen bege migmot sängen, är sjukt trött och behöver bra med sömn tills imorn! Föresten stannar jag hos mathi imorn te söndag! Hon skulle visst ge mig en överasskning. Yes, älskar överasskningar!

BLOGG PAUS?

Publicerad 2010-09-23 20:19:45 i Allmänt,

Alltså jag bloggar super dåligt, och har inte till större delen heller haft lust att blogga. Måste komma igång med bloggningen och suget att blogga. Men det kan ta tid. Så jag kommer säkert bara blogga lite smått och sen får vi se vad som händer senare. Sorry för det här guys men det får bli så just nu!

HELLO GUYS!

Publicerad 2010-09-23 19:25:19 i Allmänt,

Idag har jag typ inte haft lektioner förutom spanskan. Jag och jenni bakade nämligen i kafeterian och missar då lektioner osv. Nice eller vad? Så idag har det var super chill! Senare var jag hemma, gjorde inget speciellt. Träffade sedan matilda och vi gick en promenad och hade as kul! Föresten så kom jag på ett namn till min recept bok som jag ska göra, tvingad av hemkunskapen.!
Men iaf, imorgon är det friday och då tänkte jag och matilda dra och bada! Jag behöver träna en extra gång inför tävlingen på lördag! Pirrigt. ska simma 100m fri. Wow!

HELLO GUYS!

Publicerad 2010-09-23 19:25:19 i Allmänt,

Idag har jag typ inte haft lektioner förutom spanskan. Jag och jenni bakade nämligen i kafeterian och missar då lektioner osv. Nice eller vad? Så idag har det var super chill! Senare var jag hemma, gjorde inget speciellt. Träffade sedan matilda och vi gick en promenad och hade as kul! Föresten så kom jag på ett namn till min recept bok som jag ska göra, tvingad av hemkunskapen.!
Men iaf, imorgon är det friday och då tänkte jag och matilda dra och bada! Jag behöver träna en extra gång inför tävlingen på lördag! Pirrigt. ska simma 100m fri. Wow!

HAPPY BIRTHDAY!

Publicerad 2010-09-22 19:22:52 i Allmänt,

Idag är man fjortiwss då! ;) 22/9 är min födelsedag! And i'am happy. Vill också tacka min vänner för fina presenter eller hittils har jag fått av melinda och alex, matilda sa att hon skulle göra något med mig någon helg. Iaf, vill tacka er för super fina presenter! Sen såklart mina föräldrar. Släkt har jag inte fått av ännu. Iaf, mamma kommer hem nu med köpt matfrån thai resturangen "koh chang" Tror jag den  heter.
Har pluggat inför ett so-prov imorn så känner mig rätts så säker, känns verkligen trist att behöva plugga på sin födelsedag, det är helt fel! Tycker det borde vara någon lag på det eller något, för det känns verkligen inte okej!


Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

CIAO!

Publicerad 2010-09-20 21:20:55 i Allmänt,

Nu ska jag läsa och plugga, lite sådant kommer jag göra. Outfits och sånt kommer jätte sällan och jag vet det, men ska bli bättre på att fota och visa outfiten för dagen. Ska försöka!
Imorn kommer jag nog vara med matilda ett tag sedan med alex. Skulle hjälpa matilda med so:n och sedan plugga själv. Sen skulle jag möta upp alex i centrum och fika sedan skulle vi hem till henne osv, sen på kvällen blir det simträning!

SORRY.

Publicerad 2010-09-20 20:14:26 i Allmänt,

Alltså jag har inte alls bloggat bra, men har saker att göra. Idag var jag hosmilly med jennifer, vi käkade mellis kolla tv osv. Lite chill sådär. Men har ätit ganska precis och är propp mätt! Ska snart ner och baka ut bullar! Mamma hade gjort bulldeg nämligen så jag tänkte hjälpa till att baka ut dom. Ska senare läsa twilight! Har redan läst alla men ska börja att läsa dom på engelska! Ska kolla igenom so:n också.  Bilder sen i helgen kommer senare! ;)

VI SES IMORGON.

Publicerad 2010-09-19 20:57:52 i Allmänt,

Hejsan!
Det var ett tag sen va? Har varit lite upptagen. Som jag berättade igår att jag skullelägga upp bilderna från igår idag men har lite läxor och är sjukt trött så jag tror inte jag pallar göra det idag. Men ni får omannars efter skolan imorn. Ska inte göra något speciellt imorn förutom att jag har träning 19:00. Men somsagt så får ni det då. Men idag har jag varit medalex och pluggat, vi käkade lunch och såg lite repriser från idol. Sen hade vi träning.

TÅRKIGT?

Publicerad 2010-09-18 18:18:49 i Allmänt,

Gör ingenting just nu, och vet inte vad jag ska hitta på. Bilder och sådant från idag kommer senare eller imorn. För när vi kommer hem ska vi se film! Men hur som helst gör jag ingenting och tänkte bara berätta lite att vi har ätit osv. Har typ småätit choklad och nu vill jag bara spy för jag åt för mycket, uuäääk! föresten kan jag ju gå ut och fota. ;) Aja, talk 2 you later!

CHILES NATIONALDAG

Publicerad 2010-09-18 11:55:10 i Allmänt,

♥Idag är det chiles nationaldag. Det betyder att vid halv tre tilden kommer vi bege oss mot släkt och vänner och äta middag. Kommer vara hemma senare ikväll så jag vet inte om det blir så mycket update. Måste också städa upp i rummet för vi har visning imorn igen, suck. Iaf så tror jag nog att jag kommer vara med alex hela dan imorn fram till träningen, så att så blir det nog. Men nu ska jag fixa mig och göra mig iordning♥

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2010-09-16 21:25:56 i Foto,

Hej allihop!
Har precis skrivit klart typ 15frågor på so:n som är till måndag. Hatar att plugga över helgen så gjorde klart det nu. Jenni sover här inatt för att vi ska upp sex imorn för att möta klassen halv åtta vid lummergången, vi ska nämligen besöka riksdagen. Tråkigt. Men iaf, vi måste verkligen sova nu för att vi ska upp as tidigt. Så inge mer blogg. Men ska försöka att komma igång så gott jag kan i helgen och nästa vecka! Pussen.

GODMORGON.

Publicerad 2010-09-16 08:21:24 i Allmänt,

Vi börjar 09:10 idag, så jag har en ganska lungn morgon! Men ska möta jenni vid halv nio ändå för att vi ska jobba klart med ett so arbete. Men iaf, kommer också att vara med jenni efter plugget idag. Vi ska baka och sen tänkte vi dra ut ett tag. Körde på tights idag, outfit får ni senare förhoppningsvis. Men nu ska jag ta ut cyckeln ur garaget! ;)

GODNATT!

Publicerad 2010-09-15 21:45:40 i Foto,

Nu har jag ingen idé att sitta vid datorn, det är bara tråkigt. Tänkte lyssna på radion och ta en bra bok att läsa, sen får jag se om jag sätter mig vid teven eller något. Men vi ses imorn, och jag vet inte så bra update..

SIMONE

Publicerad 2010-09-15 20:45:31 i Foto,

Är verkligen jätte seg ikväll, har varit i en simhall sen klockan fyra till halv sju ungefär. Själv tränade jag fårn fyra till fem, sedan vid halv sex hade syrran träning som jag skulle gå på för att hjälpa till. Sen efter det kom vi äntligen hem och åt hon och jag. Nu sover den lilla och vi är helt ensamma så det är tyst och skönt!
Idag hade vi fys på idrotten också, det var inte lika jobbigt som förra onsdagen, det var helt okej den här gången faktiskt. Om jag ska vara ärlig är det ganska roligt! Men iaf, kommer blogga en del tills jag stänger ner datorn.

HEY, NOW I'AM HERE!

Publicerad 2010-09-14 19:54:18 i Vardag,

Har varit lite upptagen idag. Kom hem från plugget och städade lite, vi hade visn ing tidigare idag. Sedan var jag i centrum och handlade block och pennor till skolan. Sedan mötte jag upp alex och vi drog till träningen. Så kom vi dit och tränarna var försenade och så samlade vi ihop oss och så sa han såhär "Vi kan tyvär inte simma idag, eller det är frivillgt för dom som vill eftersom det kan finnas bakterier kvar (men det håller på att renas nu) för att en unge har bajsat i poolen!". Fyfan vad äckligt! Usch. Nej, inte trevligt alls. Och jag hade sett fram emot en riktig hård träning idag, men så blev det inte.
Men ska plugga lite engelska glosor och sedan käka middag. Har nämligen inte gjort det ännu. Ska också försöka hinna med idol. Yeeey!

COOL.

Publicerad 2010-09-13 21:36:56 i Allmänt,

Alltså förlåt för dålig uppdatering, men orkar inte blogga. Men hoppas det blir lite bättre imorn. Men har pluggat lite, lyssnat på musik och surfat inne på facebook. Men nu börjar jag bli trött, ska göra annat nu. vi ses imorn. Har träning imorn också, så det kasnke inte blir så mycket blogg ändå.. i don't realy know.  ♥

HEY.

Publicerad 2010-09-13 16:30:38 i Allmänt,

Hejsan! Slutade vid tre idag. Var inte direkt jobbigt i skolan idag, ganska chill faktiskt. Har ätit mellis och sitter faktiskt och håller på med en ny design. Alltså nu vill jag göra en bra och lite !höst-aktig", den ska kännas mysig sådär. Men det kommer kanske ta veckor innan jag helt bestämt mig hur den ska vara, för den här vill jag ska bli speciell!



Senare idag har jag träning, från sju till halv åtta som vanligt. Sen efter käkar jag nog middag och sedan kommer jag väl bara sitta vid datorn. Men ska fixa allting nu för imorn så det är klart. Men har ni tänkt på vilket dåligt väder det varit/är idag. Det rengnar och det är inte alls kul, men lite mysigt är det, för nu har man sina stickade tröjor och detfinns hur många snygga outfits för hösten så det är ju ändå positivt! ses sen.

SKIT TRÖTT.

Publicerad 2010-09-12 19:03:05 i Allmänt,

Ursäkta språket, men är helt död. Kom nästan precis hem träningen. Inte för att det var hårt men är bara sjukt seg, saknar nog mat i magen. Fisk gratäng ligger i ungen och förbereder sig för att få lite färg och hamna i min mage! ;)
Men iaf, igår var jag med alex hela dagen, halva i stan halva hemma i tyresöö! Vi var i stan till fyra kanske därefter åkte vi hem och var super hungriga, hon drog hem till sig och jag till mig jag packade lite grejer till henne, skulle sova där. Sedan träffades vi igen och drog till lilla italien och åt. Så gott! Sen till godis svampen och sedan hem. Där hemma såg vi film och tjockade oss med popcorn och choklad. Sen idag har vi bara varit hemma hos henne  och fotat, sen var det träning och nu är jag hemma! Men ska ta och gå ner på nedervåningen och käka. Föresten kommer syrran som varit i turkland och då får jag se säkert en härlig bränna.. :(


Ooooh yee, bjuder -.-

FAMILJEMYS!

Publicerad 2010-09-10 21:08:56 i Allmänt,

Nu ska familjen titta på "flickan som lekte med elden" Vi såg ettan förra helgen så nu kör vi på tvåan! Dom är ju riktigt spännande/läskiga. Hahaha, men nu hoppas vi på att tvåan är lika bra som ettan!
Men tror det blir av till stan imorn med alex, sedan sover jag hos henne förmodligen! Så tänkte kolla upp så jag kan ta med datan. Men vi ses imorn. ♥

HERREGUD.

Publicerad 2010-09-10 13:38:43 i Allmänt,

Äntligen är jag tillbaka! Har varit utan internet här hemma i tre dagar, samt teve! Det har inte alls varit roligt! Men nu har jag äntligen tillgång till allt! Weeeey. Men ni vet nu iaf varför jag inte bloggat.
Men idag är det fredag och vi fick sluta ett, nice. Men vet inte vad jag ska hitta på skulle typ vara med melinda senare men jag vette  fan hur det blir av med det. Aja. Men ska börja blogga normalt nu förhoppningsvis!

SORRY

Publicerad 2010-09-06 20:37:33 i Allmänt,


Godnatt! Bilder från dom senaste dagarna kommer imorn. Lovar!
Bloggar alltså mer imorn efter plugget. Puss! ♥

-

Publicerad 2010-09-06 20:29:57 i Allmänt,

Förlåt hörni men har inte alls mått bra dom senaste dagarna så uppdateringen har sugit helt enkelt. Men känner att jag börjar bli lite bättre men hoppas jag mår bättre imorn.
Innan jag drog till träningen idag så följde jag med mamma till centrum, köpte då samtidigt en halsduk från Lindex. Älskar den! Men iaf, ni får se den imorn. Men just nu funderar jag på att lägga mig redan, känner att jag behöver sömn verkligen. Men ärväl upp ett tag till.

SUCK.

Publicerad 2010-09-05 20:03:12 i Allmänt,

Har inte alls mått bra idag, att vara riktigt förkyld som jag är, är verkligen inte alls kul! När jag drog till alex ett tag så gick jag hem efter någon timme för jag mådde så dåligt. Tycker verkligen synd om mig. Men aja, har inte tänkt på att lägga upp bilderna ikväll, ska titta på trean hela kvällen tänkte jag.
Imorn är det skola och det känns inte alls bra..

TILLBAKA.

Publicerad 2010-09-05 13:02:36 i Allmänt,

Hej på er alla! Det var ett tag sen va? Men har varit väldigt upptagen hela helgen. Fredags var jag ju med matilda och igår var jag med alex och matilda hela dagen och sen har jag blivit sjuk..

Men iaf, har precis duschat och klätt på mig. Imorse var jag på brorsans fotbolls match. 0-0 blev det. Synd, men väldigt bra spel hade dom iaf! Tänkte ta en promenad eller något sånt med alex ett tag. Det är ju väldigt härligt väder idag! Bilder och sånt från dom senaste dagarna kommer ikväll. Nu har jag verkligen ingen lust att sitta vid datorn.! Puss.

.

Publicerad 2010-09-02 20:54:22 i Allmänt,



Nu tänkte jag gå ifrån datorn och göra något annat. Tänkte faktiskt fixa till min almenacka. Den är så träkig när den är helt svart. Men aja. Har igentligen inte mycket att skriva om. Imorn blir det en hel dag med matilda och sedan filmkväll hos mig, alla andra in the family skulle dra te farmor så det blir perfekt! Kommer iaf möta upp henneimorn 13:50 i centurm. Sedan kommer vi hitta på massor annat. Men vet inte om det så mycket blogg imorn, men vi får allt se!

TIPS!

Publicerad 2010-09-02 20:28:20 i Tips,


1: Niveas smink borttagning.
2: ACO:s ansiktstvätt.
3: ACO:s acnelösning.
4: Neutrogena daily scrub.

TODAY.

Publicerad 2010-09-02 20:14:18 i Mode,

Idag slutade vi 15:05, efter det har jag inte gjort alls mycket. Bara varit hemma och slappat osv. Vi hade skolfoto idag också, känner på mig att det inte alls blev bra. Och när man sitter själv och blir fotat känns det ännu värre, kände mig så konstig på fotona, så får väl se hur dom blir sen..Men tänkte iaf bjuda på dagens!


Jeans - TopShop
Topp - Ginatricot
Halsband - Lindex

GO'KVÄLL.

Publicerad 2010-09-01 21:00:25 i Allmänt,

Sitter och chattar med några, och har kollat runt på facebook ett tag. Det är inte speciellt mycket som är roligt vid datorn förutom blogga ibland, det ända själet till att jag går in på facebook är för att jag vill se lite händelser osv. Annars suger det, hehe. Men iaf, nog om det. Imorn vet jag inte var som händer, nog en del planering om Fredag. Jag och matilda ska ha en mys dag. Berättar hur det blir imorn förmodligen! Men tänkte fortsätta chatta nu. Se ya!

SVAR!

Publicerad 2010-09-01 16:42:37 i Komentarer och frågor,

Postat av: Sofia

Gjorde det ont att ta piercingen? :)

2010-08-31 @ 22:23:27

Svar: Alltså det beror på hur känslig man är, jag är faktiskt väldigt känslig av mig. Kan börja blöda näsblod enkelt osv. Men faktiskt så gjorde det inte så ont, det kan kännas känsligt och ömt efteråt men att ta själva hålet gjorde inte alls ont, värre i öronen om du har hål där men som outur var jag lite allergisk och det blev lite infekterat av värmen. Så om jag vill ta igen så kunde jag ta i vinter då det är som kallast, för att ha en nytagen piercing i värmen är inte bra alls. Kul att du frågar. Kram!

NY TOPP!

Publicerad 2010-09-01 16:35:07 i Mina inköp,

Hejsan! Kom hem för inte så länge sen. Efter plugget drog jag hem och funderade på om jag skulle bara dra in till stan en snabbis och handla tröjan, och så blev det. Åkte in själv och köpte tröjan, men på vägen hem mötta jag upp alex i slussen så tog vi sällskap hem. Mysigt! Men har iaf fixat kläderna för skolfotot imorn, inget speciellt tog ett par jeans, accesoarer och den nya toppen!
Men vid sex tiden har jag ett "möte" med vilka tider jag ska ha inför höst terminen, alltså musiken (flöjt). Men innan dess tänkte jag koka ihop midda till mig, alla andra äter säkert när jag gått så får väl fixa ihop något själv.


149:- Ginatricot!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela