JAG VET. JAG VET.

Publicerad 2010-08-31 21:33:00 i Foto,

Ska försöka att blogga så mycket jag kan, men när jag är upptagen under dagarna så är det lite svårt. Men ska försöka komma igång bättre med outfit osv.! Jag lovar er. Men iaf, imorn kanske jag ska in till stan igen för att köpa mina älskade toppar från gina, ursnygga till jeans! Men hur som helst vet jag inte hur det blir. Ska prata med mamma om hon och jag bara kan åka in en snabbis! Får se. vi ses imorn ;)

NEW TIGHTS.

Publicerad 2010-08-31 21:13:49 i Mode,

Nu har jag sytt klart! Tycker dom blev rätt så coola. Kommer fixa lite mer på dom imorn. Att klippa sönder ett par lacktights var verkligen värt det! Skulle ändå slängas. Men det är väldigt kul att sy och "designa" sina gamla kläder på nytt. Så nu blir dom som nya kan man säga. Coola blev dom iaf!

BACK HOME.

Publicerad 2010-08-31 18:30:38 i Allmänt,

Komhem för inte så länge sen, har hunnit att duscha osv. Var i stan med jennifer för att lämna den fula stickade tröjan för att sedan köpa två snygga toppar jag hittade på gina. Men pengarna som kommer tillbaka till kortet kommer inom 1-3dagar. Så kollar om jag fått pengarna imorn, hoppas! Men iaf, nu ska jag fixa ett par gamla tights och sy lite så får ni se resultatet senare. Hoppas det blir snyggt!


Här tänkte jag sy fast en "skinnbit" haha!


Utav detta ;)

CITY

Publicerad 2010-08-30 18:22:20 i Foto,

Nu är jag tillbaka! Har somsagt inte kunnat blogga för att jag inte orkat och för jag har haft andra grejer för mig! Men kom nästan precis hem från stan! Var där med melinda och köpte med mig hem en stickad tröja och tights, men provade den stickade tröjan igen hemma och tyckte inte alls den var snygg. Men tänkte lämna tillbaka den imorn och köpa något annat istället. ;) Hoppas bara att någon kan följa med..
Men tänkte ta och städa upp i mitt rum och fixamig lite, är sjukt trött!

HEJSANSVEJSAN!

Publicerad 2010-08-28 20:26:11 i Allmänt,

En skön lördagskväll väntar med kladdkaka och grädde samt "bröllopsfotografen" på fyran! ;) RIktigt mysigt. Hoppas filmen är bra.
Fixade deisgn också. Enkel och precis som jag vill ha den! Antingen tröttnar jag fort eller inte. Får se. Men tänkte börja fixa med kladdkakan och titta klart på "dansfeber" tills filmen börjar!

TIRED.

Publicerad 2010-08-27 23:39:14 i Allmänt,

Änadrade tillbaka till den tillfälliga för att jag kände efter ett tag att detsåg det weard ut med den andra desigen. Så jag ändrar när jag kan igen, för att just nu har jag ingen lust alls. Tänkte faktiskt skriva min önskelista på nytt! Kommit på grejor jag önskar mig! ;) Godnight!


Sliten..Godnatt!

SKÖNT!

Publicerad 2010-08-27 22:52:45 i Allmänt,

Sitter i soffan och kollar in kanal 3 och tjockar mig med godis! men har verkligen varit sugen på det hela dagen. Ville igentligen gå ut och hitta på något men det blev inte så. Iaf, har hållit på med deisgen ett tag nu och är rätts så nöjd. Enkel. Gillar inte så komplicerade direkt. Men aja, kanske fixar och trixar med den ibland. För vill ha en som man kan hålla sig nöjd vid ett tag!

FREEEDAG!

Publicerad 2010-08-27 17:39:02 i Foto,


ph: Rebecca.
Idag vet jag inte om jag skulle ut senare med melinda och jennifer, får se hur det blir med det. Annars kommer jag ta't chill och kolla upp saker osv. Men dagen oplanerad. Nu tänkte jag iaf göra lite annat så vi hörs senare!

TILLFÄLLIG DESIGN.

Publicerad 2010-08-26 21:29:32 i Allmänt,

Fixat världens tråkigtaste design som ska vara för tillfället tills jag är klar med min "riktiga"  design.
Kommer faktiskt ta och sova snart. Är super trött sen idag så är inte direkt på topp. Men tänkte iaf ta och ta och prata med mamma ett tag, men vi ses imorn!

HEJSAN!

Publicerad 2010-08-26 20:01:23 i Allmänt,

Imorn är det en ny dag som kallas Fredag! Weeey. Nu är det ända man ser fram emot är helger! Vi drog till donken och käkade. Mysigt! Snart ska jag be mamma skriva på papper från skolan somska vara ifyllda. Sorry för att jag inte lagt upp bilder på outfit och liknande men det kommer. Måste bara komma igång lite med allt! När jag kom hem var jag för trött att jag bara slängde på mig myskläder på en gång. ;)

STADSVANDRING MED KLASSEN.

Publicerad 2010-08-26 15:38:41 i Allmänt,

Shit vilken dag! Ni kan bara inte förstå. Först åkte vi till medborgarplatsen och åt med klassen. Vi åt på taco bar (julia, Linnea, matilda, jenni och melinda). Därefter skulle alla på "stadsvandring" i grupper. Jag v ar med julia och Amanda. Tiden gick och vi trodde att vi var först men nej vi var sist! Vi gick vilse hela tiden, upp och ner för trappor fram och tillbaka. Nej fy vad hemskt allt blev tillslut! Alla både 8a + 8b åkte hem förutom vi. Men två utav våra lärare väntade på oss. Så vi kom ungefär hem en timme senare än alla andra! Nej hatar att läsa kartaNu skajag iaf iväg med familjen på middag ute! Skönt är dödshungrig och vill bara soooova!

VÄLDIGT TRÖTT.

Publicerad 2010-08-25 21:05:38 i Allmänt,

Har precis kokat upp vatten och hällde sedan i det i en bunke och lät ångan komma upp i ansiktet. Hade aven en handduk över mitt huvud. Men blev iaf väldigt trött utav det och tänkte redan lägga mig i sängen och läsa och bara ta det lungt. Somnade väldigt sent inatt också, så det beror väl på det också. Men sorry för detta, men vi hörs imorn igen!

GODMORGON SVERIGE!

Publicerad 2010-08-25 08:58:20 i Allmänt,

Vaknade åtta och har börjat greja och såntsen dess. Fixade precis matscäken. Det blev en macka ;) Senare idag efter vi varit på Djurgården med klassen så kommer jag stanna kvar i stan och möta upp Matilda i gullmars, vi ska in till stan nämligen. Ska ju kolla in skjortan jag vill ha! Men nog om det, vi hörs senare helt enkelt. pussen!

GODNATT.

Publicerad 2010-08-24 21:51:08 i Foto,

Nu ska jag lägga mig och läsa tidning och bara ta det chill! Kan vakna åtta imorn så det är nice. Tänkte också åka in till stan senare och kolla om jag hittar en skjorta i min storlek! Hoppas, vet värsta coola outfiten! Hahah, ;)
Ses imorn med bloggning. Pussen! ♥


Don't say anything I already know! Foto: Nadja wälle.

TRAINING.

Publicerad 2010-08-24 21:13:18 i Allmänt,

Har kommit hem för inte så länge sen, hade träning från 18:15 - 19:30. Sen efter det åkte jag och alex till ica och handlade matsäck. Ska åka in till Djurgården imorn med klassen, det är iaf bättre än att börja första veckan med jobb och skitbajsiga saker. Eftersom hela denna vecka ska vi iväg till stan eller på Torsdag då och sen Fredag är det en "aktivitetsdag". Men ni får ha det gött så länge. Se ya soon!

13:58

Publicerad 2010-08-24 13:58:08 i Foto,

Hejsan på er! Vi började skolan klockan 08:30 och slutade 09:00. Bar en halvtimme var vi i skolan. Vi gick bara igenom schemat och blablabla. Men efter det åkte jag in till stan, skulle igentligen köpt en tröja men väntade med det eftersom jag var osäker. Så får se om jag köper den senare. Men just nu är jag medjenni, vi har gjort lunch tillsammans och bakat american cookies. ;) Dom blev faktiskt rätt så goda. Men nu ska jag fortsätta titta på "Oprah".


Canon eos 500D

TIME FOR PLANES.

Publicerad 2010-08-23 21:29:07 i Foto,

Ska lägga mig i sängen och skriva in stuff i almanackan. Tänker också lägga mig på spikmattan samtidigt så jag blir tröttarre.., imorn är det skola. Så kul tycker jag. För då får man träffa alla lärare igen! Weeey...!

THE DAY SO FAR.

Publicerad 2010-08-23 17:01:43 i Allmänt,

Har precis ätit en supergod fiskgrateng som mamma och maite gjorde. Gud så god! Har inte smakat någon godare om jag ska vara ärlig. Den är faktiskt godare än findus haha!
Men vi har ännu inte gått och handlat inför skolan osv för att vi har varit och badat, solat! Det var sånt skönt väder här så vi passade på dagen innan sommarlovets slut!
Vill verkligen inte börja skolan med alla prov, läxor, uppgifter ja you name it. Men ändå, träffa alla kompisar som man inte träffat på sommmarlovet, börja 8:an som kan vara ballt men ändå sägs det vara svårast av alla årskurser? Men får stå ut ett år, och hur fort går inte det som alla andra har gått? ♥

GODMORGON.

Publicerad 2010-08-23 09:44:41 i Foto,

Har inte alls bloggat mycket. Men vi stannade en till natt här hos pappas brorsa pga att vi har visning idag opå huset och då är det ingen idé att vara hemma så vi stannade här en natt till.
Sen vill jag bara gratta Matilda! Grattis på födelsedagen! Idag kommer jag iaf åka och handla lite med mamma och syrran vi ska ska köpa lite inför skolan. Typ almanacka osv. Men bilder från igår kommer idag, så håll ut tills jag börjar nomalt ikväll ;)


Bild från norge.

TRÅK.

Publicerad 2010-08-21 20:07:02 i Foto,

Här är det tråkigt, och vi har redan ätit. Tänkte ut och fota så jag har något att göra. Ska bara kolla in facebook och sen dra ut. Ville bara säga att jag sätter igång med normal uppdate med bilder och allt sådant imorn när jag kommer hem. Ska också börja förbereda mig för skolan och ska handla lite saker.

KRÄFTSKIVA.

Publicerad 2010-08-21 19:11:58 i Allmänt,

Är hemma hos pappas brorsa för tillfället och kommer stanna hät tills imorn. Det kommer bli en del inlägg under kvällen hoppas jag. Kommer fota också lite här så bilder kommer också. ;)
Det var super kul på festen hos mathi, det var länge sen jag har ordnat ett "Kalas" så det var kul faktiskt! Men hör av mig senare. Puss

MATILDA.

Publicerad 2010-08-21 11:52:33 i Allmänt,

Ska snart bege mig mot matilda ska hjälpa hennemed hennes syrras fest. Så det ska nog bli kul. Senare så kommer jag gå på kräftskiva med familjen, supermysigt! Försöker att bara göra lite småsaker och bara ta det lungt nu innan skolan börjar. Måste kolla redan nu vad jag ska ha på mig. Det brukar annars ta timmar, nej men lång tid iaf!


Matilda för ca 2år sen. Om inte mer. Sötnos.

MYSER MED VARM CHOKLAD.

Publicerad 2010-08-20 21:46:42 i Allmänt,

Fast har snart druckit upp allt. Heh.
Tänkte fixa bilderna jag tog häromdagen på Nadja. Så det är väl vad som kommer i nästa inlägg. Tänkte ta och sätta mig vid teven också. Riktigt mys ikväll. Är också väldigt trött. Så får se hur lång tid jag orkar vara uppe.

TJA BLOGGEN.

Publicerad 2010-08-20 19:19:21 i Allmänt,

Idag blev det en del strul på morgonen. Men visade sig sedan att jag åkte in till stan med Alex, orkdade igentligen inte göra någonting idag. Men sedan när jag hade varit ute och cycklat såblev jag inte lika lat längre. Fick faktiskt med mig en del hem. Visar allt sen.

MYSPYS MED SYRRAN.

Publicerad 2010-08-19 22:53:46 i Allmänt,

Sitter och äter popcorn med syrran och tittar på "jorden runt på 80 dagar" För er som inte sett den så är den en väldigt bra/rolig familje film! Tycker faktiskt den är väldigt bra. Men nu ska vi fortsätta innan min syrran börjar klaga. Pussen.

HEMMA SPA.

Publicerad 2010-08-19 19:23:07 i Allmänt,

Nu tänkte jag bara ta det lungt, och bara tahand om min hy och ha mys med familjen. Har inte alls varit hemma på länge. Alltså sovit hemma. Men tänkte koka upp hett vatten och låta ångan stiga upp i mitt ansikte, därefter ansikts mask och innan dess noppa ögonbryn. Tänkte också ta ett härligt bad, har inte badat på evigheter och passa på att raka benen. Berättar senare om allt och så ses vi sen! Pössen.

BROKEN.

Publicerad 2010-08-19 17:35:36 i Allmänt,

Jag skulle precis lägga ner mobilen i fickan och så händer det mest oväntande med min mobil. Så klart tappar jag den när jag skulle gå in i porten. Och krasch så har det blivit den mest fulaste och dummaste spricka i mobilen, weey dagens mest dåligaste sak som hänt, min otursdag 19/8. Har det hänt er något dåligt idag?

NADJA.

Publicerad 2010-08-19 15:09:50 i Allmänt,

Vi tog ett snabb dopp i barnsjön som faktiskt var rätts så skönt, för så kallt var det inte. Sen solade vi med våra kroppar drängta i olja. Haha, vi ville ha snabbt resulatat ju! Men iaf, vi tänkte gå till centrum kolla lite på h&m osv. Hon ska också låna mitt busskort till träningen som hon kommer komma över med senare. Sen imorn (fredag) vill jag inte ens prata om det får ni höra imorn, tiden går bara fort då. Skolan börjar ju snart! Fy.

BAAAADA.

Publicerad 2010-08-19 12:34:47 i Foto,

Nu ska jag dra och bada med nadja! Därefter tänkte vi se film osv. Men eftersom vi ska typ ha visning på huset snart och hon hade än då träning så skippar vi att sova  och tänkte ta det helgen efter skolveckan. Suck. Skola är bajs. Hehe. Men bloggar när jag e hemma igen. Sorry for bad update  guys!

ORGINAL VS REDIGERING.

Publicerad 2010-08-18 14:06:15 i Foto,



Foto: Rebecca Catalan Persson.
Modell: Melinda Larsson.

Vilken skillnad det blir när man redigerar bilder från det orginala.
Jag tycker det är riktigt ballt att man kan redigera, riktigt kul ju! Men
ibland kan ju vissa överdriva som att redigera bort halva sin kropp..

SCONES

Publicerad 2010-08-18 10:42:54 i Allmänt,

Godmorgon!
milly och jag håller på att baka scones, så det blir vår frukost! Skit mysigt! Men idag under dagen är det oplanerat fram tills ikväll då jag förmodligen äter hos syrran och stannar dära. Men har inte mycket mer att säga. bloggar senare när jag är hemma igen, ;)

SLEEPOVER.

Publicerad 2010-08-17 20:26:10 i Mode,


öff så töff!
Nu ska jag bege mig vidare till födelsedags barnet! stannar där tills imorn.
Vi ska hyrafilm och ha det myyys! Vi ses imorn med more uppdate. Kanske
Kommer det mer senare från mells dator! Tja då.

GODMORGON!

Publicerad 2010-08-17 10:07:40 i Allmänt,

Idag ska jag nog vara Mathi, ska möta henne i centrum vid ett tiden. Vet inte riktigt vad vi hittar på. Men något kul hoppas jag.  Innan dess kommer jag vara med Alex vi tänkte fota lite och styla varandra. Men innan dess ska vi äta frukost och vakna till lite.

GAMLA STAN.

Publicerad 2010-08-16 10:30:56 i Allmänt,

Idag beges det av mot gamla stan med Alex. Vi ska dit och fota! Som jag senare kommer lägga upp. Sen vet jag inte om vi skulle sova, men isåfall skulle vi göra det hos mig typ. Men ska ta och fixa mig, bädda sängen osv. Sen återkommer jag innan jag drar igen! Pöss.


Vill tillbaka till gotland..!!

RESULTATET.

Publicerad 2010-08-15 20:18:40 i Godsaker,



Receptet är för 4-6 personer.
(Dubbla för fler personer)

  • 125 gram smör (eller margarin)
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 3-4 deciliter blåbär/olika bärsorter

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa.

Smöra en ugnssäker form. Lägg i blåbären och sockra lite lätt. För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl.

Smula sedan mjölblandningen över bären och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.
(du kan också välja att hälla smuldegen först och sedan bären ovanpå)

DESIGN KLAR!

Publicerad 2010-08-15 15:52:06 i Foto,



Tycker den blev enkel och snygg! Var trött på den gamla så nu blev det en ny och fräsch design.
Kommer nog ha den ett tag framöver tills jag får sug att göra en ny. (Det lät såå bra?)

Tänkte iaf börja baka pajen nu, eller så kanske jag möter upp matilda och är ett tag med henne men får se hur det blir måste ringa henne igen..

TRÅK-DAG?

Publicerad 2010-08-15 13:56:12 i Mode,

Idag händer inte alls något speciellt. Vet inte om jag skulle träffa Matilda senare. Annars kommer jag bara vara hemma. Ska baka paj senare också. Vi ska äta middag med pappas brorsa och hans tjej så dåtänkte jag bjuda på nått gott! Men tänkte komma med dagens, vanliga gråa mjukisar med en vit t-shirt, that's it. Tråk outfit.


THE VOICE'10

Publicerad 2010-08-14 23:48:59 i Foto,

Så sjukt. Imorse drog jag och lollo till tyresö strand, men helt plötsligt blev det väldigt molningt så vi fixade oss och drog in till eriksdalsbadet där var vi ett tag sen helt plötsligt bestämdevi oss för att dra till kungsan och se på the  voice'10 . Fan vad kul det var! Seriöst, sancka om människor, helt proppfullt. Iaf vi såg T-PAIN, MADCON osv. Skitbra! Sen drog vi lite innan det slutade för att det skulle bli proppis på tunnelbanor och bussar. Vi drog till tc och därifrån gick vi till donken för att käka. Såhär kan det går för mig och alex en oplanerad dag! ;)

(inte så bra bild kvalite, kameramobil)


"The voice gänget!"



Lazee.



Madcon.



T-pain.

SES SENARE.

Publicerad 2010-08-13 11:00:48 i Allmänt,

Skulle bloggat igår men hann inte, idag blir det av till grönalund sen ska jag typ slagga med milly. Men kommer inte blogga förns ikväll eller imorn. Hinner inte tyvär...
Men vi ses när vi ses.

MOT STRANDEN!

Publicerad 2010-08-12 12:31:10 i Foto,

Nu ska jag och matilda bege oss mot stranden. Ni får outfit och mer uppdate när jag kommer hem. Men nu måste jag rusa! pöss.

VAKEN.

Publicerad 2010-08-12 10:20:38 i Allmänt,

Vaknade vid nio, och har ätit och kollat in h&m:s sida sen dess. Idag vet jag inte vad som händer lite oplanerat. Skulle kanske vara med lollo men vet inte hur det blir med det. Vill bada! har verkligen lust att bada och sola. Men nu tänkte jag ta en dusch och raka benen osv. Så vi hörs sen!

GODNATT.

Publicerad 2010-08-11 23:16:50 i Foto,

Har iaf hunnit med en hel del uppdatering idag, ska fortsätta min kväll med teve påkanal fem och sex. Imorn är oplanderat förutom att jag ska sova hos min syrra imorn, vi ska ha en kväll tillsammans. Det var nog det, ska stänga av datorn nu.

MAKE UP FASHION.

Publicerad 2010-08-11 20:55:47 i Mode,



Zebra mascara från tidningen Frida. Leopard (vet inte)
Riktigt läckra mascaror va? Tycker dom är riktigt balla.

NYTT.

Publicerad 2010-08-11 20:35:53 i Mina inköp,


Denna är gjord på metall och kommer från gotland, en riktigt tjusig
hängare va?



Björn borg trosorna jag köpte idag ;)



jäkligt skön musik att somna till (gotland köp)


nytt smink; mascara, concealer, puder foundation (?)



Snygg plånbok från en affär i gotland, marilyn monroe.

HOME.

Publicerad 2010-08-11 18:27:56 i Tips,

Nu är jag hemma igen, filmer var faktiskt väldigt bra. Tipsar filmen till er som inte sett den ännu. Innan bion käkade vi i kungsan och sen gick vi in till intersport och tittade lite. Sen såg vi att det var rea på "björn borg" trosor. Så jag köpte ett par, dom är väldigt bekväma faktiskt! Nu tänkte jag ladda över lite gotland bilder som jag tänkte bjuda på lite senare.  ; )

KARATE KID.

Publicerad 2010-08-11 11:57:53 i Allmänt,

Idag är det bio som gäller, vi ska se karate kid. Alltså jag, alex och min brorsa. Det är inte alltid man hittar på saker med brorsan så vi kör på det idag! Så vi ska dra vid halv ett mot centrum och där ska vi handla remsa till brorsan sen tar vi bussen därifrån. Sen käkar vi lunch någonstans också.
Körde på en enkel outfit idag, svarta tights, svart tröja + jeans jacka. Simple.

Det går inte att ladda upp outfiten!!!!

SE YA

Publicerad 2010-08-10 23:06:28 i Allmänt,

Är trött och håller just nu på att kolla teve. så berättar om allt imorn, ;) puss

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela