Juste, litet snabbt inlägg också!

Publicerad 2009-12-31 18:31:30 i Allmänt,

Glömde berätta förut att angående designerna så kommer jag att lotta ut en när jag gjort min egen färdig och det ska jag väl hålla på med imorn! sen kanske ni undrar om hur jag lottar ut vem som vinner en? jo det är såhär att jag tar ut alla som anmält sej sedan så blunar jag och klickar fram nån bara. enkelt sådär bara. ;)!
Ha nu en riktigt god jul & ett gott nytt år! kram.

nyår!

Publicerad 2009-12-31 18:07:42 i Allmänt,

japp ikväll 00:00 är det nyår! tänk er vilket år! hoppas att 2010 är ännu bättre år! iaf bilder och inlägg om idag och senare ikväll kommer imorn eller sent ikväll! ha det bäst nu allihopa så ses vi år 2010! :)

Victora's secret fashion show 2009!

Publicerad 2009-12-30 21:25:45 i Allmänt,

Tittade just på det. och jag tycker faktiskt att det är väldigt bra. Har faktiskt inte tittat på det förut, nu var det första gången och tyckte det var väldigt bra!
iaf imorn på dan åker jag till forum för att handla lite saker inför nyår då. Men  har inte mycket mer att berätta/säga så det blir väl förmodligen mer blogg om ett tag igen.


Alessandra ambrosio är min favorit!

snart är 09 slut!

Publicerad 2009-12-30 17:52:48 i Allmänt,

har varit ute ett tag, det är iskallt! snön är hård också! åååh dumma kyla. iaf jag måste handla lite saker antingen strax innnan affärerna stänger eller imorn tidigt! för det är saker som jag ska ha till nyår. jag berättar mer om det senare. men ska ringa mamma nu för att hon och pappa ska handla hem lite saker!

design nummer

Publicerad 2009-12-30 16:49:06 i Allmänt,

när ni skriver att ni är med i utlottningen om designerna så vill jag att ni skriver vilken utav dom också. ifall ni vill ha 1 eller 2 . kom ihåg det!
VILKEN DESIGN!? :)

vill ut!

Publicerad 2009-12-30 16:22:36 i Allmänt,

har varit inne hela dagen, vill faktiskt göra nåt nu! dra ut eller nåt. okej det är väldigt kallt men ändå! ååhh jag har såå tråkigt just nu! snälla någon som vill göra nåt ute ?

canada goose såld!

Publicerad 2009-12-30 14:36:54 i Allmänt,

Sålde min korta canada goose precis. fick 2000kr för den! så nu ska jag köpa en ny bara fast en lång brun, vinter är ju kanske snart över? men den är nödvändig i kanske hela januari och februari? det  kanske är väldigt kallt då med. iaf ida vet jag inte vad jag ska göra faktiskt jag och melinda snackade om att gå på bio, men det får vi se för isåfall går vi på det senare ikväll! så kanske vi får skjuts också. men men idag är det  en "tråkig dag" dag ida. hah. men bloggar senare när jag har mer lust!

lite mer shopping...?

Publicerad 2009-12-30 11:12:01 i Allmänt,

Har igentligen handlat allt jag skulle, men har fortfarande pengar kvar och jag kan spara det till andra saker men det är faktiskt saker som jag víll köpa mer utav, underkläder & ett skärp. tänkte ha det till nyår (skärpet) men får se hur det blir med det. Idag ska jag passa min lillasyster. matilda är här också. så jag ska va med henne nu!

Design

Publicerad 2009-12-30 00:10:33 i Allmänt,

det får jag fixa imorn! nu ska jag och matilda sova för vi är väldigt trött nu! men jag hoppas jag hinner med en ny imorn så ni kan få "design 1" för er själva om det var den ni gillade. men det kommer säkert inte vara någon  som vill ha någon design...!

Lottar ut designer!

Publicerad 2009-12-29 21:13:41 i Allmänt,

Det ni ska göra för att kunna få chansen till en ny design är att bara skriva ert namn och om ni har blogg, sen så skriver ni eran e-mail så jag kan ge mer information om du vunnit. Sen så behöver jag den för att kunna veta vad för namn eller text  du vill ha på designen. Så alltså skriv ner detta på kommentarerna om du vill ha en ny design:

• Eran e-mail/msn, väldigt vikitgt!
• Namn och blogg address om ni har blogg förstås!
(det måste man ju ha) haha.
Så enkelt va det!

Design 1:
Samma design som jag har.
om ni skulle vilja ha den men att det inte
är kul att jag också har en sån
så ska jag iaf ändra min snart så ni kan välja den med!




Design 2:
Det är ingen komplicerad design. Men jag tycker att den är snygg ändå!
så då är det bara att välja mellan design 1 eller denna design 2.

Matilda sussar.

Publicerad 2009-12-29 20:22:09 i Allmänt,

det har varit en helt underbar dag. känner mej hur fräsch som helst! har tränat också, det var väldigt skönt det med. tog tyvär inga bilder eftersom jag "glömde" kameran hah. iaf matilda och jag tänkte dra ut ett tag och sen handla lite smått & gott till ikväll!


HAHA!

träna hela dagen!

Publicerad 2009-12-29 13:37:29 i Allmänt,

min "riktiga" träning har inte börjat än, men jag, matilda, mamma och syrran ska ha som spa idag på något badställe. berättade det igår ju. det ska bli as sköönt! vi kommer också träna där, sen efter det ska kanske jag och matilda dra ut och åka pulka? haha. vet inte riktigt. och sen senare på kvällen ska jag kanske följa med syrran och träna (gym).

Frukost

Publicerad 2009-12-29 11:50:25 i Allmänt,

Vaknade vid tio över elva, och snart är dét frukost. ida vet jag inte hur det ska bli igentligen kanske bara är hemma och hittar på nåt. får se. men ska iaf äta nu så bloggar senare!

inte riktigt klar!

Publicerad 2009-12-28 23:40:22 i Allmänt,

håller på att rensa massor utav bilder, ska radera en massa och lägga till nya, fräscha bilder! är inte riktigt klar med det men snart iaf. Har duchat, tittat lite film, men inte ringt eftersom hon inte svarar! ska iaf fortsätta rensa bilder så bloggar innan jag lägger mej.



 

hemma nu.

Publicerad 2009-12-28 20:40:01 i Allmänt,

kommit hem nu, väldigt skönt faktiskt!
som ni vet shoppade jag lite ida och det tänkte jag visa er lite ju. ville bara säga att för mej när det inte är rea då hittar jag aldrig nått, men när rean är då hittar jag saker som inte är på rean. är det likaså för er? för jag tycker det är jävligt irriterande. höh. iaf imorn ska jag åka och till nån badplats för att simma lite haha, kom igång lite iaf. och så fick jag sola solarium ett tag sa mamma. vi ska ha som spa där! super skönt ska det bli! men nu ska jag byta om!


det jag köpte som inte är kläder, (mineral pudret kom med i tidningen)
tidning SOLO, värmeskyddande spray (Urban) och en spray som ger
glans och hållbarhet från apoteket!


jeansen, Bh:n och strumpor köpte jag från kappahl.


gud va ful "koftan" ser ut på bilden!
den ser mycket snyggare ut om man ser den med egna ögon.
och det var de ända plagget jag köpte från ginatricot idag!

forfarande här!

Publicerad 2009-12-28 19:00:05 i Allmänt,

är fortfarande här hos jasna, men vi ska ändå hem snart! det ska bli skönt för att jag har varit borta sen tolv och är ganska trött. plus att pappa hämtar oss och det ska bli skööönt. åka buss och tunnelbana här ifrån tar lite tid typ en timme..! aja bloggar när jag är hemma och bjuder jag på bilder.


jasnas son, sjukt sööt va?

hemma hos mammas kompis

Publicerad 2009-12-28 18:27:56 i Allmänt,

Läs om ni orkar, det blev lite långt inlägg!
sitter just nu i soffan hos mammas kompis jasna, vi har vart här i en halvtimma kanske? aja har iaf fått hem lite shopping ida, men ingen bio blev det. så här gick det till: Vi åkte till skanstull för att möta pappa och få mitt bankomatkort, sen åkte vi in till sergel och där gick jag till gina tricot för att köpa koftan och lillsyrran och mamma skulle häta ut biljetterna vi reserverade. sen när jag handlat det jag skulle på gina då gick jag till bion för att möta mamma och simone (lillasyrran) och så berättade mamma att vi kom lite föresent för att hämta ut våra biljetter som vi reserverade, och eftersom det var så många som skulle se "alvin och gänget 2" så skippade vi det och gick på donken och käkade, sen efter det shoppade vi lite och nu sitter jag här! jag fick med mej hem några saker men tyvär inget från rean haha. fick med mej: jeans, strumpor, bh, två hårsprayer och en tidning. haha. har iaf handlat klart nu på ett tag!
bild på det jag shoppade får ni ikväll när jag e hemma. för just nu har jag inte min kamera här utan den är hemma. ;)!

dags att gå.

Publicerad 2009-12-28 12:46:56 i Allmänt,

time for movie and shopping. haha. iaf ska slänga på mej jeansen sen är det dags att gå. har gjort en lite fläte med luggen och satt upp den med ett hårspenne. men måste verkligen skynda!
bilder ikväll.

outfit nästan klar?

Publicerad 2009-12-28 12:10:21 i Allmänt,

har gjort mej iordning lite inte sminkat mej än men ska göra det strax. skippar faktiskt mascara idag. iaf har på mej tights, svart t-shirt och en halsduk som jag köpte igår! ska kanske slänga på mej att par jeans tights över tightsen eftersom det är ganska kallt. men jag hörde att det var varmare än igår? aja ska iaf ta och känna hur kallt det verkligen är, och om jag klarar av kylan med tights haha.


bilden tagen precis, just nu ser min outfit ut såhär.
man ser inte så bra men den får duga!

bio/lite shoppping.

Publicerad 2009-12-28 11:30:06 i Allmänt,

eftersom matilda blev sjuk ida, huvudvärk och lite  feber så ska hon ju självklart vara hemma och vila tills hon blir frisk. och eftersom mamma och jag och lillasyrran skulle gå på bio imorn så ska vi göra det  ida istället! så då ska jag handla den där saken på gina och kanske hittar nåt mer? och sen så ska vi kolla runt lite och sen ska vi se på bion! tycker det ska bli kul faktiskt. men har duschat och sådär så jag ska ta och göra mej iordning snart. tror det  blir jeans ida faktiskt.

märkte en sak.

Publicerad 2009-12-28 00:04:22 i Allmänt,

inlägg på inlägg nästan men kollade in statistiken och såg att den hade ökat. så jag tänkte vara snäll att skriva ett till inlägg med nån bild. :)! har inte berättat en sak som händer på tisda. då ska jag antagligen träna på morgonen med syrran och sen möta upp mamma och lillasyrran för att gå på bio på "alvin och gänget 2" för mamma är ledig imorn och på tisdag så hon vill hitta på något. och brorsan ska visst hitta på något annat. jag tycker faktiskt det ska bli myysigt verkligen. snacka om saker och ting, osv. men nu ska jag hitta nån bild att bjuda på. hare bra & godnatt.


haha bjude på en sommar/vår bild, (detta år)  

godnatt!

Publicerad 2009-12-27 23:48:21 i Allmänt,

ska ta och sova, jag och nadja sov knappst inatt, så jag är as trött! imorn blir det aif stan  igen en snabbis ska däremot åka in till skanstull innan för att hämta mitt bankomatkort hos pappa, han ahr det just nu för en anledning inte att jag gjort nåt utan något som ni inte får veta ;)! haha iaf sen in till drottninggatan och handla den as fina koftan eller vad det är, som jag ska ha på nyår! men nu ska jag bara snacka med mamma om imorn och tisdag sen är det sovdags...för mej iaf.

hemma igen!

Publicerad 2009-12-27 18:27:51 i Allmänt,

är hemma från att lämnat nadjas saker. imorn ska jag dra till stan igen lämnade nämligen undan en tröja på gina. eller en kofta. berättade ju lite i förra inlägget? ska iaf dit med matilda. vi ska bara handla det jag skulle sen dra hem typ. För hon hade inga pengar kvar sen ida hon hade shoppat med sin mamma och sina syskon i frarsta. så hon har blivit pangk haha. iaf så då kan vi ju inte fika eller nåt någonstans. aja ska visa vad det var jag fick så bloggar jag mer sen. juste mamma och pappa kommer hem med donken som  midda ida! :)

shoppat!

Publicerad 2009-12-27 17:40:55 i Allmänt,

gud vilken dag, orkar verkligen inte berätta. det var väl okej, förutom att nadjas mobil dog och jag glömde min hemma! det avr verkligen katastrof! iaf vi gick ut och in i samma affärer och hittade olika saker på olika affärer, hittade två par tights, en cardigan, två halsdukar och en bh. ;)! glömde naturligt vis min bankomatkort hemma också så jag la undan en kofta som bara går lite längre ner än brösten. den är as snygg och tänkte ha den på nyår! men eftersom nadja lånade en väska av mej plus så låg  min kamera där så jag måste  dra hem till henne och hämta det. sen ska jag bara slappa hemma för vi har gått hela dagen. och har bara ätit frukost ingenting annat är as hungrig!
bilder kommer när jag hämtat kameran!

sova

Publicerad 2009-12-27 01:17:19 i Allmänt,

imorn ska vi vakna klockan 08:30 för att vi ska komma till stan när  affärerna öppnar hade vi tänkt. för att affärerna stänger vid fyra och eftersom vi vill ha gott om tid på oss så vill vi komma dit när affärerna öppnar. iaf vi ska shoppa så mycket som vi hittar och vill ha sen så tänkte vi dra till gamla stan och fika! myysigt! Ska somsagt sova nu vill vara utvilad till imorn. kyssar


somsagt, vi bjuder! ;O

Becca & Nadja tipsar - so good and so fresch!

Publicerad 2009-12-27 00:45:48 i Allmänt,


HAHA!
vi tipsar om vårat hemma spa. vi använde oss av:
•ansiktismask från kicks,
•varmt ångvatten från kranen,
•ren handduk för att torka av sej efter anvädning av ångvatten,
•fresch cream för kvällen nivea & en annan sort av loreal,
•body butter från body shop!

det är vad vi tipsar om för ida!


spakväll!

Publicerad 2009-12-26 20:28:24 i Allmänt,

just nu har jag och nadja ansiktsmask på oss. vi sk skölja ut den snart. iaf vi ska ha  en spakväll där det ingår: fixa naglarna, fixa fötter, nåppa ögonbryn, asiktsmask, peeling, varmt vatten så att ångan ångar upp i ansiktet och kanske ta en varmt bad! typ det. det vi ahr gjort är ångvattnet och just nu ansiktsmask! skriver senare och då med bilder.

en snabbis till centrum!

Publicerad 2009-12-26 12:33:45 i Allmänt,

ska strax åka till centrum. ska byta storleken på överkastet jag fick i julklapp det var för litet. i have a big bed ;)! hah. iaf nadja och jag skulle kanske slagga ida annars blir det av imorn. för min farmor och mormor e här och det kommer komma några vänner under kvällen det e därför. men om min farmor inte ska sova hos oss ida tror jag att det går för mej! menmen. ida är det bara mjukiskläder som gäller. ska ju somsagt inte göra nåt speciellt!

bildfattig just nu..

.

Publicerad 2009-12-26 10:59:28 i Allmänt,

har ätit frukost nu och ska väl strax fixa mej. har inte snackat med nadja än hon sover väl? men ska iaf ta en snabb dusch och klä på mej. sen efteråt får jag se hur det blir. får väl försöka nå nadja så mycket det går tills hon svarar. har faktiskt inget att säga mer för det har direkt inte hänt så mycket eller vad man ska säga..!

lördag.

Publicerad 2009-12-26 10:24:28 i Allmänt,

ida ska jag vara med nadja, får se vilken tid det blir kanske mer mot eftermiddan. vet faktiskt inte. men nu är det iaf dags för frukost dom ropar nedifrån haha. så jag bloggar  mer sen. :)!

mer julklappar!

Publicerad 2009-12-25 23:04:26 i Allmänt,

juste! fick faktiskt en julklapp av matilda också! fick en dusch sak och en tvål till, sen hade hon bakat lite så jag fick lite av det (kakor), massage sak, ljus och tillsist choklad! det sråt på chokladen "shopping choklad gör dej extra glad!" så jag ska äta den på sönda! hahahaha. :D

någon som har busskort?

Publicerad 2009-12-25 22:57:15 i Allmänt,

haha, nadja har ingetn och måste skaffa ett till på sönda. är det någon som ha ett att låna till henne? för det vore super. och någon som då känner mej eller henne  väl. hah. men det var as kul ute med matilda slog i huvudet i snön bara haha. vi är fan craaazy girls! höh. men somsagt imorn slagga vi och vet inte hur det blir men får se imorn då.
vill verkligen se avatar! den verkar så himla bra! kanske ska ta och se den nån dag? :)

pulka backen

Publicerad 2009-12-25 20:10:31 i Allmänt,

kvart över möter jag matilda och så ska vi åka puulkiich! haha :)! me lovee.. iaf imorn slaggar jag me nadja. och sen på sönda ska vi shoppa! imorn under dan ska jag dra till  nacka forum ska kolla in en  sak där. men har inget mer att säga. men bloggar efteråt och då kommer förhoppningsvis mer bilder!

söndag-stan

Publicerad 2009-12-25 19:01:49 i Allmänt,

lyssnar på én "new moon" skiva, där det är alla låtar från filmen. den är as bra och avslappnande. har blivit väldigt seg nu när jag legar i sängen vid datorn och med musik och tända ljus. men tänkte faktiskt rycka upp mej lite dags att gå ut ett tag kanske? får se hur det  blir. får inte tag på matilda! om du läser detta ring då! iaf har igentligen inte mycket att berätta är inte så bloggsugen heller. men det går väl över snart. haha :)!

juldagen

Publicerad 2009-12-25 15:42:26 i Allmänt,

vaknade halv tolv hemma hos raquel, sov nämligen där igår. kom hem för en kvart sen kanske? det var väldigt kul  igår på julafton. ska dra till stan nån dag också med nadja vi ska shoppa lite. har inte mycket att säga ida blire väl en slappar dag och kanske dra ut nån stund bara. det är ju juldagen! men nu ska jag titta in andra bloggar! ;)

och så ett vanligt inlägg.

Publicerad 2009-12-24 21:04:33 i Allmänt,

haft en jätte mysig kväll, vi spelade ett spel som gick på tid så det var lite stressigt så man bara skrattade och stammade osv. det var iaf jätte trevligt! imorn blire bara sova,sova,sova haha. men ska ju defenetivgt inte lägga mej nu om några timmar. och det lär ju bli väldigt sent då så jag får sova ut allt imorn! men ska också nu när mellandags rean börjar är det shopping time för mej och nadja. berättader det förut att vi skulle gå med bekväma kläder och jumpaskor..? haha you heard me.
nu ska jag fortsätta ha det ännu mer trevligare dags för ett annat stress spel kanske?

presenter öppnade och rummet klart!

Publicerad 2009-12-24 18:48:51 i Allmänt,

hej allihopa! fick ni det ni önskade er? det fick iaf jag, detta år önskade jag mej inte så himla mycket eller något specielt dyrt. önskade mej inte  heller nån  mobil för det tänkte jag önska mej nästa år till min födelsedag haha, men det kommer ju nya mobiler hela tiden så jag tänkte att det kommer säkert  ut någon cool till nästa år. men iaf ska säga lite utav det jag fick. vantar, parfym, smink, krämer, godis, presentkort, pengar, plattång och massor mer! ni ska också få efter och före bilder på rummet i nästa inlägg förmodligen för att nu ska jag visa lite bilder på det jag fick. och tänk på att det finns saker under högen också ;)!



färdigfixad.

Publicerad 2009-12-24 14:55:52 i Allmänt,

har fixat mej klart nu, och rummet e städat. några gäster har kommit iaf. det är skönt att vi firar jul hemma så har jag nära till min egen datorn och rum. och vi firar jul hos oss för att vi har "störst hus" av alla som kommer, nice nice ;)! men nu ska jag inte vara dum mot dom andra. dags att gå ner och umgås med alla andra *host* haha. men bloggar väl innan eller efter den goda julmaten!


God Jul!

i'am back!

Publicerad 2009-12-24 13:18:07 i Allmänt,

nu är jag tillbaka från att ha bytt present med alex, jag fick ett stort paket med toffifee är inte jätte försjust i det men det går ju att äta. är iaf jätte glad att hon överhuvudtaget tog sin tid att hanlda detta och sen slå in det! så jag är tacksam. dags för att fixa mej och rummet!

snabbis.

Publicerad 2009-12-24 12:55:53 i Allmänt,

ska dra och möta alex en snabbis, jag vet det är julafton  men det är väl då man ger presenterna..? iaf så ska möta henne i nån tunneln nära oss båda så ska vi ge varandra presenterna och öppna dom. sen ska jag rusa hem igen och då blir det fult upp, städa rummet och klä på mej har inte bestämt än vad jag ska ha på mej...

julafton!

Publicerad 2009-12-24 11:11:09 i Allmänt,

idag är det äntligen julafton! vi fick iaf en present på morgonen och  det  var nån jävla pulk grej, haha. men mamma ville  säkert att vi skulle ut och åka? aja what ever. vi får iaf resten av presenterna efter julmaddan! ;). ska faktiskt ta och göra mej iordning och sen städa mitt rum igen.., juste kom  ni ihåg för väldigt länge sen när jag lovade bilder på mitt rum före att fått min garderob, mublerat om satt upp nya gardniner osv..? det kommer ni få på bild antingen ida eller imorn för att jag ahr önskat mej some stuff till rummet så det ska in och sättas upp i rummet s¨å ska jag visa skillanaden!

vet inte varför!

Publicerad 2009-12-24 00:24:25 i Allmänt,

okej, nu blev det nästan ett inlägg på inlägg, men är jätte blogg sugen! haha. men iaf ville bara tipsa om en sak. för dom som biter på naglarna. jag bet förut på naglarna men gör det inte längre, själv så är jag ganska bestämd så jag bestämde bara att sluta! för det är ju äckligt! men för andra som inte kan det och som måste hysteriskt göra det. tänk då på något äckligt, att det är bajs blandat med blod och svart lera med döda djur som har mosats med slem från  snigeln som ligger under nageln och om du biter av den så får du det i munnen och känner smaken av möglig ost med senap och smör. uusch börjar själv bli äcklad men tänk så, så kanske det blir bättre? 
godnatt och hoppas jag har mer blogglust imorn! men kommer ändå inte hinna blogga så mycket det är ju julafton!


bit inte av dina naglar...

vad tycker ni?

Publicerad 2009-12-24 00:02:43 i Allmänt,

blev faktiskt ett inlägg till, trodde att filmen skulle vara mycket längre. men det slutade för en kvart sen. tänkte iaf fråga er lite saker:
vad tycker ni om att sälja saker på bloggen? skulle det vara kul? sen undrar jag om vad ni tycker om att lotta ut designer? är inte bäst på att göra designer, gör inte så avancerat eftersom jag bara avändeer mej av picasa och picknik. och man kan faktiskt göra fina designer med dom sidorna men somsagt, vad tycker ni om det då? och en sista sak, tycker ni att  jag borde tipsa, ha mer frågastund eller mer bilder på bloggen?

det var nog det jag ville fråga er. ingen kanske säger nåt, men jag hoppas att ni gör det och skriv gärna namn och om ni har blogg, det är bara kul! ;)

film

Publicerad 2009-12-23 22:58:42 i Allmänt,

tittar film, så måste skynda mej till den nu. vill  in te missa så mycke. ni får en bild på naglarna så ses vi imorn på julafton! :D

lösnaglar

Publicerad 2009-12-23 22:12:00 i Allmänt,

känner mej jätte fräsch nu när jag har duschat! ska sätt på lösnaglarna nu har inte haft det på typ as länge. haha. men  ska försöka få tag i matilda också angående en sak *privat*, men efter jag fixat massa saker på  bloggen med design, arkiv och sånt så tänkte jag köra igång en frågastund igen. men det tar jag mer då. men ni får iaf se resultatet på naglarna sen dags för att fixa dom  ju!

dags för en skön dusch!

Publicerad 2009-12-23 20:52:17 i Allmänt,

ska faktiskt ta och tvätta håret nu, imorn vet jag inte alls vad jag ska ha på mej. det är ju julafton! Men eftersom vi alltid får en  present på  morgonen så kanske jag får nått att slänga på mej? jag vet att jag iaf ska ha tights med nåt över. men har mått lite sådär ida mådde illa som fan  för kanske en timma sen så jag ville spy hela tiden, men som tur gjorde jag det aldrig. men dags för mej att hoppa in i duschen!

seg.

Publicerad 2009-12-22 23:16:35 i Allmänt,

är as trött fast det är lov och jag tänker lägga mej nu, men faktiskt så har det vart en lång jobbig dag. så godnatt! vi ses imorn, och då hoppas jag på mer bloggande! ;)

blåmärken

Publicerad 2009-12-22 21:39:46 i Allmänt,

... mitt knä är svullet och det är fullt med blåmärken. det gör as ont. och jag ska berätta varför, jag och  matilda stack till pulka backen efer vi käkat där var vi och åkte. sen började vi tjafsa med kaxiga små skitungar, men sen var vi lite snälla mot dom.. *host* iaf sen när vi skulle åka ner för  backen så fanns det en brun som var som en typ sten som bara va i vägen och där knockade jag mitt knä i.. as ont, kunde knappt gå. aja nog om det är iaf jätte trött och känner mej sliten. ska iaf hjälpa syrran med en sak så jag bloggar efter det!

då var det jul lov!

Publicerad 2009-12-22 13:43:45 i Allmänt,

härligt, nu har jag all tid i världen för att göra en massa saker! imorn blir det väl bio ska se avatar men får se om det blir av. vill iaf se den. passar just nu syrrans bebis så det går väl bra matilda kommer lite senare ocks¨! sen när lilla issie blir hämtad ska jag och matila åka pulka ;P! sen vil jag en fråga...!

fråga: spella roll om nagellacket kostade 100 kr och presentkortet kostade 100 kr .. blir man inte bare glad av att få något. ex bara presentkortet ..?
det är ju tanken som räknas ?

svar: självklart bryr jag mej inte om priset, jag blir bara glad jag får nåt tuggummi av en kompis. men jag berättade det för er andra.

måla naglarna!

Publicerad 2009-12-21 21:35:13 i Allmänt,

eftersom det är sista dagen tänkte jag ha nåt rött på mej men  eftersom jag är inte direkt en med massa olika färger i garderoben så tänkte jag iaf måla naglarna röda! hade förut nån röd tröja men hittar den inte nu.så röda naglar och lockat hår kommer väl bli bra!? bil får ni imorn! ;P

julklapp

Publicerad 2009-12-21 21:07:36 i Allmänt,

juste, ida i skolan fick jag min julklapp av melinda. eftersom vi inte kommer ses på ungefär en vecka för hon ska på kryssning osv. så gav hon sin julklapp till mej i skolan och jag gan henne min julklapp till henne när vi kom hem till mej. jag blev iaf väldigt glad över precenten jag fick av henne och jag hoppas hon blev det med min som jag gav henne? aja, fick ett rosa nagellack, choklad ansiktsmask, lila glittrig nagel fil  och ett presentkort på h&m på 100kr. och ni kanske tycker det är lite men det tycker inte jag för nagellacket kostade tillexempel 100kr för henne. haha. hade lust att säga det innan någon annan komenterar en onödig komentar.

i love lussebullar!

Publicerad 2009-12-21 20:29:42 i Allmänt,

fråga inte varför, men jag verkligen älskar,älskar,älskar lussebullar! dom är otroligt gooda! men  iaf nog om lussebullar. har iaf inte bestämt än vad för kläder jag tänkte ha imorn iaf tights men vet inte vad jag ksa ha upptill, men har inte alls bjudit på särkillt mycket bilder, men ida får ni nöja er  med bilder från nätet. ;)"

dags för en ny design?

Publicerad 2009-12-21 19:32:21 i Allmänt,

tänkte faktiskt göra en "juldesign" för att det e jul ju, men vet inte riktigt hur den ska se ut. har ni några förslag? sen veet jag inte om jag vill göra den utan kanske någon utav mina läsare är duktig på sånt? iaf har bara surfat runt lite på datan men tänkte faktiskt ta o. sätta igång med allt annat jag tänkt göra.
sen vill jag bara säga att jag fick en fråga om;

Postat av: m

du vet väl att det kan vara gelatin godisremen ? :)<3

orkar inte ha "svar på tal" så tänkte bara berätta för det matilda jag vet att det är du.. haha"! och ja det är gelatin i vissa men det finns där det står på en lapp "gelatin fri" eller nåt sånt och jag tog faktiskt en sur cola utan gelatin i. där fick du svar! :)

äntligen

Publicerad 2009-12-21 19:00:23 i Allmänt,

imorn blir det jul lov, äntligen! har hört att alla anra slutade i fredags. men eftersom vi får väl antagligen mer studiedagar och sånt. menmen, imorn första dagen på lovet så händer inget speciellt. ska passa syrrans barn. gisele. det ser jag faktiskt fram emot för att det är så kul att vara med henne på nåt sett. älskar iaf barn!
har duschat och satt på mej mjukiskläder och ska alldelesstrax ta fram kläder för imorn! sen blir blogg,blogg,blogg hoppas jag ;)!

home sweet home

Publicerad 2009-12-20 20:31:17 i Allmänt,

kom hem för några timmar sen, har handlat klart alla presenter nu och det känns skönt! det har varit så mycket med presenter och allt, men nu är det äntligen klart! just nu gör jag inget specielt tuggar på en macka som blev min midda och sallad. höh. imorn blire väl en kort dag tror jag? det är iaf en "Klassdag" då man ska hitta på nåt med klassen, undra vad det blir..." det ar iaf jätte mysigt i gamla stan ida! jag fick med mej hem en jätte stor pepparkaka med glasyr som jag ska käka på julafton har jag bestämt haha, sen köpte jag ett armband av riktigt sikin och ben, och när jag säger ben menar jag att själv "knappen" som man stänger armbandet med är då riktigt djurben, sen fick jag ett par vantar av mamma som tydligen var av riktigt skin också. sen så köpte jag en godisrem. det var nog det. ;)"!





det bara snöar och snöar!

Publicerad 2009-12-20 12:26:34 i Allmänt,

har duschat klart nu och ska torka håret, efter det får vi skjuts av pappa in till stan och sen så åker han och jobbar. men ska köpa alex present ida också. får se om jag handlar melindas present också. men har brottom så lägger in lite "snöbilder" ;)!

omg

Publicerad 2009-12-20 11:47:07 i Allmänt,


- så du menar att vi alla andr aär falska ?

svar: nej det gör jag inte. försöker bara förklara att hon och jag ger inte upp oavsett vad som händer! snälla, är det verkligen så farligt att jag skrev så men menade på ett sett att vi inte ger upp? gud...

var faktiskt tvungen att svara nu! fast jag har brottom.

julmarknad

Publicerad 2009-12-20 11:44:17 i Allmänt,

nu ska jag, mamma, lillasyrran och farmor på julmarknad. tycker faktiskt att det ska bli mysigt. men har lite brottom ska duscha och tvätta håret och sen klä på mej och sen kommer vi åka direkt.får se om jag hinner med ett inlägg innan jag åker. igår bakade vi iaf pepparkakshus och klädde  julgranen. nu känns det verkligen som jul och med all snö som bara faller ner från himelen. Nu är det bara två skoldagar kvar månda och tisda eller på tisda är det avslutning.

julstädning

Publicerad 2009-12-19 12:28:24 i Allmänt,

förlåt för dålig uppdatering, men det var ju freda igår så jag vär väldigt upptagen. men ska inte på tävlingen ida för jag hostade inatt, och är väldigt snuvig har tagit ipren så huvudvärken börjar gå bort. men det hindrar mej inte från att inte dra till pulkabacken ida! haha. vi ska jubaka också. det vi bakade förut e typ slut? haha jag ahr en gupsk familj. ;)! men dags för mej att börja göra ren min stora spegel garderob. speglarna e lite fläckiga. sen blir det damsugning osv.

förlåt för det senaste slarviga inlägg!

Publicerad 2009-12-18 17:48:18 i Allmänt,

ska ut med lillasyrran, hon har bölat i tio minuter så står inte ut mer. men vi är väl ute i en kvart och sen blir det middag! ska till pulkabacken senare också med matilda. sen ska jag möta mamma och syrrran och så ska vi handla chips & dipp och godis. till ikväll då. vi ska ha fredahs mys! gud vad mysigt. tihi ;)

tråkig fredag?

Publicerad 2009-12-18 16:46:44 i Allmänt,

hade planerat en massa för idag, skulle pka iväg och träna men det blev inte så. ska höra med matilda en annan sak senare. ska fråga henne en sak. men ska iaf göra en snabb sak så att fredagen blir roligare höhö. kram!

hemma från iqabaken!

Publicerad 2009-12-17 21:25:26 i Allmänt,

det var inte alls så kallt ute faktiskt, hade as mycket kläder på mej två mjukisbyxor plus ett par tights under dom sen ett par tärmobyxor över haha! dom ända ställerna jag frös på var fötterna och händerna. men nu är allt bra igen, fick duscha hos melinda så jag har tvättat håret med as god shampo & balsam dom luktar verkligen underbart haha! sen så har jag satt på mej pyjamas. efter melinda duschat så ska vi dricka varm choklad/te och fika lite. och så ska vi såklart snacka om allt möjligt!


svårt att läsa? men försök om ni vill. den e ju till melinda haha! ;)

amerikanska muffins!

Publicerad 2009-12-17 18:01:17 i Allmänt,



okej, nu är jag verkligen mätt! jag och melinda gjorde pasta med lax och grekisk sallad, det var as gott! är iaf jätte mätt, vi kommer strax att åka pulka med jennifer i pulkabaken men först ska amerikanska muffinsen bli klara! vi ska efter kylan och att ha åkt pulka in och dricka varm choklad och äta muffins. mysigt! men melinda ropar och jag borde faktiskt hjälpa henne nu. kram!

skit hungrig!

Publicerad 2009-12-17 16:23:27 i Allmänt,

kom hem från centrum med melinda för ett tag sen, vi gör inte så mycket förutom att hon sitter vid sin data och jag vid hennes mammas. men vi ska väl snart börja med maten är skit hungrig har bara ätit en skål med fil och flingor och lite pomfritt. mycket? det tycker iaf inte jag så det blir väl lax med sallad och pasta eller bara sallad får se. men ska tjata på melinda om att vi ska börja med maten. :D

dags för mej att bege mej mot melinda!

Publicerad 2009-12-17 14:40:48 i Allmänt,

har packat klart, melinda väska väger skitmycet och min gör också det så hon får fan möta mej någonstans. aja bloggar väl hemma hos henne så mycket jag kan och får av henne. men det borde jag! ;)


tungt...

idag blir det jag som slaggar hos melinda!

Publicerad 2009-12-17 14:00:36 i Allmänt,

idag är det ju torsdag och då ska jag slagga hos melinda, kom hem vid halv två och vi slutade med att gå på julmarknad med klassen i stan vid kvart i ett! helt okej dag faktiskt förutom att det varit snöoväder och blåst som in  i helvete. höhö. men iaf melinda och jag ska bege oss mot centrum vi ska köpa lax och så ska jag handla lite på h&m. har iaf beställt min canada goose nu! så jag slipper frysa mer den kommer väl om  en vecka eller nån dag. Köpte den på internet ju på en canada goose sida! ;) men jag ska packa färdigt för imorn och ikväll smink och sånt. så jag bloggar efter det förmodligen.

melinda slaggar!

Publicerad 2009-12-16 20:09:34 i Allmänt,

vi kom in för ett tag sen vi har varit ute och åkt pulka med lillasyrran! det var faktiskt väldigt kul. varför ska man inte åka pulka eller nåt för man blir äldre? hah. men iaf imorn måste vi vakna halv sju för att vi ska in till stan med klassen  och bussen som vi ska ta åker 07:56 så vi inte behöver stressa så blir det en perfekt tid att vakna. men jag har direkt inga bilder att bjuda på men ska se om det blir någon bild lite senare, vi ska väl lägga oss ganska tidigt för vi pallar inte vara så jätte trötta.

köttbullar & makaroner

Publicerad 2009-12-16 16:54:56 i Allmänt,

är hemma från nacka forum nu, har hämtat syrran också fu jag har gjort midda till henne och brorsan, köttbullar med makaroner. är inte en kok direkt men köttbullar och makaroner är faktiskt inte svårt! haha. men igår slaggade inte melinda hos mej för det blev försent så hon ska göra det ida istället fast det är plugg imorn så ska hon slagga hos mej. vi ska inte direkt arbeta i skolan för vi ska på ett museum och julmarknad och sluta med att man får äta vart man vill! ;). mysigt faktiskt. Sen ska jag ju då slagga hos melinda från imorn (torsdag) till freda för att hennes mamma kommer komma hem vid ett två på natten så då är det inte så kul att vara hemma ensam och somna själv osv. så då fick jag slagga dära! men melinda kommer antagligen alldeles strax så jag ska väl möta henne.

nacka forum

Publicerad 2009-12-16 10:35:18 i Allmänt,

godmorgon!
har ätit lite frukost nu och tänkte ta en skön varm dusch och efter det sminka mej, klä på mej osv. har kollat på canada goose jackor och har hittat två men måste bestäma mej mellan dom! svårt. menmen, måste skynda mej lite eftersom vi ska ta bussen vid tolv.

omoget, tröttsamt, onödiga komentarer

Publicerad 2009-12-15 19:32:39 i Allmänt,



-ja..ögonbryn.
-andra val?

-wb towe?
-man blir bara irriterad när du seger att du e tjock.
osv...

jag säger bara att der är så onödigt att komnetera det, säg om du tycker eller tänker om något eller frågar om nåt men snälla att hålla på att "kaxa" ? onödigt och omoget. plus varför sägger du/ni inte ditt/era namn? det är jävligt omoget också.
hade bar alust att säga detta för det är så jävla onödigt att jag är tvungen att säga till att det är det för dom/du inte fattar det själva/själv.
om ni vill till inläggen där det skrevs "tredje advent" och "ögonbryn" och "becca hissar/dissar" och "ordentlig midda"

hemstudiedag

Publicerad 2009-12-15 19:12:50 i Allmänt,

i'am happy, i'am happy, i'am happy...
ni kanske undrar varför?
imorn (onsda) har vi hemstudie dag då kan ska plugga. vi fick bara tio tal i matteboken som jag e klar med och ett litet häfte om hur man lär sej bäst osv. HAHA! ingenting, så imorn drar melly och jag till nacka forum och käkar lunch där och köper some stuff! hon ska tydligen slagga hära idag också. så det blir säkert massa blogg ikväll. men dags för mej att njuta av ledigheten.
föresten för er som har plugg imorn, vad synd för er ska sörja er för det om jag  har tid. haha! drev -.-
kram! ;)

sköööna säng!

Publicerad 2009-12-14 21:24:09 i Allmänt,

nu blev det nästan inlägg på inlägg hära. men det kvittar, det är ju bättre att jag uppdaterar mycket inte sant? men nu vänta sängen. ska lyssna på musik och sms lite, kanske ta en bok att läsa? får se. hare bra nu så ses  vi imorn. godnatt!

hylla.

Publicerad 2009-12-14 21:16:21 i Allmänt,

så nu har jag tvättat bort sminket, bortsat tänderna osv. gjorde iordning min egna hylla i badrummet. har så dåligt ljus i mitt rum så jag sminkar mej alltid i badrummet så jag tog en hylla och fyllde på med saker jag använder både dag och kväll. ska snart lägga mej är sjukt trött men bloggar väl om fem tio minuter igen när jag ska lägga mej.



?

Publicerad 2009-12-14 19:41:08 i Allmänt,





ha svar på tal!!!! ta mina frågor då.
1. varför du började bloggA?
2. Vem är du med mest av alla du känner?
3. vad gjorde du i somras mycket
4. vikken skola gåru i ?
5. Vem e din bästavän.
6. saknar du någon som du tappat kontakten med?
7. din idol?
8. nån du strulat me?
9. eru oskult?
10. har du krökat nån gång?
11. boru i haninge eller tyresö??


svar:
1- Ja det är en bra fråga, nej men jag kände att det vore kul att göra något annat än pea, msn, facebook osv. och det är väldigt kul. se andra bloggar vad dom tycker och tänker och få tips av andra osv. så ja jag började säkert för det. sen var det andra jag  kände som bloggade så jag testade och tyckte det var kul!
2- Det är olika, men typ melinda, matilda, alex. dom jag mest är med men jag spenderar min tid med andra vänner ibland också såklart!
3- Jag badade! kompisar, reste bort med familjen, och sånt man gör på sommaren haha. ;)!
4- Jag går i dal.
5- Jag har många "bästavänner" men om man ränkar med längst tid och den "bästisen" jag spenderar mest tid med och sånt är nog melinda.
6- Ja det gör jag, många från min gamla skola!
7- Har ingen speciell lyssnar ju på radion mest, men jag gillar väldigt mycket green day och akon.
8- Ja du, jag kan ju säga att jag har det men säger inte vem. hihi
9- Ja, jag är inte alls gammal. 13år så jag börjar inte med sånt då. om du förstår vad jag menar?
10- Inte direkt, eller asso svårt att förklara inte mycket om jag säger så. palla börja med sånt tidigt, mår skit bra så jag skulle direkt inte försörja mej på sånt äckel!?
11- Det andra valet!

chill.

Publicerad 2009-12-14 16:25:05 i Allmänt,

bloggade inte efter träningen igår, men hann tyvär inte. min syrra kom förbi så ville umgås med henne ett tag eftersom vi har inte sett varann på ett tag. iaf hon noppade mina ögonbryn och dom blev väldigt snygga! bilder kommer väl antagligen sen. (självklart noppar jag själv alltid, men ville att hon skulle göra dom som hon tyckte blev snyggt). kollar på canada goose jackor på nätet och det finns knappast bruna långa, men ska leta tills jag hittar en!

julhandlat

Publicerad 2009-12-13 15:36:46 i Allmänt,

har iaf hittat saker till, famor, mamma, pappa, syrran och melinda. men till mina andra syskon, raquel, lucas och jacob har jag inte hittat till ännu...! så får handla igen -.- , men hittade iaf en foundation och krämer för torr hud. träffade alex i  centrum också men vi sa bara "hej" för att vi ska träffas vid kvart  över fyra inför träningen vid kvart i fem.

tredje advent

Publicerad 2009-12-13 11:19:41 i Allmänt,

var tvungen att gå tidigt från melinda för mamma ville ha mej hemma på lucia på morgonen iaf. tråkigt. menmen, ida  ska jag till cetnrum med matilda och handla julklappar eftersopm melinda skulle ändå tills tallet för dom skulle gå lucia där typ? fast först ska jag städa rummet, duscha rakabenen osv. göra mej iordning och sen ringa matilda!

slaggar hos melinda ikväll!

Publicerad 2009-12-12 17:36:32 i Allmänt,

hejsan kom  hem för kanske tio minuter sen, det har varit en väldigt skön dag ida! köpt ett par "sommarskor" från euro sko dom hade kostat 299kr men det avr 70% rea så dom var skit billiga. så varför inte? har iaf en jätte mysig outfit på mej som är perfekt till ikväll när jag e hos milly. kommer bild på skorna och outfiten nu! kram


haha stod på stolen, men hinner inte ta med vanliga kameran
så det blev webbcam!


tights, långt svart linne, rosa tjocktröja!

julklappar/skridskor

Publicerad 2009-12-12 13:34:31 i Allmänt,

har lite brottom nu, lovade syrran att åka skridskor med henne ida så ska göra det. sen ska jag handal julklappar i centrum med mamma och syrran och typ fika? sen så ska vi typ hem. ska se om jag slaggar hos melinda är inte direkt på "humör" för det och sen skulle vi äta midda borta. menmen. berättar mer sen måste gå seya!

det jag shoppade.

Publicerad 2009-12-11 19:36:14 i Allmänt,

ska snart se på idol, eller det är väl om ungefär en halvtimme/tjugo minuter. vet faktiskt inte vem jag  vill ska vinna men erik typ? fast jag ville att tove skulle vinna igentligen...
aja jag lovade att visa hur mina inköp sågut eller just detta inköp. så det kommer jag lägga upp. men ville bara säga att imorn ska jag väl vara med melinda och slagga där men får se hur det blir med det måste snacka mer med henne! men dags för mej att kolla lite andra saker på datorn och sen bloggar jag väl antagligen igen.

hemma från stan

Publicerad 2009-12-11 18:42:53 i Allmänt,

är hemma nu, fast det var lite tröttsamt med så mycket folk överallt. det är ju freda och alla kommer från jobb osv så det är inte konstigt. menmen. kul hade vi iaf, jag tänkte inte gå ifrån stan utan att köpa någonting så jag köpte en söt rosa kofta och ett vanligt svart linne bara, hittade faktiskt inte mer. inga julklappar heller.. men ska till centrum med melinda på sönda innan träningen så då ska jag bara kolla julklappar. men det blev inte så att nadja skulle slagga hära för hennes mamma ville inte det för hon ville ha mys med henne och hennes brorsa typ. så jag tänkte mysa med min familj då! men vi ska slagga på jullovet för under december/januari då kommer ju den där "mellan dags rean" och då ska vi shoppa i bekväma kläder i typ: jumpaskor, mjukisdress och bara massa sköna saker. då är det mycket skönare att handla efterdet ska vi handla gottigott och sen hem och se filmer! så har vi bestämt.
men nu blev detta inlägg långt så bilder på deet jag köpte kommer efter middan säkert.

stan

Publicerad 2009-12-11 13:58:00 i Allmänt,

ska snart möta nadja i bergfotensskola, där ifrån så drar vi in mot gulmars och sen in mot t-centralen. sak shoppa lite saker till mej men framförallt julklappar! men måste skynda mej nu annars får nadja vänta och bussen missar vi så det får inte hända. bloggar nör jag är hemma igen kram!

saknar dej.

Publicerad 2009-12-10 20:29:18 i Allmänt,

jag sitter faktiskt inne på pea, tycker inte det är särkilt kul men har inget annat för mej. imorn blir det visst bara jag och nadja som drar in ti stan  för melinda skulle vara med "nils" men ska ändå vara med henne på lörda. fick precis ett mess av matilda hon e utelåst, stackars henne haha., men jag sa att hon kunde komma om hon tyckte det var kallt. saknar henne skit mycke!

julklappar

Publicerad 2009-12-10 17:11:33 i Allmänt,

Imorn på freda ska jag ju in till stan, med melinda och nadja. ska shoppa några linnen, socker (strumper), foundation. och nåt mer kanske? men det är iaf det jag ska ha. sen ska jag shoppa julklappar också. eftersom jag kommer inte hinna nästa helg för då har jag tävling i sinmingen. och i veckan ska jag träna inför tävlingen då och sen ska vi på utflykt med skolan och julmarknad och lite andra saker. så kommer tyvär inte hinna då. hade  nämligen planerat in att jag skulle dit den helgen men nu bilr det imorn istället. men men.
förlåt för  ganska bildfattig, men hinner inte ta bilder hela tiden ;)!

bestämt

Publicerad 2009-12-10 16:32:49 i Allmänt,

japp, ska köpa en canada goose nu en brun lång. i am so happy! haha. men perfekt till vintern. slipper jag frysa  om benen lika mycket.
idag hade vi ju redovisning i svenskan själv om ett varlfritt ämne och det gick bra. det avr inte alls pinsamt. melinda hann inte göra haha. hon får göra imorn typ. det är iaf skönt att ha det gjort, men tänkte faktiskt ta och tipsa om saker eller nåt sånt ida. men det får bli om ett tag ska snacka med mamma ett tag nu.


i miss you!

skola

Publicerad 2009-12-10 16:01:41 i Allmänt,

ska snart gå och hämta min lillasyrra och hennes kompis. jag lovade att hämta dom så dom har lite tid att "leka". imorn är det redan freda, fan vad veckan gott fort asso! det blir väl förmodligen stan imorn med nadja och melinda ska typ slagga med nadja också, trevligt trevligt. men hörni jag lovar att berätta mer när jag kommer hem ska skynda mej vidare mot skolan. ;)

godnatt för ikväll!

Publicerad 2009-12-09 21:47:36 i Allmänt,

inge mer blogg för ikväll. blogger väl antagligen mer imorn då jag har mer att berätta kanske. har iaf tränat på redovisningen så känenr mej ganska säker. tog tyå åtta bilder som jag ska visa från när jag var liten också. satsar ju på dom högre betygen haha! ;O. men vi ses iaf imorn babes.

midda

Publicerad 2009-12-09 16:38:14 i Allmänt,

snart ska mell och jag käka midda. efter det blir det lucia som jag berättade tidigare. ska försöka hinna med att plugga lite svenska till  imorn för varje person ska redovisa själv om ett varfritt ämne, pinsamt! aja vi ska väl ta och hitta på innan maten e klar, titta teve? aja ses senare.


haha, tänkte ta en smyg bild men hon hann täcka för ansiktet... :(

lucia

Publicerad 2009-12-09 16:01:06 i Allmänt,

sitter i soffan med melinda och kollar teve, och har precis gjort sånna muffins jag gjorde när jag bakade  med famlijen. men ikväll vid sex ska jag och melinda gå på min brorsas lucia. kommer säkert se några kompisar från gamla klassen eftersom några har syskon som går i samma klass som min brorsa. så det ska bli kul. vi ska väl hitta på något annat nu så vi ses  väl senare.

ordentlig midda!

Publicerad 2009-12-08 20:58:34 i Allmänt,

vi hade väldig hård träning ida, då menar jag verkligen hård. vill inte prata om det..haha. iaf är väldigt mätt nu efter en ordenlig midda jag proppade i mej. haha tjockis man är! men ska iaf plugga som en gris nu, så jag vet inte om det blir blogg efter det. antagligen, antagligen inte. får se. men nu är det dags för engelska glosor! :)

för mer bilder!

Publicerad 2009-12-08 17:34:43 i Allmänt,

jag har en "gammal" kamera som vi haft i kanske 1-2år nu, eftersom vi inte använder den tog jag den till bloggen. som en bloggkamera. för outfits, bara bilder osv. men hinner inte blogga ska gå nu bloggar senare puss.

tråkigt

Publicerad 2009-12-08 16:43:00 i Allmänt,

ska försöka att blogga tills träningen börjar. aja ska köpa en ny lång canada goose (brun) för att den korta jag köpte är kall eller inte vid armarna, magen och det men inte benen och det är skit kallt om man har tights eller jeans så vi ska sälja den korta! efter träningen ska jag väl ta fram kläder för imorn och plugga eng-glosor. ska bara byta om och sen bloggar jag säkert igen, men vi hörs då.

förlåt

Publicerad 2009-12-07 21:11:57 i Allmänt,

ja, jag vet att jag inte alls varit bra på att blogga. men har faktiskt många orsaker till det. men jag ber om ursäkt för det. ska ta och träna engelska glosor och plugga lite svenska. sen tror jag faktiskt att jag ska sova  för sovde inget inatt så nu ska jag få mer sömn hoppas jag! imorn slutar jag vid tre halv tre sen tror jag att jag bara ska vara hemma tills träningen börjar vid kvart över sex, har ingen stor blogglust just nu men jag hoppas att det blir mer imorn. hare bra nu allihop så ses vi imorn. kram!

julbak

Publicerad 2009-12-05 21:44:12 i Allmänt,

kusinerna skulle komma senare så mamma och jag och min lillasyrra bakade, tidigare ida var jag med matilda och handlade på konsum till mamma sen drog vi hem till mej och tittade på film. sen vid fem drog matilda hem och då skulle vi käka det blev lax med potatis, skit gott var det. sen efter det bakade vi lussebullar och massa annat gott! så det har varit en ganska skön chilldag faktiskt. hur har ni haft det? men bloggar kanske senare annars hörs vi senare. kram!








kanske inte världens bästa fotograf, men orkade inte ta så nogrant!

det blev tidigare än vad jag trott!

Publicerad 2009-12-04 23:06:39 i Allmänt,

har precis tittat klart på idol, skit synd att tove åkte ut för jag röstade på henne! ååååh. aja kom hem vid halv tio, trodde att det skulle bli mycket senare men det blev mycket tidigare istället. när jag är klar med detta inlägg så ska jag tvätta bort sminket och sätta på mej min mysiga pyjamas som jag hade tidigare ida. imorn blir det julbak med familjen och kusinerna, det kanske blir kul? tror att jag ska till centrum och handla lite skitsaker. menmen tror inte det blir mer blogg ikväll så vi ses iaf imorn! godnatt.

vad ska jag ha på mej?

Publicerad 2009-12-04 17:02:52 i Allmänt,

jag kom hem från skolan vid 14:10 och sen käkade jag lite och tittade på teve för smalliville kommer vid tre tiden så det får jag  ju inte missa, haha. iaf bytte om till pyjamas byxor. och eftersom vi ska bort snart så vet jag inte alls vad jag ska ha på mej, jeans kanske? snälla hjälp har lite kris. aja, kommer säkert komma hem vid elva tolv eller nåt. så antingen ses vi när jag e där eller imorn, men jag bloggar ju så mycket jag kan tills vi åker det är nämligen ett tag kvar ;)!






myskläderna jag har på mej just nu,
har börjat använda ett vanligt silver-kedja halsband nu förtiden.
jag tycker det är okej/snyggt.!

tips

Publicerad 2009-12-03 19:49:39 i Allmänt,

har inte bloggat sen imorse, men har inte hunnit. idag blev det pizza till midda och det var jätte gott! inte hemmagjord som är väldigt gott utan det var köpt. iaf tror inte det kommer bli mer blogg ida, men mer imorn hoppas jag. fast vet inte då heller för det är ju freda och jag ska fakstikt göra något imorn, fast inte något rolig. men pappas brorsa fyller år så vi ska dit och fira honom med några andra kusiner/släktingar. men jag bloggar så mycket jag kan tills vi åker iväg.
men nu ska jag tipsa om en sak, faktiskt en concealer som är jätte bra den täcker verkligen dom "blåa" ringarna runt ögonen, speciellt när man inte sovit så mycket så ser man jätte pigg ut tycker jag! den jag menar kommer då från kicks, kom inte riktigt ihåg priset men jag tyckte det var bra pris för den är ju så himla bra! det är dagens ena tips, en concealer från kicks.
den andra är en mascara som är märket max factor, den jag har är inte vattentät men det finns att köpa vattentät också, den heter false lash effect mascara och jag tycker den är skit bra, för vissa mascara jag haft tidigare går knappt bort med borttagningmedel för smink då det är bra på sätt och vis. men man vill ju få bort mascaran också? aja nu tipsade jag er om lite smink som jag själv då också använder såklart!

omprov

Publicerad 2009-12-03 07:45:24 i Allmänt,

godmorgon! jag är på toppenhumör ida, kanske lite lite trött men det känner jag knappt av. vid kvart i åtta ska jag möta melinda och sen åker vi vidare till skolan. vi ska va  där åtta eller rättare sagt hon men jag var snäll att följa med, hon ska ha omprov så jag kan jobba med något annat medans då. men jag skriver ett inlägg senare för modligen så vi hörs då! kram!

reklam

Publicerad 2009-12-02 16:44:09 i Allmänt,

ska ta och städa upp mitt rum nu, hittar ingenting där. ska försöka hinna med det medans det är reklam på "that 70 show" så får skynda lite. sen vill jag också berätta att min mammas kompis som har passat mej och gjort massor för mej när jag  var liten och sånt, så hon har fått ett barn han är skitsöööt! det blev ju då en kille men eftersom jag inte lagt in bilden på han så lägger jag in den på detta in lägg senare. och jag vet inte ens vad den  heter ännu haha ;O!

julklänning/nyår

Publicerad 2009-12-02 15:55:33 i Allmänt,

vet inte riktigt vad jag hade tänkt att ha på mej på julafton och nyår. det kanske är tidigt att tänka på det nu men det vore kul ifall jag fick några tips av er? för jag har ingen aning just nu. ska bestämma en dag ¨då jag ska shoppa me matilda.  vi ska göra det några dar innan jul för jag ska handla lite julklappar och sånt. ;)! så skriv på komentarerna ifall ni har något tips! 
idag var det ju plugg, dagen gick väldigt fort och var faktiskt inte så tråkig. ska fixa lite saker för imorn och sådär, sen kanske jag hittar på något med nån. men ska ringa nu så jag skriver lite senare.

becca hissar/dissar

Publicerad 2009-12-01 17:15:44 i Allmänt,

paljett kläder/tights: förut tuckte jag det var fult, men börjar faktiskt att gilla dom nu. dom är rätt så häftiga. det har kommit väldigt mycket tights med dragkedjor på sidorna och massa olika. men jag fasnade för paljett tights mer.

uggs: dom är sköna och perfekt till vinter (om det nu blir någon vinter), och mycket snyggare än klumpiga tjocka vinter skor, stort hiss för dom!

accesoarer: skitbra verkligen! det piffar lixom upp outfiten man har på sej. annars blir man tråkig. klocka, väska, smycken osv. tur att det finns, accesoarer = är verkligen hiss!.


BECCA DISSAR!

finnar/acne: alla dissar väl finnar/acne? det är äckligt tycker jag, säger inte emot dom som har väldigt mycket men jag gillar inte finnar alls. visst jag har någon/några och det är dåligt för det är fult och ååh, varför finns det? verkligen diss för hudproblem (finnar/acne)

pengar: okej nu kanske ni undrar varför jag dissar pengar? jag gillar pengar ja, men det är dåligt att man ska betala för allt. man ska gå i skolan för att man ska kunna utbilda sej till något och sen så arbetar man med det för man ska tjäna pengar för att kunna betala hyra, mat, kläder osv.  om man inte behövde betala för allt så kanske man inte behövt gå i skolan/arbeta? tror det kanske skulle vara så. heh.

falska personer: om du litar på nån som du verkligen "älskar som vän" och berättar något väldigt privat eller något som är iaf hemligt och sen går den bakom ryggen och säger det till någon annan som sedan sprider vidare. eller nån som bara dissar en hela tiden och skiter fullständigt i vad den personen som blivit dissad ska göra eller nåt sånt. det är lågt med sånna personet, igentligen önska jag att man kunde lita på varenda männsika men eftersom det inte går till så, så får man väl stå ut med det..



inte så bra bilder, men skitsamma. nöj er med det bara! hah ;)

träning

Publicerad 2009-12-01 17:00:19 i Allmänt,

hejsan allihopa!
hur mår ni? själv är jag lite trött. men det funkar. har träning lite senare vid kvart över sex, så jag är väl hemma åtta eller nåt. tänkte köra en "becca hissar" har inte haft det förut men tänkte att det kanske vore kul om jag gjorde nåt sånt i bloggen? ska göra lite andra roliga saker också såklart. måste tvätta av sminket snart för man får inte ha det. men iaf imorn vet jag inte alls vad jag ska hitta på antingen blire nån kompis eller hemma och slappa. höh. ;)!


julen närmar sig, 24 dagar kvar...
men 22 tills vi slutar plugget!

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela