DÅLIG UPPDATERING.

Publicerad 2010-05-31 21:53:32 i Allmänt,

Förlåt för usel uppdatering, den har verkligen sugit idag. Men har somsagt varit upptagen. Men imornblir det förhoppningsvis mer bloggning eftersom jag inte kommer göra något speciellt. Men nu ska jag fixa annat. Så då ses vi imorn med bättre uppdatering då!



 Bjuder på shmexiga bilder! ♥

MÅNDAG KVÄLL 21:12

Publicerad 2010-05-31 21:12:28 i Allmänt,

Kom hem för inte så länge sen, runt halv nio. Har varit ute nästan hela dagen i stort sett, åt också hemma hos milly! Men imorn är det tisdag och betyder då träning, men innan dess vet jag inte vad jag hittar på. Får väl helt enkelt se vad det blir. Men ska nu smörja in mina ben och ta fram kläder för imorn!

MELINDAS PLACE!

Publicerad 2010-05-31 14:05:47 i Allmänt,

Vi slutande runt ett. Bättre än två iaf, men den andra sjuan fick sluta efter lunch. Blev sjukt avis! Haha. Men vi ska ta nått att äta och sen plugga No:n, vi har prov på fredag och frågor till imorn. Men jag bloggar när jag är hemma igen för att nu ska jag vara social mot milly!


HEJDÅ.

Publicerad 2010-05-30 21:44:52 i Allmänt,

Inge mer blogg för ikväll.
Jennifer fixade resten med desigen, tack!
Ska lägga mig är otroligt trött! så då ses vi imorn,

puss på er!

NY DESIGN.

Publicerad 2010-05-30 21:23:06 i Allmänt,

Har gjort nu en ny design, ska bara fixa den lite till. Vill att hela stilmallen ska vara längst åt vänster. Vill ju ha lite mer förändring med bloggen! ;)
Men jenni trodde hon visste mer om det så hon skulle hjälpa mig lite. Så det blir nog bra. Vet inte riktigt vad som kommer hända imorn, skola först och senare kommer jag väl att plugga. ska göra no frågor som är till tisdag. Vi har nämligen ett no prov på fredag. Och jag vill inte ha omprov nu när det ska bli sommarlov snaaaart!

HOME SWEET HOME.

Publicerad 2010-05-30 20:32:18 i Foto,







Kom hem för cirka en timme sen, tänkte nu fixa till desigen lite och
surfa runt på nätet bara. ♥

GOODBYE!

Publicerad 2010-05-30 12:24:09 i Allmänt,

Nu ska vi iväg till farmor, fast vi ska då bada och sola först! Vet inte riktigt närjag kommer hem så jag vet då heller inte när jag kommer blogga igen, men förmodligen efter sju eller något liknande. Kör också på en härlig mittbena idag! Det kan faktiskt vara snyggt ibland som en förändring än att ha snebena hela tiden. ;)

MORS-DAG!

Publicerad 2010-05-30 10:51:13 i Allmänt,

Idag kommer hela familjen åka till farmor där vi ska äta middag. Eftersom sommarvärmen är tillbaka så kommer vi bada där vid en sjö som heter "tre-kanten" haha, älskar namnet! Men sen vill jag också gratta min älskade mamma på morsdag. Du är verkligen den bästa!


GRATTIS TYSKLAND!

Publicerad 2010-05-30 00:40:26 i Allmänt,

Jupp, då var eurovision song contest avslutad utan sverige. Tyckte faktiskt det var synd eftersom jag gillade Anna bergendahl en del. Men vinnaren Lena som vann för tyskland var väl inte så dåligt. Låten var ju lite charmig sådär. Men nu väntar sängen.


Grattis!

FÖRSENAT INLÄGG.

Publicerad 2010-05-29 18:31:56 i Allmänt,

Skulle igentligen bloggat för mer än två timmar sen, men datorn hade visst ett stört problem. Mamma och jag kom iaf hem vid fyra tiden, vi var ju då i tyresö slott och handlade lite blommor till trädgården samt tog en fika. Vi tog en räksmörgås och te/kaffe. Efter det åkte vi hem fast på vägen stannade vi och handlade lite till ikväll.

Ska iaf träffa matilda snart typ, vet inte  riktigt vad vi hittar på. Men när vi träffas så kommer vi väl på något roligt. Är jätte badsugen men vädret suger ju!




VAD HÄNDER IDAG?

Publicerad 2010-05-29 11:50:45 i Allmänt,

Vi har nu ätit en härligt go frukost och såhar vi sprungit! Jupp. Vi gick power-walk till alex sen därifrån spreng vi till lilla italien ungefär och sen hem. Inte en super lång jogging tur, men vi srang iaf! Idag ska jag och mamma förmodligen åka till tyresö centrum eller något liknande, hon frågade ifall jag ville följa med och handla blommoroch eftersom jag inte har något annat för mig så tänkte jag följa med henne. Vi  ska också ta en fika lite senare. Mys. Men nu måste jag fixa mig!

UT OCH JOGGA.

Publicerad 2010-05-29 09:58:20 i Allmänt,

Alex och jag har vaknat upp för en liten stund sen, och vi tänkte gå ut och springa nu. Jag har satt på mig mina löparbyxor med en jogging topp samt en tjocktröja. Det är ju lite kyligt nu på morgonen. Men vi tänkte iaf jogga hem till alex först för att hon ska sätta på sig sina joggingskor, hon glömde dom hemma. Men har inget mer att säga så vi ses efter frukosten!

NATTI, NATTI!

Publicerad 2010-05-28 23:44:57 i Foto,

Både alex och jag är super trötta såvi tänkte lägga oss nu. Imorn ska vi upp och springa och sedan ta ett dopp i barnsjön därefter äta en god frukost! Men bjuder på 2 bilder från omklädningsrummet, det handlar om att bjuda på sig själv ibland! Godnatt.


HEMMA HOS MATILDA!

Publicerad 2010-05-28 21:48:04 i Allmänt,

Har ju varit i nacka forum hela dagen alltså fram till sju då vi åkte hem. Så nu är jag och Alex hemma hos matilda och kollar på "indiana jones" på canal+action. Har faktiskt handlat en hel del idag! En jeans skjorta, två par jeans short, en t-shirt, underklader, örhängen, magtröja samt en bikiniöverdel till den underdelen jag köpte här om dan! har inte glömt något tror jag. Men ni får bilder på det senare för att nu ska vi fortsätta titta på filmen, sen vid elva drara jag och lollo hem!

JAG LIGGER OCH SOLAR MEDANS ANDRA HAR SVÅRT I SKOLAN!

Publicerad 2010-05-28 13:43:14 i Allmänt,

Hej på er alla! Solen har kommit fram och det är fredag, vad kan bli bättre?
Idag blir det inge grönalund för att vi het enkelt inte kände för det. Så nu ligger jag och solar på baksidan medans jag väntar på att alex ska sluta för då ska vi in till nackaforum och handla kläder! Mamma jobbar där så att jag kommer handla mer jeansshorts och en jeans skjorta tänkte jag. Men nu ska jag steka i solen. ses seanre

SÄNGEN NÄSTA!

Publicerad 2010-05-27 22:16:05 i Allmänt,

Kom för hem ganska precis. Efter konserten åkte vi alla till donken och käkade. Det var väl trevligt. Men nu håller jag på att somna för att jag har varit igång hela dagen och mina krafter börjar ta slut. Men imorn händer annat de. Grönalund med alex! Men jag kom på att jag måste ringa henne,vi har inte bestämt när vi ska mötas eller något liknande, så vi hörs imorn puss!

BUSSEN GÅR SNART!

Publicerad 2010-05-27 15:41:26 i Allmänt,

Från Bergfoten torsdag 27 maj ca kl 16:01 till Forum Nacka, stadshuset ca kl 16:30

Ta buss 840 från Bergfoten mot Nacka strand.
Den går från Bergfoten ca 16:01.
Du är framme vid Forum Nacka, stadshuset ca 16:30.

Gå cirka 200 meter till Nacka, Forumvägen 1.

Restid 29 minuter.

Trevlig resa!

Nu ska jag fixa  mig klart, fixa håret osv.Så vi hörs när jag är hemma igen.
Puss på er alla!

DUSCHAT

Publicerad 2010-05-27 14:51:08 i Allmänt,

Idag slutade vi vid två. Kom hem, och tog sedan en dusch. Nu håller jag på att äta massa knäckemackor haha. Det är faktiskt gott! Men ska dra vid fyra in mot nacka. Måste också handla något som jag kan äta där. Typ en macka och en dricka eller något liknande. Försöker få tag i veronika men hon svarar inte! ååh. Men som ni märkte imorse så hann jag med ett par inlägg. bra va? Men nu måste jag torka håret. och fixa annat.

PLANES.

Publicerad 2010-05-27 08:18:37 i Allmänt,


Fredag; Då ska jag och alex åka till grönalund. Förmodligen sover hon hos
mig efteråt eftersom hennes mamma åker iväg på kryssning ett dyngn och
vill då inte vara hemma själv.



Lördag: Kommer bara varahemma och ha det chill med familjen. Lite folk
kommer också. Senare på kvällen ska vi se melodifestivalen.



Söndag; Har ingen träning då pga tävlingar. Så vet inte riktigt vad jag hittar
på så jag får väl se vad det blir. ;)

GLÖMDE ATT VI HADE SOVMORGON..!

Publicerad 2010-05-27 07:58:04 i Allmänt,

Igentligen börjar vi halv nio nästan varje dag. Men eftersom det är "vattenfestival" på skolan så börjar vi 09:00 typ. Så jag hade inte behövt gått upp klockan sju, utan kunde gå upp en halvtimma senare. Jag vet att det är inte så mycket, men en halvtimma mer sömn är faktiskt skönt!
Idag är det Torsdag så det betyder att jag igentligen inte har något specielt för mig, förutom att jag har konsert vid fem i nacka. Så jag är då upptagen från fyra ungefär. Men nu ska jag fixa  lite saker hör av mig strax!

NI FRÅGAR JAG SVARAR.

Publicerad 2010-05-27 07:49:25 i ,



Hej Becca!
en fråga: var har du köpt den där blusen/tröjan elr va man nu kallar den???
Och kjolen?!?!
blir tacksam för ett svar :D

Postat av: elin
vart köpte du byxdressan ? <3

Svar: Både dom två topparna och kjolen är köpt på H&M. Byxdressen är också därifrån. Hoppas ni båda blev nöjda med svaren. Ha det bra!

INTE RIKTIGT NÖJD!

Publicerad 2010-05-26 21:04:14 i Allmänt,

Vet någon hur man tar hela desigen asso allt åt en sida.? För vill inte att den ska vara i mitten längre, vill ju ändra min blogg ganska mycket. Blir super tacksam för svar! Men vill ha mer nya bilder, så efter helgen elleri helgen kanske jag påbörjar ännu en ny design för att testa lite vad som passar. Men nu får ni nöja er med denna några dar.!

SMÅSTÄDAR.

Publicerad 2010-05-26 18:44:37 i Allmänt,

Har fått litefrågor om vart jag köpt en del kläder, svarar på dom alldeles strax måste städa upp i mitt rum och se klart ett spännande pogram. Designen går skit segt, vet verkligen inte alls hur den ska se ut. Jag vore super tacksam för förslag! Men jobbar på det. Så håll ut.

DESIGNEN.

Publicerad 2010-05-26 15:11:27 i Allmänt,

Håller på med designen så jag får det gjort! tittar också på teve. Idag har det faktiskt varit en skön skoldag inte så mycket arbete, vi har mest tittat på en massa små filmer. Tror jag bara kommerta det lungt idag, kanske går ut senare. Men får se. Nu ska jag fortsätta med designen men kommer hålla er uppdaterade lite då och då.

SISTA GÅNGEN!

Publicerad 2010-05-25 21:22:36 i Allmänt,

Har varit riktigt usel på att blogga. Men idag kommer jag inte blogga mer, för att jag är helt enkelt helt slut. Har träningsvärk i hela kroppen och är jätte trött. Så ska lägga mig. Imorn kommer jag bara vara hemma och ta det lungt efter skolan. Tänkte då passa på att göra en ny härligt sommrig design och göra bra med inlägg. Hold on! ;)

HEMMA.

Publicerad 2010-05-25 15:09:04 i Mode,

Fick sluta en timme tidigare för att vi blev klara med en svenska uppgift. Men nu vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Har inget speciellt att göra just nu, tänkte bara ta det lungt tills träningen börjar. Piss väder är det också. Blev helt blöt när jag kom in. Fyfan för vädret. Åhhh!


Såhär såg jag ut när jag kom hem, fucking väder!

PIERCING.

Publicerad 2010-05-24 21:35:57 i Allmänt,

Om ni inte visste så ska jag ju ta piercing i naveln. Men vet inte vart jag ska gå. Eller asso vet vart det finns osv. Men är lite osäker på vart jag ska gå, eftersom jag inte gillar att gå på sånna där i stan. Tycker det känns weard lite äckligt på nått sett. Men tog ändå en lapp där man kan boka tid osv på någon "tattoo percing" affär. Men ska kolla upp i Tyresö hälsan gå dit och fråga lite för att man kan ta där också, plus att det känns fräschare där. Aja, får väl se hur det visar sig!

TILLBAKA!

Publicerad 2010-05-24 20:26:58 i Foto,

Nu ska jag blogga igen! Har bara inte haft tid att blogga för att jag har varit väldigt upptagen. Har varit i stan med Matilda. Och fick med mig hem en bikini underdel, pice linne och en byxdress. Ville  gärna köpa bikini överdelen också men den fanns inte i min storlek. Så jag får hålla utkik efter den! Men sen var det ju också idrottsdag i trollbäckens ip det var faktiskt mycket roligare i år än var detvar förra året! Så jag tyckte allt var helt okej! Varju bäst av alla tjejerna på höjdhopp asso vet inte var det heter men såndär sak man hoppar över en pinne med madrass under. Hehe. Är iaf riktigt stolt!


IDROTTSDAG I TROLLBÄCKENS IP.

Publicerad 2010-05-24 07:58:01 i Allmänt,

Idag är det då Måndag  vilket betyder skola och vilket betyder idrottsdag. Idag blir det då inga valniga lektioner för att  vi kommer vara i trollbäckens ip. Så det är iaf bättre än att sitta vid en skolbänk. Men efter vi varit där och kan åka hem måste jag skynda mig hem för att jag och matilda ska in till stan. Eftersom hon är ledig frågade hon mig men jag var inte ledig så jag sa att jag ändå kunde följa med henne efter skolan. Så, så ser det ut! Men tänkte kolla min facebook lite snabbt och sen fixa iordning mig lite mer, visst ärdet tråkigt väder idag? Kommer bara vara runt 16grader..


Se ya later bitches!

STUFF TO DO.

Publicerad 2010-05-23 20:59:57 i Foto,

Nu måste jag ifrån datorn ska fixa andra saker. Tänkte också noppa ögonbrynen osv. Göra lite saker som är bra för huden. Sen ska jag kolla upp vilket väder det blir imorn så jag vet vad jag kan ta farm för kläder till imorn. Men jag bloggar antingen ett sista inlägg senare eller imorn.
Men var ju i alby med nadja i lördags och fick en del färg faktiskt. Kolla in!


Ganska brun iaf! ;)

SKIT VÄDER.

Publicerad 2010-05-23 20:10:17 i Allmänt,

Jag blir på så dåligt humör när det är grått, rengnigt och kallt. Eftersom det är så himla tråkigt tänker jag på andra tråkiga saker, som att vissa är lediga imorn men inte jag utan vi ska ha någon idrottsdag i skolan. Sen att en ny  vecka börjar imorn, och nu har vi ingen tema vecka utan vanliga skoldagar som verkligen sucks. Så just nu är jag lite irriterad..

NY INKÖPT!

Publicerad 2010-05-23 19:55:49 i Mina inköp,

Glömde berätta men i lördags tror jag det var, så handlade jag två tub toppar. Det var därför jag tipsade om dom för dom är otroligt billiga och är underbart bekväma. Köpte då en grå och en vit. Ville igentligen ha svart och vitt men det fanns inte i min storlek jag tog grå!

MATSÄCK.

Publicerad 2010-05-23 19:02:42 i Allmänt,

Kom precis hem från träningen och ska sätta igång med matsäcken. Har handlat inne på ica lite grillad kyckling, tomat, gurka, dricka och en chokladbit. Ska utav kycklingen och grön sakerna göra en kyckling sallad. Så måste sätta igång med den nu bloggar därefter!

MOT ALEX.

Publicerad 2010-05-23 11:29:53 i Allmänt,

♥ Tänkte börja röra mig mot alex nu. Ska bara ta fram lite money och sen klä på mig ytterkläderna. Vet inte om det blir så mycket blogg under dagen men ikväll kommer jag blogga och försöka ge lite tips osv. Måste börjaförbättra bloggen faktiskt. Men bloggar när jag är hemma efter träningen igen. Se ya! ♥

SÖNDAG 23/5-2010

Publicerad 2010-05-23 10:56:43 i Allmänt,

Vaknade runt nio idag, ville heller inte vakna försent för då somnar jag aldrig ikväll. Tss. Men idag vet jag inte riktigt vad som händer, har tagit hand om mig själv lite imorse, tog en lång dusch och passade då på att raka mig ha lite peeling osv. Har träning vid kvart i fem också, så jag tror jag kommer vara med alex fram tills dess. Men nu ska jag göra mig iordnig klart, det blev mjukisar idag för det rengnar och är 11grader. Inte kul. ;(


GODNATT.

Publicerad 2010-05-22 23:41:04 i Allmänt,

Nu ska jag lägga mig, är otroligt trött. Tror inte jag orkar vara uppe längre. Men jag kom och tänka på en sak, jag kommer förbättra min blogg så snart jag kan. Min kamera kommer jag hämta ut snart och då blir det mer bilder, fast jag har mobilen så är det lättare med kamera tycker jag, men sen ska jag också försöka fixa en hyfsad sommardesign. Men nog om det. Vi hörs mer imorn. puss.

ALBY MED NADJA!

Publicerad 2010-05-22 21:42:00 i Foto,

Var ju somsagt i alby istället för bio. Det blev vädligt varmt såvi kände för att ligga i alby och steka samt bada vore mycket bättre. Vi tog faktiskt fem dopp. *stolt*. Det var väl sådär kallt, inte jätte  helt okej. Sen åkte vi till centrum där vi handlade med oss lite chips, dricka, choklad och jordgubbar! Mumsigt. Men vi tog också en del bilder, som jag bjuder på nedan.












 







ÅT UTE.

Publicerad 2010-05-22 21:02:36 i Allmänt,

Kom precis in från att ha varit ute med Alex. Jag skulle följa med henne till lilla italien för att hon skulle handla pizza. Men jag tänkte då att jag också kunde det så jag tog också en pizza. Sen cycklade vi och satte oss vid en bänk. Det var väldigt trevligt faktiskt, därefter cycklade vi till olika parker där vi var och fotade lite osv. Men ska berätta om vad jag gjort under förmiddan men först ska jag bara fixa lite annat .


ÄNDRADE PLANER.

Publicerad 2010-05-22 12:00:16 i Allmänt,

Det är för varmt att åka på  bio och glo på en teve skärm. Så vi ska åka och bada! Vi vet inte riktigt vart ännu. Men någonstans iaf! Vi tänkte handla med oss lite gått också. Men tror inte jag hinner med mer inlägg innan jag åker, så jag bloggar senare. När jag är hemma igen.


HAHAHAHHAHAHAH LÄNGE SEN.!

GODMORGON SOLSTRÅLAR!

Publicerad 2010-05-22 11:26:13 i Allmänt,

Idag ska jag på bio med nadja, vi ska se på The last song. Vi ska då mötas 13:13, bussen kommer 13:19. Så innan dess ska jag försöka hinna få lite färg. Alltså sola på altan. Mysigt. Men nu skajag hjälpa pappa med att slänga lite saker. puss så länge!

TREVLIGT MED GRILLNING!

Publicerad 2010-05-21 20:17:49 i Allmänt,

Har varit och badat med matilda för inte så länge sen. Vi badade i barnsjön. Det var väldigt varmt i vattnet kan jag säga er. Men berättar mer om det sen. För nu ska jag umgås med min kära familj. Vihåller på att grilla ochlyssna  på musik, spansk såklart! Den är bäääääst!





T C

Publicerad 2010-05-21 12:50:20 i Mode,

Hej alla solbrända!

Idag tänkte jag inte dra till grönan, det är för varmt för det och tar helldre ett dopp i sjön och steeker lite. Sen blir det inge grönalund i helgen heller tror jag för att jag ska på bio med nadja också. Så det blir för mycket ifall jag ska till grönan också. Så får ta det någon annan helg. Men tänkte dra till centrum för att jag behöver lite fler toppar så jag tänkte köpa det sen kolla efter ett par shorts. På h&m då. Men sen måste jag få tag i matilda också, ska fråga om hon vill ta ett dopp..? ;)

HEY SOUL SISTER.

Publicerad 2010-05-21 08:23:35 i ,

Har gjort mig iordning och är redo för plugget! Vi har ändå bara en redovisning och sen slutar vi efter lunch! Nice, nice. Men vet fortfarande inte vad jag ska hitta på idag. Men det blir väl som det blir antar jag. Ska möta upp jenni kvart i nio vid backen. Idag tar vi cycklarna så vi behöver inte åka lika tidigt, det går ju  fortare med cyckel.

SEG!

Publicerad 2010-05-20 22:10:18 i Allmänt,

Har varit lite dålig på att blogga idag faktiskt. Men har i stort sett varit ute hela dagen! Riktigt härligt med den här härliga värmen. Så underbart! Har duschat också, så tänkte torka mitt hår lite och sen lägga mig. Är helt slut sen idag! Men vet inte riktigt vad som  kommer hända imorn. Vädligt oplanerat. Tänkte dra till grönan imorn, men vet inte om jag helldre vill shoppa lite. Alltså inte mycket utan två toppar bara. Sen kanske käka middag ute? Men jag bara älskar insane och kan åka den tusen gånger om. Men får väl se vad som blir av. Skulle också ¨på bio med nadja någon dag också. Men får inte tag i henne heller. Så får väl fixa det på något sett!


Uuuur gammal  bild.!

NJUTER AV VÄDERT!

Publicerad 2010-05-20 19:20:49 i Foto,

I skolan idag var det riktigt tråkigt och för varmt att åka till ett fjärilhus i solna. Det var trångt på bussar och varmt. Bara ur tråkigt var det. Förutom att man fick rejält med färg eller det kanske är lite att ta i, men färg fick man. Sen fick vi köpa glass, det passade perfekt med en Twister för mig! Mums.
Har därefter skolan varit med matilda som jag aldrig fick tag på. Vi tänkte bada men det blev försent så vi har bara varit ute och haft skitkul! och det är inte slut med det. Nej, nej utan vi ska träffas igen 20:30 ;)




GOOD NIGHT.

Publicerad 2010-05-19 22:09:19 i Allmänt,

Nu ska jag hoppa i sängen. Är jätte trött och har faktiskt växt värk, tss. Men imorn skulle jag och matilda åkt och badat, men får inte tag i henne! Får se om det funkar imorn. Men tror det blir kjol imorn. Får se vad som blir upptill men hittar väl på något imorn. Godnatt!

DRESS.

Publicerad 2010-05-19 20:22:40 i Komentarer och frågor,


Vad tycker ni?
Tänkte sattsa på den här klänningen till skolavslutningen. Eller vad säger ni?
Är lite osäker. Men ändå ganska säker, för den är underbart söt!

ÅÅH GUD MIN FÖTTER!

Publicerad 2010-05-19 19:39:57 i Allmänt,

Kom precis hem från stan, har varit där med millu och shoppat lite. Fick med mig hem två toppar, ett par skor och en kjol. Millys mamma bjöd oss också på middag i medborgarplatsen på den dära kina resturangen..? Iaf och har gått som en åsna idag. Alltså från 08:30 tills nu. vi har varit i skansen med klassen och har bara gått och gått och gått. För efteråt stannade jag och milly i stan så har gått ut och in i affärer osv. Så mina fötter är döda. Men tänkte byta om till bekvämare kläder och sen bara ta det lungt.





FIXA ANNAT.

Publicerad 2010-05-18 21:51:12 i Allmänt,

Det var inget kul vid datorn längre så jag tänkte göra annat. Blev jätte törstig nu så tänkte ta och dricka och sen fixa något till matsäck. Får bli någon sallad med nåt. Men bloggar förmodligen igen sen. Men får se hur det blir. Kom också på att fler ballerina skor och lite tunna sommarklänningar samt linnen behövs köpas. Så det får bli någon gång i helgen kanske. Om jag hinner. Ska på bio med nadja också vi ska typ se The last song. Det ska bli kul! Har inte vart med nadja på det sättet på ett tag. Men träffade henne inte för sålänge sen heller. Men aja, ska gå nu. Bloggar förmodligen sen.


Har inte något annat att bjuda på just nu..!

NO RUBRIK.

Publicerad 2010-05-18 21:32:36 i Allmänt,

Blir irriterad på "anonym" som skriver att jag spänner in magen på inlägget "summer feeling" What the fuck lixom? När  man ligger ner blir magen plattare det vet väl alla? Är det något seriöst problem du har eller? Vadå svar på tal hela tiden? Jag har det nästan aldrig? Och om du är så besatt av min blogg men ändå tycker att allt är fel kan du väl skita i att läsa den? Så jävla onödigt. Jag ser på din ip adress att du komenterar massor med onödiga komentarer hela tiden. Skaffa ett liv?

Mamma och pappa har dragit till sjukhuset till akuten. Orkar inte berätta varför. Har ett privat liv också. Det är iaf ingen stor grej. Men nu är jag syskonen och farbror hemma hos oss. Och simone har somnat så jag tänkte spendera resten av tiden vid datorn. Men måste ringa ett samtal nu. Så vi hörs senare ♥


Det är inte plastblommor fast det ser ut som det. Haha!"

TISDAG 18/6

Publicerad 2010-05-18 16:03:33 i Allmänt,

Idag slutade vi 13:20 riktigt skönt! Har solat ute på terassen i bikini och ätit dumle klubbor haha. Nu har jag bytt om till träningskläder och ska kolla om någon är sugen på att följa med mig till centrum. Ska kolla shorts. Senare vid 18:15 så börjar träningen som slutar 19:30. Ska också handla litematsäck för att vi ska till skansen imorn med plugget så man skulle ha med sig något att äta. Får väl se vad det blir.


GÖR DIN EGNA SOMMAR DRINK UTAN RECEPT!

Publicerad 2010-05-18 14:03:57 i Godsaker,




Du häller i glass, youghurten, hallon och vatten.
Vatten tar du för att få det lite mer rinnande. Resten är för det är gott!

Men du häller i cirka; två stora skedar med glass. Du
häller sedan i hallon i den mängd du vill ha, om du älskar hallon
ös på bara, annars tar du bara lite mindre. Sedan vattnet och youghurten
(samma sak här, häll i hur mycket du tycker det ska vara i)
Sen mixar du allt och volá! En underbar sommar drink!

CHILL!

Publicerad 2010-05-17 21:08:00 i Foto,

Nu tänkte jag ta min dator och lägga mig i sängen med den. Tänkte kolla in avslutningsklänning och surfa runt på facebook osv. Var ju ute ett tag med milly och fredde. Vi gick upp på lite tak och hade skoj. Hhaha. Men tänkte ta och kolla in lite klänningar nu. Se ya!




AJ.. STACKARS MIG.

Publicerad 2010-05-17 17:49:01 i Allmänt,

Jag berättade ju att jag tog en spruta ni vet livmoderscancer sprutan gardasil. Men jag ska ta två till. Den andra ska jag ta om två månader och den tredje efter yttligare två-fyramånader. Nej,nu blir jag ledsen. Haha..!

SUMMER FEELING!

Publicerad 2010-05-17 17:40:11 i Foto,

Kom precis hem från att ha tagit en dum och elak spruta. Den gjorde inte ont när jag tog den men efter oh shit det kändes. Men ska efter maten dra ut med milly och fredde. Billy kunde inte för att han hade läxor. Aja, ska berätta lite om dagen.
Vi har ju tema-vecka så di drog tilltyp tyresö slott där vi skulle kolla blommor men varken jag eller milly pallade det i sommarvädret. Så vi gick till en  klippa där julia, linnea, sebbe, hampus och många till som var där. Och då doppade sig julia, linnea och fredde. Så när dom hade gjort det så ville milly och jag det också. Så vi gjorde det också med kläderna på. Så vi fick gå hem i blöta kläder yeah! Årets första dopp! Riktigt härligt! Sedan drog jag och milly hem till henne där vi låg i solen och stekte! Riktigt skööönt. Har faktiskt fått some färg! 









SLAGGAR HOS MILLY!

Publicerad 2010-05-16 18:44:47 i Allmänt,

Nej, vi är inte lediga imorn. Men vi har tema-vecka hela veckan så vi har sovmorgon. Men det ska bli mysigt. har inte sovit med milly på ett tag  faktiskt. Men iaf, jag tror datorn hänger med dit för att jag ska fortsätta med designen ;)! Men nu har jag lite bråådis. Ska fixa mig och käka så måste skynda mig nu!

PICKNIK

Publicerad 2010-05-16 16:17:12 i Foto,

Har varit ute hela dagen med alex. Vi hade picknik med chips, festis och frukt samt choklad sås. Haha. Det var menat till glassen haha. Men sen så cycklade vi runt lite överallt och tog bilder. Sen har vi också varit i centrum där jag handlade nya "sommar strumpor" Ni vet sånna som man har till ballerina. Here comes some pictures!










ALEX SLAGGAR.

Publicerad 2010-05-15 23:33:16 i Foto,

Melinda ringde mig aldrig så jag och alex slaggar istället. Vi har varit ute i stort sett hela kvällen. Och vi tog en massor med bilder som jag bjuder på nedan. Men nu ska vi titta på rosa pantern 2 det var ju just precis rosa pantern 1. Så vi tänkte titta på andra delen nu. Ha det bra ikväll hörni!











ÄLSKAR VÄRMEN!

Publicerad 2010-05-15 14:19:18 i Foto,

Har varit nere i centrum med alex ett litet tag. Alex köpte lite saker hon behövde och sen köpte vi en varsin magnum mandel. Vi gick sedan till parken och gungade ett tag. Härligt! Och jag går bara i shorts och t-shirt och tycker ändå det är varmt? fyfan vilket väder! Nu ska jag ner till lilla konsum  och handla olja!







UUUUUUUT!

Publicerad 2010-05-15 12:15:09 i Allmänt,

Nu drar jag ut i det soliga vädret med shorts och t-shirt! Härligt! Nu känns det som sommaren är påväg. I love it! Men måste gå nu skamöta alexvi tunneln. vi ska bara träffas ett tag, puss.

MORGON FOTOGRAFERING!

Publicerad 2010-05-15 11:40:53 i Foto,




Bilderna tagna imorse.

Håller ni inte med att vädret är helt underbart idag? Värsta sommardagen,
Vädret har gjort mig på super humör! Mår verkligen bäst! Problemet är bara
att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Är lite  butter för det. Har inget plagg
alls som är sommarblommigt eller något liknande. Aja får väl fortsätta leta.

SJUKT SVÅRT.

Publicerad 2010-05-14 23:55:32 i Allmänt,

Asso gud jag dör. Håller på med designen testar om vad som passar, vad som ska stå vilka bilder osv. Vill gärna behålla den jag håller på med ett långt tag. Alltså vill jag göra den lite kreativ. Men får se. Kanske blir en tråkig bara. Men helst någon som är annorulnda. Aja får väl hålla på mer med den imorn. Nu väntar sängen och en lång dag framför mig. Bye babes!

NU SOVER DOM SMÅ.

Publicerad 2010-05-14 22:57:41 i Foto,

Både issie och simone ville att jag skulle läsa för dom så varför inte? Nu sover dom iaf. Tänkte spendera lite tid på datorn ett tag nu. Men fick precis ett mess från milly att hon tältar med malin. Fett mysigt. Vill också tälta. Om jag hinner nästa helg så kommer jag klämma ihop någon tält kväll med någon. Vi har fet med mycket tält hemma så det blir nog inga problem.

CUTE.

Publicerad 2010-05-14 18:38:33 i Allmänt,

Har inte bloggat på nästan hela dagen, men har varit lite upptagen. Gick till centrum med mamma vi handlade det sista för "festen" imorn med släkten. Sen var jag förbi matilda och va där en liten stund. Sen har issie kommit hon ska stanna här tills´imorn. Men snart blir det middag så bloggar väl efter det igen.

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS.

Publicerad 2010-05-14 10:40:35 i Allmänt,

Godmorgon! Dom väckte mig halv nio. Sen så fixade vi frukosten och tårtan osv. Sen sjöng vi för simone så hon skulle vakna. Sen så åt vi och öppnade presenter. Eller rättare sagt det gjorde lillasyrran såklart. haha. Men håller just nu på att försöka hitta en  avslutningsklänning. Det är jätte svårt, hittar inga fina. Aja, får väl bara leta på då. Men idag kommer jag vara hemma, inge grönalund för mig idag. Men ska också ner till centrum och handla lite med  mamma, det  var något vi skulle handla, kommer inte på det just nu.


FORTSÄTTER IMORN.

Publicerad 2010-05-13 23:37:19 i Allmänt,

Desigen är inte klar alls. Har precis blivit klar med hur bakgrunden ska se ut. Men jag fortsätter imorn. Ska upp ganska tidigt för mamma ville att vi skulle vakna innan surran vaknade och hon vaknar inte direkt sent..! puss på er.

DAGDS FÖR EN DUSCH.

Publicerad 2010-05-13 20:55:43 i Allmänt,

Har varit ute och spelat fotboll med matilda, nadja. Vi spelade match mot några. Haha. Så lite motion har vi haft. Men det var faktiskt kul att träffa dom. Men iaf, dags för duschen nu. Sen ska jag börja på en ny design som ni väntat på kanske? Har ju skrivit i några ínlägg tidigare att jag skulle påbörja en "sommar design". Med härlig bakgrund osv. Remember? ;)

STAN.

Publicerad 2010-05-13 18:33:46 i Mina inköp,

Idag har jag varit i stan. Hann inte blogga innan jag gick tyvär. Men nu är jag här! Fick med mig hem tre par skor (dom högklackade skorna är till skolavslutningen) samt svarta hårspennen och presenter till lillasyrran som fyller 6år imorn! Det blev en hello kitty t-shirt och två linnen samt hello  kitty tofsar. Har käkat en  väldigt nyttig och god lunch också. Julia tog en cesar sallad och jag en "hälso tallrik" Riktigt  god faktiskt. Bilder och videor kommer senare, för att det är julia som har bilderna på oss och två videor som vi gjorde. Men här kommer iaf det jag åt och köpte! enjoy! 






SKA SOVA NU.

Publicerad 2010-05-12 23:41:28 i Allmänt,

Är bajs trött. Hehe. Men orkar verkligen inte med datan mer. Så vi säger såhär. Bloggar imorn, ni får reda på vad som kommer hända då. Och så säger vi godnatt nu! Puss på er. ♥


HEMMA FRÅN EN DAG PÅ GRÖNAN.

Publicerad 2010-05-12 23:18:30 i Foto,

Hejsan alla! har ni haft det bra? själva har jag haft det skit kul!

Efter plugget drog jag, julia och milly hem till milly. Vi åt lite där och laddade millys mobil. Sen så åkte vi inte till grönan där jag åkte fritt fall tilt för första gången. Den var väldigt läskig men inte så stor skillnad från vanliga fritt fall. Sen åkte vi insane, extrem osv. Nu är jag hemma, och kom hem vid tio tiden. Ska bara slappa. Tänkte lägga mig faktiskt. För igår somnade jag as sent. Här kommer some pics'!















GODMORGON TYRESÖ!

Publicerad 2010-05-12 08:03:09 i Foto,

Har haft en skön start på dagen genom att öppnat gardinerna och se solen som skiner på himelen. Gud så skönt att sommar känslan har kommet tillbaka!
Men nu kom melinda precis in genom dörren. Så nu måste jag gå. Men jag bloggar en massa imorn! ;)





Mer bilder kommer senare. Detta var bilder från igår!

FÖR UPPTAGEN.

Publicerad 2010-05-11 23:12:41 i Foto,

Förlåt för ännu en gång med dålig bloggning. Men my life it's busy! Men iaf, har varit på lillasyrrans fritidsdag eller vad man ska kalla det. Gick runt med henne och var såklart populär bland små barnen. Ne skoja bara, men jag fick tre teckningar där det var målat och stog becca på gulligt va? Sen har jag också precis kommit hem. Har varit på kina resturang på söder. Riktigt gott! Men nu väntar sängen. Ville också bara meddela att imorn kommer jag dra till grönan. Planerna för imorn är lite förstörda pga en sak. Men berättar om dagen imorn på kvällen. Nöj er med det som finns så länge!




.

Publicerad 2010-05-10 21:31:40 i Allmänt,

Har ingen rubrik. Men tänkte lägga mig och plugga på det sista och lyssna på musik. Ska också snacka lite med mamma om vissa saker. Höh. Men imorn är det simning vid kvart över sex. Så innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på. Men får väl se vad som händer.

Inget som gäller bloggen utan Nadja W!
Asso får inte tag på dig? Inte via sms eller när jag ringer.? Varför? Snälla hör av dig. Möglar  sönder. Vill snacka om bion och lite andra saker. Puss! & ja, jag vill köpa en mouli. Fast jag är efter så whatever? Gillar modellen och inte för att ingen annan har den. ;) Iaf hör av dig baaaabeee! ♥

MIDDAG UTE.

Publicerad 2010-05-10 16:21:53 i Allmänt,

Trevelans! Nu har jag lite brottom. VI ska ut och käka och sen på visningen.Yummi! Börjar bli lite van att äta ute hela tiden. Haha, skoja bara. Men skriver senare. I love you guys!

EN FRÅGA ETT SVAR.

Publicerad 2010-05-10 15:10:38 i ,



Elin:
Vad tränar du för ngt ?

Svar: Som jag berättade förut när jag skrev den där "fem saker ni inte visste om mig" grejen. Men kan svara igen. Just igår så tränade jag simning. ;) Kram på dig!

MOULI.

Publicerad 2010-05-10 14:17:41 i Allmänt,

Försöker att hitta den rätta modellen på en mouli tjocktröja jag vill ha. Men det går inte så bra. Åh, vill så gärna ha den tjocktröjan! Annars får jag väl dra in till stan i helgen. ;)
Har iaf tittat på teve ett tag, ätit lite också. Vi slutade as tidigt. Fem över ett. Nice, nice. Och hade en lektion! Måndagar i plugget är den slappigaste dagen av dom alla i veckan. Haha.

DÖÖÖR.

Publicerad 2010-05-09 19:21:55 i Allmänt,

Kom för ett tag sen. Har ju vart på träningen. Men har sjukt ont i magen, har tagit en samarin får se om den hjälper. Annars vet jag inte vad jag gör. Men nu tänkte jag ta och chilla ett tag och sen fixa allt för imorn. Inget mer att berätta ;)

MYS MED ALEX.

Publicerad 2010-05-09 13:57:17 i Allmänt,

Har lite brottom. Skamöta upp alex, sen ska vi gå och köpa pizza med oss hem till henne som lunch. Sen så kommer vi hyra film från alex teve. Kommer blogga mer när jag kommer hem. Förnu måste jag rusa! Ha en skön söndag nu!

PLUGG.

Publicerad 2010-05-09 13:10:07 i Allmänt,

Nu tänkte jag sätta mig och läsa igenom so:n, medans jag väntar på att alex ska bli klar. När hon väl är det så kommer vi att gå och hyra film och köpa glass. Thihi, tjockisar! Sen vid kvart över fyra beger vi oss mot träningen. Lite kort om vad som kommer hända. Men nu är det dags för plugg..'

GOOD MORNING.

Publicerad 2010-05-09 10:25:43 i Mode,

Vaknade vid kvart i tio. Duschade. Har nu smörjat in mig och klätt på mig tränings overallen. Har träning vidkvart i fem. Och fram tills dess ska jag pluggan (Prov imorn, och tisdag) Senska jag dra hem till lollo tror jag. Men nu ska jag käka frukost och fixa rummet. Jag behöver nämligen damsuga rummet.

KICK ASS.

Publicerad 2010-05-08 22:44:49 i Tips,

Hahah, märkte att jag skrivit konsär. Hehe, men varför var det någon som sa att jag skulle stava konsär när jag redan gjorde. Hur som helst stavas det konsert.
Skitsamma. Är väldigt trött och tänkte läggamig snart faktiskt. Alex har varit här hela kvällen och vi har sett kick ass. Den var faktiskt bra, lite komedi men mest blod och saker man inte tänkt sig skulle hända. Men den är inte alls läskig men spännande. Kan faktiskt rekomendera den. Den får 3.5 av 5. För att det fanns för mycket blod som sprutades hit och dit. Men annars väldigt bra.

*IRRITERAD*

Publicerad 2010-05-08 19:10:32 i ,




Jag stavade konsert i fredags eller torsdags då jag skrev att jag skulle gå på lady gaga konsert. Men då säger någon att det stavas konsär. Och så skriver jag konsär och då säger någon att det är konsert.
Det stavas KONSERT mada fuckers!

BAD DAY.

Publicerad 2010-05-08 19:05:44 i Allmänt,

Idag tänkte jag igentligen åkt in till stan men ingen kunde typ. Fick inte tag på vissa osv. Så jag spenderar fördmodligen kvällen hemma. Men ska typ lite senare träffa lollo, vi tänkte faktiskt vara ute lite. Fast vädret sucks. Men det betyder ju inte att man inte ska gå ut? Det är fortfarande lika skönt med frisk luft. Men det var nog det, ville bara hålla er lite uppdate. Ska nu kolla vad det kommer på tv ikväll.

LADY GAGA KONSÄR.

Publicerad 2010-05-08 12:41:40 i Foto,

Nu är jag tillbaka!

Har ju bloggat urdåligt den senaste tiden, och tänkte köra igång nu! Men har fortfarande två prov nästa vecka som måste pluggas till. Alltså i helgen. Prov på Måndag engelska, och sedan ett prov på Tisdag i so, andra delen. Men nog om det. Igår var jag ju på konsär i globen där Lady Gaga var. Asso jag har inte tyckt att hon varit så bra, men igår hennes uppträdande på scen var hur bra som helst. Gillar verkligen henne nu! Och hur hon gjorde upp allt med låtar, tal osv. Sjukt bra! Hörde låtar jag inte hört förut som verkligen var sjukt bra dom med! Det går knappast att förklara hur bra hon var. Men för att få en liten bild av det hela så ska jag visa er bilder på den proppfyllda globen och härliga Lady Gaga.









Försökte ta bra bilder, men det var svårt med massor av olika ljus
överallt. Men Videor kommer sen!

BÖRJAR OM PÅ MÅNDAG.

Publicerad 2010-05-06 21:24:08 i Foto,

Angående min blogg så har den legat som död hela veckan. Men ni vet anledningarna. Tänker inte ta upp det nu. Men jag ska nu plugga på so:n så jag lovar att i helgen kommer det blider från känsären med mycket mer. Men nu har jag inte tid för mer. Kram.

WOHO.

Publicerad 2010-05-06 20:11:49 i Allmänt,

Fredag: Först är det plugget fram till 13:45. Sedan ska jag & millu åka in till stan för att möta upp hennes mamma och sedan ska vi bege oss mot konsären i globen med lady gaga. Kommer senare på kvällen sova över hos henne och ha kul!

Lördag: Kommer vakna upp hemma hos millu och käka frukost osv. Kommer sedan hem, vet inte riktigt vad som händer då. Men kanske är hemma och tar det chill. Eller kanske så jag och matilda kollar på bio..?

Söndag: Chill, chill. Om inte bion blir av på Lördagen kanske jag går med matilda på söndagen. Har annars träning på kvällen vid 16:45-18.00

PLUGGAR.

Publicerad 2010-05-06 18:06:29 i Allmänt,

Ska snart äta men innan dess bli lite klokare.
Berättar senare om  dagen. Bilder  komme också!

*SUCK*

Publicerad 2010-05-05 19:39:19 i Allmänt,

Dåligt humör och ha ont i huvudet. Det  blir  inte alls en rolig blandning. Mitt mellanslag har låssnat. Det tar då tid att skriva. Så jag  ska ifrån datorn nu. Fixa andra saker. You name it.


Jätte ful  bild fast man  inte  ser mig. Men fastnar inte på bild idag.
Hahha varför blev ja gul  i pannan!?!?

HJÄLP MIG.!

Publicerad 2010-05-05 17:46:58 i Allmänt,

Imorn är det Torsdag. Vilket betyder; dagen innan provet, ta livmoders cances spruta + utvecklingssamtal. Tycker ni det verkar som om jag ser fram emot imorn.? Nej, inte direkt. Tror jag kommer dö. Vill inte ens tänka tanken av att få en spruta in i armen. Åh, gud. Min mamma har *hade* en plan..! Att jag pluggar, sedan möter henne sedan mot skolan och ha utveckligngssamtal sedan gå och vaccinera mig mot livmoder cancer och sedan förhöra mig inför provet på fredag. Snälla, hjälp mig.!

LADY GAGA.

Publicerad 2010-05-05 17:31:13 i Allmänt,

Vet inte om jag berättat detta förut. Men på fredag så ska  jag följa med melinda och hennes mamma på lady gaga konsären. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Är inte direkt ett fán av henne. Men visst hon har vissa bra låtar. Men det som är coolt är att vi kommer träffa henne. Asso inte face to face utan att se henne sjunga och stå på scenen. Vi sitter på fjärde raden så det är väldigt nära fakitskt!

FÖÖRLÅT.

Publicerad 2010-05-05 15:54:45 i Allmänt,

Jag har deffenetivt inte bloggat bra den här veckan. Men från och med nästa vecka tänkte jag köra igång med mer blogg. För att jag har inte alls mått bra och det är plugg på gång. Just nu tittar jag iaf på teve. Ska plugga so snart också. Vi har prov på fredag.
Idag i plugget kunde man få vara med i en film. Inte riktigt vara med utan bli som interjuvd av en tjej då. Hon har tex gjort tsatziki (stavning), i taket lyser stjärnorna och patrik 1,5 med många fler. Hon har då hittat personerna som ska vara med i filmen. Och nu söker hon fler barn till en annan film. Vi kommer få svar inom två veckor om vi kommit med för att prov spela. Hoppas jag kommer med!

MÅR PISS.

Publicerad 2010-05-04 17:04:17 i Allmänt,

Åh hade skrivit värsta inlägget och så försvann det. Är irriterad. Har inte bloggat alls idag, pg av att jag helt enkelt mått dåligt i stort sett hela dagen. Mitt huvud snurrar och mår illa. Tänkte gå ifrån datorn eftersom det får mig bara att må sämre. Så tänkte plugga engelska, man ska veta mer om London tills imorn. Ska också kolla igenom so:n eftersom vi har prov på fredag. Har duschat också, ville känna mig lite fräschare. Brukar oftast bli piggare av det också men den här gången blev det tväromt. Tårkigt. Hatar att må dåligt eller vara sjuk.

GODNATT BLOGGEN.

Publicerad 2010-05-03 20:29:08 i Allmänt,

Är sjukt trött som ni vet. Och tänkte då ta och varva ner lite. Ska lägga mig  på spikmattan och läsa lite. Lyssna på musik och bara ta't lungt. Ska träna lite på plugget också. Borsta tänderna, smörja in mig med krämer som jag brukar. Så jag bloggar inte något mer ikväll.


Hahaah, tänker på ett ägg faktiskt..

MIDDAGS DAGS.

Publicerad 2010-05-03 19:49:20 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem. Har bytt om till myskläder och ska snart äta middag. Det blir pappas goda kyckling soppa! Den är seriöst en skit god soppa! Ni som testat vet. ;)
Har inte berättat detta men det är bara jag, pappa och syskonen hemma. Mamma är i Göteborg med jobbet. Men hon kommer hem imorn vid sju tiden. Hon åkte idag  vid sex tiden. Inte så intressant,men har inget annat speciellt att berätta. Oj, nu blev det käk!

STÅR INTE UT!

Publicerad 2010-05-03 18:34:24 i Allmänt,

Kom på att vi har prov på fredag, och en del läxor. Om dom vill att man ska prestera och plugga hårt så man klarar provet väldigt bra så får dom väl tänka på läxor som dom också ger ut? Okej, kanske överdriver lite. Men vi har iaf SO-prov på fredag och spanska till imorn, och engelska läxa till på onsdag och sen måste vi plugga till ett engelska prov som vi har nästa vecka på måndag. Nej, orkar inte!

Ska iaf fixa allt klart för imorn och städa klart i mitt rum, sen blir det av mot träningen. Från 19:00-19:30. Jätte kort! Skönt med det! Är verkligen dötrött också. Så mitt humör är inte alls på topp just nu.


Har chillat segt hela dan nästa..!

TV.

Publicerad 2010-05-03 14:23:53 i Allmänt,

Kom hem från plugget för ett tag sen. Det har varit en jätte skön skoldag. Inga lektioner alls. Förutom engelskan. Två timmars rast, som vi alltid har på måndagar. Bara för lyxigt för en skoldag. Hhaha! Men tänkte dra ut med någon snart, eller väntar på svar från matti. Men innan dess ska jag titta på tv.


MORGON INLÄGG!

Publicerad 2010-05-03 08:04:56 i Allmänt,

Godmorgon! Mår på topp, förutom att jag är väldigt trött! Somnade kanske ett inatt? Men filmen tog slut vid tolv och sen fixade jag lite och sen la mig. Sen tog det lite tid innan jag somnade in också. Aja, möter jenni vid  halv nio och sedan beger vi oss mot skolan. Idag kommer jag bara  vara hemma,  har träning ikväll vid sju till halv åtta bara. Så det  är skönt! Men har nog inget mer att tillägga så vi ses efter plugget!

I WILL GIVE IT A TRY!

Publicerad 2010-05-02 21:04:47 i Allmänt,

Vi ska titta på Avatar nu istället. Får se om jag ser hela. Tycker den är inte världens bästa film direkt. Men ska ge den ett försök till. Har nämligen försökt se den förut men har faktistk tröttnat. Sen ska jag noppa ögonbrynen innan jag sätter mig och ser på filmen ;)

MYS MED FAMILJEN.

Publicerad 2010-05-02 19:25:37 i Allmänt,

Just nu håller vi på att grilla. När det är klart kommer vi äta medans vi ska titta på film. Avatar. Det ska bli riktigt mysigt! Ska bara byta om till mjukis dressen och fixa för imorn. Sen blir det familje mys hela kvällen! Tycker faktiskt det ska bli riktigt roligt. Vi har inte haft familje mys på det sättet på länge.

HUD/HÅR PRODUKTER.

Publicerad 2010-05-02 19:02:55 i Mina inköp,

Kom hem från träningen för ett tag sen, och jag vet att jag varit tyvär usel på att blogga idag. Men har varit upptagen. Efter jag gjort mig iordning drog jag, mamma och syrran till centrum, där jag passade på att köpa lite hud produkter; Dove deodorant go fresch, Nivea gentle cleansing milk, Nivea soft body & face cream, Nivea creme peeling, Visibly clear för finnar och en hårinpackning Elvital total repair. Har redan andvänt creme peelingen och hårinpackningen samt nivea soft body & face cream. Rekomenderar stort för att det var otroligt bra produkter!


SÖNDAG.

Publicerad 2010-05-02 10:51:12 i Allmänt,

Idag är det Söndag, vilket betyder en hel del. Det som är det tråkigaste är nog att det är skola imorn. Så dåligt! Men vad ska man göra? Har träning ikväll vid kvart i fem, och slutar runt sex tiden. Men visst är det härligt väder! Solen är ju uppe! Jätte härligt tycker jag, men ska snart ta och äta frukost. Och sen gör jag väl mig iordning och går till alex.

HELT SLUT.

Publicerad 2010-05-01 23:57:46 i Allmänt,

Kommer somna när som helst. Så tänkte stänga av datorn  nu så den också får vila lite, och sen lägga mig faktiskt. Det är faktiskt Söndag imorn och det betyder att helgen är slut och ännu en vecka med plugg och slit i skolan, så vill sova ut imorn så mycket jag kan. Har träning på kvälle senare också. Men jag skriver mer om det här imorn.  Så ses vi imorn! Godnatt.

TV KVÄLL.

Publicerad 2010-05-01 21:18:22 i Foto,

Sitter just nu och kollar på teve. Tänkte kolla in på Nannys diares klockan 21.25 så jag tror det b lir kvällens film. Men kollar just nu medans på kanal 6. Något film om millitär grej. Den har nästan precis bröjat. Aja, ville bara berätta det.

GRÖNALUND 1/5 - 2010.

Publicerad 2010-05-01 20:10:27 i Foto,

Hej allihop! Förlåt för usel uppdatering men kunde inte blogga igår kväll så mycket, och imorse var jag helt upptagen med att göra mig iordning för grönalund!

Somsagt så var vi där idag; Jag, Milly och Malin. Det var faktiskt väldigt kul förutom att jag fick åka ensam några gången för vi var ju tre. Men iaf, dom vågade inte åka varken insane eller frittfall. Så vi skippade det. Fett tråkiga. Hhaha, men det var faktiskt jätte roligt iaf. Är hemma nu så jag tänkte sitta  vid datorn titta film och bara ha det mys. Mår lite illa också. Men det var nog det jag skulle säga. Se ya later.




Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela