GODNATT

Publicerad 2010-10-29 20:58:40 i Allmänt,

Ska sova nu, tävling imorgon och behöver sömn. Men vi hörs imorn. Promise! ;)

.

Publicerad 2010-10-28 20:19:37 i Foto,

Idag var det plugget från 09:00 - 14:30. Efter lunch såg vi film, "the blind side" den var faktiskt bra. Därefter drog jag hem. Senare mötte jag alex och bi bestämde oss för att simma här i tyresö istället för att åka in till eriksdal. Så sen dess har jag inte alls gjort någonting, kom hem vid halv sju. Käkade osv.
Imorgon efter plugget ska jag nog vara med alex, vi ska fördmodligen sova hos någon. Det är tävling på lördag nio på morgonen, men insim åtta på morgonen. Gosch! Ska simma 100m bröst och rygg. Så får bara hoppas på det bästa, jag kommer iaf ge allt!


Foto; rebecca catalan persson

PLANER IMORGON

Publicerad 2010-10-27 22:05:41 i Allmänt,

ska strax lägga mig, har knappast sovit dom två senaste dagarna så är jätte trött. Imorgon efter plugget ska jag handla paj med jennifer till skolan, därefter kommer jag åka till Eriksdalsbadet med Alex. Ska ringa upp henne strax och planera lite mer. Vi har inte bestämt någon tid riktigt än. Så bloggar förmodligen när jag kommer hem.

MELINDA

Publicerad 2010-10-27 17:44:35 i Allmänt,

Idag hade vi ett so prov så under denna vecka har jag pluggat, så detär anledningen till att jag inte bloggat! Just nu tittar jag på Scrubs. Ska iallfall börja blogga normal nu i veckan förhoppningsvis. I helgen på Lördag har jag täbvling i Eriksdalsbadet också, är lite nervös. Men får hoppas att det går bra, men kommer bli glad överhuvudtaget fast jag kommer sist, först eller "mellan" plats. Bara att jag gör mitt bästa.
Men sen får jag hoppas att mitt comviq kompis kort kommer imorgon, berättar om det när jag fått det. Liten surprise!

HEJDÅ

Publicerad 2010-10-24 20:54:39 i Allmänt,

Den här veckan är det ganska chill. Vi kommer ha tema-vecka i skolan betyder inga lektioner, läxor osv. Men vi ska bara ha ett prov på franska revolutionen blablabla. Men annars freedom. Hahah. Men ni såg kanske mina nya skor i inlägget nedan? Älskar dem, så sjukt snygga skor. Men ska gå ifrån datorn nu, se ya tomorrow.

DET SNÖADE IMORSE!

Publicerad 2010-10-22 14:48:47 i Vardag,

Det har redan kommit snö. Herregud. Det är ju fyfan bara october. Vad händer? Nej usch. Men det har faktiskt fått lite mer mysig stämning. Men slutade 13:40 idag. nice. Speciellt när det är en fredag. Men ikväll kommer jag bara vara hemma, ska ha syskonmys. Vi ska hyra film och äta grönsaker med dipp. Yummi!
Har även gjort en ny design. Den innan var muppad..


Bild från förra året.

DAGENS OUTFIT!

Publicerad 2010-10-21 19:42:06 i Mode,

Ikväll sover jag hos jenni. Ska möta upp henne efter hennes träning. Och sen beger vi oss hem till henne. Ska fixa det sista nu, packning osv. Så måste skyndamig lite. Idag blev det inte så bra med blogg, men bloggen kommer bli bättre.


Today!

HOPPAS

Publicerad 2010-10-20 18:26:17 i Allmänt,

Det kommer att bli såhär. Att jag inte bloggar så ofta i veckan. Men det är så att i åttan är det så mycket som ska göras, samt prov hela tiden. Jag blir så sjukt trött på det, men ska satsa! Så ni förstår att jag inte bloggar så ofta. Jag lovar att så småningom kommer jag att bli bättre!
Idag fyller pappa år så ett stort grattis till honom. Lite släkt kommer på middag ett tag. Mysigt! sen senare kommer melinda, hon ska sova här. Trevligt, trevligt! ♥

NY DESIGN.

Publicerad 2010-10-17 22:12:35 i Allmänt,

Gjort en ny design, kändes att det behövdes. Men har inte mycket att berätta. Ska ta och fixa annat. Godnatt! ♥

BACK?

Publicerad 2010-10-17 15:20:02 i Allmänt,

Tror att jag kommer komma igång med bloggandet idag. Kommer ej gå på simningen idag pga mens, usch. Men somsagt. Det kommer bilder från idag. Har varit på promenad med familjen vid alby, gammelströmmen. Det var riktigt härligt. Sen var det super fint med alla höstlöv som fallit osv. Men kommer att visa det senare.
Nu ska jag fixa mig, sen ska jag möta alex och mathi. Vi ska fota lite. Men vi ses senare ikväll!

HEJ BLOGGEN!

Publicerad 2010-10-15 19:46:47 i Allmänt,

Jag har inte bloggat på två dagar nu, och det beror på att jag har haft massor med plugg mm. Så att jag har inte kunnat blogga. Kommer heller inte blogga mer ikväll, utan beger mig vidare till mathi. Vi har visning imorn klockan 11:00 så jag pallar inte vakna tidigt, samt att jag inte träffat mathi på ett tag. Saknar henne.
Sen imorn ska jag till stan på bio och middag med melinda och petronella men det tar jag mer imorgon. Nu ska jag gå! Se ya.

WORK UNDER PROGRESS

Publicerad 2010-10-12 21:53:10 i Mina inköp,

Har inte mått bra sen halv åtta tiden. Lite innan vi slutade kände jag mig lite dålig. Kändes som om jag vill kräkas, och mådde lite illa. Men fortsatte simma eftersom det var så lite tid kvar. När vi var klara och gick och bytte om började jag få huvudvärk. Och nu känner jag mig jätte trött. Ska plugga lite, sen sova. Vi börjar 08:15.
Föresten har jag bytt design. Jenni skulle hjälpa mig att ta bort det failade på höger sida som sticker ut.. suck. Gör aldrig en design perfekt.

GODMORGON.

Publicerad 2010-10-12 08:13:02 i Vardag,

Har precis sminkat mig. Och är i stort sett klar. Körde på mjukisbyxor idag. Orkar verkligen inte ha något annat. Idag slutar jag 15:00 och efter det ska jag hem och plugga, senare runt sex så beger jag mig mot träningen.
Ska möta jenni 08:20 där vi  brukar, så jag har lite tid kvar. Men vi hörs när jag kommit hem!


puss

BORT FRÅN DATORN.

Publicerad 2010-10-11 16:55:52 i Allmänt,

Klockan börjar närma sig fem och har bara legat och degat. Men är verkligen super trött. Har nog inte sovit som bäst den här natten sen hade vi ju även skoljoggen.
Men nu ska jag pigga upp mig lite, ska fortsätta lyssna musik men tänkte ta fram kläder för imorn. Och börja städa upp lite, kanske blir lite plugg på no:n också. Men får se om jag lyckas. Är grymt trött.. snark.

DEPPIGT BOK TIPS!

Publicerad 2010-10-11 16:48:13 i Tips,

Jag lånande en bok utav alex, tyckte den verkade intressant och började läsa. Det är en sådan bok som man fastnar vid och inte kan lämna ungefär. Men den är väldigt tragisk men har sitt lyckliga slut. Det handlar om ett par som kvinnan får livmoderhalscancer och som sedan inte kan bli med barn, och hela historien inom det. Den kan göra en lite nere och dyster, men den är verkligen värd att läsa i slut ändan. "Anna, min älskade"


Skriven av Magnus Utvik.

"Du glömmer aldrig den dagen. Du glömmer aldrig orden hon sa.
Jag har cancer"

DUKTIG FLICKA!

Publicerad 2010-10-11 15:02:22 i Allmänt,

Hejsan på er!
Har precis tagit en skön dusch efter att ha sprungit skoljoggen. Den var på 6,5 km (råkade skriva 6,4 km i förra inlägget) Och jag sprang den på 33.01 minuter. Duktig va? Fick mvg. Så grym!
Ska dricka mycket vatten och äta snart. Fett hungrig. Men ska försöka att kunna blogga nu minst fem gånger per dag. Så vi får hoppas att det håller!



mupp..

NEJ TACK.

Publicerad 2010-10-10 20:26:33 i Allmänt,

Har suttit vid datorn och ätit sen jag kom hem från träningen. Idag var det faktiskt ganska jobbigt på träningen, men det är ju bra! Iaf, imorn är det skoljogg på hela 6,4 km, och man ska även klara det på högst 65 minuter. Hur går det? Måste springa som en dåre då.., nej men fett jobbigt! Trivs bättre i vattnet..
Men får bara hoppas att det går bra. Så det blir "jogging tights" och tjocktröja att ha på sig. Sen har jag träning senare under dagen. Så jag vill bara att Måndagen ska rinna iväg, fast jag inte brukar vilja att tiden ska gå fort men det känns som imorgon kommer blir jobbigt.

NEW STUFF

Publicerad 2010-10-09 21:31:06 i Mina inköp,

God kväll!
Hur mår ni allihopa? Själv mår jag toppen! Kom precis in från att ha hyrt en film. Fick bli "Iron man 2". Idag har dagen varit super. Har även bakat en del. Fick stativ, pengar och presentkort. Riktigt har det varit/är, alla är i stort sett kvar. Vi har ätit mycket gått och fikat. Så det har varit super.
Igår när jag var i stan med mamma, så var vi påsöder. Det är riktigt mysigt på söder, kolla in alla små affärer och fika. Fick med mig hem "eclipse" och "new moon" på engelska hem (böcker), även en ansiktstvätt, foundation borste och ett par tights! Nu fattas bara en varm och bekväm vinter jacka. Men får se vad det blir.
Lite nytt ;)

SKÖN KVÄLL

Publicerad 2010-10-08 23:36:47 i Allmänt,

Har precis tittat på en film med familjen, den var faktiskt bra! Vi hyrde två filmer, så nu har jag sett den ena, nu blir det "imagine that" med Eddie Murphy. Någon som sett den? Hoppas i vilket fall som helst att den är bra. Berättar mer om dagen idag och mina inköp. Puss! ♥

SPRÅKRESA.

Publicerad 2010-10-07 20:41:18 i Komentarer och frågor,

Jag har funderat på att åka på språkresa. Har pratat med mamma lite smått, inte tagit det på allvar så. Men skulle faktiskt vilja åka på sts språkresor till malta. Har pratat med några som skulle kunna tänka sig göra det. Och Alex och jag tog det mest på allvar så vi bestämde att vi ville åka och kanske redan boka till nästa sommar, men måste ju prata med föräldrarna osv. Läste även att man kunde åka på språkresa och göra det som rör ens aktivitet på fritiden, går på simning som dom flesta vet, det vore grymt att bli tränad i malta alex gör det med så det passar ju perfekt, shit vilken upplevelse det skulle vara! Håller ni inte med? Har någon av er åkt till malta?

PLANES!

Publicerad 2010-10-07 20:26:47 i Vardag,

Tja alla!
Vet att min blogg är väldigt tråkig för tillfället men ska börja med outfits, frågestund, hiss/diss osv. Så ni får vänta till plugget har lungnat sig. Men imorn ska jag försöka hinna ge er dagens outfit! good!

Imorn, fredag är dagen planerad med mamsen! Vi ska gå på stan, titta handla lite och fika! Riktigt mysigt! äntligen ska vi få en stund för oss, haha låter som en liten tönt. Men har fler syskon så ja ni borde förstå. I vilket fall som helst hämtar hon mig efter plugget och så åker vi direkt in till stan. Senare efter det ska vi stor handla på coop för släkt firande imorn, vi firar ju min födelsedag då! ;)

HEJ HEJ HEJ HEJ

Publicerad 2010-10-06 22:05:42 i Allmänt,

Jag har ibland svårt för matte, och känner verkligen att jag har det nu! Vi har matte prov imorn och förstår knappast. Så dålig update today! Kommer igång imorn, nu ska jag plugga! -.-

JOBBIG SITUATION

Publicerad 2010-10-05 21:04:04 i Foto,


Skrev värsta inlägget, allt blev förstört! Nu får ni bara "bloggar inte
mer ikväll, pga plugg och tv!" Berättar mer imorn. ♥

BOOOOOOOOOORING.

Publicerad 2010-10-05 17:06:21 i Allmänt,

Hej sötnosar!
Har pluggat lite med recept boken till hemkunskapen. Har även ätit lite. Alex kommer inte på träningen idag så att jag kommer gå själv. Så jag börjar väl gå runt kvart i sex. Ska senare plugga lite matte osv. Har inte allt mycket att skriva om. Så det här blev ett ganska tråkigt inlägg...roligare kommer när jag är hemma!

20:27

Publicerad 2010-10-04 20:27:28 i Allmänt,

Hemma, och tar det chill. Ska planera veckan, man måste nämligen göra det med allt plugg och fritid man har! Tänkte lite på vilken outfit det skulle bli, blev faktiskt svarta jeans! Outfit imorgon förhoppningsvis! Har inte alls mycket att skriva om, ska förbereda lite inför imorn till hemkunskapen. Vi ska göra en recept bok vilket innebär att skriva recept. Så tänkte göra det då lite utav lektionen vi har.


Osminkad..

SOFTISSSCH!

Publicerad 2010-10-04 15:35:50 i Allmänt,

Har kommit hem nu! och tänkte bara ta det lungt. Ska få i mig något också innan jag drar till träningen. För min del, så har plugget varit helt okej. Orkar inte med alla uppgifter som man ska göra klart och allt! Usch. Men i vilket fall som helst måste jag satsa hårt..
Körde på mjukisar idag, en soft outfit helt enkelt. Orkade inte ha på mig något annat imorse. Får se vad det blir till imorn. Jeans? Aja, ska sätta på tv:n nu!

MYSIG HELG

Publicerad 2010-10-03 20:06:09 i Allmänt,

Hej på er!
Har haft en underbar helg.! Var ju  med alex igår till idag, och det har varit riktigt mysigt. Vi åt middag på lilla italien (pizzeria) och bakade cupcakes och såg film! Mysigt. Och i Fredags så var jag med Matilda under dagen och senare på kvällen var jag och firade farmor, fick även presentkort eftersom jag också fyllt år!

Är verkligen super trött. Har tränat ikväll också. Men bloggar mer imorn, har inga planer så det ska nog bli bra! Puss o godnatt!

@ ALEXS PLACE

Publicerad 2010-10-02 20:33:32 i Allmänt,

Vi har ätit ute på lilla italien och bakat klart cupcakes. Härligt! Nu ska vi se på film och ha det gött! Så vi hörs imorn med mer update, hoppas vi. Har träning plus visning hemma så det kanske inte blir så mycket trots allt.

TIME 2 GO

Publicerad 2010-10-02 16:19:30 i Allmänt,

Ska snart dra till alex, ska bara packa det sista. Så ni får ha en underbar lördag! Föresten tror jag inte att det blir mer blogg än detta idag. Kanske ett till? Får se, kommer iaf inte spendera resten av dagen framför datorn!


Kör på en härligt soft outfit idag!

GOOD NEWS.

Publicerad 2010-10-02 15:58:08 i Vardag,

Ikväll stannar jag hos alex! När hon kommit hem från stan så skulle jag dra te henne och så skulle vi baka cupkakes och ha det mysigt! Vi ska fördmodligen hyra film eller något senare.
Har precis varit på donken också, käkade lunch där. Cesarsallad. Men iaf, vet inte riktigt hur updateringen blir idag eftersom jag stannar hos alex. Men vi får se.

OUTFIT.

Publicerad 2010-10-01 16:54:14 i Mode,

Nu ska jag iväg till farmor, hon fyller år idag! Så grattis till henne! Körde på stickad kofta i skolan med ett par jeans, men det blev för varmt efter att jag sprungit runt med matilda på coop. Så bytte till t-shirt och halsduk istället! ;)


Blog u later..

Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela