SOVA

Publicerad 2010-01-31 21:50:12 i Allmänt,

nu tänkte jag sluggisch te imorn, ingen vaken rebecca längre. brukar lägga mej vid denna tid annars kommer jag aldrig upp på mornarna. imorn så gäller väl sköna tights med något över. men får se. juste hittade ett par brillor te sommarn, och såklart ska vi beställa dom me ;)! höh.

Beställt!

Publicerad 2010-01-31 20:57:54 i Allmänt,

Yes,Yes,Yes becci is so fabulous!
har beställt ett par chanel örhängen & en jacka! nu ska vi bara beställa en väska och en kappa och ett par converse till våren . i'am a happy girl now! :D



hittade ingen bra bild på jackan...

NEW.

Publicerad 2010-01-31 19:32:36 i Allmänt,

Jag lovar, ni ska få se förändring. Och förändringen börjar nu. och  jag lovar att ni kommer märka det. och somsagt,  ni ska få se!

KOMMIT HEM FRÅN SYRRAN NU

Publicerad 2010-01-31 19:16:28 i Allmänt,

har hunnit ätit också, det blev kina mat. it taste good! va hos syrran i ungefär tre-fyra timmar, men vi gjorde inget spa, eller rättare sagt det blev aldrig av. vi snackade om allt. det var väldigt skönt att få ut saker och ting. men lovade jag inte er att visa bild på halsbanden jag satte ihop..?

FÖRSÖKER, MEN DET GÅR INTE!

Publicerad 2010-01-31 14:09:53 i Allmänt,

asso har hållt på med samma design i ungefär två timmar nu. Det blir inte som jag vill ha den. åååh. Jag behöver photo shop! fast kanske så ska jag skaffa det. Men får göra en design hemma hos någon som har photo shop. utav mina vänner då. Men nu måste jag rusa. ska iväg ett tag nu!

DESIGN.

Publicerad 2010-01-31 12:40:41 i Mode,

tänkte fixa en ny design idag faktiskt! om jag hinner då. Och jag kommer göra en annan "sorts" design idag. Kommer inte ha bilder på rad eller något sånt, utan ska bara ha en bild och fixa lite med den. Men ni kommer ju se designen asso om hur den blev när den e klar såklart! Hadde bytt om till lite speciella kläder för att jag tog lite kort till designen, men eftersom jag ksa passa syrrans dotter så bytte jag om till mjukis kläder!
bild på halsbanden som jag satte ihop får ni på bild senare idag!

FEEL ME SO FRESCH!

Publicerad 2010-01-31 11:02:41 i Allmänt,

Det senaste inlägget hann jag inte skriva mycket alls såg ni, men var tvungen att gå ner och käka frukost! Åt yoghurt me mÜsli. Idag ska jag typ vara med syrran som jag sa igår. Det blir spa-dag och kanske en fika i stan? men innan dess ska jag ju göra mig iordning och sen andvända min nya mascara tror verkligen att den e bra, men får se det sen då. Juste sen kombinerade jag ett halsband med ett annat halsband som jag då satte ihop, det blev verkligen snyggt enligt mig. Kommer iaf visa på bild sen så får ni säga vad ni tycker om det! Sen är det super sköönt att jag precis duschat också. Eller gjorde det när jag vaknade, 'feel me so fresch'! Men nu ska jag göra mig iordning!

GODNIGHT GUYS!

Publicerad 2010-01-31 00:35:43 i Allmänt,

dag för mej att bädda klart sängen alla saker är nämligen på sängen som min väska, jacka, kläder osv. är sjukt trött så jag ska krypa ner i sängen så snart som möjligt! men bloggar väl antaligen mer imorn, så vi hörs väl då. eller aldrig... skämt åsido! ♥

kvällens sista inlägg?

Publicerad 2010-01-30 22:35:30 i Allmänt,

är as trött igen. men ska göra mej iordning nu tvätta bort sminket osv. sen vet jag inte om jag orkar blogga mer men får se. kommer iaf sitta vid datorn ett tag efteråt.
Har faktiskt lite bloggtorka vet inte vad jag ska skriva om faktiskt. :/

Eye

Publicerad 2010-01-30 21:42:02 i Allmänt,

mamma och jag ska kanske beställa två jackor och ett  par converse snart. den ena jackan är en fjällräven inte en såndär tjock útan en tunn om ni fattar och sen en kappa till våren! iaf ska kolla lite grann efter exakt vilken eftersom jag letar lite här och där.

Juste.

Publicerad 2010-01-30 20:35:59 i Mina inköp,

köpte ju mascara och läppglans i centrum idag, tänkte visa på bild så ni ser. men är as kissnödig måste kissa och efter det tror jag att det blir teve tittande typ. messa lite och sånt där. men vi hörs sen!


läppglans - H&M
Mascara - H&M

outfit!

Publicerad 2010-01-30 20:26:36 i Mode,

detta var då dagens outfit! jätte skönt faktiskt, vanliga mjuka tights med ett linne och halsuk som accesoar. iaf imorn tror jag att jag kommer var hos raquel. ska ha spadag där typ  men det var inte säkert. ingen träning blir det heller för att jag e ju sjuk och vill ju såklart inte bli sjukare. vem vill det lixom? men sushin var as god bättre än den man köper faktiskt! om man vill ha en avancerad god och härlig småbitig mat så rekomenderar jag verkligen hemmagjorde sushi! ;)




sushi förfullt!

Publicerad 2010-01-30 19:32:36 i Allmänt,

vi har gjort många sushibitar, men det är mycket mer att göra! dom blir jätte fina verkligen. och jag lyckades faktiskt att göra sånna där rullar, *stolt*. sen så pallade jag inte göra mer men jag gjorde faktiskt ganska många både rullar och sånna där med lax på! ;). vet inte om jag kommer träffa matilda senare men får se. klockan är ju snart halv åtta.


mums!

massa bitar på g..



hehe..

några utav dom sushi bitar jag gjorde.

Äntligen!

Publicerad 2010-01-30 18:26:52 i Allmänt,

nu funkar blogg.se igen! sköönt, har mycket bilder och sånt. :)! i centrum så gick vi runt i affärerna som fanns osv, sen efter allt letande på h&m och på konsum efter sushi saker som jag skulle köpa te mamma så satte vi oss på expresso house, jätte gott och trevligt var det. vi snackade mest om alla fjortisar vi såg i centrumet, att man fortfarande vill vara en? så uute asso. iaf fick men den dära nya volym mascaran och ett läppglans. men ska kolla med mamma om vi kan börja med sushi bitarna nu, det blir ju hemmagjord sushi idag!


matilda sööötis!

fikat!

omg, hahahahahha på bussen så fick vi en "LITEN" flumm attack
om man säger så, men bjuder verkligen på bilden!

inne från skridskoråkningen!

Publicerad 2010-01-30 11:42:56 i Allmänt,

käkade frukost vid tio, efter det slängde jag på mej några mjukiskläder och gick iväg till skridskorbanan som är typ 100m från mitt hus hehe, och åkte där med simone och hennes kompis vendela. nu har jag äntligen kommit in efter en fruktansvärd kyla brrrr. aja ska göra mej iordning sminka mej osv. sen ska jag möta upp matilda och så ska vi åka ner till  centrum ett tag, ta en fika och sådär. ha lite mysigt bara.



haha så sööta!

tidigt vaken!

Publicerad 2010-01-30 09:11:37 i Allmänt,

min syrra kom innan sju för att lämna issie (hennes dotter) för att hon skulle iväg och jobba med pappa. så jag vaknade till lite men som tur somnade jag om till halv nio ungefär. har fortfarande lite huvudvärk men inte så mycket faktiskt, skulle kanske vara med matilda ett tag också om jag orkar. men jag mår iaf bättre idag. Juste idag blir det ju sushi som ska göras till middag, hemmagjord sushi! gott va? eller hoppas det...

Trött!

Publicerad 2010-01-30 00:30:24 i Allmänt,

gud ska sova nu, är skittrött! och julia om du ser detta, jag orkar inte vara inne längre, har väntat i en  halvtimma? haha, men vi messar ju imorn! aja över till er läsare, ska somsagt sova men hittade också en kappa och ett par  concerse som jag funderar på att köpa. kanske gör det faktiskt båda är ju väldigt snygga enligt mej! godnatt på er!♥

Zorro.

Publicerad 2010-01-29 23:26:04 i Allmänt,

just nu tittar på ettan. det är zorro, har sett den tusen gånger men typ det ända på teve just nu? aja ska titta klart på det och sen tänkte jag faktiskt sova. e lite trött men får se om jag är trött fortfarande efter filmen brukar bli piggare ibland, men isåfall blóggar jag igen ;)!

kvällens tips!

Publicerad 2010-01-29 22:54:51 i Tips,


TWILIGHT SERIEN!: Har läst att böcker för ett tag sen och jag rekomenderar stort att alla ska läsa den asso serien (twilight, new mooon, eclipse och breking down) älskar dom asso. fast nu ska jag böckernas namn på engelska haha. men iaf rekomenderar stooort!

Författaren "katrin von bredow"!: otrolig bra författare har läst en bok av henne och håller på att läsa en annan nu. hon skriver mest om tonåren, och den boken jag läser handlar om en flicka som är 14år och blev gravid på en fest osv.. den heter "som jag vill vara", tycker iaf att hon är fantastisk :D!


Precious

Publicerad 2010-01-29 22:04:38 i Allmänt,

vill se den här filmen verkligen, den verkar väldigt bra men väldigt sorlig. tycker väldigt synd om den tjejen det handlar om. men vill iaf se den!

svårt val.

Publicerad 2010-01-29 20:50:04 i Komentarer och frågor,

satt och pratade med mamma vid matbordet om mobil osv. då sa hon att jag kunde kolla med en gång på datorn på lite mobiler jag skulle kunna tänka mej ha. men jag vet inte det finns så många mobiler. snälla hjälp mej för en gångs skull. ni brukar ju aldrig komentera nu förtiden så snälla svara på en ända fråga. vilken mobil tycker ni jag ska köpa?

ger bara exempel, det kan vara vilken mobil som helst. men gör det bara lättare för er!




middag på g.

Publicerad 2010-01-29 19:30:06 i Allmänt,

har precis duschat och känner mej jätte fräsch, är ju sjuk så det är väldigt  uppigande att ta en dusch. snart är det iaf middag. inbakade kycklingfilè med klyftpotatis. det ska bli gott! och ikväll blir det film tittande med chips & dipp, och chokladbitar av marabou. mumms. skönt att ha en  fredagkväll hemma faktiskt!

Te!

Publicerad 2010-01-29 18:38:57 i Allmänt,

gjorde precis te, lös te då. asso sånt som inte är i påse. aja, mamma hade iaf kommit hem med en såndär grej som man lägger lös tet i och sen lägger det i koppen. ni kommer förstå när jag visar bilderna. och så här var konversationen när hon berättade vad hon hade köpt.
mamma " hej gumman! vetu vad jag köpte idag då?"
jag: "hej naej,.."
mamma: "sånt där för te, du dricker ju te ibland"
jag: "aha okej,"
mamma: "KOLLA HAHAHAHHA DET SER UT SOM EN SPERMA, HAHHAHA"
jag: m jätte kul... -.-
a så ungefär ´var den, hon är ju sååå normal....




fast har i honung, och tar bort den där "sperma-grejen" enligt
mamma -.-, och sen efter ett tag hamnar det i min maaage :D

-.-

Publicerad 2010-01-29 18:11:14 i Allmänt,

någon/några ringde nyss med dolt. ååh hatar det. så himla jobbigt.. :@! aja kommer inte bjuda på mej själv idag tror jag. e ju sjuk så det menar jag med att jag ser ut som ett troll. aja gjorde en paint serie nyss. tog tid asso. aja bjussar på den istället för att ni får se mej ;)!


hoppas ni ser vad det står.. :)

fortfarande sjuk..

Publicerad 2010-01-29 16:03:12 i Allmänt,

gud orkar inte mer, mådde väldigt bra på morgonen och sen när jag kom till skolan mådde jág piss. klarade iaf av hela dagen. men jobbig var den. iaf snart ska hämta syrran, blir bara hemma dag idag tror jag eftersom jag inte mår bra. och så, men jag är ju så snäll att jag ändå ställer upp att hämta syrran (a), aja ska dra nu  bloggar senare. ♥


hahah söötis, (syrran) :D

fixad & klar!

Publicerad 2010-01-29 07:49:52 i Allmänt,

nu ska jag bara ta ner ungefär 37spenn i fickan, är skyldig jenni 17kr för glassen igår sen så ska jag kanske köpa nåt i cafeterian i skolan (?) iaf är fixad och klar typ måste packa ner matten i väskan också. aja har inte mer att skriva. förutom att jag mår mycket bättre! ;)


bjussar på en konstig morgon bild hahahaa! :D

vet ingenting.

Publicerad 2010-01-28 20:44:43 i Allmänt,

är super trött och orkar inte blogga mer idag! har iaf bloggat rätt så bra faktiskt, fast jag är en sjukling. aja vet inte v ad jag ska ha på mej imorn, något skönt iaf. kanske stickade tights eller mjukisar. mår ju inte så bra så att vill direkt inte ha jeans. så vad tycker ni? vet inte alls just nu... godnatt!♥

datorn är min bästavän!

Publicerad 2010-01-28 20:03:40 i Allmänt,

har suttit vid datorn i timmar nu tror jag, tänkte ta och gå ifrån datorn en stund. så jag kanske bloggar om en timma eller nåt. men nu blir det att jag ska ta och vila och ta fram saker för imorn. ses efter det! ;)


så duktig man är... *host*

huvudet bara fortsätter att värka..

Publicerad 2010-01-28 19:31:21 i Mode,

gud, är så jävla trött! har lixom sovit tio timmar inatt ändå är jag trött. det beror ju säkert på förkyldningen. kommer iaf gå till plugget hur som helst. det är skit jobbigt att missa saker hela tiden! imorn ska jag väl bara vara hemma tror jag vet inte om jag orkar vara med nån eller göra något överhuvudtaget imorn. ifall jag e hemma så ska jag blogga mycket och jag ♥ tv-kväll blir väl då. annars stannar jag kanske hos syrran hade faktiskt pratat med henne sen mer än en vecka tillbaks. men får se. aja bjuder på kvällen mys-outfit!


mjukisdress från fd pure men som nu heter något annat. kom inte ihåg
någon annan som vet vad den heter nu? :)

har skapat kategorier!

Publicerad 2010-01-28 17:32:16 i Allmänt,

nu har jag skapat kategorier, så när jag skriver ett inlägg som "tillhör" en kategori så efter ett tag har ni massa saker där att se och titta på. som tillexempel "tips" osv.. aja dags för mej att ta och vila lite måt verkligen inte bra. :(!
p.s måste göra veckans tip :O! har inte gjort det på länge men det blir väl förmodligen runt kvällen!

extra inlägg.

Publicerad 2010-01-28 15:52:51 i Allmänt,

det är visst lite problem på blogg.se. it's sucks. aja ville bara säga det fast ni ser det själva när ni loggar in. iaf för er som har blogg.se ;)!


alltid problem på blogg.se! *irriterad*

"tanka på med glass"

Publicerad 2010-01-28 15:45:56 i Allmänt,

nu har vi kommit hem asso melinda och jag, aja när vi gick av bussen så gick vi förbi en såndär mack asso där man tankar bilarna och sånt, iaf så jenni bjöd  mej och melinda på glass. självklart tog jag den sista daimen haha och melinda och jennifer tog cornetto, man behöver ju tanka sej själv med glass haha. aja snart ska vi väl titta på teve eller något och sedan hämta syrran! puss på rööven!


melinda tror alltid att hon e cool -.- men igentligen så är det jag som
är det eftersom jag alltid e cool!

Förkyld...

Publicerad 2010-01-28 08:07:50 i Allmänt,

vaknade upp på morgonen och märkte att jag hade ont i halsen och min näsa bara var helt snorig. sen så har jag ont i huvudet också. gud hatar att vara förkyld det är värre än att ha någon sjudom som går bort efter en vekca eller två, men förkyld är man ju i hundra år typ. iaf jag -.-, aja ska möta jennifer och melinda vid halv nio. vi börjar nio idag sköönt! ska iaf packa ner mina skridskor nu. sen ska jag väl bara ta och fixa mej  lite till sen vid 08:25 så tänkte jag börja gå så jag är vid tunneln vid halv. puss!

tog av melinda!

Publicerad 2010-01-27 21:14:11 i Allmänt,

1. Vad heter du? Rebecca
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? venne kanske gisele?
3. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? vet inte.
4. Vilket stjärntecken är du? jungfru
5. Vilken årgång är du? 1996
6. Vart bor du? Tyresö
7. Bott utomlands? nej
8. Flyttat antal gånger? två gånger när jag var en liten bebis höh.
9. Vart skulle du vilja bo? i chile
10. Vilken skolklass? 7b
11. Vad vill du bli när du blir äldre? ingen aning.

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 162-163 tror jag
2. Hårfärg och frisyr? brunett, ibland utsläppt ibland uppsatt.
3. Ögonfärg? bruna
4. Mest nöjd med? familj & vänner
5. Minst nöjd med? mitt utseende?
7. Glasögon ? neeej.
8. Har du några piercingar/tatueringar? nej. men navelpiercing ska tas nån gång.

FAVORITER

1. Filmer? new moon & en massa serier.
2. Låtar? Akon & hip hop, RnB. dunk?
3. Årstider? Sommar och vår såklart!
4. Mat/dryck? cola & vegetariskt.
5. Djur? katt
 6. Färg? rosta, svart, vitt, grått!
7. Parfym? fizzy, äkta min lukt :O!
9. Ämne i skolan? hemkunskap
10. Sysselsättning? kompisar & plugg & familj.

Är du..

Osäker: Nej
Trött: ja.
Intressant: what?
Smart: sådär.
Barnslig: nja, med melinda! :S
Liten: mellan
Lätt: på vilket sätt?
Skoltrött: alltid
Rolig: ibland.
Frågvis:?
Organiserad:?
Hälsosam: hela tiden typ. 
Blyg:  nej
Attraktiv: hahahhah? 
Lätt uttråkad: japp
Vegetarian: ja men inte helt.
Besatt: a
Pålitlig: ja

Har du..

För många vänner: nej det kan man ens inte ha
Förföljelsemani: ?
Färgat håret: ja
Brutit några ben: nej 
Några piercings: nej
Egen dator: ja
Gjort bort dig rejält: ja verkligen! 
Haft sex: nej
Tagit nakenbilder: NEJ!
Sagt jag älskar dig till någon idag: ja
Varit kär: ja ngra gånger.
Blivit kär i någon på nätet: nepp.
Stulit någonting: ja
Gjort något olagligt: nej

Vem..

Saknar du: många
Vill du döda: en viss person
Rörde dig sist: min lillebror attackera mej -.-
Slog du sist: lillebrorsan
Kramade du senast: melinda?
Skrev du till sist: melinda
Vill du vara som: en  kändis
Sårade dig sist: minns inte
Vill du bli galet full med: någon rolig,
Gjorde dig riktigt glad senast: kom inte ihåg. :O
Ringde dig senast: pappa
Ska du gifta dig med: vi får se
Får dig att skratta: melinda och riktigt bra humor (min såklart)

jag och melinda imorn?

Publicerad 2010-01-27 20:59:58 i Allmänt,

♥imorn är det ju skridskor, haha jag och melinda suger verkligen på det. haha undra hur  det kommer gå imorn. gjorde en paint på mej och melinda. kanske inte är den bästa men men den får duga. föresten brunetten e jag såklart. melinda har slingar sitt hår nu. hon sak skaffa blont igen....♥


HAHAHAHHAHAHA!
och nej jag försöker inte rita oss  som fjortisar, vill direkt inte rita
vita ansikten... ;S!

facebook..

Publicerad 2010-01-27 19:03:10 i Allmänt,

har lixom inte pallat "bli medlem" på fejjaaan, men pea ska ändå stänga ner inte för jag bryr mej för jag tycker att pea  suger ändå men a. så jag tänkte vara medlem på facebook. heter "rebecca catalan persson" för er som ville veta det.
har käkat midda det blev pasta med spenat och nån sås. eller min middag var det, dom andrars var lassange. aja imorn ska jag vara med mfelinda äntligen wihoo :D! har pluggat också så duktig man ööör. iaf ska ta och chatta vidare med matilda. :)!


outfit!

Publicerad 2010-01-27 16:25:55 i Allmänt,




hejsan! ska hämta syrran nu. och mamma skulle igentligen hämta henne men eftersom hon handlar färdig mat till mej och havrebollar så man klarar läxorna haha. nej men hon sa att hon skulle köpa det för det, höh. iaf sen så hndlar hon färdig mat för att igår a var det en sak. men bjussar på dagens outfit! tänkt på att jag har nya halsbandet? ;)

snöstorm

Publicerad 2010-01-27 15:27:17 i Allmänt,

kom hem för ett tag sen. tittar ju på smallville nu såklart. efter det ska det pluggas spanska och matte! vet inte riktigt vad jag hittar på sen men får se vad det blir. men nu var reklmen slut...ses sen.

plugga/orkar inge mer!

Publicerad 2010-01-26 21:21:05 i Allmänt,

står bara inte ut mer, är bara trött på allt! orkar verkligen inge mer. mår piss. men ska iaf plugga och borsta tänderna imorn mer uppdate. godnatt...


-.-

SL & MOBIL!

Publicerad 2010-01-26 17:28:23 i Allmänt,

har gooda nyheter folk! första god nyheten: jag ska få en ny mobil för att min är helt cp störd! :D den andra goda nyheten är att mitt sl kort har kommit asso busskort. fast den gäller från 1 februari men det är ju snart. sen räcker den till 11 juni, så det är bra. så R.I.P min ruttna mobil jao! fast kommer få en ny mobil om kanske nån månad det e ett tag kvar..!


tumme ner asso!!!


tumme upp såklart!!

hemma.

Publicerad 2010-01-26 16:11:33 i Allmänt,

kom hem för ungefär en timme sen. ska ta och fixa mitt rum och saker för imorn och sedan plugga! sen så kommer alex inte på träningen idag så jag går själv vid halv sex. efteråt kommer jag att tvätta håret basta osv. sen så kommer väl pappa och hämtar mej. men tänkte visa er hur min vecka kommer kanske se ut. puss!

i'am back on track!

Publicerad 2010-01-25 16:02:54 i Allmänt,

hej allihopaa!
det var ett tag sen jag vet. men berättade ju att jag inte kunde blogga på träningslägret. iaf vi hade det jätte bra och hotellet var suveränt! pool med havsvatten utan massa klor (stavning?) och bastu osv. det var jätte kul där! bara att vi fick träna väldigt mycket. maten var också väldigt god! men glömde min kamera hemma -.-, men som tur hade alex med sin så hon ska skicka bilderna till mej senare så kan jag visa er! ;).hotellet hette elite hotel falkenberg! super bra! 
kom hem från plugget för kanske nån timme sen. såg på  smallville som vanligt haha. iaf och nu ska jag  ta och fixa ett par grejer och sen är det träning. fast den  börjar vid halv sex så det är ju ett tag kvar. men dags för mej att fixa och trixa med annat.

funderar på att köpa..

Publicerad 2010-01-22 12:22:51 i Allmänt,


jag vet att man inte ska typ tro på reklam osv. men det verkar verkligen som om dom här funkar. jag kan börja med proactiv: jag har inte mycket finnar alls. typ ingenting, men har som "utslag lite, lite", och dom e lite röda fast dom syns knappt. iaf så jag undrar om det skulle funka, detr skulle vara så jävla bra om det gjorde det.
och sheercover: det verkar så bra mineral smink. har ju tipsat om det förr, för jag har själv lite. och det verkar också så bra och fint. det ser naturligt ut och allt. tycker ni att jag ska satsa:..? man får pengarna tillbaka om man inte e nöjd. tror faktiskt att jag ska testa!

åh,

Publicerad 2010-01-22 12:08:12 i Allmänt,

hatar mitt smink. måste ta bort allt och göra om -.-, sen torka håret. det börjar bli lite brottom. ska till centrum igen  med alex. ska kanske köpa en smink borste med puder i eller vad det är på body shop. sen så a. vet inte om jag hinner bjuda på någon bild. men i detta inlägg blev det inget. 

.

Publicerad 2010-01-22 11:39:52 i Allmänt,

jag gjorde provet i skolan vid nio och var klar vid tjugo i tio. sen gick jag till centrum handlade lite frukot och dricka till bussresan mot göteborg! sen så har jag duschat bytt om osv. det blev vanliga mjukisar och tjocktröja för jag pallar inte sitta i något annat på bussen och vi ska sitta i, i ungefär 6timmar... kommer dö! haha nejdå. men kommer inte ta med min datorn tyvär. men e där för träning och sådär så att jag kommer inte hinna blogga ändå. men tror att kameran följer med så då bjuder jag lite på bilder när jag e hemma sent på söndan. kommer säkert mer inlägg efter detta. men får se om jag hinner.

time for food!

Publicerad 2010-01-21 18:51:14 i Allmänt,

nu var det dags att äta. det blir kina mat! muuums. men ska spendera kvällen med familjen. åker imorn när ingen e hemma alltså vid halv tre och sen är jag hemma på söndag. så dom vill spendera tid  med mej. taha. aja bloggar förmodligen senare men man vet aldrig. ;)!

plugga!

Publicerad 2010-01-21 17:54:29 i Allmänt,

shit, har suttit vid datan hela tiden. gud måste plugga. kan typ inte så mycket. åh. iaf känner inte heller för att blogga pg av en sak jag kommer säkert berätta det senare. puss!

hämta simone/plugga!!

Publicerad 2010-01-21 15:55:34 i Allmänt,

åh imorn är det so prov. idag blir det plugg som fan. haha. ska hämta syrran nu också. sen efter det plugga och sen blogga och vara inne på datorn. ska däremot också beställa kläder idag från h&m. för dom sakerna finns inte i affärerna. haha, aja sen imorn ska jag göra so-provet på morgonen vet inte vilken tid riktigt för jag har en timme på mej att göra det och efter det ska jag hem och kolla all packning och sen möta upp alex. sen blir det läääger! ser faktiskt fram emot det. såklart kommer kameran med men vet inte om det kommer bli så mycket bilder. aja ska skynda mej ner till skolan nu.

godemorgon!

Publicerad 2010-01-21 07:44:48 i Allmänt,

sitter och chattar med julia ett tag. och kom precis på att vi har sovmorgon idag! glömde det ååh. vi börjar nio och inte halv. så jag ska gå om ungefär 45 minuter!! aja skitsamma det är ändå inget att göra åt det. ska surfa runt lite  på datorn typ, inget annat att göra.

nya smycken!

Publicerad 2010-01-20 21:17:24 i Allmänt,

köpte nya smycken idag också! medans jag va i centrum. men måste plugga nu. är så osäker på många frågor. och sånt. blev inte så rolig bloggning idag. men det blir när jag blivit av med so-provet denna vecka och ma-provet nästa vecka -.-, kram !

risifrutti manna!

Publicerad 2010-01-20 20:14:08 i Allmänt,

godast av dom alla! :), aja sitter och äter det just nu tänkte äta det medan  jag gör fucking läxor!


jag torterar min bok då &då när jag håller på att ruttna! fast
så farligt e det inte :S

klädsim = NOT!

Publicerad 2010-01-20 19:58:10 i Allmänt,

:D, ingen klädsim för mej heller. av anledningar förstås. pallar inte ta upp det nu. men ska typ vara med sanna imorn? venne om det blir så. vi ska ju vara för det är ju första träningen imorn på dansen asso. aja ska ta och plugga so, har ju sagt många gånger. har prov på fredag. ända anledningen :)!


bildfattig, bjuder på en "gammal" bild!

klädsim.

Publicerad 2010-01-20 18:47:06 i Allmänt,

kom ihåg att vi hade klädsim. fan,fan,fan. gillar det inte. aja bloggar snart. ska packa! -.-

sådär ja!

Publicerad 2010-01-20 18:42:46 i Allmänt,

har ätit klart. och så. var ju hos frisören och det blev bra . ändrade inte min frysyr totalt utan det slitna och lite uppklippt. hon sa att jag hade ganska slitet hår och var tvungen att avstå från den ett tag om jag vill få längre och tjockare hår. sen så ssa hon att jag kunde köpa silikon droppar för håret. det blir as lent! love it. men har inte hunnit testa den jag köpte än. köpte på kicks nån liten grej asso glans droppar som jag sa fast typ silikondroppar vette fan vilket utav dom :O! men ska göra mej iordning så det är klart sen så blir det dags för blogg-kväll wiiihoo! haha nej men en tid framför datorn. :)!


haha cp hand :O! men ser ni den "röda pricken" har gjort mej illa där.
så ni vet.

Hinner inte.

Publicerad 2010-01-20 15:41:31 i Allmänt,

asso har lite brottom jag och syrran ska iväg till centrum med mamma och gå till frisören och äta ute/köpa hem nåt gott. ska klippa det slitna och sedan lite mer uppklippt. bilder och massa roliga inlägg kommer när jag kommer hem. så det är bara att vänta ett tag så är jag tillbaka snart!

nya paint!

Publicerad 2010-01-19 21:45:40 i Allmänt,

imorn eller när jag har tid ska jag ta och fixa nya paint. asso det är as bra. alex hade den och man kan ha pratbubblor och göra serier osv. as niiiice! hahaah. iaf kanske klipper mej imorn på frisören och kanske träffar alex. sen så måste jag plugga. plugga. prov på fredag ju! åååh plugget tar stor del av mina dagar. det är så korvigt. haha vad mogen jag är....-.-, iaf ska plugga i sängen nu och sen läsa och så blire väl ett sista inlägg ikväll..?  eller asso om ett tag.. :)!


blogga, frisören, plugga och alex..? kommer det att bli så? för varje gång jag säger nåt
i bloggen  om vad jag ska göra så händer det typ bara sällan.

hemma hos alex.

Publicerad 2010-01-19 16:57:24 i Allmänt,

sitter och kollar teve hos alex. vi kanske ska spela wii snart..? iaf och sen vid kvart i sex så går vi mot träningen ;)! men efter det så ska jag hem och fixa allt annat och vara inne på datorn som vanligt. aja har inte mycket att säga just nu.

lollo.

Publicerad 2010-01-19 15:33:19 i Allmänt,

ska bara titta klart på smallville och sen ska jag packa träningskläderna och gå mot alex. idag på simningen så gick det väl bra. men det är så jobbigt efteråt med håret och allt. aja ska ta och packa sanart. för smallville e slut om nån minut. puss!


bjussar...

mot skolan.

Publicerad 2010-01-19 07:49:11 i Allmänt,

snart ska jag gå och möta jennifer. vid åtta tiden skulle vi mötas. fast måste gå om ungefär fem minuter. vi ska vara där åtta. iaf idag har jag redan skrivit vad jag ska göra men idag ska jag vara med alex och sen går vi tsm till träningen, men måste skynda mej lite nu.

dags för sista läxan!

Publicerad 2010-01-18 21:24:54 i Allmänt,

så nu har jag gjort svenskan. nu är det bara spanskan. asso jag kan redan spanska (pappas sida) men ska kolla stavning och sånt. för jag är ju inte direkt expert på spanska för pappa snackar det..? men jag kan ju en hel del ;)! sen så är det ruttna bajsiga simning imorn på idrotten. åh hatar det verkligen. har tappat bort en bikini så nu får jag ha en svart underdel och en  vit överdel. det ser fett muppigt ut :O! aja kommer inte skriva mer ikväll. men imorn, troligtvis på morgonen. ♥

JAG IMORN! HAHAHAHAHAHA...

:D

Publicerad 2010-01-18 20:04:19 i Allmänt,

har käkat och då kommit hem från träningen. ska bädda min säng nu eftersom igår kissade min katt iden :O! dumma katt! aja och då skulle mamma bädda den eftersom det  var kiss överallt uuusch. iaf så jag ska bädda nu med nytvättde lakan och sånt där. efter det fixa för imorn hann inte göra det tidigare idag heller. sen så blev det inge med matilda är försent för jag ska plugga också.

mer blogg efter träningen.

Publicerad 2010-01-18 17:02:22 i Allmänt,

så dags för mej att åka iväg på träningen. börjar ju om en halvtimma eller nått. har faktiskt pluggat lite, lite. haha. men får fortsätta med plugget senare. aja bjuder på två bilder så inlägget blir lite roligare. ;)!


oj vad seriös :O!!



lite bättre va..? :S

dags för att fixa iordning då!

Publicerad 2010-01-18 16:12:01 i Allmänt,

nu ska jag upp oc h röja i mitt rum. åt precis en liten choklad kaka eller vad man kallar det. men ska packa allt för träningen sedan göra läxor och därefter åka mot träningen. fuunderar också på att vara med matilda ikväll. men får se hur det blir med det.

smallville...

Publicerad 2010-01-18 15:46:48 i Allmänt,

sprang typ hem för att hinna med smallville haha. vilken trönt jag e..., haha tittar iaf på det nu. och har ätit lite också. men ska typ titta klart och sedan fixa mitt rum lite och saker för imorn. för min träning börjar halv sex och slutar halv åtta så sen när jag kommer hem ska jag käka och sitta vid datorn typ. så jag pallar inte hålla på med det senare. ska däremot också plugga...!

snabb outfit!

Publicerad 2010-01-18 07:54:38 i Allmänt,

hann med en outfit också! bra va? har lite brottom ska fixa simone med hennes hår. själv har jag uppsatt i tofs och hårband. och min outfit består av: vanliga tights, långt linne och en champion tjocktröja. ha det bra!



vanlig skönt och ganska perfekt outfit till en morgonstart i skolan
tycker jag... ;)!

morgon inlägg.

Publicerad 2010-01-18 07:39:50 i Allmänt,

idag ska jag lämna lillasyrran simone, hon börjar åtta så jag kommer möta jennifer och mellinda runt fem/tio över åtta. sen så går vi mot skolan och där slutar vi tre pågrund av livskunskapen som vi har varanann termin. men just nu försöker jag borsta tänder på simone men det går inte så bra så jag ska försöka en gång till. bild senare ♥!

spikmatta/kalle anka

Publicerad 2010-01-17 21:20:22 i Allmänt,

nu ska jag ta och lägga mej på spikmattan  i en halvtimme och samtidigt läsa en kalla pocket. det var ett tag sen så jag tänkte att jag kunde ta och läsa lite ur den. har massor av sånna pocket faktiskt haha. ;)! men tror inte det blir mer blogg för ikväll eftersom jag är ganska trött. är alltid trött dagen innan plugget och alla andra vardagar. förutom lördag och fredag ofc! haha :)


tycker ni att det ser skönt ut med spikmattan  eller ont? 
min egna åsikt så tycker jag att den e skööön.

planer.

Publicerad 2010-01-17 20:22:10 i Allmänt,

har ätit klart nu, det var as gott! lax med potatis och en god sallad. perfekt middag för en hungrig rebecca ;)! taha. men ska snart ta fram saker för imorn ringa ett viktigt samtal!!! och sen ta och blogga igen tror jag...?

sen middag.

Publicerad 2010-01-17 19:38:07 i Allmänt,

jag kom hem för ungefär en  halvtimme sen, hade redan duschat så jag hoppade in i duschen igen för att raka benen osv. ehm är ganska trött fast jag sov ganska länge. men det beror säkert på träningen. imorn är det ju plugg igen men det är väl ganska sköna lektioner om jag säger på det sättet.

först är det hemkunskap i två timmar (för tjejer)
medans killar har musik/bild.
• sedan är det lunch.
• därefter engelska.
• och sist livskunskap.

ishockey

Publicerad 2010-01-17 15:59:42 i Allmänt,

har precis kommit in efter att åkt skridskor. haha. matilda och jag körde mot ett par som gick då på ishockey fyfan vad jobbigt det va :O! asso dom var grymt bra! men det var väldigt jobbigt som jag nyss sa. gjorde tyvär inga mål heller.., men ska strax gå mot träningen, ska inte möta alex för hon skulle gå lite senare men jag behöver tid att gå och fixa mej inför träningen så jag ska gå om några minuter bara.

nu drar jag..

Publicerad 2010-01-17 14:36:40 i Allmänt,

ska hem nu, så jag bloggar mer hemifrån förmodligen. annars när jag är hemma från träningen. måste ringa alex också får nämligen inte tag på henne ...-.-, men annars får jag väl dra till henne och kolla ifall hon e hemma. hon bor väldigt nära så det spelare ingen roll igentligen. aja måste gå nu eller typ tio minuter.

Guitar hero!

Publicerad 2010-01-17 14:20:24 i Allmänt,

Just nu spelar jag och melinda guitar hero. det går väll sådär. nyss så fick jag bara 86% och melinda 96% men har fick mer innan. men vi ska faktiskt spela lite till sen ska jag väll dra hem för måste packa lite och sådeeer!

rebubbled

Publicerad 2010-01-17 13:17:22 i Allmänt,

smet ifrån melinda ett tag, nej men ska ta upp rebubbled spelet. vi ska nämligen spela det hahah. vi var typ beroende av det förut så vi tänkte spela lite. sen vet jag inte ifall vi skulle baka eller inte annars blir det väl färdiga bullar eller glass som melinda ha i frysen. skulle ju gått för ett tag sen men skulle inte vara med matilda eftersom hon skulle hitta på något med sin brorsa eller var det var. och alex möter jag senare tilll träningen. ♥


känner ni igen det...?

frukost

Publicerad 2010-01-17 13:11:44 i Allmänt,

nu har vi ätit frukost, ska hjälpa melinda med disken nu. så vi ses senare och juste vi skulle kanske baka kakor ;)!


inte just sånna men liknande?

11:40

Publicerad 2010-01-17 11:40:01 i Allmänt,

för ett tag se så vaknade jag och melinda. vi så väl till elva eller var det var. efter frukosten ska jag dra hem för att jag har träning och så ska jag kanske vara med matti innan. och melinda ska ändå kanske åka bort me malin någonstans. så jag åker väl runt tolv halv ett. igår såg vi ju den där filmen jag hållde på att skita på mej men inte melinda hon hade ju redan sett den också. iaf vi ska väl ta och äta snart så vi ses säkert innan jag åker från melinda.


omg hahha, vi fick skrattattack många gånger i egypten! saknar...

collage

Publicerad 2010-01-16 21:23:59 i Allmänt,

sista inlägget? får se. men gjorde collage på mej och melinda. asso det är bara typ fem bilder eller nått men det får duuga. vi äger ofc! men snart blir det GLASS :D!


lovley! ♥

Amusement

Publicerad 2010-01-16 19:56:03 i Allmänt,

nu har jag och milly suttit i timmar med hennes och malins design, det var faktiskt kul för vi drev om bilder osv. men vi åt ju pizza till midda för min del blev det pizza med tonfisk. den var väl ganska god då. men nu eller snart ska jag och mell göra iordning inöfr filmen lite mysigt sådär. men skriver kanske ett inlägg till sen men får se det då isf!


jag kommer hata clowner efteråt! :O

klar.

Publicerad 2010-01-16 16:51:27 i Allmänt,

nu har milly kommit ur duschen och vi ska väl åka och hadnla mat? venne vad hennes mamma och dom snacka om, men iaf hon håller på att klä på sej. sen efter det drar vi typ. men ska fixa till mitt hår också men bloggar väl senare. puss ♥

hos melinda!

Publicerad 2010-01-16 16:36:09 i Allmänt,

ja, jag hade brottom förut därför att melinda vämtade så det blev då ett väldigt kort inlägg. just nu så duschar melinda så jag väntar på henne framför datorn, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul iaf. men tänkte faktiskt ha någon sorts tävling som veckansblogg eller nåt. men får se lite senare om det. tanläkare blev det inte för min del idag heller utav massa anledningar. men ska gå tillbaka den 26januari igen. och då får det mej fan bli av. har väntat sen september. :O!


haha askolla vad jag hitta på mells dator.., orienteringsdagen i skolan
förra teminen haha!

stress

Publicerad 2010-01-16 15:50:47 i Allmänt,

shit har skit brottom! ehm berättar senare varför. men köpte lite i centrum:



tidigt vaken.

Publicerad 2010-01-16 09:33:17 i Allmänt,

vaknade för ungefär tio minuter sen. vet inte varför jag vaknade så tidigt idag..men ska ju ändå dra till tandläkaren idag vid tolv. efter det vet jag inte vad jag ska hitta på eftersom jag inte skulle träna på sats för att syrran  inte kunde. synd. men vi ska ta det någon annan dag ;)! men somsagt ska morna mej nu är fortfarande trött. och kan ändå inte somna  om. juste skulle kanske slagga med melinda idag men får se vad som händer med det vet inte ens om jag  får för det är en grej...


ni förstår väl varför jag  inte vill vara med på bild just nu..?

ska sova redan nu :O!

Publicerad 2010-01-15 23:55:07 i Allmänt,

är sjukt trött. är alltid det på fredagar. aja köpte lösnaglar idag iaf glömde berätta det. hehe. iaf jag måste sluta handla saker. gör det typ varje dag. fråga melinda :S! asso det är sjukt. när jag var liten ville jag inte slösa ett  öre nu ba tar allt slut på en vecka. omg. aja ska somsagt  sova ska snacka med mamma om det dära jag ville ha från nätet. gillar nämligen att hitta saker på "nätshopping" hihi. puss på er.

?

Publicerad 2010-01-15 22:03:37 i Allmänt,

ska ta och dricka ett glas vatten nu! e as törstig. okej inte så intressant. men är vekligen det!!

fredag.

Publicerad 2010-01-15 20:49:29 i Allmänt,

hejsan! kom hem nu så jag ahr inte kunnat uppdatera alls mycket. så förlåt för det. men sitter och äter naturgodis och lite sånt ska ta och kolla in tv-tablån  om det kommer nåt på teve. annars drar jag  väl ut ett tag! men somsagt är lite upptagen och kommer förbli det under kvällen. något inlägg kommer väl förhoppningsvis senare  ;)!


yummi!...

duschat/semlor

Publicerad 2010-01-14 20:55:58 i Allmänt,

glömde blogga. sorry. har varit upptagen. semlorna blev väldigt bra! hann aldrig ta en bild. var för glupsk :O! iaf imorn kommer pappa och storasyrran (raquel) att hämta mej efter plugget  och så åker vi in och storhandlar. sen vet jag inte. kanske slaggar med någon? sen på lördag är det tandläkaren som gäller. runt tolv tror jag det var? sen efter det åker jag in på s.a.t.s och tränar med raquel. det ska bli kul faktiskt jag ser fram emot att bli av med nåt fett. sen gillar jag att träna för den delen ;)! har duschat också. så jag känner mej super fräsch!
skulle lägga en in "planeringsgrej" men det är nåt som cp:ar sej -.-

baka semlor!

Publicerad 2010-01-14 16:53:07 i Allmänt,

hejsan! kom hem för cirka en timme sen. passar nämligen´syrran. vi tänkte faktiskt baka semlor med vániljkräm. gott va? eller låter somo det men det kanske inte blir det :O! iaf tänkte faktiskt blogga så mycket som möjligt men får se om det blir av! nu är det iaf dags för bak!

onsdag morgon

Publicerad 2010-01-14 08:01:54 i Allmänt,

snart kommer melinda för hon ska käka frukost här idag! trevligt. trevligt. ehm hon kommer väl snart så jag ska ta fram lite. men detta blev inte så långt inlägg. men det får duga! ha en jätte trevligt skoldag! *host*

inga mer inlägg för ikväll.

Publicerad 2010-01-13 21:50:22 i Allmänt,

ska nämligen snacka med mamma och titta teve och lite sådär, så jag tänkte inte blogga mer. men vi hörs ju mer imorn. man får väl alltid hoppas på ett morgon inlägg! aja tack för alla komentarer idag! jag tvingade er alla! nej men några iaf. som amanda :D! hhahaha puss på er.

fyfan vad äckligt jag dör seriöst!

Publicerad 2010-01-13 19:04:45 i Allmänt,



fyfan vad äckligt, seriöst! jag kunde knappast se hela. vem fan vill pierca sej i nacken? gud vad ont det borde ha gjort. eftersom hon tydligen inte kunde köra bild på tre dagar? åååååh blir bara väldigt äcklad. håller ni inte med?

hus

Publicerad 2010-01-13 18:09:12 i Allmänt,

klockan åtta ska vi kolla på en visning vid strand. ska självklart följa med. för det första gillar att titta på hus :S, sen så vill jag ju se hur det ser ut om vi skulle köpa det :)! iaf har tagit några ego-pics :O! för jag har tråkigt. jenni har gått. hon skulle väll käka eller vad det var. men somsagt ska bjuda på mej själv nu.. -.-



fanns några fler, men pallar inte ladda upp alla.

detta blev visst veckans andra tips märkte jag nu.!

Publicerad 2010-01-13 16:54:21 i Allmänt,

- mineral puder!!
det äger. för det första är det ju bättre än vanligt smink! sen så ger den som en "glans" på huden och så blir den typ lite glittrig. as  bra! tycker faktiskt att ni ska testa det. fast det kanske är lite dyrt så tycker jag att det är värt det. och det finns ju i den färgen man vill ha ju. man kan ju köpa på olika t.ex make up store, på kicks så ska det väl finnas?  i.d, osv.. stort hiss för det.

Hemma från plugget.

Publicerad 2010-01-13 16:34:32 i Allmänt,

har vart hemma i ungefär en timme. har ätit flingor och macka typ. sen lite senare efter det åt vi kladdkaka! :O där kan man snacka om tjockisar!! aja är med jenni om ni undrar. ehm idag blire väl inget speciellt att göra ska förhoppningsvis beställa en sak på nätet och jag ska ställa mej på knä och be till mamma! höh. men dagens outfit kan jag tyvär inte visa för jag hat bytt om lite bekvämare kläder. så imorn kan ni väl få se någon *jätte intressant outfit* .. seee yaaa.


koftan, linnet och skäroet hade jag till ett par jeans. ;)!

trött igen..

Publicerad 2010-01-12 21:22:29 i Allmänt,

ännu en dag som jag är trött. det är lite tråkigt för jag hinner inte blogga lika mycket om jag säger så. men  imorn hoppas jag på massor av bloggning. imorn hoppas jag  på en roligare dag. för ídag var det sådär. eller alla dagar i skolan är sådär. killarna e jobbiga :O! 

Nya skor!

Publicerad 2010-01-12 16:18:19 i Allmänt,

har hämtat mina skor, dom var väl helt okej. måste bara "vänja" mej lite. är iaf hos alex just nu och vi tittar på gamla top model. har träning snart också. eller snart är det väl int emen om ett tag. vid kvart över sex. men har inget meer att bjuda på eller nåt. skorna får ni bild på senare. ;)!

schema.

Publicerad 2010-01-11 21:14:49 i Allmänt,

dags för mej att lägga mej i sängen. ska sova faktiskt! ganska tidigt men sov bara fem-sex timmar inatt så jag är dunder trött! imorn är det ju skola inte alls kul. menmen. slutar vid typ tio i tre. men vad tyc ker ni om mitt schema? soft eller suger det? jag tycker det är sådär. men gillar ju inte skolan överhuvudtraget.


detta är då tisdag, imorn...

man ser inte så bra, men på måndag idag
vid tre tiden slutar vi då, och fredag kvart i två.
fast vi slutar tre på måndagar varannan termin,
annars vid två tiden ;)!

Tips.

Publicerad 2010-01-11 20:43:51 i Allmänt,

Hejsan!
jag tänkte berätta lite vad som hänt under kvällen  och sen längre ner i inlägget ska jag ge er tips om en ansiktsmask! jo det började såhär; jag gick mot träningen vid tio över fem, sen slutade vi väl vid sju? och då kom pappa och hämtade mej. vi var hemma vid tio över sju. och då käkade jag ett tag middag då, och gick sen upp till rummet och satt vid datan. sen vid åtta tog jag bort sminket och hade ansiktsmask av lera. tycker den nämligen är bäst! borsta tänder gjorde jag också. men nu lite om mitt tips!
Mamma kom hem med en tub med ansiktsmask av lera, enligt mej är det bäst med lera som jag sa precis. den gör as len och ger den fuktighet. den är både bra för torr och normal hud. masken är väldigt tjock och kommer då från body shop. vet inte riktigt hur mycket den kosta, men det är verkligen värt det priset den nu kosta. den rekomenderas stort!

strax träning.

Publicerad 2010-01-11 16:51:23 i Allmänt,

snart är det dags för träning. börjar vid halv sex. åååh orkar verkligen inte. bajs,bajs,bajs! moget..., iaf tänkte visa er min outfit just nu. hade igentligen tights i skolan men eftersom det är kalls ute slänger jag alltid på mej extra byxor ;)! men har lite brottom för jag ska fixa rummet lite också. see ya.
föresten snackar jag med min brorsa som är i chile just nu. tänk vilken värme dom har. typ 35-40 grader. han sa precis att han skulle handla lite presenter ockå. nice.nice.nice!


skolan.

Publicerad 2010-01-11 15:46:42 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från skolan, vi slutade tre idag. men det var inga jobbiga ämnen direkt. typ engelska, hemkunskap, livskunskap, och nåt där man har "tjejsnack". har käkat lite mellis var as hungrig åt macka till frukost och sen åt jag ingen lunch eller nåt. bara en jävligt äcklig och misslyckad smoothie från hemkunskapen! har haft ont i magen hela dan, :O! sen senare ska jag försöka få mamma att beställa en väska och en kofta från internet. hon brukar vara snäll...hoppas hon e det idag haha.

bloggar från jacobs dator.

Publicerad 2010-01-10 20:41:56 i Allmänt,

ska snart börja göra mej iordning och börja varva ner lite. se på teve och sånt. har stängt av min dator och tänkte att ett inlägg till kanske skulle uppskattas? så jag bloggar från brorsans dator. har faktiskt inte mycket mer att säga höh. har ni tänkt på en sak... visst skulle det vara skönt med en resa att vara ute på någon starnd och sola juts nu?


fyfan vad nice om man skulle vara där just nu...

.

Publicerad 2010-01-10 20:05:25 i Allmänt,

kom in för kanske en halvtimme sen, det var inte alls så kallt faktiskt taha. iaf imorn är det skola igen. fast denna gång en hel vecka. nu börjar ju allt plugg, prov, läxor. i hate! imorn ska jag möta jenni och milly på bisshållsplatsen och sen så åker vi in mot skolan..., sen är det ju första trääninen imorn jippey...! not.

teckning

Publicerad 2010-01-10 18:02:29 i Allmänt,

snart ska vi ut ett taf,  (mamma, jag och simone) syrran ville åka skridskor och så, så jag tänkte att jag kunde följa med dom ut ett tag bara. fast det är så jävla kallt! aja whatever, kanske testar att åka också?


kolla vilken söt bild min lillasyrra målade (simone)
det ska föreställa mej. haha. hon e fem år bara. tycker det är skickligt!


haha fuckface (jag), hon ville att alla "tre" skulle vara med på bilden.
då menade hon teckningen också.

ringa samtal.

Publicerad 2010-01-10 16:50:32 i Allmänt,

har kommit hem nu. har ju kollat på hus och så där idag. vi stannade till på en resturang och åt pizza, åt bara en halv (delade med simone) för jag var inte alls hungrig så dom tvingade i mej en halv pizza. -.-, aja ska snart ringa några samtal efter det vet jag inte alls vad som händer faktiskt ;)!

söndag.

Publicerad 2010-01-10 12:09:06 i Allmänt,

då var helgen slut då. förutom att man är ledig hela dan i dag. det är iaf skönt med söndagar ibland för då kan man ta hand om sej själv li te, ansiktsmask och sånt där. aja idag ska vi kolla på hus typ, sen kanske jag går förbi centrum och handlar lösnaglar! aja.. ska ta och göra mej iordning. har duschat precis också så jag känner mej jätte fräsch!

teve

Publicerad 2010-01-09 22:07:07 i Allmänt,

sitter just nu i soffan och kollar på teve med familjen. vi håller på att knappa runt på olika kanaler, ifall det är något bra vi stannar och tittar på. imorn skulle vi kanske åka och kolla på ett hus, vi håller på att göra  det just nu för mamma & pappa vill flytta till en villa med pool och sånna saker. taha. aja så jag tror inte det blir så mycket att göra imorn. fast då måste jag handla lösnaglar och kanske klocka! glömde idag ;O! 

det jag shoppade!

Publicerad 2010-01-09 19:27:01 i Allmänt,

brorsan och jag ska spela xbox nu! är totalt beroende. iaf jag köpte en enkel svart mössa, örhängen, armband, tjocktröja, högkjol! ses senare. ;)



haninge centrum.

Publicerad 2010-01-09 18:43:18 i Allmänt,

kom hem från haninge centrum för ett tag sen har käkat och så. det blev  inge nacka forum för att när vi skulle ta bussen så åkte bussen bara förbi vi ba what? sen så kom ändå en buss till haninge så då tog vi den istället. hittade faktiskt saker men det får ni bild på senare! har sjukt ont i magen.

Godmorgon...

Publicerad 2010-01-09 10:23:05 i Allmänt,

vakna för kanske en kvart sen. har bara legat och mornat mej ett tag, matilda gick typ ner till min syrra. och fråga mej inte varför (?) haha. iaf sen så berättade mamma att mina skor jag beställt har kommit. och nu känns det som jag inte vill ha dom längre venne varför. om ni undrar vad det är för skor så är det ett par svarta uggs -.-, men det kanske är bra och ha extra? men nu ska jag fixa frukost med matilda så vi hörs senare.

sista inlägget för idag!

Publicerad 2010-01-09 00:05:56 i Allmänt,

Matilda och jag har varit ute med jennifer ett tag sen så har vi spelat xbox och käkat chips. vi ska förmodligen sova nu eftersom vi ska in till stan tidigt eller typ vid tolv. och om jag inte blir väckt så sover jag till typ tolv så vi är tvungna att ställa klockan. aja skitsamma vi är iaf trötta nu så det blir inge mer skrivande  för idag! kram.


muppbild..!

matilda slaggar,

Publicerad 2010-01-08 20:49:07 i Allmänt,

kom hem för kanske lite mer än en timma sen. har käkat och så. ska snart ringa matilda för hon skulle packa och sånt först. sen möter jag henne sen ska vi ha mys hemma hos mej med chips & dipp, typ sju godisbitar hah. så ska vi väl se en film också. köpte ingen klocka idag kollade bara på den osv. ska förmodligen köpa en imorn för då ska vi in till stan och då ska jag köpa allt annat jag tänkt köpa idag också! så det är väl: hittade en pudersak från bodyshop, klocka, lösnadlar, armband i pärlor och annat  och sen kanske jag hittar nåt annat!

 

Matilda.

Publicerad 2010-01-08 16:30:12 i Allmänt,

idag ska jag istället bara vara med matilda för alex kunde typ inte. men jag håller på att passa syrran så jag ska ta och gå ner dit till henne så hon inte är ensam där.



bjuder på mej själv...

inlägg.

Publicerad 2010-01-08 16:09:42 i Allmänt,

Sammanfattning

ID: 25585( falskt)
Medlemsnivå Grundnivå
Inlägg: 414

vad tycker ni?
det är väl bra med 414 inlägg? såklart ;)

p.s där det står "ID" och nummret. haha jag ändrade det.
det är inte de rätta!

smoohie

Publicerad 2010-01-08 14:45:28 i Allmänt,

kom hem för ett tag sen och kände inte att jag var speciellt hungrig för mellis. så jag tog ett glas smothie som fanns kvar sen imorse. iaf idag spenderas väl dagen med alex och  matilda förmodligen. vi skulle gå till något bageri eller nåt också. hah tjockisar! iaf sen så slaggar matilda hos mej typ för alex kunde typ inte. annars slaggar väl jag hos matilda får se. men nu ska jag kolla in andra saker på datorn!

21:18

Publicerad 2010-01-07 21:18:16 i Allmänt,

Och nu sitter jag och chattar med alex om imorn -.-, vi skulle hitta på nåt lla tre nämligen (matti, lollo, och jag) vi skulle typ slagga också men lollo verkar ha  missförstått. aja skitsamma. ska fortsätta snacka så vi får nåt bestämt  någongång. men vet ni att jag kommer höra av mej imorn! för just nu är jag trött och sliten!

ny duschad!

Publicerad 2010-01-07 20:40:02 i Allmänt,

kom ut ur duschen för ett tag sen, håller på att snacka med matilda på msn om imorn ifall vi skulle hitta på nåt. men får se hur det blir med det. Imorn ska jag handla lite saker. typ en ny klocka för min svarta har gått lite sänder. så jag tänkte mej en vit den här gången. gillar så mycket denna model jag har nu så den kanske finns i vit? får se. sen behöver jag köpa lite smycket och lösnaglar!

käkat midda

Publicerad 2010-01-07 18:53:30 i Allmänt,

har precis ätit klart, och nu ska jag ta och packa upp mina saker som jag hade med mej till syrran  igår. Imorn börjar vi halv nio. men slutar vid kvart i två så det är skönt! skönt att det är fredag imorn också. men det är ju plugg på måndag igen ju. iaf den dära "hemliga" saken som jag skulle berätta i detta inlägg gör jag inte nu för det är inte klart än. och vill lixom inte bli as glad och allt och sen kommer det inte hända. men ni får veta så fort jag vet!

hemma.

Publicerad 2010-01-07 18:05:58 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från alex, va där med såklart alex då och matilda! det ända vi gjorde var att spela wii och äta lite. men det var så kul så ingen ville något annat haha. iaf tänkte faktiskt fixa lite saker med mamma och lite annat sen bloggar jag igen! men då kanske jag kommer med en rolig sak att berätta. :)

 
Matilds och jag i sommras!
Hittade ingen bild på mej och alex, dom e borta ;O!

Första dan i skolan.

Publicerad 2010-01-07 15:43:47 i Allmänt,

sitter just nu hemma hos alex. slutade plugget vid tre och gick direkt till alex sen. Matilda kom precis också. läste på första sidan på "blogg.se" att det var någon som redan köpt semlor. och blev väldigt sugen på det nu. speciellt med vaniljkräm! älskar vaniljkräm det är mycket bättre än grädde!

slaggar hos syrran

Publicerad 2010-01-06 22:17:27 i Allmänt,

det blev inge träning idag, för det första var det ju röd dag så dom stängde tidigare sen hade syrran glömt det haha. så vi ska träna en annan dag istället! Imorn är det plugg som gäller i hate it! guud tiden går så fort det känns som om jag haft en dag som jullov. ååh. sen kanske vi kommer ha en vanlig dag imorn och om vi har det så slutar vi fett sent ;O! så det är snart dags för mej att sova för vill vara väldigt utvilad till imorn.

Tack Melinda!

Publicerad 2010-01-06 18:33:32 i Allmänt,

Skit fin design tycker jag ! du måste göra en åt mig sen som blir bra den här gången ;) <3

svar: okej, tack så mycket, ehm visst kan jag göra det.

gäster

Publicerad 2010-01-06 18:25:35 i Allmänt,

just nu sitter jag i jacobs rum och bara surfar runt lite, medans jacob och våran kusin spelar xbox. vi har precis ätit också, är väl ganska mätt. åt inte så mycket för man vill väl hålla sej till efterätten? haha. det är min favorit brownies med bär och grädde! muums.
fan vad synd att plugget är imorn. :(

för er som inte visste!

Publicerad 2010-01-06 15:28:53 i Allmänt,

imorn börjar jag skolan igen. typ ALLA börjar på fredag. men just i våran skola börjar vi torsdag. fyfan! ville verkligen inte plugga i ett halvår igen..! ååååååååååååh.

börjar bli lite hungrig.

Publicerad 2010-01-06 15:04:54 i Allmänt,

hejsanhoppsan!
är på väldigt bra humör just nu! fråga mej inte varför för jag vet faktiskt inte varför. höh. men har v arit ute med simone på isen och det var as kallt dog typ? sen så gick vi in och jag "lekte" lite med hennes krittavla. och nu tänkte jag sitta vid datorn ett litet tag.

nästan klar!

Publicerad 2010-01-06 13:20:43 i Allmänt,

har satt på mej kläder och gjort iordning min frisyr! nu fattas bara att borsta tänderna och sminka sej. sen ska jag ner till min "gamla" skola för dom har spolat is på fotbollsplan så jag lovade min lillasyrra att åka där ett tag -.-, iaf sen blir det väl att umågs med gästerna och blogga!


lite suddig men man ser ju ändå ganska bra! dagens outfit!

Design

Publicerad 2010-01-06 12:02:46 i Allmänt,

Nu har jag gjort designen klar. fast det kanske är något som fattas men det får jag isåfall komma på senare eftersom jag inte pallar med att göra design! igår så städade hela familjen huset så jag kunde inte blogga nåt, men resultatet blev väldigt bra om man säger så, det blev iaf rent! ska snart ta och göra mej iordning och min lillasyrra iordning. för jag passar henne för mamma och pappa är och handlar lite på ikea. det kommer ju gäster idag också dom ska äta här och så. sen ska jag träna på¨sats det är ett slags gym för er som inte visste. ska dit med syrran! ;)

Sushi

Publicerad 2010-01-05 19:22:09 i Allmänt,

skulle "storblogga" idag men tyvär så gick det inge vidare. För att: jag har varit med alex och matilda, vi gjorde direkt inget specielt förutom att vi gjorde nån tomatsoppa med pasta till lunch. det låter kanske äckligt. men det var faktiskt ganska gott. iaf när jag kom hem åkte jag och pappa till centrum där vi handlade sushi till hela familjen och sedan färg till skrivaren;)! det var väldigt gott och är nu väldigt mätt! haha. men somsagt ska ta itur med min design nu så att den någon gång blir klar!

vet ingenting

Publicerad 2010-01-05 11:46:08 i Allmänt,

idag ska jag igentligen vara med matilda och alex, men får se hur det blir med det för att skulle ut med pappa också. och sen skulle jag kanske träna ikväll med syrran och allt! ;O det känns as jobbigt att hålla på att välja mellan massa saker. men tror att jag ska vara med alex och matilda ett tag sedan gå ut med pappa och lillasyrran vi skulle typ ut och käka? sen ännu senare än det tänkte jag träna. måste ringa samtal nu!

Design = ful

Publicerad 2010-01-04 23:22:22 i Allmänt,

designen jag gjorde blev inte alls som jag tänkt eller någonting. så ska fortsätta med den imorn! så ni vet. eftersom jag är cp trött så är det dags att t a bort sminket osv. jag ska "Storblogga" imorn hoppas jag hahah. för idag var det inte alls bra.. :(


det fattas typ en ram runt fotonet och lite mer skuggor...hm.

Efter fem timmar..

Publicerad 2010-01-04 18:48:40 i Allmänt,

är jag trött och nu börjar jag bli hungrig! det var ganska kul dära, vi fick ju godis och allt gratis. hehe tjockisar. iaf jag ska nu sätta mej och börja med en design! den här gången lovar jag det. Jag har inte börjat å¨någon ny design förut för att jag inte haft bilder jag velat ha osv.., men har some pictures now så det löser nog sej. frågan är bara hur, hm.. förslag?
Ska utse en vinnare för designerna också.
och jag vet inte hur jag ska "lotta" ut designerna så jag ska kolla på den som komenterade att den ville ha en design först den får exakt den designen den vill ha!

ST cupen

Publicerad 2010-01-04 10:28:56 i Allmänt,

Godmorgon på er morgonpigga! jag och melinda vaknade vid nio, men gick upp vid kvart över. iaf vi gjorde oss iordning fixade frukost och nu är vi lite vid datorn. eftersom vi ska få skjuts till  st cupen så ska vi gå ner till en parkering vid kvart i elva. men kommer inte kunna blogga under dagen eftersom jag och melinda ska stå där i kafeterian i fyra till fem timmar ;O! as jobbigt.


Hahaha, jag och melinda i trean. ( melinda rosa, jag grön)

Godnatt bloggen!

Publicerad 2010-01-03 23:35:04 i Allmänt,

dags för mej och melinda att sova, eller naej vi ska spela ett spel och sen sova. haha. vi måste läggas oss ganska tidigt v i ska upp nio imorn för vi ska stå i kafeterian på St cupen imorn ;O! inte kul....och i fyra-fem timmar..

kvällsmys.

Publicerad 2010-01-03 19:52:06 i Allmänt,

Tja! melinda och jag kom in för en stund sen, vi har varit och handlat godis och hyrt film. bring it on blev det ;)! iaf har inte bloggat så mycket idag, men förhoppningsvis blir det iaf en ny design men får se om jag pallar göra en.



Do myself ready!

Publicerad 2010-01-03 14:22:37 i Allmänt,

har slappat och bara tagit det lungt sen tolv. nu känns det verkligen dags att göra sej iordning. men somsagt ida spenderas dagen med melinda ett tag och familjen! sedan slaggar hon här. och käkar midda. iaf vet inte vad det blir för outfit men ska ta fram en outfit och sedan spela xbox hhih. :)!

melinda!

Publicerad 2010-01-03 00:21:50 i Allmänt,

imorn ska jag hitta på något med melinda, men vi vet inte riktigt vad. först kom vi fram till bio, men vi vet inte längre. så vi håller på att snacka om det på msn nu! juste min msn är hel knäpp. kan inte skriva: å, ä, ö eller ? <3 eller några gubbar. tråkigt :( , hoppas det löser sej. haha. men ska ta och sova snart vill inte vakna sent imorn för då rinner bara dagen iväg som ett timglas. haha. aja skitsamma ska sova nu så vi hörs imorn sötisar!



saknar chile as mycket, det var as varmt och skönt där.
vill bara tillbaka...

chillkväll

Publicerad 2010-01-02 22:18:36 i Allmänt,

kom hem från bion vid kvart i nio, och jag pallar inte gå ut och träffa nån/några nu för det pallar jag helt enkelt inte. och nu börjar det närma sej halv elva, menmen. ska kolla om vi har någon bra filom hemma som jag  kan se. men tänkte sätta igång med en design nu för att kunna lotta ut dom andra. men skriver om ett  tag igen!


bild från nyår, (detta var då min nyårs outfit)
- lackleggins
- långt vitt linne
- halsduk
- och en sån där "kofta" som e kort, vet inte vad det heter.

in mot stan.

Publicerad 2010-01-02 14:59:25 i Allmänt,

ville följa med på bio iallafall! haha. men ska bara platta håret och slänga på mej lite mascara sen så ska vi åka iväg. har bara en skön outfit ida. mjukisar med en rosa tröja upptill! ;)

Godmorgon!

Publicerad 2010-01-02 13:25:26 i Allmänt,

okej, jag vaknade inte nu direkt vaknade vid  tolv. skönt faktiskt men ändå inte man missar ju så mycket av dagen -.-, men ída vet jag inte riktigt hur det blir jag tror det ska bli en "chilldag" haha, fast jag skulle kanske på bio med familjen men får se...
angående om designerna jag lottade ut jag kommer att skriva ett e-mail till den personen kommer inte göra det till någon stor grej i bloggen! bara så ni vet. ska däremot fixa min egen design idag så jag kommer förmodligen lotta ut en av design vinnaren som vinner en desgin då. höh.

herregud...

Publicerad 2010-01-02 01:29:16 i Allmänt,

eru lebb?

svar: Hon/Han skrev så för att jag "gillade" en modell i victorias modevisning eller vad man säger, och nej det är jag inte! föresten kan man ju vara det om  man vill? det är väl inge fel? Men NEJ jag är inte det!

xbox 360

Publicerad 2010-01-02 01:09:05 i Allmänt,

kom precis hem från farmor! vi har nu vart där väldigt länge så det var skönt att komma hem! iaf, i julklapp fick min brorsa framförallt xbox 360 med ett fotbollsspel (fifa) och igår så köpte jag ett spel som jag ville ha till det. och det heter typ "indiana jones lego" eller min brorsa sa att det var ganska bra och det avr med banor som man ska klara för att komma vidare, och sånt älskar jag. som mario! haha. men nu ska vi iaf spela ett tag sen  blir det sovdags för min del. är sjukt trött! kram.

2010

Publicerad 2010-01-01 16:33:45 i Allmänt,

Nu är det ju år 2010! härligt. iaf har brottom för vi ska till farmor och äta (beställd pizza) haha. sen ska vi vara ute på promenader osv.  sköönt! orkar inte hitta på något ida blev så sent igår. men shoppade också igår och det ska ni få bild på såklart. ;)!






Om

Min profilbild

beckuss.blogg.se

Hej, jag är en flicka på 14 år på jorden. Här i min blogg skriver jag om; mode, inköp, vardag, fotar och ger inspiration. Hoppas att du stannar kvar på bloggen och gillar att läsa den! Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela